Sziasztok!
Kifolyik a szemem, annyit lestem ma a monitort. Kicsit megint elhavazva érzem magam.
Hétvégén voltunk korhely halászlét enni, annyira ízlett. És: kaptam a ház ajándékaként egy desszertet, mert „a szépasszonyoknak itt ez jár.
Annyira pirultam, mint egy kislány.
Úgyhogy, aki a Fertő partján jár: Fertőboz, Bozi Rozi Csárda. Nagyon finomak az ennivalók (a korhely halászlét nem szabad kihagyni, mi ezért vagyunk visszajárók), kedvesek, családias, és az áraik is jók.
Ma nem főzök. Vagy ma sem.
Szegény barátnőm mára volt kiírva szülni, de nem tud megszületni a baba, túl nagy. Fájásai vannak, de nem megy, úgyhogy holnap reggel császár lesz. Pedig annyira hagyományos szülésre készült (majdnem annyira retteg érzéstelenítéstől, altatástól, mint én). De már várom, hogy meglátogathassam a kis Boldizsárt.
Kismamáink hogy’ bírják az időt?
Sziszkó, köszönöm! Kiválasztottuk a kísérőgyűrűt, az évfordulónkon.
Sucer, elég pontosan működöm, nem tévedek a mensivel kapcsolatban. Órát lehetne igazítani az előjeleimhez. De köszi a drukkot.
Ha nagyjából pontos a ciklusod, akkor a mensi első napjától kb. 14 nap. Ennél pontosabban csak tünetek alapján, vagy folyamatos UH-val lőhetsz.
Surmi, de jó, hogy mégis vállalnak!
Mmanya, az egy szép terület a bankban, bár mostanság kicsit korlátozott.
Szisza, itt jártatok és be sem néztetek?
Nagyon szép a baba!
Encsike, sajnálom a párod hozzáállását, de ezt kettőnek kell akarni. Szerintem így csinálod jól: tudja, hogy nincs védekezés (ő így is védekezhet, ha akar), ha nem akar tényleg, akkor védekezik, ha meg csak pillanatnyi "elmebaj", akkor úgysem fog. Ha meg jön a baba úgyis örülni fog.
Mi elejétől kezdve cipeltük Bendit. Ő ezt szokta meg, nem is zavarja. És nagyon sok olyan élmény van, ami baba nélkül nem lett volna.
Susy, csak szólj, mikor jöttök, itt is tudok programokat.
A huzat nagyon rossz nekem is: egyszer 3 napig kínlódtam vele, így nagyon át tudom érezni a problémádat. Jobb már?
Betti, ebben nem értünk egyet. Tény, hogy egy nő kikényszerítheti a babát, ha a párja nem lesi minden este, hogy bevette-e a tabit, de én nem szeretnék úgy szülni, hogy a párom nem, vagy csak ímmel-ámmal akarja. Azt hiszem, nagyon szörnyen érezném magam, ha engem kényszerítenének így valamire. Persze, a kisbabát nem fogja utálni (bár ilyen is van), de hogy a páromban nem nagyon bíznék egy ilyen húzás után, az biztos. De ez az én véleményem.
Anita, milyen volt Szilvásvárad?
Holnap fogorvoshoz megyek, meglátjuk, lesz-e fogszabályzóm...
K.