Új privát üzeneted érkezett!

encsike

ti már házasok vagytok?
én 22.napnál tartok...

KépKép
bettike83

Nitácska, köszi :):)

Bettike, nem vagyunk házasok, és a közeljövőben nem is nagyon tervezzük :) Aztán majd alakul.... Nektek mindjárt itt lesz az évfordulótok, tervezel valamit? :)

Kép
encsike87

Sziasztok,

Susy, én is félek egyedül Lilluval aludni, jó hogy túl vagytok rajta, amúgy jobbulást kívánunk! :lol:

Encsike, azért a férfiakat is meg lehet győzni szép szóval :lol:

Délutánra drukkoljatok, mert a főnökömnek most készülök bejelenteni a babást hírt. Jól elhúzódott, nem így akartam, de ez maradt :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Megy a drukk, nemlesz semmi gond :D
Így, hogy olyan soká jelentetted be nekünk és már lassan félidős vagy, tiszta hihetetlen.

Encsi!
El tudnád küldeni a linket, ahol a pillecukor receptje van? Imádja az egész családom és talán még én is el tudom készíteni. :oops:

Susy!
Jobbulást!

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Ildi, drukkolunk! :)
Páromat nem tudom, hogy lehetne meggyőzni szép szóval, ő fél, de ha már ott lenne a baba, akkor semmi gondja nem lenne :)

Mmanya, most nem tudom a linket idemásolni, de leírom... (nem igazán akar működni a gépem, így inkább nem nyitok meg új oldalt... :? )

Szóval:

150 g cukor, 50 ml víz és 1 ek cukrot összefőzni, úgy hogy hagyod felforrni, majd leveszed rögtön kicsi lángra és 3-4 percig főzöd még úgy, sűrű szirup lesz.
Közben 8 g zselatinhoz 3 ek vizet teszel és állni hagyod. Ilyenkor lehet beletenni az ételfestéket.
Ha kész a szirup kicsit öntesz a zselatinhoz és mixerrel összekevered, majd a többit is hozzáöntöd és alacsony fokozaton kb 5 percig kevered, utána magason még 1et. Igazából érzed, hogy mikor jó, mert elkezd megkenyémedni kicsit és olyan nyúlós ragadós lesz.
Előre készíts el egy dobozt amibe zsírpapírt teszel, megolajozod. Ebbe öntsd bele a kész masszát és tedd a hűtőbe. Kb 1-2 óra alatt megszilárdul, akkor tudod darabolni és porcukrozni... Vigyázz, mert nagyon ragadós :D

Kép
encsike87

Susy, jobbulást!
Igen, szerintem is így van... bepánikolnak :) De majd elmúlik.... majd hatással leszek rá :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

encsike

hát nem tudom,még eddig nem igen jutott semmi jó az eszembe.

ötlet?(házassági évfordulóra)

ildi

drukkolok,de biztos ne lessz gond,a főnőknek el kell fogadni a hirt.

KépKép
bettike83

Ildi minden rendben lesz!!!!!!!!drukk!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát én is bízom a pozitív fogadtatásban, Lillunál is így volt :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

akkor most is olyan lesz!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi
én is drukkolok!!!

Köszi lányok, már jobb, de még fájdogál. Nagyon rossz volt a fél fejem majd szét ment, olyan volt, mint ha az össze fogam fájna. :?

Bettike
Jól emlékszem kertészkedéssel foglalkozol?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Annyit írtatok péntek óta...nem győztem olvasni. Szilvásváradon voltunk a hétvégén.

Bettike!
Azért azzal nem értek egyet, hogy úgyis mindig a Nő dönt. Szerintem az az ideális, amikor együtt hozzuk meg az adott döntést.

Ildi!
Mit mondott a főnök???

Sziszkó!
Jól vagy? Most a napokban nem voltál! Minden ok?

Nita!
Ti bírjátok még 2in1?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani még igen.....bár most már minden mozdulata Barninak kellemetlen vagy fáj....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kifolyik a szemem, annyit lestem ma a monitort. Kicsit megint elhavazva érzem magam.
Hétvégén voltunk korhely halászlét enni, annyira ízlett. És: kaptam a ház ajándékaként egy desszertet, mert „a szépasszonyoknak itt ez jár. :D Annyira pirultam, mint egy kislány. :oops: Úgyhogy, aki a Fertő partján jár: Fertőboz, Bozi Rozi Csárda. Nagyon finomak az ennivalók (a korhely halászlét nem szabad kihagyni, mi ezért vagyunk visszajárók), kedvesek, családias, és az áraik is jók.

Ma nem főzök. Vagy ma sem. :roll:

Szegény barátnőm mára volt kiírva szülni, de nem tud megszületni a baba, túl nagy. Fájásai vannak, de nem megy, úgyhogy holnap reggel császár lesz. Pedig annyira hagyományos szülésre készült (majdnem annyira retteg érzéstelenítéstől, altatástól, mint én). De már várom, hogy meglátogathassam a kis Boldizsárt.

Kismamáink hogy’ bírják az időt?

Sziszkó, köszönöm! Kiválasztottuk a kísérőgyűrűt, az évfordulónkon. :)

Sucer, elég pontosan működöm, nem tévedek a mensivel kapcsolatban. Órát lehetne igazítani az előjeleimhez. De köszi a drukkot. :wink: Ha nagyjából pontos a ciklusod, akkor a mensi első napjától kb. 14 nap. Ennél pontosabban csak tünetek alapján, vagy folyamatos UH-val lőhetsz.

Surmi, de jó, hogy mégis vállalnak! :D

Mmanya, az egy szép terület a bankban, bár mostanság kicsit korlátozott.

Szisza, itt jártatok és be sem néztetek? :lol: Nagyon szép a baba!

Encsike, sajnálom a párod hozzáállását, de ezt kettőnek kell akarni. Szerintem így csinálod jól: tudja, hogy nincs védekezés (ő így is védekezhet, ha akar), ha nem akar tényleg, akkor védekezik, ha meg csak pillanatnyi "elmebaj", akkor úgysem fog. Ha meg jön a baba úgyis örülni fog. :twisted: Mi elejétől kezdve cipeltük Bendit. Ő ezt szokta meg, nem is zavarja. És nagyon sok olyan élmény van, ami baba nélkül nem lett volna.

Susy, csak szólj, mikor jöttök, itt is tudok programokat. :wink: A huzat nagyon rossz nekem is: egyszer 3 napig kínlódtam vele, így nagyon át tudom érezni a problémádat. Jobb már?

Betti, ebben nem értünk egyet. Tény, hogy egy nő kikényszerítheti a babát, ha a párja nem lesi minden este, hogy bevette-e a tabit, de én nem szeretnék úgy szülni, hogy a párom nem, vagy csak ímmel-ámmal akarja. Azt hiszem, nagyon szörnyen érezném magam, ha engem kényszerítenének így valamire. Persze, a kisbabát nem fogja utálni (bár ilyen is van), de hogy a páromban nem nagyon bíznék egy ilyen húzás után, az biztos. De ez az én véleményem.

Anita, milyen volt Szilvásvárad?

Holnap fogorvoshoz megyek, meglátjuk, lesz-e fogszabályzóm...

K.

Kép

Kép
kinga82

nektek is igazatok van,persze..és ezt nem is azért irtam mert igy kell csinálni,csak sokszór hallóttam már ilyenről h nem vette be a gyógyszert és terhes lett,pedig a pasi nem akarta..ezért irtam h a nő dönti el sok esetben..
én sem szeretnék úgy szülni hogy a párom nem akarja,hála az égnek szeretne nagyon,csak nem jön sajnos..

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!

Kezdem azt hinni, hogy míg ugymond "rendesen dolgoztam" sokkal több időm volt. most mindig annyi időm van este, hogy végig olvasom a hozzá szólásokat és kinyúlok, mert nincs többre erőm. Nagyon rosszúl aludtam mostanában/értsétek úgy, hogy, nagggyyyooonnn!!!! És mindig hulla voltam délutánra.
És mindig mindent elfelejtek.. :lol: :lol:
Kinga sajnálom pirit, de ez még az első hónap, amikor még igazából senki sem gondolja, hogy tuttira össze jön, így kevésbé okoz csalódást..de ez csak az én véleményem. és ez is csak azért van, mert nálam így volt.. Ugyhogy hajrá 2. hónap!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Susy! Neked dettó!!! :lol: Alig várom, hogy tesztelj! Iszol valamilyen teát, vagy bármit???/tudod mire gondolok/
Encsike!!! Vidd el párod vagy 2baba látogatásra, utánna, úgy kell majd leütni, annyira beléjük szeret.. :lol:
Nita!!! Hú, de közel vagy már!!!!!!!
Hékás!!! Megnéztem az iwiwen is a pocid!! És én láttam a fejed is!!! :lol: Nyugodtan mutogathatod itt is, nagyon szép kismama vagy!!! :lol:
beneildi!!!! Hogy fogadták a hírt a melóhelyen???? Remélem mosolyogva gratuláltak!!!
Sziszkó!! Most neked is kevesebb időd van, jól látom??? Megérkezett már a kiságy is? és akkor már fullon vagytok, minden kész? én majd 2.5hét múlva megyek UH-ra, akkor elvileg majd látják, hogy ki is lesz a kis pocibabánk.. mi még semmit sem vettünk, majd ha tudjuk csak akkor...azt hiszem..
Üdv az újaknak is!!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok,
főnököm jól fogadta a hírt, szóval így minden rendben, bár bíztam benne, hogy így lesz :wink: azért csak számít, hogy neki is 3 gyereke van :lol:

Ronci, nyugi vásárlással semmiről sem vagytok lekésve, mi is a nem kiderülésére várunk :lol:

Tabletta elfelejtős módszer szerintem se korrekt Apákkal szemben :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi
Örülök a jó hírnek! Klassza a főnököd. :)

Kinga
Mindenképp szólok, és köszi előre is.

Ronci
Folsavat szedek és palástfű teát iszok.
Tegnap volt peteérésem, ez tuti, apa meg is szeretgetett gyorsan. :oops:

Lányok tegnap elkezdtünk kipakolni a konyhából, holnap jön a kőműves, aztán a fűtés és víz szerelő, apa csinálja a villanyt, majd a burkoló és a végén jöhet a bútor! Nem akarom az előttem álló 3 hetet, csak az utána lévőket. :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

[quote="beneildi"]S írta:beneildiziasztok,
főnököm jól fogadta a hírt, szóval így minden rendben, bár bíztam benne, hogy így lesz :wink: azért csak számít, hogy neki is 3 gyereke van :lol:

Ronci, nyugi vásárlással semmiről sem vagytok lekésve, mi is a nem kiderülésére várunk :lol:

Tabletta elfelejtős módszer szerintem se korrekt Apákkal szemben :wink:

örülök hogy jól fogadta a hirt :)
neked amúgy könnyen összejött a baba?nem olvastam vissza ezt a sok oldalt,igy nem igen tudok sok mindent rolatok.

perzse nem korrekt az apákkal szemben,de ez sok nőt nem érdekel,főleg ha ezzel aakrják megfogni a pasit.
én nem tenném,tuti

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Gani!
Köszi a hiányolást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itten vagyunk mi is! :lol: Jól vagyunk,minden oké! :lol:
Leszámítva,hogy írtóra fáj a hátam és derekam! :x :evil:
Szerencsére az alvás még nem okoz gondot! :wink: Max az a kellemetlen,hogy egyik oldalamról átforduljak a másikra.Ez a művelet kb 1-2 percet vesz igénybe nagy nyögések közepette! :lol: :lol: :lol: :wink:
Csütörtökön megyek védőnőhöz.Előre félek a mázsálástól! :oops: :oops: :oops: :wink:

Ildi!
Örülök,hogy főnököd jól fogadta a hírt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Más választása amúgy se volt! :wink: :wink:

Kinga!
Drukk mára barinődnek a szüléshez!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen nagy a baba,hogy nem tudja megszülni normál úton?
Gramm,cm?Majd írd meg,ha megszületett! :lol:
Mostmár jó ez az időjárás,a 30 fok feletti már nagyon kellemetlen volt! :x :x :x :x

Susy!
Apa nagyon felöntött a garatra a hétvégi buliban? :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ronci!
Jól mondja Ildi,semmiről se vagytok lemaradva! :lol:
Mi akkor kezdtünk el vásárolni,mikor a 27.-ik héten voltunk 4D-n!
Úgyhogy 5 hét alatt beszereztünk mindent! :lol: :wink:
Igaz,mi babonából nem akartunk előbb vásárolgatni,a tavalyi vetélésem miatt! :roll: :roll: :roll:
Ma jön a kiságy,de nem hiszem,hogy ma összerakja párom,mert most melóban van,délután meg Egerbe kell mennünk.Holnap összerakja és lefényképezem,és felrakom ide Nektek is! :lol:
Te kívánós vagy mostanában? :lol:
Én igazából nem,de ma reggel tejberizst kellett csinálnom,mert azt ettem volna meg! :P Mint a kisgyerekek! :oops: :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó

sajnálom a derékfájást,sajnos ez már 31. hét miatt van,már nagy a babuci :)
kiváncsi leszek majd a babaágyre,biztos szép lessz :)

KépKép
bettike83

Bettike!
ahogy vesszük...
Lillu 3. hónap eredménye, ő mindenképp a hamar összejött kategória...
aztán 2008 márciusában eldöntöttük, hogy szeretnénk neki tesót... 10 hónapi semmi, igaz fele időben szoptattam is...
aztán volt sajnos egy vetélésem februárban...
Csodababa, mert tényleg így gondolok rá, 2. hónapban már pocakban figyelt a tiltóidőszak lejárta után...
de ehhez kihajítottam hőmérőt, gyógyteát, ovutesztet mindent, mert nekem ezek a dolgok nagyon nem tettek jót. Csak Istenre bíztuk a tesókérdést és nagyon meglepődtünk, hogy ilyen hamar sikerült.

KépKép

KépKép
beneildi

és melyik teát ittad?

KépKép
bettike83

és melyik teát ittad?

KépKép
bettike83

pár cikluson keresztül málnalevél+cickafark kombinációt...
majd egy 5 teás keveréket (cickafark, palástfű, orbáncfű, citromfű, ánizs - remélem jól emlékszem) kombót
meg szedtem barátcserje kapszulát is...

de én magam példájából mondom, hogy nem mindig segítenek, én tiszta görcs lettem, annyira akartam...

egy jó orvos nézzen meg, vizsgáljon ki, de nem szabad belecsavarodni a történetbe...mert az sem segít. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!!!!!
rólunk......mai ctg átcsúszott péntekre mert csontra tele vannak a szülőszobák.........:(
uh viszont volt........Barni még mindíg fejvégű...
méretei:bpd:91mm
th:90mm
fl:71.4mm

most először fájt az uh.......nem tudom mért.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, jó kis méretek, mond me Barninak, most már ne forgolódjon :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

beneildi

hát igen,mert ha nagyon akar az ember gyereket akkor minden kis fűszálba kapaszkodik,teákkal stb,bár biztos van akinek segitenek is..de sokunknak nem,ez a baj...

KépKép
bettike83

Nita
Várod már a szülést? Izgulsz? :)
Már betöltötted a 36. hetet. :shock:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Régesrégen 2006-tól 1,5 évig én is nagyon aktív babanetes topiklakó voltam :)

Nagyon hamar elröppent az idő, kislányom már 3 lesz lassan...

Újszülött-Baba-mama-pocakfotózással foglalkozom, ha szeretnétek egyedi stílusú képet pocakotokról/babáitokról, keressetek bátran.
Házhoz is megyek. No vaku! Szigorúan csak természetes fénnyel. :)

Ha kérdésetek van ribizlifoto@gmail.com
illetve képeim http://www.ribizlifoto.blogspot.com

Szép napokat!
Kata
Kép
Kép
Kép
lmkata

szép képek :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kinga!
Nagyon jól éreztük magunkat Szilváson, köszi kérdésed!
A korhely halászlevet Mi is imádjuk. Én csak azt eszem meg. A simát nem szeretem. Mi ide a szomszéd faluba (csak a Tisza van közöttünk) szeretünk járni, Tiszacsegére. Tisza menti kis halászcsárda, egyszerűen szuper :wink:

Mi anno a 32.hétben vettük meg az első cuccokat (méteráruk voltak) Boginak. A kiságyat, babakocsit, meg a többi apróságot pedig a 35.hétben.

Nagyon szépek ezek a pocakképek!!

Ma meglátogatott bennünket a kolléganőnk, aki januárra várja a kisbabáját. Akkora pocakja van, hogy csak ámultunk-bámultunk :lol:
Plusz, du. szülői értekezletet tartottunk és ott volt az egyik gyerekem 3 hetes kistesója. Annyira szép kisbaba volt. Meg is fogtam volna, csak legalább 1 hónappal lett volna idősebb :roll: Sajog a szívem, de rendesen ám :?

Anita
Kép

Kép
gani

Susy be vagyok tojva........várom mert már látni szeretném élőbe is.......igaz ma láttam a kis pofiját uh-on....olyan cuki volt..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megszületett a barátnőm kisfia: 3950 gramm, 52 cm és hatalmas haja van. :D :D :D

Fogorvosnál voltam. Gyökérkezelni kell az egyik fogamat. El is kezdte, jövő héten megyek újra. :(
Aztán kicseréljük az amalgámot, kiszedi a bölcsességfogaimat (nem tudnak kinőni), és még fehérítünk is. Szerintem érdemes lenne odaköltözni... :?

Ma megjött. Tényleg órát lehetne igazítani hozzám. :?

Ronci, ez van. :wink: Mondjuk, mi nem várunk, csütörtökön megyek hormonvizsgálatra, utána héten a párom spermavizsgálatra (rendkívül örül a lehetőségnek :( ). Tavaly sem jött össze (plussz a januári elveszített baba), most sem (már 2. volt), és ő 49 éves. Nekünk nincs időnk egy évet várni, hogy kiderüljön, nem stimmel valami :evil: . Nem türelmetlenség ez, de szeretném, ha még az egyetemi diplomaosztójára is elkísérhetné Apa a gyereket. A férfiaknál 45 év a vízválasztó, utána már nem kell egy évet várni. De nem esem kétségbe, spontán próbálkozunk. És akkor sem esem kétségbe, ha nem lesz több: akkor ezt az egyet nevelem fel. :D Ezt a pici csodát.
Sajnálom, hogy rosszul alszol. Próbálj napközben pihenni. Amúgy jól mennek a napok? :D

Ildi, tökjó, hogy ilyen jól vette a főnököd. :D

Susy, szívesen. :) És nagyon nem irigyellek, de aztán micsoda finomságokat készíthetsz majd az új és gyönyörű konyhában! Én mostanában folyton a neten lógok receptekért. Folyton újítok valamit. Régen utáltam főzni, most élvezem rendesen. :)

Bettike, csak az a gáz, hogy így nem lehet megfogni igazán egy férfit. Szerintem. Jobb a békesség.
Kaparni tényleg nem érdemes a babáért. Csak magamról látom, hogy könnyű mondani, nehéz betartani. :oops: Nem baj, majd beledumáljuk a pocakba a bébiket! :D

Sziszkó, infók a bébiről fent! :) Amúgy Boldizsár lett. Eleve nagy, de aránytalan is a dolog, mert a barátnőm meg középmagas (165 cm), és keskeny a csípője (fiús), meg vékony is. Csak a hasa nőtt hatalmasra. Hát, ezért. Nem tudott beilleszkedni a baba feje.
Mióta Brigi említette a tejberizst, azóta én is azt ennék... :wink:

Anita, én nem bírtam (és amit egyébként magamnál utáltam): megsimiztem a körmösöm pocakját. Annyira szép! De engedélyt kértem, és nem bánta. :D
Hát, nektek a Tisza közelebb van némileg, mint a Fertő! :wink:

Megyek, meg kellene fürdetnem a szejelmemet. Egyre nagyobb csodának tartom ezt a gyereket.

K.

Kép

Kép
kinga82

kinga

gratulálok a pici babaáhóz :)

KépKép
bettike83

Kinga!
Egyetértünk! A megfogós témában (is) :wink:
Igen, némileg közelebb van. Autóval 2perc, bicóval meg 3 :lol:

Gratulálok a kis Boldihoz! Gondoltam, hogy biztos keskeny csípője van a barátnődnek. A kolléganőmnek is olyan az alkata és a dokija már most (a méreteket nézve) mondta neki, hogy lehet belőle császár is. Egyáltalán nem tud a medencébe helyezkedni a baba, rögtön a medencén kívül fekszik, ezért olyan nagy a pocakja.

Na nekem van jó széles csípőm, tud(ott/na) benne helyezkedni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

hát a csipő témában én is büszkélkedhetek széles csipővel :lol: :lol: na de egyszer hátha könnyebb lessz igy a szülés,nekem mindig azt mondták hogy akinek széles a csipője az könnyen szül..

tapasztalat?

KépKép
bettike83

Csípővel kapcsolatban, nekem is széles a csípőm mégis császárral szültem, A doki azt mondta ennek nincs jelentősége, mert a belső méret a lényeg, és hiába a széles csípő ha a belső adottság olyan, hogy nem tud az anyuka megfelelően tágulni.

Kép
Kép
susytunder

Kinga
Én is azt a pillanatot várom, hogy kész legyünk, de a mostani állapot nagyon elkeserítő. Olyan, mint ha egy nyári konyhám lenne, de nem találok benne semmit, minden ládákban, dobozokban van, vacsorához nem találtam kést. :?
Én is imádok sütni főzni, és biztos nagyon jó lesz az új konyhába majd. :)

Kép
Kép
susytunder

Kinga gratula a barátnődnek!!!!!!!!! :D :D :D :D

Betti nekem széles a csípőm......így 4 és fél óra alatt szűltem a 4 kg-os Mátémat!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sussy

de azért annak örülj hogy szép lessz,ilyenkór káosz van de szép lessz dővel biztos

persze ez változó ki,mennyire tágul.

Barni mennyire saccolják?Máté 4 kilójával nehéz versenyezni :lol: :lol:

KépKép
bettike83

Én úgy tudom, hogy a téraránytalanság nem a széles vagy nem széles csípőn múlik, hanem amit Susy is mondott, hogy adott pillanatban anyuka-baba viszonya hogyan alakul egymáshoz :wink:

Bár keskeny csípőről nekem sincsenek személyes tapasztalataim :oops: :lol:

Kinga, én is így vagyok Lilluval, mint Te Bendivel. EGyre nagyobb csodának tartom :lol: tényleg napról napra aranyosabbak :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Megint eltűntem egy kicsit, de melóm mint a tenger, emellett húgira is oda kell figyelni, mert nehezen szedi össze magát. Majácska amúgy egy tündér és emellett egy miniterrorista. :lol:

Susy
Jó volt Kőszeg. Mi a főtéren lévő szállodában szálltunk meg, egész jó áron.

Kinga
Ha tudtam volna, hogy arra laktok, meglátogatunk. :lol: :wink: Jaaaa, gratula a barátnődnek.

nita
Nem csoda, hogy izgulsz. Én is szétizgulnám már a helyedben magadat. Kitartás.

Ildi
Nagyon jó, hogy pozitívan fogadták a hírt a munkahelyeden. Már én is szóltam a legnagyobb megbízómnál a dologról, mert innentől a munkát lassanként át kell szerveznünk itthonra. A többi ügyfelemnek majd csak jövő hónapban szólok.

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!
Én is 2010ben szeretnék szülni.Gondoltam írok hátha kapok egy-két jó tanácsot:)
Mostanában mindig késik egy-két hetet de sose pozitív a teszt...és végül mindig megjön.
Van már egy kisfiunk Dominik most lesz 2 éves.Nagyon szeretnénk neki kistesót!
Decemberben egy terhességem elhalt azóta pedig semmi jele babának.
Igazából nem álltunk rá hogy mindent figyeljünk csak egyszerűen nem védekezünk és hátha!
Valami tanács esetleg ami tutira bevállik?

Üdv Anett
nette89

Barni most 3 kiló körüli!!!! :lol:
Nette drukk a tesóhoz,sikerűlni fog!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam fodrásznál, és vörös a hajam :) Pedig reggel csak egy frissítő festére mentem. De megtetszettek az új színek. Még mondta is a fodrászom, hogy azért szeret, mert soha egymás után két ugyanolyan hajat nem csinált nekem. És ha jól belegondolok, tényleg. Párom még nem tudja, de elvileg bármikor itthon lehet :twisted:

Anita, nekünk 3/4 óra Fertőboz, de az a halászlé megéri az autózást. :D Imádom.
Aha, barinőmnek is hatalmas volt és ami az enyémhez képest más volt, hogy a bordáit is nyomta felfelé, és nagyon magasan is kezdősött a pocija.
Ovi hogy halad?

Oké, tényleg a téraránytalanságról van szó: a csont belső átmérője számít, nem a külső :oops: De azért nekem pl amilyen széles kint a csípőm, olyan széles lehet bent, mert nagy volt a Bendi feje a pici súlyához képest (apai örökség a buci fej), aztán csak kifért.

Betti, nekem széles a csípőm (alapból a csontok is, nem csak a kis muffinok miatt), de nem szültem könnyen, viszont nem téraránytalanság, hanem fájásgyengeség miatt. :)

Susy, azt tudom, hogy szeretsz sütni-főzni, láttam az oldaladat :wink: Én ma egy borsókrémlevest dobtam össze, Apa pedig tojásrántottát kért ebédre. Hát, lelke rajta, én nem mondom neki, hogy jaj, drágám, inkább összedobok egy sztroganoff bélszínt. :lol:

Ildi, ugye? Tegnap direkt egy ágyba bújtam Bendivel és csak nézegettem, amikor már elaludt. Olyan kis tökéletesnek látom.

Szisza, a Portréban, vagy a Struccban szálltatok meg? :)

Anett, szia itt! Mesélj magadról kicsit!
Ha lenne tuti tipp, akkor itt szinte mindenki a 2010 januári topikba írogatna. :twisted: Viszont megbeszéltük, hogy mindenkinek beledrukkoljuk a hasába a picit, így gyere nyugodtan, meglesz neked is :)

Nitácska, köszi! Barnust mekkorának tippelik?

Na, szaladok, megígértem a gyerekemnek, hogy ebéd után jöhet haza.

K

Kép

Kép
kinga82

Nitácska, együtt írtunk. Meglesz a kistesó is, ha Máté ilyen pikk-pakk kibújt, ne félj!

K.

Kép

Kép
kinga82

nita

az igen,akkor elég szép súlyú lessz ő is a végére :lol:

nette

én is drukkolok a tesóhóz,remélem minél haarabb összejön..
tanácsot ne tudok adni,mert sajnos mi is lassan 2 éve várunk az első babára....

KépKép
bettike83

Nita, Lilla 37. hetesen volt 3 kg 40. hétre 3550 gr lett... én Barnit 3700-körülre tippelem Neked :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nette, üdv itt :lol: én csak azt tanácsolom, ne görcsölj rá, hamarosan Te is babás leszel, drukkolunk érte :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?