Jó reggelt!
Nálatok is hétágra süt a nap? (vicceletem
) Bár nem bánom, hogy nincs az az őrült meleg, mint tegnap. Esküvőre megyünk, és azon aggódtam, hogy szétfővök a 150 % nejlon felsőmben (tudjátok, a múltheti szerzemény
.) Remélem utoljára húzom magamra
Bár a nap pihen, elég fülledt az idő - nem túl bíztató.
Manóka is megérezte szerintem, mert fél 6kor evett, a azóta alszik. Ilyen még nem volt mostanában.
Egy ilyen Pampers napocskát én is beszerzek, remélem még adják a pelushoz
Barbic, én még nem tapasztaltam, hogy fogna a játszószőnyeg. Van rajta cetli, hogy 40 fokon mosható is, bár még nem próbáltam. (a csel, hogy kaja után, ha rövid időn belül ott hasrateszem, pelust rakok a fejéhez, arra bukik. A nyál meg megszárad
Szerintem mosni csak akkor fogom, ha már tűrhetetlen a helyzet.
Leone, nálunk is kb. 3 hónapos volt Andris, mikor elmúlt a hasfájás, bár még utána is visszaköszönt egyszer másfél hétre. Néha még 1x-1x most is (jövő héten lesz 4 hónapos) fintizik erősen trotyi előtt, de már nem vészes. Szóval őt sem kímélte a dolog, angyalomat.
Andi, szóval a KIKA-ban lehet aránylag olcsó utazóágyat venni? Akkor mi is lecsapunk, mert a párom a héten lefoglalt egy hetes szállást Kőszegen. Már nagyon várom!!!!
Jövő péntek tali? Ugye sokan leszünk???!!!!
Tegnap voltam varrónőnél. Majd csatolom a képet a szoptatós anyukáról estélyiben
, ha kész lesz a ruhaköltemény.
Nálunk a szemszín még nem alakult ki. Néha kéknek látom, néha határozottan zöldnek
(hazahúz a szívem, mert a páromé és az enyém is zöld) De érdekes, hogy néha az enyém is kékesszürke, máskor meg erős sötétzöld. Na, ha az övé is ilyen határozott szín lesz, akkor hajrá
Ja, ma esküvő, és visszük Andrist. Kíváncsi vagyok, a lagzit hogy fogja bírni. Rengeteg pesztra lesz ott, a tai chi-s csoporttársaink már alig várják, hogy gyurmázhassák
Este val.szeg. malackodunk, ohne fürcsi, s esti vacsi után alvás a babakocsiban. nem hiszem, hogy hajnalig maradunk - tejcsinek sem jó, ha nem alszom, és egyszerűen nekem 10kor fellövik a pizsamát, nem bírom nyitva tartani a szemem.
Nekem is van még pocakom, nem ment le teljesen, ill. fel is jött egy pici a rengeteg sütinek köszönhetően az utóbbi hetekben, de sosem volt teljesen lapos, és különben is, majd a harmadik bébi után ráérek aggódni
(laza vagyok ám, mint a fene, aztán majd kapkodok fűhöz-fához
)
Na megyek, reggelizem egyet.
(és nem répát)
Szép napot mindenkinek!
Móki