Sziasztok!
Megerkeztunk epsegben tegnap ejszaka, azt sem tudom, hogy tizkor, vagy 11-kor. Nem volt hihetetlenul borzaszto, de azert hetente nem csinalnam vegig. Feri elott le a kalappal: annak ellenere, hogy hetfo reggel nyolcig aludt, egesz nap intezkedtunk es pakoltunk es csak indulas elott egy fel orara tudta lehunni a szemet, szoval ezek ellenere tegnap ejszakaig folyamatosan birt vezetni. A kompozas utani Francia resz volt a legrosszabb, mert meg ejszaka volt, akkor tort ra faradtsag, eleg gyakran meg is alltunk emiatt par percre, de nappal felelenkult, a kovetkezo naplementekor meg mar Becs utan voltunk, szoval akkor mar motivalta az, hogy magyar foldol autozhat.
Kristof remekul viselte az utat, mindenki figyelmebe ajanlom a 18 kiloig hasznalhato fekvobe dontheto autosulest, nem volt rettenet draga, de megeri a penzet, az tuti. Kristof sokkal nyugisabban aludt benne, mint az agyban, az ut 80%-at ataludta. Egyebkent meg evett, nezelodott, beszelgetett, mar magyar teruleten unta meg a dolgot, akkor fel ora alatt rekedtre visitotta magat, de utana ismet bealudt. Ejszaka is aludt, reggel hetkor keltett, megetettem, majd atadtam a nagyapanak, en meg visszaaludtam.
Jah, es nappal egy body-ban utazott a fiam, valahogy felre csuszott a pelus es kozvetelnul beleszart a babaulesbe Nemetorszag kozepen. Mokas volt, mert mire meg tudtunk allni egy pihenonel, addigra mar a haja is szaros volt.
Akkor persze ilyen fejet vagtunk>
Hat en nem viseltem jol az utat, osszesen ket orat aludtam szaz reszletben. Ittunk egy kavet kedd reggel, ami majdnem visszanezett, azutan oriasi kanikula lett, vegig fajt a fejem es hanyingerem volt, mindegy, hogy a klima ment, vagy nem ment es eppen a melegtol voltam szarul. Mire az osztrakokhoz ertunk megnott a bokam es raszorult a gyuru az ujjamra. Most alvas utan valamennyivel jobb a helyzet, de meg nem vagyok teljesen magamnal.
Bejelentes: este megtortent, jol meglepodtek. Szerintem teljesen fel sem fogtak. Aposom ugy tett, mintha nem is mondtunk volna semmit, ez fura volt. Anyosomnak haromszor kellett elmondani, mire tenyleg megertette, mert Feri rebuszokban, viccelodve beszelt, de akkor mar orult neki, csak nagyon meglepodott. Akkor meg jobban, amikor azt is elmondtuk, hogy mennyi idos bennem a baba.
Van egy olyan erzesem, hogy ma fog igazan leesni neki a tantusz napkozben es este fogunk inkabb rola beszelgetni.
Egyebkent annyira laposra sikeredett a bejelentes, hogy volt bennem egy kis uresseg-erzes. Kicsit rosszul erintett, hogy az elso gyereknel mindenki ossze-vissza gratulalt, meg ugralt oromeben, a masodikat meg sok ember, meg a csaladbol is ugy fogadja, mintha azt jelentenem be, hogy "ma nem volt feher kenyer, igy barnat vettem".
Komolyan mondom, hogy Feri munkahelyvaltasaval, vagy az autovasarlassal kapcsolatban tobb kerdest kaptunk, mint most a 2. babaval kapcsolatban.
Igy most lelkiismeret-furdalasom volt a pocaklakoval szemben, hogy o "csak" a masodik es ot mar nem fogjak annyira korbeugralni, illetve hogy en sem tudok annyira a terhessegre koncentralni, mint az elsore.
Tali: nekem tokeletes az idopont, ha kesobb lesz, ugy is jo, tenyleg mindegy. Nagyon sajnalom, de a hetvege tenyleg nem jo, nem tudom megoldani, mert most hetvegen mar az en szuleimnel leszunk, kovetkezo hetvegere visszajovunk ugyan, de nem Pestre, egyik nap egyik baratnal alszunk, masik nap masik helyen, ezek mar honapok ota leszervezett talalkozok. Azutani hetvege meg mar nekunk az autoban telik.
Egyebkent keszuljetek fel, hogy nagyon undoritoan fogok kinezni. Komolyan mondom, hogy legszivesebben nem talalkoznek senkivel, mert elegge nyapic vagyok es iszonyatosan zavar, hogy ennyire ronda lettem. De a sajat buszkesegem miatt nem kerulhetek el mindenkit az itthon letunk alatt.
Miert kell nekem valamilyen formaban mindig rondanak lenni terhesseg alatt??? Miert nem lehet tokeletes ez az idoszak???
Kristofot varva balna mereture hiztam, a hatam, mellkasom tele volt pattanasokkal, de legalabb az arcom, hajam szep volt, igy csak disznonak neztem ki es nem hordtam mely dekoltazsu ruhat.
Most nem vagyok dagadt (bar annak erzem magam, mert elegge lotyogos, narancsos lett a testem es nem csak a babapocakom no, hanem a belso combom es az uszogumim is annak ellenere, hogy kiloban meg mindig nem egesz egy kiloval vagyok tobb). Nem pattis a mellem es a hatam.
De hogy nez ki a fejem!!!!!!
Undorito, ronda vagyok. A tegnapi napos autozas miatt kijottek a napkiuteseim, az egesz nyakam tele van barna foltokkal. Gondolom szinten emiatt a fejemen haromszor annyi pattanas lett, mint eddig volt, sok pici piros apro. A nyakam meg borzaszto, hatalmas, voroslo oriasi pattanasokkal van tele. Az arcom gyurott, a hajam rasztasodik. Minden vagyok csak szep kismama nem es legszivesebben zacskot huznek a fejemre. Egyebkent olyan, mintha meg az arcszerkezetem is mas lenne, mintha maskepp allnanak a szemeim, az orrom nagyobb lenne (pedig amugy is nagy), es mintha puffadt, sappadt lennek.
Most mar en is azt mondom, hogy ha a lany babak csunyitanak, akkor nekem hat lanyom lesz egy testben.
Tenyleg, holnap ilyenkorra mar tudni fogjuk nagy esellyel a baba nemet.
Bocsi, hogy ennyit irtam, ugorjatok at rajtam, ha nem tetszik.