Sziasztok!
Én elhatároztam, hogy csak bizonyos esetekben jövök "beszélgetni" veletek, mert semmiképpen nem szeretem, ha félreértenek, így inkább bölcsen hallgatok, és próbálkozom a sok-sok írást elolvasni, feldolgozni. Természetesen teszteket továbbra is árulok, szóval írjatok ezügyben bátran privit vagy email-t nekem, és ha konkrétan engem kérdeztek, szívesen válaszolok.
De vannak esetek, amikor úgy érzem, muszáj belekukorékolnom, mint pl. most.
Onlány, a ciklus.hu sajnos nem elég megbízható, hiszen neked sem jó helyre tette az ovuláció napját, ahogyan Bridget írta, szóval rá hallgass, és ne a bugyuta ciklus.hu rendszerére. A legjobb a fertilityfriend.com, és még valamikor az sem 100%-os, na de hogy is lehetne, hiszen mindenkinek más és más a szervezete és a reakciói, de még ez a legmegbízhatóbb görbeszerkesztő oldal, tapasztalatból tudom!
És szerintem teljesen rendjén van, ha picit bizonytalan az ember lánya a tesztelést illetően, én is az vagyok/voltam, hogy mikor is jó tesztelni, mert bár a 12. DPO előtt nem ajánlott, mégis minél hamarabb szeretnénk megtudni, hogy vajon áldott állapotba kerültünk-e, vagy sem, nemigaz? Mert ha tesztelsz, ott van, hogy lehet, talán egy kis reménysugár, egy halovány második csík a teszten, de az is ott lóg a levegőben, hogy mégsincs 2 csík, és akkor viszont az ember elkettyen, hogy most sem sikerült.
De ha nem is tesztelsz, akkor ugyan még ott a remény, de a bizonytalanság is, ami pl. nekem a nagy rém az életemben, uuuuuttttáááálom a bizonytalanságot, pedig mennyi van belőle...
Na, szóval mindenki kedvére válasszon, melyik jó-rossz párost választja, és mikor szeretne búsulni, mert nem sikerült, vagy örülni, mint majom a farkának, mert végre, hosszú idő után ott a várva várt kisbaba a pocakban!
Princzike, ölelés a lelkednek, és főképp kitartást!
Puszi mindenkinek