Tüncikém, hát nem is értelek, mit reklamálsz itt.......
50 ezer forint az komoly pénz! Leértékelve tudsz csirkefarhátat venni de kimaradt krumplit a zöldségesnél akár féláron!
Igaz gyertyát kell gyújtani, mert ha a villanyt felkapcsolod, azt már nem tudod fizetni, meg az orvosnak sem magánba, ugye hiába fizetted a tb.-t is.
Szóval én nem is értem mi itt a gond....
Nekem is az volt a rossz, hogy Franciskáról nem maradt kép, csak a kis fejéről, hogy citrom alakú. Már most több képem van, mint anno, mert mostmár tudom, hogy lehet, csak ezért is fizetni kell, de legyen.
Meg ugye megnézni sem engedték, mert micsoda kérés az. Anyum vett neki két kis nadrágot, az van meg valahol a szekrény mélyén.
Meg most elő kellett keresnem a zárójelentéseket, egyben voltak a régi kiskönyvvel, a terhesnaptárral, a kórházi szalaggal, eredményekkel. Ez nem volt jó. Nagyon nem. Megvan a régi naplóm is, amit elkezdem vezetni vele, meg a másodikkal. Most még nem irtam egy sort sem. Mit írjak bele?
Nem tudok vele kapcsolatba kerülni, kicsit úgy érzem magára hagyom, de nem tudom mikor fogok benne bizni úgy, hogy elhiszem, hogy ő van, lesz. És mikor belegondolok, hogy magára hagyom, egyedül van, épp csak fizikailag hordozom, akkor végtelen vádolom magam, de nem merek közel kerülni még hozzá. Még nem.