Új privát üzeneted érkezett!

Vayacon

Ha jól rémlik gyógyszertárban,én is ilyet vettem legutóbb.Mármint a bioextrát

És laptetőd van :)
Vendég

vayacon
Én utánna néztem az egészségpénztárnak, csak akkor éri meg, ha munkáltatód fizet bele. Egyébként pedig a gyógyszer árának a számlán kell lenni amikor fizetsz, és havonta egyforma összegeket kell befizetni.- Nekem ezeket mondták.

A lombikos gyógyszerek nekem is 150 felett voltak.

Köszi mindenkinek a segítséget, az arcüregem kezd ürülni, de lehúzodott az álkapocs csontomra.

Azóta azzal szekálnak, hogy a barackmagot köpjem már ki.

Erika
vnbeni

Milyennincsmeg, köszi. Az mitől függ, mikor van laptetőm? :lol:

vnbeni, köszi, lehet hogy akkor mégsem éri meg ez az egészségpénztárazás. sajnálom a betegséged, remélem nemsoká kiköpöd azt a barackmagod :lol: viccet félretéve jobbulást
vayacon

Vnbeni

Valamit benéztél szerintem az egészségpénztárral kapcsolatban:
A 30% adóvisszatérítés csak akkor jár,ha egyéni befizetéseid vannak,ergo hiába utal rá a munkahelyed azért semmit sem kapsz vissza!!

Nem kell egyforma összegeket befizetni havonta,csak van egy minimum összeg,amit muszáj!
Pl ha egyéni befizetésként teszel rá 333333 ft-ot egy évben,akkor jár vissza a 100000 ft adó,ha ezt a munkáltatód teszi rá,akkor nem!!
Vendég

Vayacon
Asszem minden 50.hsz a laptető!! :wink: :lol:
Vendég

Milyennincsmeg és azt honnan tudom, hogy hányadik a hozzászólásom? Lehet, hogy vaksi vagyok, de nem látom. :oops:

Sajnos nálam ma derült ki, hogy ez a spontán hónap sem sikerült. :cry: Már nem nagyon bízom a spontánban, remélem novemberben kezdhetünk az inszemmel.

Most volt Konc doki az m2-n ismételték a régebbi adást. Megint megnéztem olyan szimpi doki bácsi. Egész elérzékenyültem a szárnyas teknőc hasonlaton.
vayacon

Vayacon: amikor a lap tetején tied az első hozzászólás akkor van laptetőd..és most a 685.oldalon a tied az első :wink:
kiss angyal

kiss angyal köszi a felvilágosítást :lol: és mindenképpen tovább kell küldeni, vagy megtarthatom magamnak az első inszemhez? :wink:

beszereztem a bioextra e-vitamint és a cetebét. Reméljük, segít a kiskatonáknak.

lányok ezek a férfiak milyen feledékenyek. közöltem a férjemmel, hogy sajnos ez a hónap sem sikerült. utána kifejtette, hogy nem érti, hogy miért hiszen semmi problémánk nincsen. finoman emlékeztettem rá, hogy a legutóbbi spermavizsgálaton azért nem volt minden rendben, és hogy azt mondták csökkent megtermékenyítő képességről van szó. nem is értem a drágát.. :shock:
vayacon

Vayacon: nem kell küldeni senkinek :!: az a tied :D csak akkor szoktuk megkérdezni,hogy kell e vkinek,ha már van legalább 1 laptető :D Mond meg a párodnak,hogy a spontán teherbeesés sem sikerül mindenkinek könnyen...

Szöszi: voltál IR vizsgálaton?

Oroszlán: holnap nagyon várunk a ++++++hírekkel :D
kiss angyal

Böbém: Te is ma voltál a BMC-be....mi volt???
kiss angyal

Sziasztok!
Angyal:
igen én is voltam ma bent de minek is!!!!!!!!!!!!!!!

cisztám alakult ki és ezt a hónapot ki kell hagyni!
de tudjátok mi azért szoktunk kis párommal beszélgetni jó és rossz dolgokról ezzel a gyerek témával kapcsolatosan és pont pár napja beszélgettünk erről a cisztás dologról és tessék....... :!: :!: :!: :!:
aztán beszéltünk hogy lassan újra vizsgáltatni kell a fiúkat és az is bejött mert ahhoz is időpontot kell kérnem!
szóval padló alatt vagyok mert még nekem soha nem volt ilyen szarságom.... :? :? :?
és ez biztos kiürül??????????????????? :roll: :roll: :roll:
sting1982

Vayacon

Mikor megnyitod a társalgót és azon belül a szülészetek ,kórházak sort,akkor látni fogod az egyes topikok mellett,hogy hányadik hsz-nél tartunk!

Ne add fel!!

Sting

Fel a fejjel-bár tudom,hogy nehéz....
Vendég

Szia Sting, a ciszta általában kiürül magától, de szoktak adni valamilyen gyógyszert is rá, ha nagyon makacs.Csak ne idegeskedj, tudom rossz, nekem is volt. :(
Vendég

Böbém: biztos,hogy ki fog ürülni..ne keserdjél el :cry: ha a párodnak lejárt a seperma vizsgálata,akkor (általában) úgy is ki kell hagyni 1 hónapot! Tudom,hogy megdöbbentél,nekem sem volt soha cisztám és tessék most ott figyel szegény tüsző/k és várták,hogy repedjenek és termékenyüljenek :( ...a "B" tervünk csúszik egy picit,de ez nem azt jelenti,hogy nem is fog megvalósulni :D ...most egy picit az élet arra kért,hogy pihetesd magad egy kicsit!!!
Neked mennyi tüsződ volt? és mennyi az ami nem repedt meg,mit mondott a dokker a ciszták számáról? (a nem megrepedt tüszőkből van a ciszta)
Tudom,hogy ez téged nem nyugtat,de nekem 2 van :( ...csak azért írom,hogy nem te vagy az első és nem is az utolsó akinek ilyen fránya cisztája lesz :oops:
Nem elkenődni :!: :!: :!: tudod megbeszéltük,hogy neked a 3. tuti sikerülni fog :!: :!: :!: :!:
kiss angyal

Angyal:tudom hogy nem én vagyok az első sajnos és nem is én leszek az utolsó akinek cisztája van!csak annyira rossz mikor már a finisben vagyok....majdnem :oops: :oops:
1db tüsziből lett ciszta az is megrepedt de valamiért feltapadt a méh falára! :roll: :roll: ezt mondotta nekem a doki!de egyébként ez a mai nap amúgy is egy nagy kaki volt ide oda köldözgettek hogy most dokinénihez mert ő csinálta az inszemet utánna Szücs dokihoz mert ő az orvosom szóval már a hócipőm tele volt utánna meg a ciszta :szóval tényleg csúszik a project :roll: :roll: :roll:

milyennincsmeg:köszis a bíztatást :!: :!:

zsu1981:neked is köszönöm!
sting1982

Sting: fel a fejjel!!!csak előre nézünk :!: :!: :!: Lesz BABÁNK :!: :!: :!: ...most én is elkeseredtem,de olyan jó fej volt a Pasikám...azt mondta,hogy ne szomorkodjak,mert azért alakult ez így,mert biztos,hogy valami baj történt volna...és ezt nem akarták fentről és ezért nem "engedélyezték",hogy most megfoganjon a baba...ettől megnyugodtam...próbáld meg TE is így felfogni :!: :!: :!: Hidd el,hogy el fog jönni a MI időnk is :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nyugi Sting Baba :!: :!: :!:
kiss angyal

Sziasztok!

Egészségpéntár:

Munkáltató is fizethet rá: ez adómentes juttatás, kvázi fizetés. Ebból nem lehet adót visszaigényelni.

Aki viszont nem minimálbéres, és fizet SZJA-t annak megéri egyéni tagnak lenni vagy egyéni befizetést teljesíteni, ekkor vissza lehet igényelni a 30%-ot, de max annyit, amennyi szja-t befiezetett az ember ill. nem többet mint 100 Ezer Ft. Tehát a max befizetés ami megéri 333 ezer Ft.

Sokat kell olvasni róla, de a fáradozás megéri!!! És van ügyfélszolgálat, amely remekül választ ad a kérdésekre.

Mint írtam priviben megy a sajátom neve, itt nem akarom reklámozni, de tuti hogy az egyik legjobb.

Üdv

kispatak
Vendég

Angyalom:olyan rendes vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tudom hogy mindennek megvan az oka és ennek is megvolt!igyekszem megemészteni és csak a köv hóra koncentrálni!!!!!!!!!!!

puszillak téged! :lol: :lol:

köszönöm a biztató szavakat!

Jó éjt mindenkinek!
sting1982

Kiss Angyal!
Igen ma voltam ir. vizsgálaton. Szedem 1 hónapig a fogigátlót és utána indul a mandula. Egyébként elég lett volna két hétig szednem,de miután a doki mondta, hogy szabin lesz 3 hétig, úgy döntöttem, hogy akkor inkább Ő csinálja végig és később kezdem.

Sting!
Akkor ma megint elmentünk egymás mellett. Sajnálom. De mostmár tudom, hogy hogy nézel ki. Hallottam amikor az asszisztenssel beszéltél. Nekem meg elkeverték a kartonom lenn. Úgyhogy nekem is jó napom volt. A ciszták miatt ne keseredj el, nekem is volt és a mensivel kiürült. Tudom, hogy most nagyon sz....r, de ilyenek sajna néha közbeszólnak. Fel a fejjel!

Sajt!
Mizu? Merre vagy?

Rony! Jó volt ma talizni!
szöszi1977

Sziasztok!

Szöszi:fent ültetek a mosdónál?????
Ronyval?????????

ha te voltál az akkor mostmár én nekem is beugrik az arcod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jah nekem is keverték a kartont hol le menjek hol menjek vissza fel!

Kicsit elgondolkodtam és talán tényleg nem véletlenül alakulnak úgy a dolgok ahogy!
ez most nálam egy hónap pihit jelent,tegnap még kivoltam de mára már úgy ébredtem hamar elmúlik ez a kis idő és hajrá köv inszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Október 9-én 16 órától PCOS közönségtalálkozót szervezünk Kelenföldön.

Mindenkit szeretettel várunk, aki PCOS-ban vagy IR-ben szenved, még küzdős, vagy már révbe ért és babázik. A korábbi évek tapasztalata alapján, férjek és kisebb-nagyobb gyermekek is megtalálják ott a helyüket (büfé, csarnok, játszószoba, szoptatós-pelenkázós szoba).

Tervezett műsor:

- PCOS riportfilm levetítése (3 sorstársunk és családjának közreműködésével, továbbá szerepel benne dr.Tűű és dr.Breyer), Budapest Film támogatásával készült: ez egy dokumentumfilm, amely 3 PCOS nőn keresztül mutatja be a szindrómának tüneteit, általa okozott életvitelbeli nehézségeit, teherbeesési problémákat; szó esik a PCOS kezeléséről, életmód-váltás szükségességéről; a civil összefogás erejéről

- színpadi beszélgetés a filmben résztvevőkkel és alkotókkal

- büfészünet, közben igény esetén szakértői tanácsadás

- dr.Breyer Helga (jelenleg Németországban dolgozik) előadása a PCOS és IR terápiás "ínyencségeiről", kifejezetten közönségkérdésekre alapozza a mondanivalóját; kérdezz-felelek

- 2009-es metformin baby mozi levetítése

További részletek később fixálódnak.

Aki szeretne jönni, azt kérjük, hogy legkésőbb szept.25-ig regisztráljon (sari.nora kukac pco-szindroma.hu), mert ennek függvényében alakítjuk a fogadókapacitást! A belépés ingyenes.

Aki metnek köszönhetően babás lett, és szeretne benne szerepelni, az szintén szept.25-ig jelentkezhet az idei metformin baby moziba.

Részletek itt: http://www.pco-szindroma.hu/in.....i2009.html
arkon

Sziasztok!
Gyorsan bejelntkeztem, hogy még élek! :D :D :D
Sajnos nem olvastam még vissza, vasárnap hazértünk a Balcsiról hétfőn meg már dolgoztam is. Sajnos sok a munka (hiszen nem voltam 2 hétig). Jobb is így, mivel még mindig kivagyok. De majd jobb lesz tudom és nem adom fel!
Hajrá lányok, ennél már csak jobb lehet és mi is pocakosak leszünk :!: :!: :!:
Este visszaolvasok és jövők.
woody

Sziasztok!
Böbém:
Nagyon sajnálom hogy ciszta van és hogy ki kell hagyni ezt a hónapot.
Kis angyal,Vayacon,Sajt,és a többiek!Hogy vagytok???

Kép
rózsa11

Böbém: küldtem privit...

Rózsa: elvagyok! és VELED mi a helyzet :?:

Oroszlán: nagyon várunk :!: :!: :!:
kiss angyal

Szöszi: és meg tudtad inni gond nélkül azt a cuccost???Lent vették le a vért a bejáratnál?Neked nem a Szűcs doki az orvosod?..Jól teszed,hogy megvárod,hogy visszajöjjön a szabiról a dokkered,rád is rádfér már egy kis pihenés :!: :!: :!: Gyűjtsd a energiát,és most sikerülni fog :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D
kiss angyal

Rózsa köszi a kérdést én most egész pozitívan, mivel nálunk is elindultak a vizsgálatok. :lol: Épp ma kezdtük, megvoltak a férjem vizsgálatai, meg az én első hormonvizsgálatom. Hónap végén meglesz a többi is, és reményeim szerint október elején mehetünk a dokinőhöz.

Egy kérdés: időpontot mikor érdemes kérni a leletösszesítőre? Ha megyek vissza a 20. v. 24. cn-i vv-re, akkor kérhetek? Vagy inkább telefonon?

Arról tudtok valamit, hogy Skriba doktornő mennyire támogatja az IR vizsgálatot? Én szeretném ha megnéznék, mert sok endósnak van, és nekem is volt egy kisebb fokú endóm. De nem tudom, mit szólna, ha felhoznám.

És még egy uccsó kérdés :oops: : Ha minden rendben akkor nagyjából mikorra eshet az első inszem? Október-novemberben már meglehet?
vayacon

Vayacon, nekem a 20napi vérvételen volt a nőgyógyászati vizsgálat is, és akkor ott beszéltük meg a további lépéseket.Hogy mikor lesz az inszemed az meg szerintem a ciklusodtól függ majd.
Vendég

Vayacon: csatlakozom Zsu1981-hez,még annyi,hogy kell egy petevezetékátfúvás is ha nem volt 1 éven belül ilyen vizsgálatod.
kiss angyal

sziasztok

Szűcs doki mikor megy szabadságra tudja valaki?
én hétfőn akartam menni hozzá de akkor nem megyek ha nem lesz.
aki tudja írja meg légyszives.

Böbe
sajnálom hogy nem sikerült de hidd el hogy így kellett lennie, és eljön még itt mindenkinek az ideje, csak türelem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok!

Ismét itt vagyok és rendületlenül várom a menszi manókat :shock: :D

kismamik: hogy vagytok?

angyalka: hogy vagy? mizu veled?

Vayacon: hajrá kezdetek!!! Most már , hogy elindultatok rohanni fog az idő és nem soká kezdhetitek az inszemet :D
sztyopane

Sztyopáné: ssssssssszzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Minden a legnagyob rendben :D Kérd Sajttol a vérthozó csávót :D Nekem küldte, és adtam is neki rendesen...jajjjjjj de jó,jön mensi-manó és kezdheted az inszemet :!: :!: :!: :D :D :D alig várom,hogy keresztmami legyek :wink: eddig senki nem merte rámbízni ezt a feladatot,de Te a hangom alapján érzed,hogy JJJÓÓÓ leszek :D :D :D

Millió Puszi :D :D :D
kiss angyal

Legnagyobb 2 b-vel :D
kiss angyal

szia drága!

Már hogy ne bíznám rád a gyerekemet :D . Aki ennyit szenved ,hogy babája legyen az csak jó anya és keresztanya lehet :wink:

Kép
sztyopane

Na megyek elteszem magam holnapra!

angyalka: spóroljál jövőre keresztelő lesz :!: :!: :!: :D :D :D

Eszter: én is köszönöm a vitamin listát, már be is szereztem. :D

Kép
sztyopane

Sztyopané: remélem nem csak a szenvedés miatt,mert akkor itt rengeteg keresztmami lehetne sajnos :? ...azért a hangom sem semmi :D az is közrejátszik e nemes feladat betöltésének elnyerésére :D :lol: :D

Jó éjt mindenkinek :D

U.I: Oroszlán: hova tüntél :?: :?: :?:
kiss angyal

Kiss Angyal

Átfúvás vagy átjárhatósági???
Vendég

Milyennincsmeg, ezt találtam az átjárhatósági vizsgálatról:
A petevezetők átjárhatóságát legtöbbször egy úgynevezett HSG vizsgálattal tisztázzuk. Ennek során röntgen alatt kontrasztanyagot adunk a méhbe, és vizsgáljuk ennek haladást a petevezetőkben. Ez általában enyhe feszítő érzést okoz csak, nem több kellemetlenséget mint egy injectio.Kb. minden tizedik hölgy jelez csak komolyabb kellemetlenséget.Ezt a vizsgálatot a ciklus első felében, a menses elmúlását követő 1 hétben végezzük.Kb. 2-3 órás kórházi benttartózkodást igényel.
Vendég

Nekem is megcsinálták, de nem tudok róla mondani semmit, mert a cisztaműtétem közben csinálták, úgyhogy én aludtam.De szerencsére átjárható volt.
Vendég

Sziasztok!
Elolvastam mindent. :)

Köszönöm, mindenkinek a vigasztalást. Nagyon aranyosak vagytok!

Eszter, tök jó volt ismét találkozni veled. Szerintem is jobb, hogy egy teljesen új hónapban indul a lombik, addig kitisztul a szervezeted, és utána tuti jöhetnek a babák. :D

Heni, köszi, hogy te is azt mondod, hogy jobb, hogy megnézetem az IR-t. Nem szeretném, hogy ez legyen a gond, de inkább tudjam meg még az elején, hogy tudjak tenni valamit.
Most mi azt találtuk ki a párommal, hogy nem fogunk szomorkodni, (ez persze nehéz és nem igazán tudom betartani) de előre nézünk és próbálunk 1 hónap alatt tenni valamit (pl ilyen az IR) már be is jelentkeztem a Mensmentis-be. Egészségkártyát elfogadnak (vagyis számlát kapok), így nem is kell fizetni szerencsére.

Lukácsné, nálad mi a helyzet? Remélem sikerült a spontánkodás, és nem kell a lombik!

Rózsa, te hogy érzed magad, így az inszem után? Remélem, és persze tuti sikerülni fog!

Sting, sajnálom a cisztákat! Az 1 hónap hamar elmegy, és akkor együtt kezdhetjük megint inszemet!

Oroszlán, mi a helyzet már nagyon izgulok?!

Lányok, nálam a párom a Fer14-et használja nekünk még az első vizsgálatnál (nem a BMC), mondta egy doki, hogy ez egy nagyon jó férfi vitamin. Itt meg tudjátok nézni, nem olcsó, de nálunk bejött. http://www.fer14.hu/index.php
woody

Zsu

Nekem is megvolt,csak nekem echovist ájárhatóságim volt,nem rtg-es.Ez 2 perces kb.
Azért kérdeztem rá,mert Angyal átfúvást írt,de az ugye nem vizsgálat,hanem beavatkozás...
Vendég

-Sziasztok Csajszik!
Vicky,és kakti.
tik merre vagytok?Hogy vagytok?

Voody!
Köszönöm kérdésedet jól vagyok és nagyon bizom hogy sikerült.Tegnap beszéltem Mártikával a recepcion és olyan aranyos volt azt mondta hogy ennek sikerülni kell ugyan ezt mondta az inszem napján is.Nagyon jól esett hogy ezt mondta és azota csak pozitivan gondolkodom!Segitett!!!A drágámtól is 2puszit kapok 1nekem 1a babonak mert ott kell naki lenni a pociban.

Zsu!
A petevezeték átfuvás Hsg!Ugy van ahogy irod de az idö nem 2,3 óra hanem párperc.maga a vizsgálat.ezt elirtad.nekem is volt szerencsére nem volt semmi gond.igaz hogy 2napot bent kellet volna lenni 1nap volt vizsgálat vérvétel meg valamivel meg nézték van-e gyuladásom.de én saját felelöségemre el jöttem haza és másnap mentünk 11-re sose felejtem el ugy volt be sem érrünk mert volt balasett Vásárhely és Szeged között. meg csinálták.
Feküdtünk 2,3 óra hosszát és meg kaptuk a zárott lehetett menni haza.De mindenüt más az eljárás. Kép

Kép
rózsa11

Rózsa, biztos úgy van, én ezt nem tudom, mert én nem emlékszem rá, ezt a BMC-s tájékoztatón olvastam. :)
Vendég

Rózsa,Zsu

Szerintem azért félreérthető ez a dolog,mert itt csak az átjárhatóságot vizsgálják-bár átúvásnak is nevezik-de nem oldja meg az átjárhatósági problémákat.Csak feltérképezik,hogy mi a helyzet.
Vendég

Milyennicsmeg:átfúvás,átjárhatósági,HSG szerintem u.a..bár lehet,hogy tévedek :oops: akkor maradjunk annyiban,hogy HSG vizsgálatot csinálnak...én emlékszem milyen volt :( ...nekem átjárható mind a kettő,de így sem volt egy nagy élmény :cry: riogatni nem akarok senkit,mert tuti van olyan aki jobban tűri a fájdalmat...az egész 10 perc vetközéssel,öltözéssel együtt...szóval eddig még mindenki túlélte :)
kiss angyal

Sziasztok!

Kiss Angyal!
Én sajna nem voltam átjárható egyik oldalon se. Na akkor azt képzeld el, hogy én, hogy éreztem. Nem is tudom miért sírtam jobban, hogy nem jutott át a kontrasztanyag, vagy, mert annyira fájt!!!!
Bocsi, tényleg senkit nem akarok elijeszteni, de nekem soha életemben nem volt még akkora fájdalmam, mint akkor.......Azt hittem szétreped a hasam!!! Mintha 2 hektó valamit nyomtak volna belém!!!

Csak azért írom le ezt, hogy ne higyjétek el a dokinak a "kellemetlen" szót, mert szinte mindig azt mondják. Jobb felkészülten menni. Én olyan félelemmentesen mentem, aztán jól pofára estem!!

Bocsi mégegyszer, ha valakit elriasztottam......

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja!

És szerintem is ua a kettő, mert ha nincs olyan nagy összenövés akkor esetleg át is juthat a cucc, tehát átfújnak!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

A barackmagtól megszabadultam, igaz a fogammal együtt.

Kiapatak

Írd meg légyszi melyik egészségpénztárnál vagy.

Erika
vnbeni

oroszlán????
merre vagy? nem tegnap kellett visszamenned?
jelentkezz !!!!

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

képzeljétek el elfelejtettem megkérdezni Apa eredményét amit még aug 13-án adott le, ma jutott eszembe.
Hát bacis...szomorú vagyok, de aztán mikor felhívtam eszünkbe jutott hogy lehet hogy azért mert előző nap vágták fel a combját mert valami jószág megcsípte úgy hogy gennyesen feldagadt neki tojásnyi nagyságúra.
Aztán felkapcsoltak a dokihoz és mondtam neki hogy mi volt és hogy arra a sebészeten kapott antibiotikumot és mondta hogy akkor nem kell másik, menjen kontrollra.
Időpontot majd szept 16-ra kaptunk , úgyhogy lőttek a szeptemberi lombikunknak, majd talán októberben, ha a tengerpart nem hoz nekünk babát......
így a jövőhéten nem megyek a BMC-be.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

szerintetek mikor érdemes egy tesztet csinálnom, ha nem jön meg?
itt is 17nap az már tuti?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?