Sziasztok!
Elolvastam mindent.
Köszönöm, mindenkinek a vigasztalást. Nagyon aranyosak vagytok!
Eszter, tök jó volt ismét találkozni veled. Szerintem is jobb, hogy egy teljesen új hónapban indul a lombik, addig kitisztul a szervezeted, és utána tuti jöhetnek a babák.
Heni, köszi, hogy te is azt mondod, hogy jobb, hogy megnézetem az IR-t. Nem szeretném, hogy ez legyen a gond, de inkább tudjam meg még az elején, hogy tudjak tenni valamit.
Most mi azt találtuk ki a párommal, hogy nem fogunk szomorkodni, (ez persze nehéz és nem igazán tudom betartani) de előre nézünk és próbálunk 1 hónap alatt tenni valamit (pl ilyen az IR) már be is jelentkeztem a Mensmentis-be. Egészségkártyát elfogadnak (vagyis számlát kapok), így nem is kell fizetni szerencsére.
Lukácsné, nálad mi a helyzet? Remélem sikerült a spontánkodás, és nem kell a lombik!
Rózsa, te hogy érzed magad, így az inszem után? Remélem, és persze tuti sikerülni fog!
Sting, sajnálom a cisztákat! Az 1 hónap hamar elmegy, és akkor együtt kezdhetjük megint inszemet!
Oroszlán, mi a helyzet már nagyon izgulok?!
Lányok, nálam a párom a Fer14-et használja nekünk még az első vizsgálatnál (nem a BMC), mondta egy doki, hogy ez egy nagyon jó férfi vitamin. Itt meg tudjátok nézni, nem olcsó, de nálunk bejött.
http://www.fer14.hu/index.php