Sziasztok Csajok.
Hát megjöttünk mi is.
Odry, Dávidnak boldog szülinapot, utólag is. Nagyon édesek. A nagy és a kicsi is
Mágnes Bencének boldog névnapot szintén utólag.
Ilonám, neked is boldog névnapot, remélem hamarosan te is megérkezel.
Tücsi, fantasztikusak a fiúk. Hogy telik egy napotok? Hogy van a pici, és a nagy? És a még kisebb?
Zel, édes bogár Lukács a víz alatt
jó, hogy ilyen mozgékony, és mennyi mindet eszik.
Reni, Nia tényleg igazi kis nőci, nagyon szép kislány. Bezsélget már? Mi van a tanfolyammal?
Gyöngyi, édesek a gyerkőcök. Peti nagyon hasonlít rád.
Boris, mi a helyzet??? Bejelölsz az iwiwen? Tudod a nevem.
Domo, mekkorát nőtt Lili baba! Igazi kis hölgyike lesz lassan. Gyönyörű
Egyből elfogadta a kaját? Nem a foga miatt alszik rosszabbul?
Mi majdnem három hétig otthon voltunk. Jól éreztük magunkat. Lotti majdnem 500 grammot hízott ezidő alatt.
Most tartunk majdnem hat kilónál, bár hétfőn fogom megtudni mennyi az annyi. Már nem mérem, mivel visszaadtuk a mérleget tesómnak. Lotti úgy nyekereg mint egy rozsdás vasajtó.Mostanában szopi közben is dumál, úgy, hogy közben eszik. Formálja a kis száját. Imádom.
Már nagyon jól bírja hason, csak szeret mindent magához gyűjteni, így sokszor feltornyozódnak a cuccok a mellkasa alatt. Kezdem látni a kúszás jeleit, persze ha nem megy akkor visít. Hasról hátra fordul, vissza még csak egyszer, de nem erőltetem, úgyis eljön az ideje.
Amúgy mostanra mondom azt, hogy ez igen; Szuper gyerek, nem is tudom, hogy lehet az én parázós fajtámnak ilyen kiegyensúlyozott mosolygós gyerkőce. Nagyon keveset sír. (Már a múltkor azon gondolkoztam, hogy jó-e az, hogy nem sokat sír.) Tiszta hülye vagyok.
Szóval az ágyában alszik, játszogat egyedül is, bár az kell neki, hogy közel legyek.
Még szopizik csak, bár már kétszer adtam neki tejpépet kiegészítésként, mert nagyon kevés tejcsim volt. (a mellszívótól olyan durva inhüvelygyulladásom volt, hogy a műtét szélén álltam) Úgy tervezem, hogy hat hónapos koráig kihúzzuk csak szopival, mint Domo.
Ez nagyon nagy szó, mivel három hónapos koráig rémálom volt a szoptatás.
Egyelőre ennyi, bocs, ha a fél oldalt elfoglaltam.
puszi