Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Hát én egyenlőre úgy érzem hogy inkább örökre itthon maradnék, de sajna nekem 3 gyerek mellett is csak kb 4 év fog jutni.
Jobbulást és jó gyarapodást kívánok. Én bármikor adnék pár kilót, nekem nem hiányozna. :wink:

tücsökbogár
 
 


Sziasztok! Megjöttünk már a nyaralásból. Majd jövök még!
Ági! Bencédnek Sok boldog Névnapot Kivánok!!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi:
köszönjük szépen! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 


mágnes én is szép névnapozást kívánok, puszilom Bencét!!

andi, húú így már kapisgálom, hogy miért olyan nehéz neked a mindennapos főzés...és a fűszeres kajáktól fáj a gyomrod? vagy megy a pocid? elég vacak lehet ez..
na a fiúk meg, Lujzi is mindent felszed, imádja a kavicsokat ő is, de ha nem vagyok résen sajna meg is eszi...tényleg mikor múlik már el ez a 'mindent a szájba korszak???? :oops: :roll: :lol:

gyöngyike kérünk képeket!!

trin? sapé? és a többiek?

Kép
Kép
piciboris
 
 


mágnes!
Én is boldog névnapot kívánok Bencének!

Piciboris!
Haspuffadás, hányinger, hasfájás, hasmenés....stb. széles a repertoár. :twisted:
A szájba tömés nálunk is zajlik, fogalmam sincs medddíg tart, mert Petyka soha nem csinálta - kivétel egy szentestét :shock: -, Gergő viszont minden nyílásával próbálkozik.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot a Bencének!

Kép

Kép
odry
 
 


Kép Kép
Most csak 2 kép erejéig jöttem.
Boriska! Jelöltelek iwiw-en!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Na mi az lányok? Sehol senki egész nap?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Lányok, Ilonával mi van neki is van már babája?

Kész vagyok az állandó korai keléstől, Petyka egy kiskakas 6:15-kor ébreszt! Én inkább bagoly típus lennék, ha hagynának! :(

Tud valaki egy egyszerű csokitorta receptet, Gergő hamarosan két éves lesz és sütni szeretnék?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Gyöngyi tök jó képek, nagyon édesek a gyerkőcök! Merre voltatok? Mesélj még!

Andi!
Hát sajna csokitortareceptem nincs, de a korai kelés miatt együttérzek veled. Nálunk is CSabi hajnali kelő, bezzeg Andris éjfélig legalább fent van, persze ő a délelőttöt még átalussza.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!
Andi!Üdv. ujra itt. Jó nagyok már a gyerkőcök! Csokitorta receptet én sem tudok sajna.
Ilona én úgy tudom, hogy nyaralgat. Mintha azt mondta volna, hogy egész augusztusban pihengetnek valamerre.
Tücsökbogár! Utólagosan is Boldog születésnapot kivánok Csabinak. És nagyon édesek a képek róluk is.
Zalakaroson voltunk nyaralni és anyósék is voltak velünk. Jó volt. Anna folyton velük ment fürdeni is és állandóan szinte náluk volt a szobájukban.
Én inkább Petivel voltam ha éppen nem aludt. Ha aludt akkor valaki figyelt rá és úgy tudtam én is fürdeni egy kicsit.
Anna a fürdést élvezte ki sem akart szinte jönni belőle. És volt ott egy ovoda féle ahova folyton menni akart. Igy reggeli után 1-1,5 órát ott kellett vele lenni.
Kaja is szupi volt annyit ehettél amennyit akartál. És én mégsem hiztam semmit. Sajna!
Peti meg változó. Van amikor egyszer kel fel éjjel kb. 2 óra körül és egyszer hajnalban. De pl. ma éjjel szinte megint 2 óránként kelt és csak cici után aludt egy picit. De olyan 4 óra körül állandóan nyüszizett sirt. Tegnap párom grillezetett és megettem egy kolbit. Kicsit füstölt volt és lehet éjjel ez bántotta Petit.
De nem tudom mit kéne adnom neki, hogy legalább éjjel aludjon végig.
Sinlacot is adtam már neki, de annál is kb. 11-12 körül felébredt és kihányta aztán aludt tovább.
Amugy édi babó. Mindent legalább 1 hónappal csinál mint Anna. Most próbálkozik, hogy hasról visszaforduljon a hátára, de a kezét kiteriti mint egy béka és igy nem megy neki. Hiába mutatjuk. Állandóan ülni szeretne. ha lába talajt ér akkor befesziti és állni akarna.
De állandóan mosolyog és hangosan kacag. Anna is szeretgetné folyton, de nagyon be tud vadulni és akkor ráfekszik és lökdösi.
De volt már hogy összebujtak és Peti elkapta egyik kezével Anna haját másikkal a pulcsiját. Ilyenkor Anna szabadulna.
Na hirtelen ennyi.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasz!!!

Kicsibém! Bejelöltelek iwiwen!!!

Gyöngyi! Szépek a gyerekek! Anna tündérmosolygós, Peti meg édibogyó! nagyon ügyes már ő is, ha forogni akar. Jó volt a nyaralásotok. Legalább kicsit pihenhettél!

Andi! Gergő szereti a gyümölcsöt? Én biztosan egy sima vizespiskóta alapot sütnék, kakaósan, és egy zselatinnal csinálnék mag nélküli meggybefőttből bele gyümikocsonyát.. :lol: Vagyis ezt úgy szoktam, hogy tortaformában sütöm a tésztát, aztán félbevágom, visszateszem a formába az alsót, erre ráöntöm a már dermedő meggyes cuccot, majd egy sima vaníliás pudingból készült krémet kenek rá. A tetejére ráteszem a másik lapot, aztán leöntöm csokimázzal. Jól lehűtöm, és tök buli az édes krém, meg a meggy együtt. nem szülinapi, de finom... :shock: :lol:

ILONÁM???????


Mi végre elkezdtünk hízni! Voltunk kivizsgáláson, mert állt Lukács súlya. Vérszegény, mint minden gyerek általában ebben a korban... Ja meg 70 centi. Ő csak hosszra gyúrt eddig. most felszedett 23 dekát két hét alatt. Eszik bébikaját, meg sok gyümölcsöt. Két szopi között. A kenyeret ellopja az asztalról, én meg a kezében hagytam... Szopogatta, "elharapta" és kiköpködte. Tiszta kismalacok vagyunk!
Kúszik ezerrel. Mindig van valami fontos dolga, és csak megy-megy.. Néha felemelkedik négykézlábra, de csak pár pillanatra. egyelőre az éjszakát alvással töltjük..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Gyöngyi, nagyon jók a fotók! Most nekünk is rosszabbak az éjszakák, Lili felkel 2-3 óránként és csak a cici nyugtatja meg. És még elaltatni is sokkal nehezebb. Gogy altatod Petit? és mi az a Sinlac?

Zel, nagyon ügyes Lukács, Lilinek még nem megy a kúszás. Már nyomja fel a kis popóját, de ennyi. Elkezdtük a hozzátáplálást is, már eszik almát, barackot és krumplit. Csak szegéykémnek így nehezen megy a kakilás, és néha úgy nyom, hogy tiszta vörös a feje. Nektek nem volt ilyen gond?

és így eszünk:

Kép Kép

Kép
domo
 
 


Domo!
Hát én kakálás témában profi vagyok. Amíg csak tejci meg táp volt addig Csabit és sajna most Andrist is csak kamillával lehetett kakáltatni. Andris a nagy küzdelemtől nem csak piros, hanem néha már lilul is szerintem.
Viszont amikor elkezdtünk gyümizni megszűnt minden gond néhány praktikával. Szóval sok-sok barack és csak nagyon kevés krumpli /de nem is fontos/. Az almát meg fogyasztás előtt egy jó fél órával reszeld le és akkor egyétek mikor már szép barna. Egy gyógyszerész néni oktatott ki, hogy ennyi idő alatt lebomlanak az almában azok a pektinek, amelyek egyébként pont székletfogóak. Nekünk bevált, sokáig minden főzijébe tettem ilyen kicsit állott reszelt almát, azóta naponta két-háromszor telerakja a pelust és nem kínlódik.

Gyöngyi jó lehetett a nyaralás, bár akkor túl sok időd nem maradt pihenni.

Zel!
Nagyon ügyes gyerkőc Lukács. Jó gyarapodást!

tücsökbogár
 
 


Ja, és a tortádat nagyon megkívánta pocaklakóm - meg én is. Körülnézek, mivel helyettesíthetném...

tücsökbogár
 
 


Tücsi, köszi, ezt az alma dolgot holnap kipróbálom :lol:

Kép
domo
 
 


Köszönjük a dicséreteket.
Domo! Rizs és szentjánoskenyérmag alapu allergén szegény pép.
Egy evés szinte kiváltható vele. Lehet keverni bele gyümölcsöt is.
Én most hogy ne kelljen tápot adni neki ezt kezdtem adni neki. Még csak pá alkalommal kapott. De mióta valamelyik éjjel kijött belőle azóta két alkalommal adtam neki, de 5-10 kanál után már nem kell neki. Úgyhogy nem tudom mi lesz. Még 1-2-szer megpróbálom aztán kiderül.
Én Petit beteszem az ágyába és szinte egyedül elalszik. Ez főleg este és éjjel. De párszor vissza kell forditanom hasról mert nyűglödik. Van amikor a kezét simizem (ágyunk közvetlen mellette van).
Nappal is van hogy mellette vagyok, de legtöbbször simán oldalra fordul és már alszik is.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Tücsköm! most álljak neki a süti-sütésnek? Hova vigyem???????

Domo! Az almával tényleg óvatosan. Az fogja meg a kakit! :lol: Majd elindul Lili is. Lukács négy hónapos elmúlt, mire végre elkezdett forgolódni. Addig hason csak addig volt, amíg az enyémen aludt... :lol: Aztán tessék. Ja és a fejét sem emelte fel, amikor hasra tettem. Inkább nyekergett..

Gyöngyi! Lukács is kellett volna kapjon Sinlacot. Próbáltam mindenhogy. Anyatejjel, vízzel, gyümölccsel, hígan, sűrűn. Szinte megrázkódik tőle. Szerintem utálja. Én többet ettem belőle, mint ő, az biztos. De hiába mutattam, hogy eeeeez fiiinooom! :lol: Aztán próbáltam 2édes álmot" is. Lukács ettől hányt. :shock: :lol:

Lukács altatót zümmög magának, ha álmos. Akkor kicsit segítek neki és alszik is. Este, fürdés után nem ennyire egyszerű, van hogy birkózunk az alvással, de a cici még mindig a legjobb altató!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


sziasztok!

Húú jól le vagyok maradva.

Csajok a bébik nagyon szépek!!!!

Gyöngyike!
Minkét gyerek tiszta anyja :lol:

Domo!
Megzabálom a pofiját,nagyon szép!

Ha valakit érdekel,
Felraktam egy pár dolgot a tesz veszre.pl.
Etetőszék,utazóágy stb.Ha valakit érdekel írjon!
Dízájn váltás az oka.Minden cuccom alig használt.

Kislány ruhám is rengeteg van csak arra lusta vagyok felrakni.
C&A és Cherokke ruhák vannak főleg.
m. reni
 
 


zel!

Lukács ilyen kis engedelmes,hogy mindent elfogad? :lol:
m. reni
 
 


A szerelmemről!

Nia egy kész nő!
Önállóan szeretne öltözni,és nézegeti magát a tükörben :lol: Kép Kép
m. reni
 
 


Sziasztok!
Domo! Elfelejtettem irni, hogy Lili egy tüneményes kiscsaj. És még mindig szép haja van.
Reni! Köszike. Nia is szép nagylány már. Neki is nagyon szép haja van.
Zel! Lukács is ügyi fiú. Most hány kiló?
Ma először kapott Peti krumplit pici tejcsivel. Hát volt pár fintor. De nem sokat kapott csak kóstoltuk.
Zel,Domo! Ti mivel higitjátok pl a kumplit? Mert nekem igazán nincs mindig lefejt tejcsim. Lefejni meg nem akarok előtte, mert igy sincs sok.
Peti folyamatosan rágicsál valamit. Ha el tudja kapni akkor az ujjamat. Jó lenne ha neki is szép csendben kijönne a foga mint Annánál.
Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Szijjjja Reni!
Tényleg kész nő Nia! :lol: Nagyon csini!

Gyöngyi, Lukács most 69 centi és 6,7 kiló. A súlya 3 hétig állt. Vittem kivizsgálásra is. Volt egy kis fülgyuszink, tünet nélkül. Vagyis a nehízás volt a tünet. Utána sem hízott, mentünk vérvételre és kiderült, hogy vérszegény. Most bonolactot szedünk az antibiotikum miatt és elkezdtünk "rendes" kajákat enni.Gyarapodtunk is két hét alatt 23 dekát!
A krumplit a saját levével higítottam, meg almával főztem össze. Tegyél rá egy ici csipet sót. Baja nem lesz a gyereknek, de az íze jobb a kajának. :lol:

Nekem sincs már lefejt tejem... Apa véletlenül kiolvasztotta a fagyasztót..... :?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok Csajszik!

Elég rég jelentkeztem, de a babadolgot most hanyagolom kicsit. Össze kell szedni magam, hogy bevállajak további bármi macerát baba ügyben. Persze spontán is sikerülhet, szóval nincs kizárva semmi! :)

Viszont vagy egy óriási hírem!!!!
Találtam munkát!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Szeptember 1-jével elkezdek dolgozni végre! 1 év küzdelmes álláskeresés van mögöttem és 43 állás, amit megpályáztam. Ebből 1 végre bejött!!! :lol:
Talán ez segít helyrerázódnom minden szempontból!! 8)

Visszaolvasni nem tudok,bocsika. De a fotókon végigfutottam és csodálatos kis bébiket láttam!! :D És hogy nőnek???!!!!! MInt a kicsi gombácskák!! :D :D
katata
 
 


Nem 43, hanem 53 helyre küldtem el, csak az előbb elírtam...
katata
 
 


Kata!
Gratulálok a munkához! Remélem, hogy szép lassacskán azért minden álmod teljesül! De munka mellett is várunk ám!!!

Reni!
Nagyon szép kishercegnőd van!

Zel!
Nagyon aranyos vagy, bármikor jöhet a torta futárszolgálattal! :wink: Persze azóta már növeltem a legjobb cukrászda forgalmát, lassan igényelhetek törzsvásárlói kártyát.

tücsökbogár
 
 


Kata, de örülök neked :lol: és mit fogsz dolgozni?

Gyöngyi, én babavízzel hígitottam a krumplit, egyszer meg lefejtem gyorsan egy kis tejet frissen :lol: Lili is rágaj az ujjamat, olyan erősen tudja szorítani :lol: és Peti most hány kiló?

Reni, nagyon helyes kis csajszi Nia, és neki is nagyon szép haja van :lol:

Tücsi, úgy néz ki, beindult a kaki, már nem szenved annyira. Jó barna almát kapott :lol:

Kép
domo
 
 


Sziasztok Csajok.

Hát megjöttünk mi is. :)

Odry, Dávidnak boldog szülinapot, utólag is. Nagyon édesek. A nagy és a kicsi is :D :D

Mágnes Bencének boldog névnapot szintén utólag.

Ilonám, neked is boldog névnapot, remélem hamarosan te is megérkezel.

Tücsi, fantasztikusak a fiúk. Hogy telik egy napotok? Hogy van a pici, és a nagy? És a még kisebb? :lol:

Zel, édes bogár Lukács a víz alatt :D :D jó, hogy ilyen mozgékony, és mennyi mindet eszik.

Reni, Nia tényleg igazi kis nőci, nagyon szép kislány. Bezsélget már? Mi van a tanfolyammal?

Gyöngyi, édesek a gyerkőcök. Peti nagyon hasonlít rád.

Boris, mi a helyzet??? Bejelölsz az iwiwen? Tudod a nevem.

Domo, mekkorát nőtt Lili baba! Igazi kis hölgyike lesz lassan. Gyönyörű :lol: :lol: Egyből elfogadta a kaját? Nem a foga miatt alszik rosszabbul?

Mi majdnem három hétig otthon voltunk. Jól éreztük magunkat. Lotti majdnem 500 grammot hízott ezidő alatt. :shock: :shock: Most tartunk majdnem hat kilónál, bár hétfőn fogom megtudni mennyi az annyi. Már nem mérem, mivel visszaadtuk a mérleget tesómnak. Lotti úgy nyekereg mint egy rozsdás vasajtó.Mostanában szopi közben is dumál, úgy, hogy közben eszik. Formálja a kis száját. Imádom.
Már nagyon jól bírja hason, csak szeret mindent magához gyűjteni, így sokszor feltornyozódnak a cuccok a mellkasa alatt. Kezdem látni a kúszás jeleit, persze ha nem megy akkor visít. Hasról hátra fordul, vissza még csak egyszer, de nem erőltetem, úgyis eljön az ideje.
Amúgy mostanra mondom azt, hogy ez igen; Szuper gyerek, nem is tudom, hogy lehet az én parázós fajtámnak ilyen kiegyensúlyozott mosolygós gyerkőce. Nagyon keveset sír. (Már a múltkor azon gondolkoztam, hogy jó-e az, hogy nem sokat sír.) Tiszta hülye vagyok.
Szóval az ágyában alszik, játszogat egyedül is, bár az kell neki, hogy közel legyek.
Még szopizik csak, bár már kétszer adtam neki tejpépet kiegészítésként, mert nagyon kevés tejcsim volt. (a mellszívótól olyan durva inhüvelygyulladásom volt, hogy a műtét szélén álltam) Úgy tervezem, hogy hat hónapos koráig kihúzzuk csak szopival, mint Domo.
Ez nagyon nagy szó, mivel három hónapos koráig rémálom volt a szoptatás.

Egyelőre ennyi, bocs, ha a fél oldalt elfoglaltam.

puszi

KépKép
trinky
 
 


Kép

KépKép
trinky
 
 


Kép

KépKép
trinky
 
 


Trinky!
Lottikád tényleg nagyon kiegyensúlyozott babának látszik és gyönyörű.
Köszönjük mi mindannyian jól vagyunk. Csabim így túl az első éven nagyon kis virgonc és huncutka. Már az óriásjáróka is kicsi neki, naponta többször reklamál, hogy sétálni akar. Imád menni, sőt nem is menni, szaladni. Még fogni kell a kicsi kezét, de olyan kis vakmerő, ha egy pillanatra nem figyelünk oda, nekiindul a nagyvilágnak. Nagyon ügyesen rá tud vezetni minket arra amit szeretne elérni. Egyetlen problémánk a peluscsere, mert úgy elszalad mint a villám és hát nem mindig várja meg a popótörlést előtte.
Andrisunk kis pöttömből igazi kis húsgombócka lett, már majdnem 4400 g és mivel magasságra kicsit kisebb mint az ilyen korú babák, szép kis hurkácskái vannak.
Legkisebb ficánkánk pedig szinte folyamatosan jelét adja létezésének, matat, mocorog, kopogtat és imádja a sütiket meg a paradicsomos ételeket, na meg a lecsót, amitől korábban nagyon égett a gyomrom, most meg szinte minden nap megenném.

tücsökbogár
 
 


Trinky, na végre :lol: nagyon édes Lotti, ahogy mosolyog :lol:
Lili rögtön imádta az almát, amit pont félévesen kapott! Most már 2 hete eszik, és egész szép adagot egyszerre! Nagyon bejött neki a krumpli almával, vagy barackkal. Nem hiszem, hogy a foga miatt alszik rosszabbul, mindig van rosszabb időszak. Egyébként ilyenkor is sokat alszik (12 órát éjszaka) csak mellettem :lol: A fogának pedig még sehol semmi jele...
nyekergés az jó, Lili még mindig csinálja :lol: és még jobb, amikor elkezd sikongatni :lol:
megtaláltalak az iwiw-en, meg még Zelt, Gyöngyit, Lili fotóiból úgyis rájöttök, hogy mi vagyunk :lol:

Boris, merre vagy? nyaralni mentettek?

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Le vagyok maradva, de az igazság, hogy most már egyedül is útra kelek a fiúkkal és sokat csavargunk, mert nem sok van ebből a jó időből.

Nagyon szépek a lányok!!!

Szóval mindkét fiam egy élmény. Bálint elkezdett nevetgélni, beszélgetni és fedezi fel a világot.
Dávid okos nagy fiú, aki sokat probálkozik azokkal a dolgokkal, amitől én frászt kapok, de így van ez rendjén. Most már a sarkában kell lenni....

Kata!
Örülök, hogy sikerült a munka és igazad van, sokat fog ez a siker számítani!!!
Írj, hogy milyen a hely és a munkatársak, na meg az ott szerzett élményről. Voltatok szabadtéri előadáson?

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Domo! Visszajelöltelek iwiw-en, de csak Liliből jöttem rá, hogy ki vagy.
Nagyon szép Lili baba és ügyesen eszik is.
Peti kb. 6,5 kg körül lehet (nagy mérlegen méretzkedtünk).
Trinky! Jó hogy jöttél már hiányoztál.
Lotti is nagyon szép kislány.
Priviben elküldöd a neved, hogy iwiw-wn én is bejelöljelek?
Kata! De jó hogy jöttél. Gratulálok a munkához!
Gyere azért majd mesélj milyen az új munkahely, kollégák.
Tücsi! Nem tudni még ki lapul a pocidban?
Ha valami ujat adsz Csabinak akkor sem tudjátok lekötni peluscsere közben?
Nálunk is volt Annánál ilyen.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


szia csajok!

Lotti, Lili, Petike, Anna, Andris, Csabika, Lujzi, Nia, Lukács, Andi fiai, odryéi mind gyönyörűségesek, a ti kis büszkeségeitek.
Én az öcsémékét is állandóan mutoganám mindenkinek, olyan édes. Szóval tökéletesen megértem ezt a sok fotót, jó nézegetni!

odry, a torta nagyon szép lett, a ti családotok ilyen "kézügyességes"? Fodrász, cukrász, csupa ász! Itt Ráckevén, van "Ász" napok, az ilyen mesterségeknek, amik ász-ra végződnek. Na jól elkalandoztam.

A névnapi köszöntéseket köszönöm szépen!

katata, hurrá, végre egy állás! Mi lenne az? És holnap kezdesz! Mennyire van messze? Autóval kell járnod, vagy elég egy kétkerekű is? Örülök, a jó hírnek!

beke andrea, szó mi szó jól eltűntél, de teljesen érthető. Klasszak a srácok, és milyen hatalmasra megnőttek már! Ugye milyen rossz az ember lányának állandóan előjön valami új nyavalyája! Természetgyógyász, akupunktúra nem segíthet?

Mindenhez hozzászólok rovatom következik:

Öcsémék lurkója (szül. márc.19.) - szintén elkezdte a gyümölcsevést, és talán tápot is kap, mert éjszaka 2 óránként felkel. Súly 9kg, mászás még nincs, de tündéri ahogy mosolyog. Kakigondokról nem tudok, fogzás fájdalmai ellen, neki is van olyan ...lánc a nyakában. És a sógornőmet egyáltalán nem érdekli a kupi, a kosz. Ha valakit zavar az a férje, takarít, mosogat stb. Az barátok, rokonok elfogadják őket így is, akinek meg nem tetszik lányok az vagy nem megy hozzátok, vagy megcsinálja helyettetek.
Szerintem akinek gyereke van, az megérti ezeket az állapotokat.
Amikor mi gyerekek voltunk, mindig volt kétfogásos ebéd, tisztaság, és maszat nélküli fegyelmezett gyerek. Jobb ez? Ti biztosan többet foglalkoztok a csemetéitekkel, nekem ez a megoldás jobban tetszik.

Magamról rovat:

aug.7 - stimuláció kezdete.
aug. 19 - leszívás, sajna a 8 tüszőbl 4 kipukkadt (szerencsére nem mind)
3 petesejt lett belőle
aug. 21 (férjem szülinapja) - kétsejtes és négysejtes beültetésre kerültek.
folyt. köv. szept 2-án vérvétel.

Közben isiászom előjött, melynek köszönhetően oldalfekvésben töltöttem a szabadságom egy részét és a betegállományom egészét.

Remélem hepi enddel jöhetek szerdán du!

Pusza mindenkinek!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Ilona! De jó hogy jöttél és jó hirrel! Remélem szerdán még jobb hirrel.
Tesódék babója jó husban van!
Iwiw-en néztelek csoda csini csaj vagy!!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Ilona!
De jó, hogy írtál. Milyen jó ez az ászok nap :shock: klassz lehet. Most már nagyon kíváncsi vagyok rád, mert itt minden lány áradozik szépségedről... esetleg nekem is megathatnád, hogy milyen néven kereshetnék rád az iwiwen, persze priviben. Én nem vagyok fent, így csak megsasolnálak :wink:
Jók a hírek és izgalommal várom a szerdát!!!!!!!!!!!! A fekvés nem árt, legalább pihensz, persze tudom nem is kellemes az ilyen ágyhoz kötés.... jobban vagy?

Ma voltunk Bálinttal 3 hónapos státuszon... el voltak ájulva a nők, hogy micsoda pasas. Folyamatosan mondta és nevetett rájuk, aranyos volt. 7080gramm és 62cm... kis zabagép. Jelenleg a 6-9 hónapos ruhákat viseljük.

Szép napot!

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Jelentkezem én is, szombaton Bence felült,majd még aznap elkezdett kúszni :lol: Na azóta nincs megállás,bárhová eljut pillanatok alatt, most éppen a ruháskosaramt rámolta ki nagy rötyögések közepette..
Jön a fohga is, úgy látszik nem maradunk fogatlanok.. :)

Annával készülünk az oviba, aminek ugyebár a feltétele a szobatisztaság, hát ezzel hadilábon állunk, de nem adom fel, mosok,sikálom a baleseteket... :wink:

Ilonám:
akkor már csak 2 nap a vérvételig!!! Az isiászod pedig monnyonle! :evil:

Na megyek, megnézem min mérgelődik legkissebbem, aztán hozok képeket :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Köszi, h velem örültök!
Ügyfélreferens leszek (ha nagy leszek :) ) Már izgatottan várom a holnapot. :) Nincs túl messze a munkahelyem Ilonkám, de mivel csinosan kell öltözni, nem tudok bicajjal menni, mert tuti összekenném magam. 8)
Közben most tart még az intenzív francia tanfolyamom, így a hét hátralévő 4 napja elég sűrű lesz. Munka után minden nap még 6-8-ig órám is lesz (mindig kapunk házi feladatot is). De hát a munkát nem tudtam még a beíratkozás előtt. Nem bánom azért, mart jót alszom szombaton. :) Talán délig??? :lol:

Ilonkám hajrááááááá!!!!!! :lol: Izgatottan várom a szerdát!!! 8)
+++++++++++++++++++++++++++++++
katata
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251718406.4751.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251718518.947.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági! Nagyon szép ez a két gyerkőc!
Gratula Bencének a négykézlábra álláshoz, kúszáshoz és fogacskához!
Annád is csodaszép! Anna nem ül meg mostanában igy a fényképező előtt. Mindig szórakozik.
Mi most éppen alvás közben próbáljuk a pelus nélküliséget. Kiváncsi leszek. Amugy nappal semmi gond nincs már.
Mi az ovodát csak márciusban kezdjük eddig úgynéz ki.
A fürdőkád felett lévő játéktartó az miből van hol lehet olyat kapni?
Peti is mostanában pár másodpercekre négykézlábra áll. De a keze még behajlitva van. Próbálom lefényképezni, de ha észre veszi a gépet akkor lefekszik.
Odry! Micsoda sulyban van a fiad! Enyim talán 6,5 kg lehet.
mi ma banánt kóstoltunk. Izlett neki, mert megette és édes.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Gyöngyike:
http://www.jatekfutar.hu/alex/ALEX-634W.jpg

Ez a fajta játékunk van, Anna nagyon szereti, a tescoban is leget kapni 2300 ft volt.

Na megyek, Bence bömbizik.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Köszi lányok a dícséreteket. Ma megkaptuk egy darabig az utolsó oltást, úgyhogy ma visítósabb napunk volt. Sebaj, mos már szunyál is kis drágám remélem holnap kutya baja nem lesz.

Kata, annyira szégyellem, hogy a múltkor nem gratuláltam az állásodhoz. Pedig eszembe volt, csak az eszem kissé szita. :oops: :oops: Mi a helyzet a férjeddel? Még mindig ingázik Svájc és Mao. közöt? Meddig tart a francia tanfolyam? A végén vizsga lesz?

Ilonkám, hát én is megkukkoltalak, és tényleg nagyon szép vagy. Én még rövid hajjal emlékeztem rád a BMC-ből, de szerintem a hosszú haj jobban áll. Persze a rövid is jó volt, de ez szuper. Jó kis husibaba az unokaöcséd. Szerintem Lotti egy évesen lesz 9 kiló....

Mágnes a lányod tiszta apja, a fiad meg rád hasonlít igaz? Nagyon édesek.

Domo visszajelöltelek, Lilinek volt kitől hajat örökölni :D :D

KépKép
trinky
 
 


Gyöngyi, a GKM a Gazdasági Közlekedési Minisztériumot takarja a munkahelyednél?

KépKép
trinky
 
 


Halihó!

Na én se maradjak ki!
Szééép Ilonkám! De jó, hogy végre jöttél...
Mi már találkoztunk, én tudom, hogy tényleg szép vagy. :lol:
Hú, de izgulok értetek. Sokszor gondoltam rád. Legszívesebbe telcsiztem volna, csak, gondoltam, ha itt nem jelentkezel, akkor úgy sem akarlak zaklatni.

Mágnes! A fiad tiszta apja! :lol: Vele is találkoztunk...
Jajis tenem, Caca milyen csöppmanó volt akkor még. Bóklásztunk ott egy üzletben, bébikaját vettél neki, meg talán valamit még... De jó volt... De régen volt..

Kata! Nahát! Gyere többször! Teeeee dolgozó nőőőőő! Majd mesélj, milyen a meló!

Domo! Lili nagyon éédes. Néztem a képeket iwiwen. Hát a kiabálós?! Mit nem engedtetek meg a kisasszonynak?? :lol:

Trinky! Lotti is nagyon szép! Ne aggódj a mozgás miatt. Majd, ha kedve lesz, átfordul. Lukács is majdnem öt hónaposan kezdte, most meg kinyomja magát négykézlábra, rugózik hármat és úgy dobja magát előre. De mivel még fejnehéz a kincsem, átlag pofira esés a vége.

Odry! Mit adsz a nagyfiúnak enni??? Csak nem csirkecombit??? :lol:

Kinek nem udvaroltam még?

Tücsök! A te gyerekeidtől mindig kész vagyok. Nem is kell kép, elég a vonalzókat megnéznem.
Nekem is van cukibérletem... Pedig nekem már kibújtatták a pocaklakómat! :lol:
Tökéletes helyre épült is falunkban a cukrászda. Általában pont addig jutunk csak el, amikor délután elmegyünk Lukáccsal apa elé. Sok baba született az elmúlt másfél évben. Így már mondtuk a tulaj csajszinak, hogy egy hinta, egy csúszda, és némi homok még elférne a terasz mellett.. Rendszeresen összejövünk kupacra a babaséták közben.

Borisom??? Te merre jársz????

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Csak pár kép...

Anyának a szívszerelme vagyok. Néha komolyan is nézek.
Kép

Na, majd csak úgy kenyér nélkül egyek főzeléket? Kép

Hű, lebuktunk? ( akkor is finom a kenyér héja.)
Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Mágnes!
Szépek a gyerekek és milyen nagy már Bence? Még megy a nyügis korszak? Szoktak együtt játszani? A játék kimondottan fürdésre alkalmas?

Gyöngyi!
Még nem akarom etetni, mert elég a tejem, de ha betőlti a 6 hónapot, akkor elkezdem, mint a Dávidnál is.
Mi is más alkatúak vagyunk, mint Ti.
Hogyan alakul a testvérviszony!?

Zel!
Enne már csirkét is biztos, mert már kinézi a szánkból, de egyenlőre csak anyatejes. 6 hónapos koráig nem is fog mást kapni, ha ez is elég neki. Jó nagyokat alszik és már most egy időben alszik a Dáviddal és ez nagyon jó.

Kata!
Mennyi idő a betanulás? Holnapra++++++++++++++++++!!!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Zel!
Ezek a szemek.....
Imádnivaló a kis kópé!

Ilona!
Holnapra szorítok ezerrel, már lilulok is! Ha megvan az eredmény, akkor várjuk a jelentkezésedet!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!
Trinky! De igen.
Odry! Alakul. Anna nagyon szereti Petit és forditva is. Folyton dögönyözné és simizi, de van hogy rácsap egyet. Tehát durva is tud lenni. Van amikor Peti hason van és hirtelen Anna fogja és visszaforditja. Ilyenkor koppan Peti kobakja. Peti le sem veszi a szemét Annáról ha közelben van. Mosolyog rá és tépné a haját folyton, mert Anna odahajol hozzá.
Tegnap képzeljétek az első délutáni pelenka nélküli alvás sikeres volt, mert nem pisilt be Anna.
Zel! Édi Lukács. Mekkora szemekkel tud nézni!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?