Bocs, Bridget, csak néha itt vagyok a gép előtt, néha kimegyek, mint pl. most is, mert férj füvet.......ez már dzsindzsás......nyír, és el kellett állnom a kocsikkal.
Anyuéval, meg a miénkkel, és vissza.
Aztán most meg kéne valami kincstári rendet csinálni, de úúúúúúgysem fog menni.
A szobánk nagyon szép színű, de akkora a retek, a ruhák, minden, mikor lesz ennek vége, mire minden a helyére kerül.
Most az utolsó szoba van még vissza, ma állt neki a muki.
Meg vacsit kéne gyártani, főzök egy kis ragulevest, meg talán krumpli+hús, mert van husi, vettem ki a fagyból.
De annyira fáradt vagyok.
Egy hete mást sem csinálunk a napközistársnőmmel, mint itthon díszt gyártunk, ott feltesszük......
A tanárit, az aulát megkaptuk dekorálandónak, mert rossz fát tettünk a tűzre. Szerintem legalábbis azért.
Lányok, a polgármester is bejött lecseszni bennünket.
Akkora szemétségek vannak itt, el sem hiszitek.
Ha tudnék, mennék ebből a nyüves faluból.
Kaptunk jó egy hete egy sms-t, hogy "kedves kollegina, amennyiben lehetőséged van ré, a szülői mk. szeretettel vár a termed esztétikusabbá tételében hétfőn"
Na, nem is válaszoltam, pénzem úgyis alig van rajt, meg ez az üzenet számomra nem kötelező, hiszen ott van, hogy ha van rá lehetőségem, gondoltam, beteg vagyok, alig élek, nem megyek úgysem.
Na, ebből lett a botrány.
20 pedagógus közül 4 ment, de nem ez volt a fenntartó baja, hanem az, hogy 4 ped. (köztük én), nem is válaszolt az sms-re.
Majdnemhogy kiabált, bejött a tanáriba a polg.m., az alpolg.m., meg az ig.h., és kiosztott úgy, hogy azt hittem, megölöm.
És ilyenkor nem szólhatsz, nem védheted meg magad, mert rá vagy utalva, mert ő fizet.
Szóval nyelni.......és előtte nap már nem kellett a savlekötő, akkor meg úgy felment az agyvizem, minden, majdnem hánytam, de felvettem a leszarom a pofádat-mosolyt, és majdhogynem vigyorogtam közben, hadd idegesítsem vele.
Na, alig hazaértem, én úgy sírtam, remegtem.
Vissza is estem a betegségbe.
És azt is elmondta, hogy "a többiek legalább kimentették magukat".A hülye! MOst akkor mi a baja, hogy nem mentünk, vagy hogy nem válaszoltunk?! Utóbbira élezte ki.
Meg hogy jogi következményei lehetnének!
Na, ja, egy sms-t én küldök a havernak, barátnak, családtagnak, de nem hivatalos értesítés, a szövegezése sem olyan volt.
Szóval kiakadtunk a kolléganővel, már szlogen, hogy majd sms-ben......
Nagyon sokat dolgoztunk, mire a k.... nagy felületeket kitöltöttük dekorációval, amit sk készítettünk.
Itthon a rumli, szóval kivagyok.
Lefekszem, leteszem a fejem és szunya.
Pedig kifeküdni kéne ezt a nyavaját.......
Na, jól kipanaszkodtam magam, de kíváncsi vagyok, mit szóltok, mik történnek.....
Ezeknek az esztétikussá tétel a takarítás, mert felújítás volt ott is, állt a retek. Na, ennyit ezekről.
Ráadásul aznap voltam dokinál, utólag, az ügy után kértem igazolást, és betettem az igh. asztalára, aztán dugja fel...........a többi közé.
Sok a szöveg...........
Szóval, októberben babásodni készültök, énisénisénisénis!
A dokival arról beszéltünk, nem tudom, ezt még írtam-e, hogy Closty szigorúan uh-val, de most ugye várok kicsit, kimenjen belőlem ez az izé, már a 4. hete...........
Most megyek, mert a férjem kiszabadult a kertbe a fűnyíróval.......igen, ennyire rossz a helyzet, mert a házban dolgozott eddig ő is.........térdig ér a gaz. elég gáz a gaz.
Folytatásos teleregényemet, a Zsuzsi viszontagságait olvashattátok.
Puszi és jók legyetek!