Új privát üzeneted érkezett!

Rozsa
Nekem is 2 uhus volt(aszmas vgyok rontgen nem lehet)Mikor mesz majd?Akkor lassan nalatok is visszaszamlalas van 8)

Lovine
Kivanok neked sok-sok pozi tesztet :!: :D 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ezt jol benyaltam :shock: 5000.hsz :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Meg vagyok csak most olyan hangulatom van napok óta hogy inkább csak olvaslak bennetek.Nem tudok mit mondani meg hozzá szólni se semmihez.

Bettynek ezer drukk mára!

Újakat üdvözlöm!!! :D

Rózsa utólagosan BOLDOG NÉVNAPOT!

Bridget,olvaslak és tetszenek a beszámolóid,szép az a lakás nagyon!Apácska vicces abban a szemkötőben! :lol: :lol:

Puszilok mindenkit!

Kép
anyci

Bri,
drága vagy!Köszike. :lol:
Vendég

halifó!

Újra a fedélzeten :D
onlány

Októberben (ha megjön a mensesem, telefonálunk Tándor dokinak és az 5.cn-en.Előtte való nap vérkép kontroll lesz.Most rtg alatt fogja csinálni)

A szeptember úgy alakul, hogy ha megjön, akkor 3 nap, 7.napon. 14 .napon és 21.napon uh -ot csinál, meg hormonokra vért vesz, hogy lássuk mi újság nálam.

Apácskának spermavizsgálat, urológusnál vizeletvizsgálat+tenyésztés kell.

Ha szeptemberig így nem jön spontán, akkor HSG és utána 1-2 hónap spontán próbálkozás, a többit meglátjuk....azt mondta ne szaladjunk előre, mindig az aktuális vizsgálati eredmények tükrében dől el a következő lépés
:wink:

Kép
rozsa1979

Bri az asthmának mi köze van a rtg-hez? :shock:
onlány

Fu de nagy lett a porges :shock:

Anyci
Meselj akar priviben is johet :roll: Koszi,hogy olvasol 8) Az eletem egy nyitott konyv :oops:

Lovine
Nincs mit :wink: Sok lanynak kulodtt mar Csillag pozi tesztet 8) nekem majd oktoberben fog adni ha hazamentem :lol:

Onlany
Mar otthon? A rtg-nek semmi koze de a rtg-nel hasznalt kontrasztanyag aszmas reakciot valthat ki...ezert ilyenkor uhu-s van mert ott mas a kontrasztanyag :idea:

Rozsa
Akkor te is oktoberben babasodsz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rozsa,azta ti is jó kis dolgok elé néztek :shock: Szurkolok!

Loviné akkor aztán te is hozzál ám szép pozi teszteket! :wink:

Onlány üdv a fedélzeten,mentő mellény rajtad van?

Kép
anyci

Sziasztooooooook!

Most néztem vissza, egyik nap írtam nektek, aztán elszállt a net, de bíztam benne, hogy megjelent........de nem.

Szóval egyik nap, csüt, vagy mittudoménmármikor kaptuk meg a laptopot, Csehországban volt a drága szervízben.
Azért nem jelentkeztem, ha emlékszik még rám valaki......... :cry: :roll:

A helyzet rosszabb, mint volt. Újra kaptam úgy 3 hete egy rotát, a beleim nagyon ramatyul voltak/vannak, nem is tudom.
A gyomromra ment most rá inkább, sav ezerrel, savlekötővel úgy, ahogy elviselhető.
A Mikulásnak a fene a pofáját, épp ma látogatott meg, de még jó, mert holnap iskolakezdés. Fúj!
Szóval holnaptól élesben megy a munka.
Időm mostanában nem tudom, hogy lesz, eddig sem nagyon volt, a házat bombáztuk/tattuk szét, villanyvezeték-csere, teljes festés minden helyiségben(kivéve:fürdő, budi, spájz).
Szóval káosz a köbön!

Ne haragudjatok, ha nem olvasok vissza x oldalt, légyszilégyszi!
Szeretném tudni, hogy az elmúlt kb. 5(gőzöm sincs) hétben mi történt.
Van babás?
Újak?
Híreket akarok! De csak jókat, mert rámfér.
Ja, anyu elment nyaralni, első nap ellopták a 74 000 ft-ját.

Ennyiiiiiiiiiiiiiiii...............
Egyetlen vigaszom, hogy a nővérem már 6 hónapos lesz a hét végén. :D
Közös pocakfotót akartam vele, hát, már nemigen lesz.....
Max. pocaklakós-fotó.

Ölelek-puszilok mindenkit! Akinek kő! Kinek nem inge........ :wink:
zsuzska30

Zsuzska
Hogyne emlekeznenk :D Hianyoltak am a csajok :roll:
Egy uj babasunk van Tunderke :idea: Talan 3oldallal elorebb irta meg a kis csodajat :D Mindenki akciozik es sokan jelenleg olvaso uzemmodban vannak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!Hááááááááááááááát sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :lol: Te pinna de hiányoztál már!Minden nap eszembe jutottál hun a fenében vagy ennyi ideig,mit szerelnek ennyit a gépen!Aztán hozd ám a formád nyanya :lol: :lol:

Bridget privi ment!

Kép
anyci

Áhhhhhhhhá, értem :idea:
Anyci, nincs rajtam, szabad úszó vagyok :D és várom, hogy a gólya elvigyen egy körre, de nem fog.... A fene esne már a Mikibe... Tegnap már elkezdődött, hogy a cickókat lufiknak éreztem, ma meg már a petefészkem környékén fel vagyok fújódva és szurkál, vagy kopogtat :roll: :?: Elvileg, ha 28 napos lenne, akkor 2-án kéne megjönni, de mivel nem volt egyértelmű számomra az, hogy kiszabadult e a 2cmes petécském, így passzolom a miki dátumát. Elvileg 24-25én lehetett, ha tényleg az volt.... de akkor onnantól még 14 nap lenne. Nemde??? És az még jóóóóóóóó egy hét lenne. íme a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 76800_.png
onlány

Minek tituláltál, te?!
Ne sértegess, mert rádpirítok! Tudod, most itt miki, aki, ha skizo, akkor piri.
Na, erre varrjál gombot!
Hogy vagy? Mesélj!
Kiről mit tudunk, vagyis ti, mert én nem, mert akkor nem kérdezném, vagy lehet, de most azért kérdezem, mert nem tudom. :roll: :wink:
zsuzska30

szia Zsu!

Örülök, hogy jöttél. Jó messzi volt a notid :wink: A rota vírust meg mielőbb heverd ki. Így mehetsz gyerekek közé?
onlány

Onlány,arra én is várok de még ma van egy icipici piri,de aztán ha kell lasszóval kapok el egyet :lol: Akkor most lehet van a pocóban valaki? :wink: Te akkor nem szoktál tesztelni lh-val?A görbéd az elég érdekes :shock: Mondjuk én nem értek hozzá mert én csak tesztelek :roll: :oops:

Zsu,úrnőm bocsásson meg a helytelen megszólításért :|
Meg vagyok,piri itt is van csak már az utolsókat rúgja :twisted: Remélem a következő hónap már sikerül :wink:
Többiek is majd mesélnek,velem nem sok érdekes dolog történt :roll:

Kép
anyci

Nem tudni, van-e még bennem, 2 hete nézték, elvileg 4-5 napos lefolyású és csak!!!!! gyerekeknél fordul elő.
Annak idején talán meséltem, hogy tavaly februárban elkaptam, akkor nagyon kínlódtam, fél évig szteroidot és mást is kellett szednem, napi 6 gyógyszert, ez a vírus a legnagyobb félelmem.
Aztán még a hormonháztartásom is összekavarodott tőle már októberben, 2 hónapig egyfolytában miki volt, így kértem a dokit, hagyjuk abba, mondta, oké, még egypár hétig fájtak a beleim, aztán elmúlt. Eddig minden oké volt.
Aztán most újra ez a szarszemétszutyok vírus.
De nálam úgy volt most, hogy hirtelen kezdődött, a Tes..ban vásárolgattunk, egyszercsak éreztem, remegelődök, gyengeség fogott el, hányinger.
Aztán másnap csak feküdtem, sav, szédülés, hányinger, de nagyon erősen, hasmenés nem is igen volt.
Meg én nem hányok csak úgy, mert fóbiám is van, félek, kb. 3-szor történt életemben.
Így legalább nem száradok ki. :roll:
Szóval nagyon-nagyon rosszul voltam, és 1 hét után mentem dokihoz, székletminta, rota.
Aztán egy hete felfedeztem, hogy az aranyerem óriási, és két napra rá reggel véres volt a papír........bocs, remélem, nem esztek.
Azonnal bőgtem, úgy megijedtem, hogy a beleim, de az aranyér lehetett, a doki nem csinált semmit, mondta, hogy menjek vissza a magánhoz, akinél voltam tavaly, majd ő tudja, mit kell tenni.
Csakhogy szept. 10-re kaptam időpontot.
Remélem, addigra elmúlik.
Vagy csitul, mert nagyon messze van még. Azóta rettegek wc-re menni, mert félek, mit látok.
Most meg mellé mensi, amikor a belek amúgy is rosszalkodnak, meg hasmenés..........szóval.........
De legalább nem holnap, iskolakezdéskor. Tanévnyitó meg minden mizéria.
Ennyi.
Én vigyázok, tőlem nem kapja el senki, mert ezt benyelni lehet, úgy tudom, szóval ha véletlen koszos kézzel......
Én két helyen mentem el előtte héten wc-re (csak végszükség esetén járok, akkor is csak pipilni, mint akkor), szóval egy Obiban, meg egy rendelőintézetben.
De elég, ha valaki teletojta a wc-t, aztán nem mosott kezet, és a kilincs.........buáááááááááááá
Én nemigen érek kilincshez, főleg ilyen helyen, de akarva-akaratlan.
Az immunrendszerem egy szar.
zsuzska30

Zsuzska
Az elobb irtam... :roll:

Onlany
En 22cn-re tennem a pe-t de ez en vgyok :roll:

Anyci
Kesobb megnezleg most lehet kicsit ledolok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Júj te lány ez nem valami jó :? Én eddig csak a calicit(vagy hogy kell írni)nyeltem be de az se volt kellemes :? Fogyókúrának elég drasztikus :?

Kép
anyci

Bridget,dőlj csak le nyugodtan :wink:

Kép
anyci

Bocs, Bridget, csak néha itt vagyok a gép előtt, néha kimegyek, mint pl. most is, mert férj füvet.......ez már dzsindzsás......nyír, és el kellett állnom a kocsikkal.
Anyuéval, meg a miénkkel, és vissza.
Aztán most meg kéne valami kincstári rendet csinálni, de úúúúúúgysem fog menni.
A szobánk nagyon szép színű, de akkora a retek, a ruhák, minden, mikor lesz ennek vége, mire minden a helyére kerül.
Most az utolsó szoba van még vissza, ma állt neki a muki.
Meg vacsit kéne gyártani, főzök egy kis ragulevest, meg talán krumpli+hús, mert van husi, vettem ki a fagyból.
De annyira fáradt vagyok.
Egy hete mást sem csinálunk a napközistársnőmmel, mint itthon díszt gyártunk, ott feltesszük......
A tanárit, az aulát megkaptuk dekorálandónak, mert rossz fát tettünk a tűzre. Szerintem legalábbis azért.
Lányok, a polgármester is bejött lecseszni bennünket.
Akkora szemétségek vannak itt, el sem hiszitek.
Ha tudnék, mennék ebből a nyüves faluból.
Kaptunk jó egy hete egy sms-t, hogy "kedves kollegina, amennyiben lehetőséged van ré, a szülői mk. szeretettel vár a termed esztétikusabbá tételében hétfőn"
Na, nem is válaszoltam, pénzem úgyis alig van rajt, meg ez az üzenet számomra nem kötelező, hiszen ott van, hogy ha van rá lehetőségem, gondoltam, beteg vagyok, alig élek, nem megyek úgysem.
Na, ebből lett a botrány.
20 pedagógus közül 4 ment, de nem ez volt a fenntartó baja, hanem az, hogy 4 ped. (köztük én), nem is válaszolt az sms-re.
Majdnemhogy kiabált, bejött a tanáriba a polg.m., az alpolg.m., meg az ig.h., és kiosztott úgy, hogy azt hittem, megölöm.
És ilyenkor nem szólhatsz, nem védheted meg magad, mert rá vagy utalva, mert ő fizet.
Szóval nyelni.......és előtte nap már nem kellett a savlekötő, akkor meg úgy felment az agyvizem, minden, majdnem hánytam, de felvettem a leszarom a pofádat-mosolyt, és majdhogynem vigyorogtam közben, hadd idegesítsem vele.
Na, alig hazaértem, én úgy sírtam, remegtem.
Vissza is estem a betegségbe.
És azt is elmondta, hogy "a többiek legalább kimentették magukat".A hülye! MOst akkor mi a baja, hogy nem mentünk, vagy hogy nem válaszoltunk?! Utóbbira élezte ki.
Meg hogy jogi következményei lehetnének!
Na, ja, egy sms-t én küldök a havernak, barátnak, családtagnak, de nem hivatalos értesítés, a szövegezése sem olyan volt.
Szóval kiakadtunk a kolléganővel, már szlogen, hogy majd sms-ben......
Nagyon sokat dolgoztunk, mire a k.... nagy felületeket kitöltöttük dekorációval, amit sk készítettünk.
Itthon a rumli, szóval kivagyok.
Lefekszem, leteszem a fejem és szunya.
Pedig kifeküdni kéne ezt a nyavaját.......
Na, jól kipanaszkodtam magam, de kíváncsi vagyok, mit szóltok, mik történnek.....
Ezeknek az esztétikussá tétel a takarítás, mert felújítás volt ott is, állt a retek. Na, ennyit ezekről.
Ráadásul aznap voltam dokinál, utólag, az ügy után kértem igazolást, és betettem az igh. asztalára, aztán dugja fel...........a többi közé.
Sok a szöveg...........
Szóval, októberben babásodni készültök, énisénisénisénis!
A dokival arról beszéltünk, nem tudom, ezt még írtam-e, hogy Closty szigorúan uh-val, de most ugye várok kicsit, kimenjen belőlem ez az izé, már a 4. hete........... :cry:
Most megyek, mert a férjem kiszabadult a kertbe a fűnyíróval.......igen, ennyire rossz a helyzet, mert a házban dolgozott eddig ő is.........térdig ér a gaz. elég gáz a gaz. :?
Folytatásos teleregényemet, a Zsuzsi viszontagságait olvashattátok. :wink:
Puszi és jók legyetek!
zsuzska30

Bri, a 24-25. az a dátum :wink: szerintem amit, Te írtál az a ciklusnap 24-én volt pozitívszerű a teszt. Amúgy én meg pláne nem értek hozzá :wink: :wink: :wink: Na a blogodat most kezdem ismét olvasgatni, mert 1hét lemaradásban vagyok.
MAjd mindjárt jövök, csak szólít a gyermekem :shock:
onlány

Onlany
Ismerem a ciklus.hu-t (en is hasznaltam) es jol mondoooom :shock: 22.cn a homerseklet ugrast nezve 8) es meg akar beagyazodasi holeesesed is lehetett ra 3-4 napra 8)

Zsuzska
No problem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na megneztem meg1szer 8) igen jol mondom es az 26-an volt...de ez csak az en velemenyem es a hogore alapjan :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:) Majdnem eltalátam akkor :D Gyorsban megnéztem a blogodban a képeket. Hááááááááát hűha helyen nyargaltatok! Nem voltt időm Lizi miatt... hol jártatok?
onlány

wháááááááááááá, apa helyzetjelentést adott!!!!!!!!! Eltörte a hőmérőm :shock: :twisted:
onlány

Zsu, ez nem gyengusz, amit írtál........... és azt sem mondhattad, hogy bocs de nem volt lóvé a kártyán?????????,,
Pihizz Bri!
onlány

Onlany
Los Angelesben 8) Persze,mint irtam apacskanak melo miatt mentunk...de a hetvege a mienk volt 8) meg nekem minden nyaralas ami nem itt a zsufiban van :?
Oh oh igy,hogy mersz majd :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

jó kérdés :roll: Apája a másikat meg eldugta és nem találja. Whá a hanyagságával visz a sírba. Van digim, de ugye az mást mutat... Eggyel vinnék végig 1 ciklust.

Bˇ@sszus a cickók kidurrannak :shock: Most elképzeltem magam -mint Tomˇ@Jerryben-, hogy egy tűvel megböknek és elröppenek, leeresztek :shock: :lol:
Szép helyen voltatok nagyon :!:
onlány

most nézem az egyik rokonomat.... (férjem által). 16 éves a csajszi és ejegyezték :shock: Mik vannak :shock: :shock: :shock:
onlány

A cickok a hormonok miatt is ilyenkor feszesebbek.Amugy a menzinek is van vgy 20fele mellekhatasa olyanok kb ,mint a terhes tunetek :? Szal ember legyen a talpan aki megkulombozteti oket :shock: Szerintem dolj hatra es kicsit lazitst!Ebben a honapban ngyon felhuztad magad :roll:

En a duplaja vgyok a lanynak es meg nem vgyok eljegyezve :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

nem tudom miért spanoltam fel magam ennyire. Amúgy nem jellemző rám. Apa is megjegyezte :( illetve tudom. Mert azt hittem -én naív- hogy elsőre összejön clostyvel :cry: meg ugye kiszámoltuk, hogy pont még időben születne meg (amikor is max 3évig lehetszitthon vele, mert utána 2 évig) de most már ezen kár rágódni :)

Én is néztem nagyokat, jó korán.... Mondjuk az anyja is hasonlóképp volt, aztán elváltak
onlány

Onlány

Talán a sors...hogy ne stresszelj már annyira,és ne görcsölj rá...hagyd a hőmérőt...!!!

Anyci,Zsuzska,Recon

Sziasztok!!!! :)

Rózsa

Az Istenke éltessen!

Te nem az én műtéteimet írtad le??!! :wink:
Vendég

[quote]T írta:alán a sors...hogy ne stresszelj már annyira,és ne görcsölj rá...hagyd a hőmérőt...!!!

hmmmmmmm :shock: erre nem is gondoltam, de megoldódott :lol: :cry:
onlány

Onlány,ha 2010 május1 előtt teherbe esel akkor még a régi rendszer szerint leszel gyeden,gyesen,független attól hogy azután születik meg a gyerek.Ennek már utána néztem és érdeklődtem illetékes emberektől.A már megfogant gyerekekre ugyan úgy vonatkozik a régi rendszer.

Milyen szijja!

Kép
anyci

Milyen
helllo 8)

Onlany
Latod nekem teljesen mindegy melyik rendszerbe jon csak jojjon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na lányok én lépek mert holnap kezdem újra a melót és szeretnék korán lefeküdni!

Jó éjszakát!Puszi mindenkinek!

Kép
anyci

Helló Bridget!!! :D

Anyci

Jó munkát,én is holnap kezdem az iskolábahordást újfent...pedig olyan jó volt a nyáááár,ma is még fél 11-ig aludtunk a gyermekkel... :cry:
Vendég

Anyci,nem igy van sajnos. 2010ig májusig megszületettekre vonatkozik a régi tv. Most mobilrol vagyok és nem tudok ugy utananézni,hogy bemasoljam ide. Mikor jöttünk haza nem tudtam elképzelni,hogy az emberek mért vannak ünneplös ruciban... Most jöttem csak rá! Jó gyorsan eltelt sajna a nyár.
onlány

Anyci,nem igy van sajnos. 2010ig májusig megszületettekre vonatkozik a régi tv. Most mobilrol vagyok és nem tudok ugy utananézni,hogy bemasoljam ide. Mikor jöttünk haza nem tudtam elképzelni,hogy az emberek mért vannak ünneplös ruciban... Most jöttem csak rá! Jó gyorsan eltelt sajna a nyár.
onlány

Onlány

Én is így tudom,hogy aki még most teherbe esett,annak jár a régi rend szerint!
Vendég

CIJJASZTOK!!!

ZSUZSKA!Ha tanácsolhatok valamit, kezdj el szedni nagy adag C-vitamint és csinálj Normaflore kúrát(ápolónőként dolgoztam intenzív osztályon, a belgyógyászaton is volt olyan kolleganőm, aki egy éven belül 3* volt rota vírussal megfertőződve.Neki ez használt, azóta semmi baja.napi 2*200 mg C-vitamin és napi 3*1 amp. Normaflore 1 hétig. Utána 2.héten napi 200 mg C-vitamin és napi 2*1amp. Normaflore.
Milyennincsmeg:Hasonló az esetünk nagyon, az eccer biztos, csak sajna nem loptam a történetet....tudom ám, hogy csak viccel, kis kezit csókolom.

Nem tudom, olvastatok-e a Jónás módszerről.Ma du-n megnéztem a naptáramat , és a Jónás napom egybeesett az ovuláció napjával.Rá is gyúrtunk a babóra.Ha ezek után szeptember 12-én megjön piri, lányok én esküszöm, hogy az első szembejövő gólya mindkétlábát kitöröm.Az sem érdekel, hogy védett jószág, max. leülöm, amit érte kapok,!!! :lol: :twisted:

Kép
rozsa1979

Rózsa

Az én fiam a Jónás napon fogant,menzesz alatt.
De most egy éve hiába gyúrtunk a jónás naptár alapján... :(
Vendég

Rózsa

Mellesleg a gólyák megmenekültek..jövő tavaszig legalábbis :wink:
Vendég

Rozsa
En szemely szerint nem hiszek a jonas modszerben :roll: :oops: De ez nem azt jelenti,hogy nem letezik....ki tudja...en nem hinnem,hogy a hold allasa alapjan van pe-je valakinek :? ezt a ho elejen termelo hormonok kezdik el es mindig minden idoben tortenik... :roll: Kivetelek meg erositik a szabalyt :lol:

Milyen
Mi jot csinaltal ma? 8)

Anyci
Holnapra jo munkat :!:

Kismamijaink hol vannak? :idea: :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyed Gyes hirek

Jövő május elsejétől a gyedhez a jelenlegi féléves előzetes biztosítási jogviszony helyett egy évre lesz szükség. Mindez azt jelenti, hogy az idén nyár elejéig megfoganó gyermekekre még nem vonatkoznak a megszorítások. Jelenleg a gyed a gyermek kétéves koráig jár, a jövőben viszont a hossza az előzetes biztosítási jogviszonnyal egyezik majd meg, de továbbra is legfeljebb a gyermek kétéves koráig jár. Vagyis, ha valaki 13 hónapot tud felmutatni, akkor csak a gyermek 13 hónapos koráig maradhat otthon gyeden, utána a jóval alacsonyabb összegű gyermekgondozási segélyt veheti igénybe.

http://www.vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=261774

én ebből úgy vettem ki,hogy ha megvan a 2 éves jogviszony,akkor lehet 2 év is a gyed...

http://index.hu/belfold/2009/06/29/megi ... _torvenyt/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Mar nemsoka mesz haza 8) Majd gyere es meselj remeljuk minden rendben :) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jo reggelt! Allergiamenteset mindenkinek! Tényleg,kismamikkal mi a helyzet? És Lujzival?
onlány

Betty! Várunk! Nah,mától megint rengetegen lesznek az utakon...
onlány

Lujzinak hosztam valamit 8)
Kép

Onlany neked is allergiamenteset :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?