Új privát üzeneted érkezett!

Ildi: tuti, hogy nem lesz jó visszajelzés, de igazuk van a többieknek nem kell velük foglalkozni. Bízom abban, hogy nálatok jobb lesz a fogadtatás, mint nálunk.

Van egy jó hír is részemről. Bár az első körös közvéleménykutatás alapján titeket annyira nem érint. Hát na végre nő a mellecském. Ma reggel feltettem a melltartót és meglepődve vettem tudomásul, hogy kinőttem. Spec jelenleg úgy néz ki a melltartó rajtam, mint a hófödte hegyeket a hósipka. Mindenhonnan kilógok alul felül oldalt. Azért azt kell mondanom így közel a 30-hoz, hogy ennek a növekedésnek már erősen itt volt az ideje.

És nekem új az érzés. Mostanában olyan furán éreztem a melleimet, nem is tudom leírni. Tegnap jöttem rá, hogy a Bea nyomán bendőnek nevezett gyomrocskám annyira feljött, hogy összeér a mellemmel. Ez volt az a fura érzés. Eddig még ilyen nem történt, lévén, hogy a kis mellecskéim súlyuknál fogva eddig ellent tudtak állni a föld vonzásának, és inkább előre mint lefele néztek volna. Na de most felnőtt hozzájuk a bendőm. :lol:

zarja

Nóri!

A könyvelőm köti az ebet a karóhoz. Azt mondja, hogy visszaadja a diplomáját, ha nekem van igazam... Sajnos az oldalon még nem sikerült regisztrálnom :? Mostanában úgy elvagyok, hogy semmire nincs időm... :x

Reni

bellerreni
Eger

Hát én átlag alatti divatmajom vagyok :oops: :oops: :oops: én nagyon sajnálok millió darab kismamaruhát venni erre a pár hónapra... bár apa kinyúlt melegítőjéig én sem süllyedtem.
Amit viszont muszáj lesz kismama gatyó és valami alkalmi, mert ebben a hónapban még esküvőre megyünk :lol:
Bár Apa rendes volt, mert Lillánál télen spóroltam vele, de mindig akartam kismama farmerszoknyát és most azt már kaptam egyet :wink:
Jaj és ebben nagyon egyetértek Nórival, sima felsőt fele annyiért kapsz, mint amit kismamásnak hívnak :wink:

Ezt a Mammutos üzletet megjegyeztem :lol: de én addig semmit nem vásárolok, amíg nem lesz meg Pocakbaba neme. Ha kislány lesz, jelentősen kevesebb cucc kell majd, mintha kisfiú :wink:

Nóri, ezt már rég akartam Tőled kérdezni, Luca megy majd oviba, amikor Kishugival otthon leszel? mert nálunk nagyon nagy a dilemma ezen a téren...

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok Csajszik!

Látod Eszter, milyen rendes kis férjecskéd van. Az enyém is csak annyit kérdez ha látja hogy irkálok, hogy "fórumozol?" De hogy ő ide írjon? Á, az nem az ő stílusa.
Nekem 1-2 napja megint rettenet mód fájnak a cickóim.

Reni, próbálj meg időt szakítani arra a regisztrációra és járj utána a dolognak. Néhány könyvelő -tisztelet a kivételnek- szereti azt hinni hogy tévedhetetlen... Vagy legalább nézz utána itt, hátha választ kapsz a kérdésedre. http://www.csaladinet.hu/tudastar/gyed-gyes/
Vagy ha leírod a konkrét problémát ide -bocsi, de nem vagyok teljesen képben a kérdéssel-, akkor felteszem én a kérdést helyetted.

Bea, én is marhaságot álmodtam az éjjel, bár szerencsére nem ilyen jellegűt. Egy régi 1200-es Zsigulival száguldoztam a szántóföldeken, valakivel üldöztük egymást, lövöldöztünk, aztán a végén eljutottam egy német katonai bázishoz, mondjam tovább? :lol:
Jó utat Nektek hazafelé! Magyarországról is be tudsz majd jelentkezni? Kíváncsi vagyok az UH-n mit mondanak, mit láttok. Melyik nap mész?

Nekem most kezd még csak a gyomrom alól kikandikálni a pocim, de gondolom néhány hétre még szüksége van hogy igazi babalaknak nézzen ki.

Ma jött a festő, már csak holnap délutánig kell kibírni nomád körülmények között. Hurrá!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ildi!

Luca most is bölcsis és nem akarnám megszakítani a rendet. De ugye mi akkor költözünk, szóval nem lesz egyszerű. Ha felveszik abba az oviba, ahova szeretném, akkor igen, megy. Azt látom, hogy ott könnyebb az élet, mint ha mindkettő otthon van. Illetve úgy érzem, hogy a kicsinek is jár a kettesben töltött idő, hogy Ringatóba meg egyéb helyekre menjek vele. De majd elválik. Legfeljebb ebéd után hazajön!
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Tegnap megvolt a nagymamám szülinapi hepaja, ott volt az egész nagy család, voltunk vagy huszan.

Úgy tűnik, jól működik a családi pletykavonal, mert lényegében már a legtávolabbi rokonok is tudtak a babóról, úgyhogy nem kellett úgy 'bejelenteni'. Jobb is, mert ez az este nem rólunk szólt, hanem nagyiról, szóval legalább nem exponáltam magam.
Viszont a szép ruhácskámban, főleg este már látszani kezdett a pocakom - mindenki suttyomban nézegette, észrevettem.

Nagy örömködés nincs rajta a nagyobb családban, pedig első dédunoka lesz, meg első unoka, meg első gyerek :) - sztem még mindenki úgy érzi, korai lenne az öröm.

Ma elmegyek a körzeti dokihoz, legalább ő is tudni fog a babóról.

Szép napot!

Bori

boruska

Nóri!

Engem hidegen hagy a divat, nagy ritkán követem, akkor is módjával. Megvan, hogy mit szeretek, és nem nagyon hagyom magam befolyásolni. De most hogy az Iwiwen összefutottunk Ktc-vel, rájöttem mi lenne az ideális ruházat számomra. Megnéztem az ottani fotóimat, és megláttam a száris képet. Kéne venni egy szép szárit, és azt úgy tekergetném, hogy szép is jó is legyen. Csak ne néznének olyan hülyén az emberre. Hiába no, azért asszimilálódni kell! Így csak ábrándozok egy szép, pihe puha kényelmes száriról.

zarja

Eszter!

Nem tudom, a melóban Neked hogy állnának hozzá, de szerintem most minden divat, ami ízléses. (Fordítva nem igaz!!! Vagyis ami divatos, nem feltétlen ízléses!)
Szóval ha ehhez van kedved, miért ne. Én nem értem, itthon miért megy ez? Nem vagyok amerika rajongó. Sőt. De kint ha nylon zacskóban járnál se nézne rád furcsán senki.

Én most ezeket a ruháimat szeretem. Nem kifejezetten terhes ruha, de nagyon kényelmes:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Új fórumozó vagyok, első babyvel 17. hetesen.. :lol:
Egy barátnőm járt ide a várandóság alatt tőle kaptam az ötletet
bettike830

Látom Nóri Te képben voltál és kérdeztél. :)
Én amúgy a belinkelt oldal alapján úgy értelmezem, hogy akkor lesz az utolsó 180 napi jövedelem az ellátás alapja, ha a tgyás/gyed kezdetét megelőző évben nincs 180 bérezett nap.
Tehát lehet hogy Reni esetében tényleg a könyvelőnek lesz igaza. :cry:
De meglátjuk mit írnak a szakértők.

Én is agyaltam egyébként hogy beszélek a főnökkel hogy legalább augusztustól emelje meg a mostani minimálbér kétszeresére a pénzemet (legfeljebb adjon kevesebb feketepénzt) és akkor dolgozom ameddig tudok, de még ha év végéig dolgoznék is, csak 3,5 e Ft bruttót jelentene, így inkább nem kuncsorgok. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Naptári nap számít, nem munkanap! Így február óta 7 * 30 nappal számolva már 210 nap is megvan!
(előtte is volt jövedelme, csak alacsonyabb)
Szóval tényleg nem értem a könyvelőt!
Vendég

Én is szeretnék ilyen kis centit, ami mindenkinek van hol lehet hozzá jutni?
Ja a témához kapcsolódva én még nem vettem magamnak mami rucit a sajátba még bele férek!
Bááááár neccesen!
De nekem is kellene már a hűvösebb időkre nadrág......
De télen mihez kezdek kabát gondal???
bettike830

Szia Betti!

Örülünk Neked! Mesélj magatokról!
Vendég

Bettike: ha vonalzót akarsz, akkor akár itt is a vonalzó végén látod a honlapot, ahol készült, amelyik szimpatikus ráklikkelsz a honlapra, ott elkészíted, itt meg a profilodban beállítod aláírásnak (BBCode legyen bekapcsolva).

Üdvözlünk itten. Nekem a barátnőm az nlc cafe-t ajánlotta, de egyszer ide eljutottam és itt ragadtam. Tényleg mesélhetnél egy kicsit hosszabban magadról.

Nóri: attól még helyes a ruci, hogy nem kimondottan terheseknek való. És ez így van jól. Mostanában nézegetem az alternatívákat, és egy egy ducibb csajról szinte lenézem a felsőjét, mert pont jónak tartanám magamnak 8) Ha egyszer megjelenik a szalagcím: Pécsen garázdálkodik a topos rém - Meztlenek nők Pécs főutcáin - akkor nos gondoljatok rám. :lol:

zarja

Értem én hogy naptári nap és nem munkanap, de pont mivel több van neki mint 180, azért ront rajta az év eleji 90 ezres bér. Szerintem. De majd meglássuk. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Számolgattam kicsit.

Ha eddig 131eFt volt a bruttód, akkor a munkaadó összes havi ktg-e 170.285Ft volt Ebből 76.210Ft ment államkasszába.
Ahhoz, hogy max GYED-ed legyen, nem a 143eFt-ra kellene átjelentenie, hanem kb 4 hónapig 155eFt-körül, mert az kompenzálja az előző hónapok alacsonyabb jövedelmét.
A 155eFt bruttó 201.725Ft munkavállalói összktg-et jelent. 94eFt körüli járulékkal. Vagyis a két jövedelem között a munkaadódnak kb 20eFt különbsége van. Ezzel Te kb 10eFt-tal magasabb GYED-et kapsz. (TGYÁS-ról halvány fingom nincs) Szóval ha a 20eFt-ot levonja a feketédből, akkor éri meg a biznisz, ha legalább 8 hónapig otthon maradsz GYED-en. Tehát kb 6 hónap TGYÁS+8hónap.
És akkor 4 hónapot kellene még dolgoznod az augusztussal együtt.

Érthetően fogalmaztam? De persze nem 100%, hogy stimmelnek a dolgok, nem vagyok TB-s. Csak amennyit értek hozzá, azzal kalkuláltam.
Vendég

Nóri, érthető amit írsz, csak az a baj hogy nyuszi vagyok hogy ennyi lóvét kérjek. :oops: Bár lehet hogy ha azt mondanám hogy maradok november végéig, belemenne. De persze nincs most itt, nemtom mikor jön, ezt csak vele lehet megbeszélni, táppénzes papírt meg már le kéne adni, satöbbi, szóval nem eccerű. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Nekem ezt írta Szakbarbár:
A 2010-ben induló tgyás és a gyed alapja a 2009-es, csak bérből és a táppénz előtti betegszabiból számított átlag

Most ha az egész éves átlagot számítják, a bére soha nem fog 143eFt fölé emelkedni, mert lehúzza az első hónap. Akkor ezzel az erővel a Te béredet sem lenne értelme megemelni! Nem a szülés előtti év utolsó 180 bérrel fedezett napját átlagolják?

Nem beszélve arról, hogy amíg Te a magasabb GYED-re hajtasz, Reninek havonta 90eFt-ot kell maga után fizetnie! Hol éri ez meg? Max havi 10eFt miatt!?
Vendég

Nem, nem az utolsó 180 napot átlagolják az én értelmezésem szerint. Azt csak akkor teszik, ha a tgyás, gyed folyósítása előtti évben nincs meg a 180 nap. Ha nincs meg, akkor a tgyás induló dátumától számolnak visszafelé.

Lehet hogy hagyom a francba, ki kéne nyalnom egy szász seggét és nem nagyon fűlik hozzá a fogam. Meg a november végéig tartó munkát sem nagyon támogatná a családom. Anyukám már a szeptemberre is erősen ráncolta a szemöldökét. :oops:

Reninek igen, tényleg gáz hogy ennyit kell fizetnie maga után.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hú Csajok, én most ölni tudnék egy pohár kakajóért. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Tegnap én is azt kívántam. Nagy adag tejszínhabbal! Hmmm!
Vendég

sziasztok!

Én két napja álmodtam rémeset. Egy kép maradt meg bennem, de az nagyon. Feküdtem a kórházi ágyban, már jó nagy pocakom volt, a nővérke kérdezte hogy mikorra vagyok kiírva, én mondtam, hogy februárra, erre ő legyintett, hogy addigra már úgysem lesz babám, mert ma visznek abortuszra. Sírva ébredtem, nem is tudtam visszaaludni. :cry:

A hasfájás jelenleg megoldódni látszik. Ez a fórum csodatevő! Gyakorlatilag leírom ami bajom van és néhány nap alatt meg is oldódik :)

Most eszem a múlthéten megkívánt madártejet! 7végén találkoztam anyósommal és meg is csinálta nekem, sőt leszidta a kicsi fiát, hogy miért nem szólt hamarabb ha én kívánok valamit :D
zuzmooo

Óóó, madártej... Nyami.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csajok!

Olyan édesek vagytok, hogy "vitatkoztok" az én bajomon... :oops: Nagyon köszönöm, hogy ennyit törődtök velem...

Csilla! Nagyon édes vagy, ha megtennéd nekem, hogy felteszed helyettem a kérdést azt nagyon megköszönném. Most nincs időm leírni az egész sztorit, de később ha időm engedi vagy ha végeztem majd otthonról leírom.

Madártejet akaroooook...

Sok sok puszi mindenkinek. :roll:

Reni

bellerreni
Eger

Reni, Nóri már beírta, csak még válasz nem érkezett rá. Különben meg azért is jó hogy így "együtt" vagyunk hogy mindenki próbáljon segíteni a másiknak amiben tud. Neeem? :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát Csajok! Nagyon édesek vagytok! Köszönöm, köszönöm, köszönöm :lol: :lol: :lol:

Két hete most dolgozom először és kényelmetlen ülni, olyan mintha nyomnám a pocakomat... :shock: Aki ülőmunkát végez van még ilyen tapasztalata? Mi lesz még később? :? :shock:

Reni

bellerreni
Eger

Én a főzésnél vettem észre, hogy melegszik a pocakom! :-)
Vendég

Reni, nekem is xar egész nap ülni, hétvégén nem is engedte nagyon. Ha ültem, akkor húzódott, ha lefeküdtem, jó volt. Hanyattfekvésnél is kifejezetten "húz". Mi lesz még később??? Én már teljesen elfelejtettem ezeket a dolgokat, annyira régen voltak.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

én is érzem a pocakomat - azt, hogy van ott valami, meg a súlyát, a 'térfogatát'
a hanyattfekvésnél néha kifejezetten szurkál oldalt - gondolom a szalagok miatt
Az ülés egyelőre OK

boruska

Reni!

Én most elolvastam az összes nyomorult jogszabályt!
Az van, hogy az idei összjövedelmed (7*143.000+80.000) 1.081.000Ft. Eddig kb 245 napot dolgoztál. Tehát a napi átlagkereseted 4.412Ft Ezt egy 30 napos hónapra vetítve a TGYÁS-od bruttó 92.652Ft ebből jön le 18% SZJA előleg ez nettó 75.980Ft
A GYED-edhez még ebből vonnak 9,5% nyugdíjjárulékot, ez 68.760Ft

Ha év végéig dolgozol, az összjövedelmed (11*143.000Ft+80.000)
1.653.000FT. Napi átlagod 4528Ft Ebből a TGYÁS-od nettó 77.985Ft-ra jön ki.
A nettó GYED-ed 70.576Ft-ra.

A különbség láthatod, minimális. Addig viszont 4 hónap járulékait kell befizetned és még táppénzt sem kapsz. Hát nem tudom, igaz végeztem mérlegképest, de én nem könyvelek. Viszont nekem ez nagyon bűzlik!

Nem lehetne, hogy a könyvelőd is levezeti a számokat, hogy megértsem, mit akar???? :lol: :lol:

Edit!

Nagy hülyeséget beszélek?
Vendég

Hahó Lányok!

Ez a hasszurkálós dolog nálam is jelentkezett: az utóbbi két éjszakán többször felébredtem rá, hogy jobb oldalt, főleg, ha hanyatt fekszem, irtóra szúr. Eddig csak a bal oldalon voltak kisebb nyilallások (és nem csak fekvéskor), de ez elég kellemetlen. Arról nem is beszélve, hogy éjszakánként még mindig legalább kétszer ki kell mennem pisilni. Pedig már próbálom magam leszoktatni arról, hogy mielőtt visszafekszem igyak pár kortyot, tegnap este is csak kiöblítettem a számat, mert mindig úgy kiszárad... Amúgy néha kisebb fájdalmat is érzek nap közben a hasamban, ezek nem nyilallások, de nem is görcs. Inkább olyan, mintha feszülne, de pontosan nem tudom leírni. Az a baj, hogy folyton beijedek, hogy biztos görcsöl.

Ma felavattam az első kismamanadrágomat! :) A védőnőhöz mentem, és mivel kicsit hűvös van, gondoltam nadrágban megyek. Először a régi farmeremet akartam felvenni, majdnem csípőgatya, gondoltam nem fog szorítani. Állva először kényelmes is volt, aztán kipróbáltam, milyen benne ülni, hát az már nem volt olyan kellemes, aztán meg állva is szorított picit, így felvettem az új nacit. Nagyon kényelmes, csak aztán ahogy mozogtam benne az utcán, folyton lecsúszkált kicsit. Na, gondolom, lesz ez még így se!

Most más nem jut eszembe, ha igen, akkor még írok.

További szép napot!

Kép
erusverus

Sziasztok!
Szóval én a 17. hétben vagyok, és azok közé a szerencsés anyucik közé taRTOZOM, AKIKNEK A TERHESSÉG ELSŐ FELÉBEN SEMMI bajuk nem volt!! Minden gond nélkül ment....
Szépen fejlődünk, most voltunk hétvégén az afp vizsgálaton, de még nincs meg az eredmény!
Jé és reni a tizenötödik hét körül én is éreztem a kis gombócot amikor ültem!!!
bettike830

Sziasztok!
Előkerültem! :)

Ma fel kellett vennem a maminacit, mert már szorítanak az eddigiek. :( vagy :)
Szerdán megyünk UH-ra, pénteken AFP vv lesz!
Amúgy minden OK velünk - remélem. Továbbra is jl vagyok, bár rám a 2. trimeszter aktivitása (még) nem igaz! Totál álomkórban szenvedek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, teljesen kiképzed már magad járulék ügyekben. Egyébként -ugyan nem vagyok kompetens- szerintem igazad van.
Reni, lehet hogy tényleg jobban járnál ha elmennél táppénzre.

Erusverus, nekem a múltkor hazafelé kb. 5ször kellett megállnom (3 háznyira lakom a munkahelyemtől), mert lecsúszott az újdonsült kismamagatyó. Párom azon melegében ki is röhögött a kapuban amikor hazaértem. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

kakti, én is álmos vagyok, 5 fillérért el tudnák aludni - nem érzem magam különösebben aktívnak így a második trimeszterben sem :)
Na jó, egy kicsit a sportot jobban bírom, de aludni bírnék :)

terhesgatya: van már jópár (örökölt darabok), de még nagyon melegnek tűnnek azzal a sok anyaggal a pocakon - lehet, hogy még lecsúsznának, mert a sima gatyáim - a legszűkebb farmerom kivételével - még jó. Csak a picit is szorító gatya már kényelmetlen, nem? nem tudok annyit szenvedni a csinosságért, mint régen :)

boruska

Sziasztok!

Na, eltelt a hétvége, túlestünk a látogatáson, ottalváson. Ki is fáradtunk rendesen. :)

Hasfájás: én MagneB6-ot szedek rá napi 1-2 szemet, de igazából a pihenés nagyon sokat számít.
Székrekedés: én hajlamos vagyok székrekedésre. De eddig sosem szedtem rá semmit. Volt, hogy egy pohár kakaó segített, de ezt nálam valahogy nem lehet kiszámítani, hogy mi is segít. Viszont olvastam valahol a neten, hogy valakinek a Wallmark rostanyag tablettája segített és kismama is szedheti. Erre vettem én is egy dobozzal (nem drága, 100 db kb 1500 Ft). Napi 4 szemet ír, de az illető azt írta, hogy először csak óvatosan, mert valakinek elég, ha kevesebb. Na, én csak 1-el kezdtem. De a legutóbb már egyszerre 2-őt vettem be. Meg is volt a hatása! Egy-másfél óra múlva már rohannom kellett... :) :)
Cukorterhelés: nekem kb. a 12. héten volt éhgyomrim 1 zsemlével és 2 deci tejjel. (Eredmény jó, hálistennek!) Dokim csodálkozott is miért küldött a védőnőm... De én nem bántam. Nálunk csak a párom anyukájának van cukra, de nem kell szúrnia magát, elég a gyógyi.

Ananácska, remélem jó utatok lesz hazafelé, minden baj nélkül otthon lesztek!

Zarja, Zsolti! Szépek vagytok együtt a képeken! Kívánom, hogy továbbra is így szeressétek egymást és legyetek boldogok!

Lucababa: Én csak marcipánnal dolgozom, így nem tudok segíteni a nyújtható cukormáz ügyében. De a marcipánból is sok szépet lehet csinálni! Szinte úgy kell vele dolgozni, mint a gyurmával, csak bizonyos lépéseknél jó, ha szárad egy kicsit az anyag. Ragasztani meg sziruppal vagy tojásfehérjével lehet.

Kép
Kép
molmar

Ezt még elfelejtettem mondani! ma voltam AFP és hepatitis vérvételen. Vizeletet is akartak, de nekem a védőnőm azt mondta, hogy csak vérvétel lesz. :roll: De csak megúsztam, mert egyrészt nem is tudtam volna pisilni, másrészt még használtam a Canesten-t.

És végül üdv az újaknak! :D

Kép
Kép
molmar

Én se tudtam produkálni pisit az afp-n :lol:
bettike830

Megcsináltam a vonalzómat, de nem tudom beilleszteni
bettike830

Megvan
Köszi a segítséget

Kép
bettike830

Bettike!

Fent, a lap tetején van két legördülő menü. A Segédletek alatt van a profil. Azt kell megnyitni, és ott az aláírás mezőbe bemásolni azt a kódot, amit a vonalzó elkészülte után kaptál. A BBCode bekapcsolva legyen, aztán ments egyet!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na tessék :D

Te már voltál AFP-n? Nem volt korai kicsit? Nekem kihangsúlyozták, hogy betöltött 16. hét után kell menni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rosszul álítottam dátumot, de betöltött 16-os vagyok!

Kép
bettike830

Oksi! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!

Ha nem baj akkor én most ezt kimásolom, amiket írtál és az orra alá dugom. Nem értettem, hogy ő miket számolt csak annyit mondott, hogy jobban járok így, mert több pénzt kapok. De arrol nem volt szó, hogy csak pár ezer forinttal, most meg befizetek addig még több százezezret. Irgumburgum... Nagyon felhúztam magam. Rá fogok kérdezni mégegyszer...

Egyébként ebben a hónapban tutkó, hogy nem tudok elmenni táppénzre. Meg is kellene beszélnem a főnökkel, hogy megtudnánk-e oldani, hogy táppénzen vagyok, nem számlázok és mégis dolgozok... Ez lenne a legjobb megoldás.

Hát majd meglátjuk.

Nagyon köszönöm a sok utánajárást. Nekem nincs agyam ezeket megérteni :? Elolvasom én, de hogy értsem is mit akar... Pfff. Így számokkal sokkal könnyebb. :P

Köszönöm mégegyszer.

Olyan nehéz az első nap :shock: Alig várom már, hogy hazamehessek és lepihenhessek. Pedig nem ártana elkezdeni a kismamatornát is mert így nagyon szét fogok folyni :? Eddig arra fogtam, hogy azért nem csinálom mert rosszul voltam meg hánytam. Most már nincs mire fogni (szerencsére)...

Reni

bellerreni
Eger

Az Afp-vel kapcsoltban még annyit, hogy én 17 hetes és 3 napos leszek mikor megyek, de ha a doktorbácsi azt mondta, hogyakkor menjek akkor akkor megyek... Nem lesz az későn? Attól félek, hogy emiatt nehogy rossz legyen az eredményem... :?

Reni

bellerreni
Eger

Székrekedés: a koffeinmentes kávé bejött (nekem a Nescafé Gold -instant- ízlik a legjobban).

Magne B6-ot én is szedek, napi 3x1-t.

Rossza álmok: engem sem kerülnek el, bár én egyébként mindig is sokat és olykor-olykor elég vadakat álmodtam. Éjjel például boszorkányt láttam elrepülni az ablakunk előtt, és nem bírtam megszólalni, egyszerűen nem tudtam kinyitni a számat, egy értelmes szót sem tudtam kinyögni. Fel is riadtam, és próbáltam a férjemnek mondani, hogy mit láttam, de még akkor sem ment, aztán szerencsére rájöttem, hogy már ébren vagyok, és végül nem szóltam neki. Még jó... szegény biztos nézett volna nagyokat, meg aztán így is szinte mindig felébred ő is, ha én éjnek évadján kint mocorgok... :cry:

Kép
erusverus

Nekem éjjelenként nem rossz álmaim vannak, hanem szexuális :oops: Amikor bezzeg ébren vagyunk és ott a lehetőség akkor meg úgy kell rávenni magam, hogy naaa valami... :oops:

Reni

bellerreni
Eger

reni - nálunk bezzeg dúl a második trimeszterbeli szexőrület :D
ez az alvasi vérbőség, amit a terhesség okoz, pikk-pakk orgazmusokat hoz nekem, 3-4-et is akár egy alkalommal - apa nagyon élvezi :)

Bori

boruska

Bellereni Ha netán nem jó az AFP-d, ne ijedj meg. Iszonyú sok dolog befolyásolja, elavult, a kutya tudja miért ezt erőltetik. Nálunk meg a 15. héten veszik, az enyém majd amiatt lesz rossz :) .

Jó annak aki sexelhet :( . Most lehetne nyugodtan, szabadon, én meg tiltás alatt vagyok :cry: . Álmok azok vannak...

Nicsak Boruska, mi druszák vagyunk, én is Bori és Ktc kislánya is. Pedig igazán nem gyakori keresztnév :D .

Én még mindig nem kívánok semmi kaját. Az édes meg egyenesen brrr.
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?