Sziasztok!
Na, eltelt a hétvége, túlestünk a látogatáson, ottalváson. Ki is fáradtunk rendesen.
Hasfájás: én MagneB6-ot szedek rá napi 1-2 szemet, de igazából a pihenés nagyon sokat számít.
Székrekedés: én hajlamos vagyok székrekedésre. De eddig sosem szedtem rá semmit. Volt, hogy egy pohár kakaó segített, de ezt nálam valahogy nem lehet kiszámítani, hogy mi is segít. Viszont olvastam valahol a neten, hogy valakinek a Wallmark rostanyag tablettája segített és kismama is szedheti. Erre vettem én is egy dobozzal (nem drága, 100 db kb 1500 Ft). Napi 4 szemet ír, de az illető azt írta, hogy először csak óvatosan, mert valakinek elég, ha kevesebb. Na, én csak 1-el kezdtem. De a legutóbb már egyszerre 2-őt vettem be. Meg is volt a hatása! Egy-másfél óra múlva már rohannom kellett...
Cukorterhelés: nekem kb. a 12. héten volt éhgyomrim 1 zsemlével és 2 deci tejjel. (Eredmény jó, hálistennek!) Dokim csodálkozott is miért küldött a védőnőm... De én nem bántam. Nálunk csak a párom anyukájának van cukra, de nem kell szúrnia magát, elég a gyógyi.
Ananácska, remélem jó utatok lesz hazafelé, minden baj nélkül otthon lesztek!
Zarja, Zsolti! Szépek vagytok együtt a képeken! Kívánom, hogy továbbra is így szeressétek egymást és legyetek boldogok!
Lucababa: Én csak marcipánnal dolgozom, így nem tudok segíteni a nyújtható cukormáz ügyében. De a marcipánból is sok szépet lehet csinálni! Szinte úgy kell vele dolgozni, mint a gyurmával, csak bizonyos lépéseknél jó, ha szárad egy kicsit az anyag. Ragasztani meg sziruppal vagy tojásfehérjével lehet.