Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lánykák!

Mi a helyzet veletek?Senki sem van?Nehogy letapossuk egymás sarkát, no... :)

Nehezen indul a napom, már fél órája itt kómázok, olvasom a híreket, párom a hátam mögött ugyanezt teszi, szépen elvagyunk.
Ma már vége a jó hűvösségnek, ezerrel süt a nap?

Betti, dolgozol ma?

többiek biztosan..de csak keveset, csak olyan hét elejeit csajszik... :wink:

KépKépKép
tünci28

Tünci:jó reggelt, én vagyok, csak kussban, nem vagyok még kommunikatív kedvemben.A konyhám nem volt horroros, csupán egy főzőlap-letararítást igényelt, semmi falra meg padlóra...pedig nem volt célszerszámom, egy tésztaszűrővel és a krumplinyomóval (és egy fakanállal) csináltam az egészet.A mosatlanhegy viszont összeállt.

Kép
jázmin20

Jázmin, akkor Te "vérprofi" vagy! :lol: mondjuk a Mamám nem éppen a precizitásáról volt híres,gondolhatod, mikor fél méterről akart belecélozni egy szörpösüvegbe, mi volt ott!!! :lol:
a mosogatás nekem nem éppen kedvencem... :?

Gyorsan megmostam a hajam, mert ezzel már nem lehetett utcára menni..már olyan hosszú, hogy bő fél óra, mire megszárítom, francnak van kedve..az uram legnagyobb bánatára kénytelen leszek bőven vágatni belőle, ez így nem mehet tovább, mert szörnyen igénytelen, ha nem mosom kétnaponta, max három.

KépKépKép
tünci28

Mosogatás nálam nem gond, én csípem, közben nézem a tv-t, így nem gáz.És besegít a gép is, míg ő egy adagot csinált, én 3-al végeztem! :wink:
Haj: én is mosom 2-3 naponta...útálom.Viszont én festem, nem járok csak évente 1x fodrászhoz.Hosszú és így is marad.És nem szárítom csak mínusz 20ban.

Végre vége ennek a rohadék augusztusnak, útáltam minden napját!!!

Kép
jázmin20

Hola!

én is vagyok.

Gondolkodom a csimmazon. :) Csizma és zokni kombináció? vagy valami ragasztó lehet. Vagy esetleg csipkebogyó lekvár... :D ilyesmik jutnak eszembe.
persze semmi logika, csak asszociációs játék. max ennyire vagyok képes momentán :lol:
"Szabad a gazda!"
franka

kullancs /hihhihiiihihihihihiiiiii/
Kérdezhetek személyeset?Ti már próbálkoztok?

Kép
jázmin20

Sziasztok
Most értem haza vajdaságból, nem voltak a határon sokan, most iszok egy kávét, inditok egy mosást és kezdek dolgozni itthonról.
Van mit csinálni, de majd szépen sorban.

Sz-r éjszakám volt, nem tudom miért, de szinte semmit nem aludtam.
Majd estére bepótolom.

Betti
Kép
betti0412

Franka én még ilyen szóval nem találkoztam....

Betti
Kép
betti0412

paradicsomfőzés - nem kis meló! le a kalappal a háziasszonyok gyöngye előtt! :D
én nem tudnám egyedül, mindig csak kukta voltam a mamim mellett. Nálunk (is) ő a családi ellátó :-)

"horror a konyhában" :lol:
franka

Ha lenne anyum, biztos én is csak kukta lennék...dehát magad ura, ha szolgád nincs ugye...de egy biztos, a hobbim a konyha, imádom, állandóan sütök, főzök, lételemem.A drága uram legnagyobb örömére.

Kép
jázmin20

nem próbálkozunk. nálunk ez majdnem tabu.. néha megemlíti valamelyikünk, hogy mostmár talán lehetne, jöhetne a második, aztán elkezdjük mondogatni, hogy nincsenek meg a feltételek (anyagi!) és ezt így nem lehet.

Iszonyúan be vagyunk tojva mindketten ez a szomorú igazság.

Alig vártam, hogy leteljen a kötelező fél év, készültem ahogy csak tudtam (vitaminok, mozgás,...), aztán eljött a június és ő azt mondta, hogy még nem akarja, várjunk.
Nagyon kiakadtam.., hogy ezt mégis hogy képzelte, hiszen megbeszéltük, ez volt a közös tervünk!
Ez tartott életben.

Mostmár én sem tudom. Egyszer így gondolom, egyszer úgy.
De az biztos, hogy innen más kiút úgysincs.

Nem tudom, hogy bírnám azt a 40 hetet.
franka

Megmondom őszintén, itt a legmegdöbbentőbb a Veletek történt volt.Ennyi idősen és ha jól tudom egészségesen.(a 4szeres tekeredés mellett) Nem akarlak elszomorítani, ne haragudj.Csak annyira megértem a félelmed....

Jelentem mi mától kezdjük a három hónapos felkészülést.

Kép
jázmin20

Franka
Ezt csak úgy lehet, ha nekimész, belevágsz, ha már nincs egészségi akadálya.
Hogy hogy birod ki, arra meg itt vagyunk mi, de jelentem sehogy, vagyis valahogy, úgy hogy kicsit megőrülsz, aztán rájössz, az sem segit, mert az idő csak vánszorgásra van beállitva.

Betti
Kép
betti0412

ZAHA kérlek, csak egy sort...

Kép
jázmin20

Vacak a mai nap. Jött egy hiánypótlásom, amitől rendesen hanyatt is estem. Kicsit nagy meló megint, de az már a jövő hét baja, csak addig is itt motoszkál majd a fejemben. :?

Betti
Kép
betti0412

Fáj a fejem is. Olyan vagyok mostanra, mint akit fejbe vertek. Talán az éjjeli nem alvás miatt.
Hiába legjobb a saját ágyban pihenni, de majd ma este.

Betti
Kép
betti0412

az idő csak vánszorgásra van beállitva
Na igen. Most is csak vánszorog, csak így értelme sincs. :(

Annyira jó lenne tisztán látni, aztán véglegesen eldönteni, belevágni! Jó lenne erősnek, határozottnak, célirányosnak lenni.
Csak néhány pillanatra hiszem el, hogy képes lennék rá, de gyorsan visszazuhanok a rögvalóságba és csak nyalogatom a sebeimet.
Szánalmas.
franka

[quote="jázmin20"]J írta:jázmin20elentem mi mától kezdjük a három hónapos felkészülést.

ez pontosan miből áll?

Czeizel dokihoz mikor mentek vissza?
franka

Pont ma hívtam, hogy megvan e a kromoszóma eredményem, tudod, a kontrolleredmény, mivel nem "hisz" a szegedieknek.De csak jövőhéten lesz meg, majd úgyis kiírom, mikor kell menni.
Tudod, függetlenül a genetikai betegségemtől a drágámnál volt kiskatonavizsgálat anno és elég rossz eredményt mutatott.Elkezdtünk szedni (ő) egy vitaminkészítményt, ami kifejezetten pasiknak van ilyen bajra, és két hónap múlva jött Jázikám spontán...előtte pedig 18 hónap telt el.Szóval én hiszem, hogy ez is segített nekünk.Úgyhogy mától újra szedi, hogy "felturbózzuk" kicsit decemberre.Addig nem próbálkozhatunk Czeizel szerint.Nem fogom kibírni sajnos addig, mert úgy érzem, ha még a próbálkozás reményét és esélyét is elveszik tőlem, akkor meghal a lelkem és nincs értelme semminek sem.

Kép
jázmin20

Jázmin
Én is ugyanezen hónapokat éltem tavaly. Augusztustól decemberig /aztán júniusig/.
Augusztusban nem hittem el, hogy valaha is december lesz. Olyan piszok hosszúnak tünt, ennek voltam a betege, hogy mit is csinálok én addig. Sőt minden héten számoltam, most hanyadik hétben lennék már, egész a szülés időpontjáig.
Akkor azt mondtam, kibirom, basszus, decemberig ki. Fogalmam nem volt, hogy még egy fél évet rátesz az élet. Februárban is azt mondtam, jó, június, ok. Azt is kibirjuk.
Nem is tudod mennyi mindent kibirsz, kibirunk. Soknak tünik és nem lesz könnyü sem, de ki fogod birni, mert nincs más út és mert tudom, hogy végigmehető.
Én csak addig gondolkodtam, hogy mi lesz azután, hogy viselem majd a másodikat, az nem foglalkoztatott, az a következő probléma volt, addig csak a rohadt decemberre koncentráltam.

Betti
Kép
betti0412

Igaza volt Czeizel doktornak, miszerint kétfajta nő létezik ilyen esetben.
1.aki fél és nem mer terhességet vállalni
2.aki rögtön terhes akar lenni, hogy talpra tudjon állni újra

azt hittem a kettő közt vagyok, de mostmár billenek erősen a második felé.Sosem fogom elfelejteni Jázimat, de az űrt a szívemben a tesója tudná kitölteni.

Kép
jázmin20

[quote="jázmin20"]I írta:jázmin20gaza volt Czeizel doktornak, miszerint kétfajta nő létezik ilyen esetben.
1.aki fél és nem mer terhességet vállalni
2.aki rögtön terhes akar lenni, hogy talpra tudjon állni újra

azt hittem a kettő közt vagyok, de mostmár billenek erősen a második felé.Sosem fogom elfelejteni Jázimat, de az űrt a szívemben a tesója tudná kitölteni.

Ez érdekes.
Amikor közölték velem, hogy a kislányom halott, és nem lesz több vizsgálat (ctg)... igazából fel sem fogtam mi történik, 1 óra múlva már a műtőasztalon feküdtem érzéstelenítve, és miközben "kivágták" őt belőlem, megkérdeztem, hogy lehet-e még gyerekem. Igen? És mikor????

persze nem voltam magamnál, telenyomtak nyugtatókkal (is), többször félrebeszéltem.. nade akkor is durva.

:cry:
franka

Jázi, kell fizetnetek Czeizelnél a kromoszómavizsgálatért, vagy ezt "szponzorálja" az OEP?
franka

Én szponzoráltam, 20.000 forint volt.Egy vérvétel.
A vizit külön egy tízes.

Szegeden ingyé volt a vérvétel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.08.31 15:38-kor.

Kép
jázmin20

Én szegeden holnap fizetek érte 29ezret............

Betti
Kép
betti0412

Mármint miért?

Kép
jázmin20

...

Kép
jázmin20

A vérvételért.

Betti
Kép
betti0412

Integrált teszt?Vagy milyen?

Kép
jázmin20

Naaa, így nem tudok olvasni, ha kitörlitek.! :wink:

Szóval, Franka:
Amit érzel most a próbálkozással,azt hiszem erre nincs "recept", mnit annyi minden másra ezzel kapcsolatban szintén.Nagyjából ezt az utat járjuk be, ki gyorsabban, ki lassabban.a babánk elvesztésekor pedig azt hiszem mindegyikőnk első gondolatai között ott volt, hogy :mikor lehet gyermekem, ha lehet még..
Amikor augusztusban kijöttem a kórházból és bárki ,aki hozzám szólt, semmi mást nem tudott mondani, csak hogy majd lesz másik...az első hónapokban teljesen elutasítottam egy új terhesség,vagy másik gyermek gondolatát.Ahogy telt az idő, talán februárban beszéltünk a párommal ,hogy elmegyek orvoshoz és meglátjuk mit mond.Ekkor már Boboka és Betti kismama volt és hazudnék, ha letagadnám, hogy ez nagyon is hatással volt rám.KÉtségbeestem, összezavarodtam, hiába tudtam ,hogy még nem vagyok kész rá, akkor is úgy éreztem kirekesztettek valamiből, lemaradok valamiről..Ez persze butaság volt.Az orvosom kifejezetten ellenezte, korainak tartotta..És akkor volt egy nagyon megrázó beszélgetés a férjemmel:Ő még nem érzi elég erősnek magát, rettenetesen fél, nem tud megbírkózni újabb kudarccal, nem akarja...Úgy éreztem elárult,azt hittem(,mert úgy látszott), hogy Ő már túl van a nehezén, de kiderült ,tévedtem.Vártunk két-három hónapot, az orvosom továbbra is ellenezte, de bennem egyre erősödött a vágy, nem voltam túl Violán,"nem végeztem a gyászmunkával", de úgy éreztem talán már elég erős vagyok, talán sikerülhet..És a párom megtagadta újra..Szerinte sehol sem tartottam mág ápr-május körül.Szerinte ilyen ideg-és lelkiállapotban nem vághatunk neki, s ha nem tudom ennél jobban összeszedni magam, akkor az egy év eltelte után sem fogunk belevágni.Ő már elég erősnek érezte magát, azt mondta erősebb már a vágy, mnit a félelem, de engem szörnyen labilisnak tart...
Semmi mást nem csináltam a nyáron, mnit "szedtem össze" magam, be akartam bizonyítani ,hogy "jól" vagyok...
A többit tudjátok, úgy estem teherbe, hogy a legkevésbé sem "próbálkoztunk", mert szentül meg voltunk győződve, hogy esélytelen..
Szóval harc volt végig, magammal, a párommal..és tulajdonképpen az orvosom is észénl volt nagyon, belátom most, ohgy húzta az időt, növelte azesélyeket.
Itt tartunk most, de olyan nem lesz, hogy :készenállok, jól vagyok,nem félek.Ilyen nem lesz, arra kár várni.Ez valóban szánalmas. :(

Olvastam egy blogot, amit kismamaként kezdett, talán a 30 .hét körül egy anyuka..és nem hagyta abba a blogot, amikor a 39.héten megtudta, meghalt a kisfia.Megszülte, s rá 4-5 hónapra esett teherbe, természetes úton szült, nagyjából elég időt várt,mégis a terhessége végig a pánikról szólt, a terhességi kornak megfelelően, hol vetéléstől, hol koraszüléstől, hol a magzat észrevétlen halálától rettegett.ÉJszakánként kocsiba vágták magukat a férjével, mert pánikba esett és nem emlékezett mikor mozdult utoljára a baba..Így telt VÉGIG a terhessége, nem áltatta magát..egy hónappal a szülés előtt bevonult a kórházba, hogy naponta többször nézzék, él-e a baba..végül megindították a szülését, mert képtelen volt várni ,annyira félt, hogy baj lesz a legvégén..A kórházban hallotta, hogy a személyzet úgy hívja:" a halvaszülő a kettesben...."
Kell egy kórház, egy orvos, akik MEGÉRTENEK, akik melletted állnak, ha megjelensz halálra váltan,sokkos állapotban a félelemtől, segítő szándék és jóakarat kell.Nem lesz könnyű, nem hiszem hogy lesz olyan ,hogy nyugodtan várod a 9 hónapot, sajnálom, nekünk nem lesz olyan....

KépKépKép
tünci28

Jázmin!

A várakozás, ami "kötelező", ahogy az orvosok mondják.

A legtöbb orvos húzza az időt, próbálnak a lehető legoptimálisabb időt megvárni, de ki tudja mi is az.Ha úgy érzed és a férjed, hogy októberben van itt az ideje, akkor akkor lesz optimális..
Most, hogy utoljára beszéltem az orvosommal, aki váltig mondta, hogy az egy év a minimum, most azt mondta ,végülis nem sok különbség van a 11 és a 13 hónap között.És akkor lett 11 és fél hónap.Most ki tudja, hogy mi a jó?
A legjobban TE érezheted!
Ha fizikailag két hónappal korábbra teszitek, amikor sokkal jobban vagy lelkileg, mint két hónappal később, akkor nincs is kérdés...
tünci28

Betti, bocs totál képzavarban vagyok, az integrált most nézem ,hogy nem ugyanaz, mint a kombinált, szóval mifelénk is csak a kombinált ingyenes..

KépKépKép
tünci28

Jól elvagyok, nincs senki, azért én csak fújom a magamét.

Ma megsütöttem életem első kacsáját, párolt káposztával, finom lett ,de be voltam tojva, hogy elcseszem azt a drága húst.

Más,ma beszélt a férjem a tesójával telefonon, mert az anyukájukat baleset érte.
Újabb magyar eu körkép, annyira ideges volt a párom!!

Anyukája elmúlt 70 éves, túl van három szívrohamon, 90 % -os halláskárosult, minimális maradványhallása lenne készülékkel ,de ami neki kell annyira drága, hogy nincs,egyáltalán nem hall, szájról olvas(ha sikerül)
Nem is ez a lényeg, hanem ,hogy azért még elég jól eljárkál a faluban és elesett biciklivel.Egy kisgyerek találta meg, még eszméletlen volt, betörte a fejét.Elszaladt a párom tesójáért, mert őket ismerte(egyemmeg biztos megijedt, ne mtudta mit csináljon), mire odaért a sógornőm vki már kihívta a mentőket, épp akkor tért magához.Bevitték Kecskemétre, sógornőm mondja a mentősnek ,hogy most nem tud vele menni, odaadta a telefonszámát, hívják, hogy mi lesz, meg Ő is telefonál.(ez délután, estefelé volt).Egy óra múlva telefonált a kórházba mondták, ohgy nem szükséges már így késő este odautazni, nincs semmi baj, az agyrázkódás miatt egy éjszakára bennt tartják, reggel pedig hazaszállítja a betegszállító.Mondja a sógornőm, hogy de se személyi ,semmi nincs az anyunál.Mire Ők, de a betegkártya itt van, a sógornőm meg megadta az adatokat a mentőnek az elég.
Másnap reggel 8 órakor telefonál a sógornőm, hogy akkor mi van anyóssal, menjenek- e érte, vagy tényleg elhozza a beteghordó mentő?
Mire a kórház: jA már 7 órakor elkészítették a zárót és a néni elment egyedül, azt mondták neki menjen busszal.
Sógornőm:TESSSÉÉÉÉÉÉÉÉK???Nincs nála pénz, személyi, telefon sem, mert ugye siket és nem tudja használni...Mért nem hívták Őt, hiszen odaadta a telefonszámot, mentek volna érte...
Sógornőm két órán keresztül várt a buszmegállóban ,hogy hátha jön vele az anyja, akkor már sík ideg volt, hogy most akkor hová menjen, hívja a rendőrséget, vagy mi legyen...
Végül elindult kocsival keresni Kecskemétre.Izsák mellett vmivel az országút szélén poroszkálva találta meg, abban a véres ruhában, miat az eséskor összekent, papucsban, 40 fok melegben...Mert Anyós nem mert felszállni a buszra, mert nem volt nála személyi ,hogy ingyen utazik és félt, ohgy nem tudja megértetni magát, mert siket....ha ránéztek a tértképre, anyós Solt mellett lakik egy kis faluban...

Egészen borzasztó, a sógornőm két napig bőgött, nem tér magához, hogy történhetett ez.
Tanulság, ha kell éjszaka is a rokon után kell menni, mert kidobják a kórházból akármi is van, csak ne kerüljön a kórháznak egy fillérrel se többe a muszájnál...

KépKépKép
tünci28

Jó ég Tünci!
Ez nagyon brutális történet!
És ha a poroszkálás közben halálra gázolja egy autó, akkor ki is a hibás?
Nem lett volna indokolt a betegszállitó, akkor kinek jár?

Nem baj, BKV-s csajszinak volt szolgálati lakása is, meg a fiát is odavette a céghez.
Arra volt pénz 100 milla végkielégitésre, ami hát úgy jött össze, hogy napi 160ezer forint prémium járt neki. Szegény szerencsétlen.
De még mindig csak jobb lesz, mert az amúgy, közelről tudom, mert ott dolgozom, csődszélén bukdácsoló önkormányzatoktól 120 milliárdot még elvonnak, akkor azt hiszem majd a fütésszámlát is kiszámlázzák a szülőnek a suliból, mert arra sem lesz pénz, vagy felöltözik a gyerek.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, nekem integráltat javasolt, én nem erősködtem, olvastam, de igazából rábizom, melyik jó, ne kelljen már mindent nekem tudni.
Ez két vérvételt jelent, most egyet, meg a 16. hét körül.
Eredmény a 2. után van.
Addig meg várunk.

Betti
Kép
betti0412

Röhej az egész.Éppen most meg nézem az egyik műsort ,amiben azt mondja a kormánypolitikus, hogy a költségvetés szerint igenis több pénz jut az eü-be, mnit tavaly.Akkor most mi az igaz.

Na igen, nem hallja az autókat, simán elgázolhatták volna... :shock:

Iskolák, na az meg a másik...
tünci28

Grácussal mi van?
Eltünt.

Betti
Kép
betti0412

Igen, elolvastam ,hogy az integrált ban benne van a kombinált a 12.héten és utána van a 16.héten mégegy és a kettő együtt értékelhető..

Grácussal nem tudom, most nem láttam ,hogy írt volna máshová, de nagyon kiváncsi vagyok mit mond neki a doki, hogy mi a helyzet vel..Emlékszem írta ,hogy már a normál cilusidőn belül vérezgetett pedig szedte a duphaston, pedig elvileg az pont ne mengedi megjönni, akkor sem ,ha nincs terhesség..
Grácus, ha olvasol, várunk a hírekkel!

KépKépKép
tünci28

mondjuk szegény pont akkor jött, na, tudod.... :?
tünci28

Tünci, ettől most égnek áll a hajam!
Ilyent még nem is hallottam, hogy így elengednek egy idős, sérült beteget, de ennél enyhébbtől is mindig elszörnyedek - sajnos hallani sokat -, ezért is tartom mindig "pórázon" az enyéimet, ha az egészségügy közelébe kényszerülnek (néha morognak is érte, de akkor ezt most részletesen el fogom mesélni nekik).
aarnika

Fejfájós napom volt ma. Ami jó volt, az új szőnyeg a nappaliban, függönyök még mindig nincsenek, majd vmikor.
Jaj a legjobb, 0-ás a bérjegyzékem, fizetés nincs.
De mától visszaálltam csatasorba, van kajajegy is, meg minden földi jó! Asziszem!
Persze el fogok jönni majd táppénzre, de akkor aztán semmihez nem nyúlok, az is biztos, még a telefont sem fogom felvenni......
De azért nem marha jó hogy nincs egy forint fizetésem sem?

Betti
Kép
betti0412

Aarnika,
sógornőm is teljesen magát hibáztatja ,hogy mért nem csinált Ő vmit jobban..de könyörgöm, az egész úgy ahogy van borzalom.Az ilyenekkel kerül az ember a híradóba, ha tragédia történik, aztán akkor van mutogatás a kórházba, hogy ki volt az a barom ,aki elengedte..

Betti ,ezt mégegyszer leírod, hogy 0, kihullik az összes hajam....legalább belerúgsz a főnöködbe?????

Milyen a szőnyeg?Kép?

KépKépKép
tünci28

Már többen kérdeztétek, hogy mit csinál az uram, mi a munkája, én meg mindig mondom, hogy egy jó nagy fémfeldolgozóban,de most itt egy videó ,hogy milyen is, ez "csak" az egyik csarnok, bazi nagy.
Vigyorgott, hogy benne vannak az "emberei"... :)

Akit érdekel, de a szöveg angol.
http://www.youtube.com/watch?v=buMCE1C-dDY
tünci28

Főnököm vállránditással elintézte, hogy ő most mit csináljon.

Tudod azért felháboritó, de én vagyok a hülye venni kellett volna fapofát és mindent úgy, ahogyan áll otthagyni. Startba lett volna vagy 50 millió, amivel nem tudnának lehivni, mert ibolyája nincs senkinek melyik szerződés hol van és hova kell benyújtani, milyen formában, hogy pénz is legyen belőle.
Épp most jött meg az egyik hiánypótlása, ma, és úgy, hogy oda vissza átrágtam, két oldal....ráhagyhatnám persze ezt is, hogy bocs, igaz, addig nem utalnak, mig nem teljesited, meghát fel is függesztik, csak mivel közoktatási intézmény valahol nincs szivem a gyerkőcökkel ezt tenni.

Betti
Kép
betti0412

Barátok közt!

Megyek megnézem mivel folytatják, min rágódunk most egy hétig.
Bocs ha valaki most csalódott, de én bizony nézem.....

Betti
Kép
betti0412

Megértem ,hogy lelkismeretesen akarod befejezni ,de valahol vége kell legyen ,.mert mindig lesz egy befejezetlen eset, amíg csinálod..aztán majd rohangálsz be a gyerek mellől is..A. meg seggberúg...

KépKépKép
tünci28

Betti,Barátok közt??Ez tényleg.... :oops: :roll: :oops: :lol:

Na jó éjt, látom egyedül maradok lassan..

pussz
tünci28

Naaaa nem ér cikizni ám!

Jó reggelt mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok, csajok.

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem. Szar napok voltak, hétvégén az esküvőre készültünk, meg ilyenek.
És amit itt olvastam, azon olyan szinten elképedtem, hogy...na nem is tudom.

Köszi mindenkinek mindent, szülinapi köszöntést, vigasztaló szavakat, ölelést, rámgondolást, mindent.

Nem tudtam visszaolvasni még rendesen, itt a munkahelyen ugye nem, otthon meg megint szívózik a netünk. De igyekszem, és akkor jövök (wuáááááá).

Remélem, a helyzethez képest mindenki jól van, különösen a legkisebbek :)

Puszi mindenkinek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Látom kerestetek! Olvastam minden nap csak hát nem tudtam hozzá szólni mert Én itt új vagyok! És nem akkartam belepofázni! :roll:

Holnap megyek dokihoz UH-ra nagyon kiványcsi vagyok, hogy hány tüszőm van! Pénteken meg már valószínúleg már lesz a dokim és tudok vele beszélni!

Tünci ez borzasztó magyar egészégügy :?

Betti én Jóban rosszban-t nézem! :D

Remélem mindenki jól van!

Kép
grácus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?