Új privát üzeneted érkezett!

Marci és Yoda.... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
sylph

Szilvi!
Mindenhol néztem és nézem folyamatosan.Sehol nincs olyan ami nekem tetszene.
No meg körbe jártam már minden infót.Sajnos aminek jó ára van,azt nehéz megkötni annyira merev vastag anyagból van.
No de nem hajt a tatár :lol:
Fúú ma is extra meleg volt/van..
Elképesztő!!!Aug vége van és még mindig kánikula.
Én már nagyon nehezen bírom,már mennék játszóra meg sétálni de ilyen melegben nem lehet kimenni sem.

mimi12

esti bejelentkezes:

MELEG VANNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!

De sikerult 2 orat aludnom delutan, csinaltam 18 fokot a haloban es igy el tudtam kornyadni a hidegben vegul.

Apa ma vert adott, nagyon hosiesen, irto buszke vagyok ra. :D:D:D
Szegenykem most itt szedeleg a nappaliban, bar talan mar elbagyadt a szofan...

En teljesen energiammal varom a lehulest! Mar a front sem erdekel hogy c@rul leszek, csak jojjon egy jo kis hidegfuvallat!

Megjott egy csomo rendelt cucc a TeszVesz-rol, Vaterarol, most annak orulok egyfolytaban. Mindenfele jatek izek, meg szopis haloing, anorakok telre stb. :) Alakulgatunk.
Szereztunk egy Medela Swing csocspumpeszt is, azert vasarnap vagy hetfon megy el parom. :) Adnak hozza mindenfele plusz cuccot is. (Es 12 ezerrel occcsobb volt mint a boooootban.) :D
Szoval most orul a fejem ezerrel....... meg fekve is kepes vagyok shoppingolni! Ez aztan a kanaan!!! :twisted:

Kenguru: Kineztem magamnak egyet, nagyon jo a hat support-ja, csak ne lenne horror osszegu...... no olyat nem lehet kapni hasznaltan! Baby Bjorn markaju, az az uj fajta amit a Brendonban is lehet kapni. Umm, szerintem az csak alom marad :D

KERDES:
Ki hogy/hol szoptatott lanyok? Kell-e mindenkeppen szoptatos fotel, vagy meg lehet ezt valahogy oldani maskeppen is? Esetleg nappali garniturajan, mert nekunk csak az johet szamitasba.... Szopiparnam van, csak nem tudom hogy lehetne hasznalni, egyenlore en csak vele alszom :D

sünciboglya

Jaaaaaaaaaaaj Itt voltak Szilviék!
Annyira jól éreztem Magam!

Szilvike! Nagyon köszi, ez most nagyon jót tett a lelkemnek! :D
Olyan szupikiráj, hogy a fiúk ilyen jól elvannak! :D :D :D

Még felszedtük a festős papírt, rohadt poros volt! :?
Felporszívóztam, de ennyit mára, mert hulla vagyok!
Holnap folyt.köv.

Muffin ISTENIIIIIIIIIIIIIIII VOLT! :D Nagyon köszönjük!

Elteszem magam,holnap jövök, puszika
Vendég

Mia,
Van HPV centrum a II-es Női Klinikán ahol szültem, csak kb egy hónap múlva adnak időpontot. Előbb elintézem a nyár eleje óta elhalasztott méhszájsebemet aztán elmegyek erre is. Én a kanapén szoptattam vagy a relax fotelben, kifejezetten szopis fotelem nem volt soha.

szilvi,
Összeeresztettétek a két kutyát?

Hajni,
A Stop Shopos Plust nem zárták be de elég érdekes volt úgy vásárolni hogy állandóan ott pakoltak az eladók.

Dolli,
Milyen lett a falvédő?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Gyorsan írok,mielőtt hazaér a párom.
Milánnak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Megvan az esernyőkocsi.Ki is próbáltam.Olyan jó,hogy betudok jutni olyan üzletbe,ahova eddig nem.Szabadság! :lol:
Dorina is az elmúlt napokban nyügi volt.De jó pillanatai is vannak azért.Meg többet alszik délután is,mint szokott.Most ez így fog maradni,vagy átmeneti állapot? :roll:

Kostyika!Azt komolyan kérdeztem,hogy hogy csinálod,hogy nem rohangálsz többet Zsombi után.

Dolli!Ott nem adnak könyvet?Páromnak adtak+Cd-t is.
Húú,engem Mariann leszídott,biztos zabálok,minek eszek annyi mandarint?Attól hízok.Lehet veletek rendes,nekem nem volt szimpi.Ki találta ki,hogy 9 kg-t lehet híznod?Szerintem több is belefér.
Veled beszéltem a mágneses rajztábláról...Vettem Dorcinak és tényleg nem korai még.Nagyon elvan vele.

Sylph!Hogy állsz a könyvkukaccal?Én írtam pár ismerősnek,hogy érdekli-e,de válaszra se méltattak. :evil: Pedig olyan jó lenne,ha működne a dolog.Miért ilyenek az emberek? :(

Mia!Tegnap én is így éreztem.Alig bírtam elaludni,volt vagy fél3.. :?
Én az ágyon szoptattam.Nekidőlve a falnak.Ja,és ne buzeráld a hasad :!: :x

Jó éjt!

Kép
tierno

tierno:
Igenis anyu! jol viselkedem, nem buzizom a hasam mar szerda este ota. Nagyon nehez dolog! Sokszor feluton jovok ra hogy megint arrafele maszkal a kezem. Apa azert picit tapizta. De neki lehet, szigoruan csak fel percre, ugy dontottem neki jar ennyi. :D
Babo halas is, ahogy kezet erez azonnal rendezkedik belul.

MELL:
Borzalmas erzekeny..... erdemes lesz majd mellbimbo vedo bigyot vennem vagy ne szorakozzak vele?

Joejt, remelem fogunk tudni ma aludni (itt most az ugyeletes baglyainkra gondolok engem is beleertve...) Jon a front lanyok.
... meg az enyhules!!!!!!! :D Yeah!

sünciboglya

Szijasztok, jó reggelt!

Mia! Hál' égnek itt a hideg! Ne aggódj nem csak Te voltál ramatyul, tegnap este mikor itt voltak Szilviék, mindenkiről ömlött a víz!Annyira nyomott volt már a levegő, a hidegfront tolta maga előtt ezt a párás forró levegőt, iszonyat volt! :?
Én először ülve szoptattam, egy nagy párnát raktam ölembe, arra raktam Bubukát és pont mellmgasságban volt! :wink: Utána áttértem a fekveszoptatásra! Az sokkal jobb, olyan jót pihengettem közbe! :wink:

Aranyér az sajnos teljesen normális jelenség terhesség vége felé, akkor van gáz ha begyullad! :? Én a mastus s krém és kúp együttesét ajánlom, pár nap alatt leviszi! :wink:
Mellre próbáld ki a Garmastan krémet!
Bimbóvédő szoptatáshoz kellhet, de jobban jársz ha majd megpróbálod leszoktatni!Csak a kezdetben fáj, utána hozzászokik a bimbi és nem is érzed! :wink:
Nekem borzalmas fájdalmaim voltak az első hetekben,emlékszem mikor bekapta és elkezdte szívni Bubuka csillagokat láttam, levegőt sem vettem, remegtem! :oops: De mégis az az érzés maradt meg, mikor nagyon teli van a cici és már alig várom, hogy szopizzon a baba, mert utána micsoda megkönnyebbülés! :D
Átmeneti nehézségek vannak, de utána tényleg ez a legegyszerűbb! Olyan szabadságot a, hogy bárhol tudsz szoptatni, nem kell tápszert melegíteni, nem kell sterilizálni, nem kell nézni az órát mikor evett(tápszeres babáknál be kell tartani a 3 óránkénti etetést), és még sorolhatnám! Jó az éhségre,szomjúságra, jó a fájdalomcsillapításra, jó az altatáshoz, jó a babusgatáshoz! :wink:

Jaj már úgy várom, hogy mutizd a gyerekszobát!!!!!!!!! :wink:
Pétered tényleg egy hős a véradás miatt! :shock:
Tényleg elmentek anyósék?Hogy viseled anyud nélküli életet?

Brigi!

De jó, hogy van új babakocsid!!!!! :D Figyi az jutott eszembe, hogy Nektek nincs is messze a Balatoni út, ott jár a Pusztazámori busz, ami pont itt rak le előttünk! A sportkocsival simán fel tudod rakni Dórcit! :wink: Lehet azzal könnyebben idejöttök! :wink:
Csajok szeptember 14.-e után csinálok egy jó kis topic talit!!!! :wink: Mit szóltok????Megünnepeljük, hogy átmentem a vizsgán! :wink:
És mi van ha megvágnak??? :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kezdek parázni!

Jaaaaaaaaaaaj Andika! Hát milyen idő lett Nektek?????Remélem Sopronban szebb idő lesz! Bár szerintem az a lényeg, hogy együtt vagytok, kikapcsolódtok, pihentek! :wink:
ÉREZZÉTEK NAGYON JÓL MAGATOKAT!!!!!! :D

Pill, folyt köv....
Vendég

Na vagyok!

Közben felmostam a szalonban! :D Meg összeszereltem egy kisasztalt!

Tegnap végeztek a festők, oltári koszt, port hagyva maguk után! :?
Ma le kell mosnom az ablakot és az ajtót, mert összemaszatolták!
Kicsit elkeseredtem, mert lementem és olyan barátságtalan az egész! :cry:
Itt fent a kiszoba olyan hangulatosan volt berendezve, lent meg olyan rideg valahogy minden!
Aztán az is lehet, hogy a függönyök, a lámpák, bútorok sokat dobnak a dolgon! :wink: Nagyon hiányoznak még az elképzelt dolgaim! :?
Péter lesz az első vendég! :lol: :lol: :lol:

Tegnap sikerült rendberaknom a nappalit, lemostam az ablakokat, függönyöket, ma a két első szobával akarok haladni, hogy lehessen pakolni!

Tegnap elhozta Apuci Bálintka tankönyveit, olyan kedves, aranyos levelet írt az osztályfőnök Éva néni! Alig bírtam elolvasni Bubunak a könnyeimtől! :oops:
De olyan szépen leírt mindent, most nem úgy megyünk kedden, hogy azt sem tudjuk merre, mennyi az annyi! :D
3/4 8-ra kell bevinni, felmegyünk az osztályterembe, egy angyalka mutatja majd melyik terembe kell menni(persze ezen is bőgtem)
Aztán otthagyjuk Bubukát, 9-re mennek az Évnyitó Szent misére az Alsó utcai templomba(remélem megáldja Őket a Pap bácsi, hogy jól tanuljanak :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: )
Utána még visszamennek beszélgetni, és 10:40-re kell érte mennem! Fruzsikát 9-re viszem oviba, 11-re kell érte menni, ez a beszoktatós hete, még csak 2 órákra viszem!
Várom már nagyon, csak ne nyomasztana ennyire az én tanulnivalóm! :cry:
Vendég

Jaj Dolli!

Most én vagyok bizti lüke, akkor mikor mentek Kecskemétre? :oops: :oops: :oops:
Léccciiiiiiiiiiiiii mutizd meg a falvédőt!!!!!!!!
Vendég

Jaj igen!
Hajnika! Hányra mész fodrászhoz???Majd mutizd a hajacskádat, bizti nagyon csini leszel!!!!! :wink:
Köröm: Elvileg csinálok mindent, mivel mind a négy fajta körömből le kell vizsgáznom!
De ez függ a vendég kezétől, körmétől is!
Szerintem a legszebb az épített porcelán, de pl nem mindenkinek jó, mert valakinek hamar leválik!

Ezek vannak:
Tip+zselé
épített zselé
tip+porcelán
épített porcelán

klasszikus manikür
francia manikür
japán manikür

Pedikür
pedikür+ zselé a körömre

Lesz (parafinos kéz és lábápolás, gépi lábápolás
gyantázás)

Svédmasszázs, aromaterápiás relax masszázs, fogyasztó cellulit masszázs,
infraszauna
Arc masszázs (bőrradír, tápláló hidratáló krém, pakolás)

Valakinek csak lesz igénye valamire! :D

A lávaköves masszázs tanfolyamot még idén megcsinálom! :wink:

Na megyek teszek-veszek
Vendég

Szasztok!

Orsi, mi is nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! És köszönöm a szép körmöket! Képzeld, mikor elindultunk az autóval Tőletek, Pupi azt mondja: Jó volt nyuci! :lol: Ő is jól érezte magát! Hazaértünk, yoda vacsizott és szerintem reggelig meg sem mozdult, kész volt teljesen! :lol:
Ti még dolgoztatok este?! :shock: Ne aggódj, majd kialakul a szalon, szépen be lesz rendeszve! Nekem már így is tetszett!
Majd küldöm a receptet!

Andi, ja, hülyültek egy nagyot a kutyák! Annyit rohangáltak... :lol:
Marci meg olyan cuki így hosszú szőrrel, nagyon tetszett.

Mimi, ja, nagyon durva meleg volt tegnap, de most olyan jó ez a kis hűs szellő.

Mia, na jó egy kis hüvi?
Bimbóvédő: ha egy mód van rá próbáld meg elkerülni, nagyon béna egy szerkezet. Először nekem is baromi érzékeny volt, de hozzászokik a szopihoz és utána már jó lesz!
Szoptatás: fekve, ülve, ahogy épp jól esett. Mikor ültem nekem is volt egy félpárnám amin feküdtek a gyerekek.

Brigi, könyvkukac... igen, sajna a legtöbben ilyenek, nekem sem válaszoltak, pedig annyira jó kezdeményezés szerintem! Én 3 anyukának tudtam elküldeni. :cry:
sylph

Orsi, lávaköves masszázs?! :shock: :D Hú azt régóta szeretném kipróbálni!!!!!! Mikor kezded? :wink:
Jó sokmindent fogsz csinálni!!!! Ügyes vagy! Majd ha meggyógyul a körmöm, olyan japán manikürre is benevezek!!!!! :lol: Nagyon jól hangzott!

Na, megyek, ki kell még szaggatnom a noklit, fő a fincsi husileves....
sylph

Orsi, küldtem pü-t!
sylph

sziasztok!
Szoval megjott a hideg, ezzel egyutt a gallyegeto kisiparosok is beindultak. Hogy egyszer lehetne kinyitni az ablakot, kiszelloztetni, akkor is azonnal bebudositenek !!!! Nem ertem en ezt!

Orsi:
Koszi a tippeket a kremekre. Beirtam a listaba oket. :)

A canadaban elo baratnom most ajanlotta hogy kezdjem a mellemet dorzsolgetni textiliaval, attol megerosodik ameddigre szulok.Kiprobaltam....... hat..... hogy is mondjam hogy urias maradjak? Majd berosaltam!!!! De biztosan jobb lesz, megkemenyedik majd a bor, azt mondta a baratnom. (Ha ossze nem csinalom magam kozben...)

Babaszoba: egyenlore meg csak a kupi uralkodik benne. :D Talan hetvegen lesz ideje apanak az agyiko osszerakasahoz, de amig nincs karnis es mennyezeti lampa, nem teszek oda semmit.

Anyos hazament, csak hetvegere volt, jol kitakaritotta magat szegenykem.

Anyum nelkul elvagyok, minden nap beszelunk telefonon egy orat, van hogy este is meg egyet. :)
Az meg kifejezetten jo hogy a kutya nincs itt, nem ugat allandoan. Raadasul kb tized annyi kosz jon ossze egy het alatt, nincs butorra felugralas, szethagyott kutyajatekokban eleses. :)
Szoval elvagyok igy is. (naturban maganyos farkas reven nincs sok gondom hogy egyedul kell lennem, csak az a rossz hogy parom keveset van itt, este meg hulla, keptelen kommunikalni.) De hat az elet nem tokeletes, meg kell ragadnunk a szep reszet, a rosszra meg nem odafigyelni. :D

Zarovizsga: nem fognak megvagni! Ugyes lany vagy te, ezt merem allitani minden meggyozodessel! A bulit kezdheted szervezni! ;)

Szalon: Igazad van, csak azert "rideg" a szalon mert nincsenek fentt a kis aprosagok amik meg kellenek! A vilagitas is nagyon sokat fog valtoztatni. A fuggonyok meg egyenesen feloltoztetik a szobat majd, ne aggodj, full extras lesz!!! Peternek meg tokeletesen megfelelne meg ha csak vakolat is lenne a falon. Tegnap ugy maszkalt itthon hogy kozben nyafizott, faj itt, faj ott. Szegenykem. :(

Repertoire: nagyon jo hogy ilyen szeles skalad lesz a szolgaltatasok teren, csak gyozd majd idovel, lesz egy rakas vendeged, egymasnak adjak majd a kilincset! A lavakoves masszazs irto jo otlet, en imadom!!!!!!!! Mondjuk a kovek nem olcsok, meg a fozos cucc hozza, en anno akartam venni de elmaradt (meg jo mert most nem tudom mit kezdenek vele) De van egy olyan erzesem hogy lehet hasznaltan kapni es ugy tuti fel aron hozza lehet jutni!)

Szilvi:
Akkor a bimbeszvedo cuccost hanyagoljam? En sem szeretek mindenfele szerkezettel bajlodni, ha nem muszaj. :)

Most eppen vonyitani lenne kedvem, az iment dorgoltem meg a textiliaval a bimbeszt ahogy a baratnom ajanlotta..... de talan jobb igy, most fajjon mint az elso szoptataskor a korhazban.

Na most estig nem jovok szerintem! Belemelyesztem magam a Bibliatanulmanyaimba :D Bar olyan szetszort vagyok ettol az idotol.....lehet hogy alvas lesz belole....... :D
Na majd este jelzek hogy alakultam. :)

sünciboglya

Mia!

Remélem ezt még olvasod!!!!!!!!!!!!!!!
A BIBIDÖRZSÖLÉST CSAK A 36. HÉT UTÁN SZABAD!Oxitocint termel tőle a szervezet, és beindulhat tőle a szülés!!!!!
Vendég

Szia Zsófi!

Sajnos nekem már egyik gyerkőm se csecsemő, nem tudok segíteni, pedig érdekelne a téma nagyon! :cry:
Hátha lesz a lányok közül valaki! :wink:
Gratulálok, nagyon szép szakmát választottál!
További szép pocakosodást kívánok Neked!

Orsi
Vendég

Sziasztok!

Mia!
A bimbó masszírozásnak nézz utána, mert beindíthatja a szülést!!!!!!!!!!!!!!

Orsi!
Jól nem hívtuk egymást:((( megírod miért akartál hívni, mert már lukas az oldalam:)))
Jövőhéten Neked melyik nap jó, hogy megnézd a körmeimet? Az én körmeimmel vizsgázol vagy esetleg változott a program??? Ha velem vizsgázol jövőhéten alkalmazkodom hozzád!
Ha ennyire benne vagy az ablakpucolásban jöhetsz ide is, nagyon szép kávét cappuccinot tudok csinálni:))))))))

Beköltöztem az új spajzba!!!!
És aminek ennél is jobban örülök szerztem egy kertészt aki eljön jövőhéten és ellát jó tanácsokkal!!!

Lidl:
Valamelyik nap volt téma, mi is nagyon szeretjük!!!!

Sziasztok!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsandika!

Igen-igen viszlek a vizsgámra, ezért akartalak hívni, hogy mikor tudsz átjönni?????Csinálnék egy manikürt, hogy addig szépen nőjjön a körmöcskéd, ha építést húzom legyen mire építeni!
Meg ki akarlak faggatni, hogy a barátnőd vizsgáján mi vóóót!
Tiszta para vagyok, készülj fel, hogy tartanod kell majd bennem a lelket! :lol:

Tényleg barátőd mit húzott a vizsgán? Ő is para volt? Vagy csak én vagyok ennyire dilis?
Megyek lerakom a csimókat alukálni!

Banyek meghúztam a hátam, mert egyedül lecibáltam a műkörmös asztalomat, apa úgy lecseszett! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Mia!A csajok már leírták.El ne kezd masszírozni a cicidet!!!Tényleg beindíthatja a szülést...
Bimbóvédő.Szerintem előre ne vegyél.Ha kell a kórházba a párod tud majd bevinni.Ezt ő is meg tudja venni bárhol.Amúgy meg ha fáj,akkor fogat össze zárni.. :wink:
De 1-2hét alatt elmúlik a fájás.
Kenguru...Ortopédiailag károsan hat a gyerekre,a leges leg jobbnak hirdetett drága is.Nem jó tartásban van benne a gyerek.
Ha jól tudom Dollinak van Mei-tai-ja vagy mije.No inkább ezt vegyél!!Nagyon dícsérik,és pl háton is lehet vele gyereket hordani.Állítólag tök kényelmes és jó a gyereknek is ortopédiailag.
Na egyenlőre ennyi jutott eszembe...

mimi12

Sziasztok!

Orsi!

Én nem vótam a barinőm vizsgáján, ők is húztak, nekik naon szigorú tanáruk volt, sokan sírtak gyakorlaton volt aki a szigor miatt abba is hagyta a tanfolyamot!!!
A barinőm már dolgozik, sikerült a vizsgája!
Majd tartom benned a lelket.

Miért nem vártad meg apát az asztal cigöléssel???

Mia!
Hun vagy? Olvastad, hogy óvatosan a masszírral??????

megyek gyorsan felmosom a teraszt, naon szeretem szélben felmosni, mert pikkpakk szárad:))))))

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Orsi: megérdemelted a leszúrást! :D Miért erőlteted meg magad? A végén még kidőlsz a vizsgádra. Óvatosan! Tudom, hogy ilyenkor hajtja az embert az izgalom de akkor is! :wink:
Azta, nem semmi a repertoárod! :shock: Van olyan amihez nem értesz? Egyszemélyes szépségszalon leszel. :lol: :lol: :lol: Én majd épített zselét szeretnék szép kis mintával, nekem az jött be.

Képzeljétek Lili szó nélkül kibírta, hogy itthon hagytam 3 órára. Azt hiszem én jobban kivoltam úgy hiányzott. Főleg amikor csak ültem és vártam, hogy hasson a melír. Viszont tök jó lett a hajam és baromi olcsó és gyors volt. Végre megszabadultam a hosszú lobonctól, már a derekamig ért. Baromi meleg volt és nagyon hullik. Az egész lakás a hajammal volt tele. :evil: Apára pedig nagyon büszke vagyok. Megetette, tisztába tette és elaltatta a kis drágámat amíg kettesben voltak. Cserébe akkora mosolyt kapot Lilitől, hogy kicsordult a könnye. :lol: CSak a hajam furi neki, ő jobban szereti ha hosszú... :?

Mia: Lili most azt szeretni nagyon a fekve szopizhat. Elheverünk az ágyon és addig szopizik amíg mindketten el nem alszunk. :)

Szilvi: épp lekváros buktát csináltam amikor írtad a sztracsatellás muffint. El is ment a kedvem.... a tiéd sokkal jobban esett volna. :lol: De legalább Apának ízlett. :?

Végre kitakarítottam mindent, mindent letörölgettem, felmostam. Már ideje volt de hát Lilitől..... Jól el is fáradtam, mégis Apa és Lili dőltek ki.. :roll: Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Képzeljétek a hidegfront meghozta a barátnőm kisfiát :D Ma reggel született, szintén Zsombor lett.

Brigi,
Nem tudom lehet kicsit lusta vagyok futni utána? Ha megyünk valahova akkor még elül a babakocsiban, mi is lecseréltük az esernyősre. Ha csak ide megyünk a játszóra akkor már nem kell a babakocsi, de akkor sétál velem, fogja a kezem. A játszón meg mehet amerre akar, elvileg be van kerítve. A lakás meg túl kicsi, itt nem kell rohanni.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Na, eleredt az eső...

Orsi, de kuka vagy! Vigyázz Magadra! Egyébként én is ilyen vagyok, ha akarok valamit, akkor azonnal, nem bírok várni, ha kell bútort tologatok, ha kell ások, kapálok, kertészkedek :wink: (volt, hogy pocakosan is nekiálltam a dolgoknak...)

Hajni, ügyes kisbaba Lili! Frizuról teszel fe képet?

Andi, gratula a barátnődnek!!!
sylph

Most süt a nap is....
sylph

Orsi!
Én már nem is mondok semmit..
Tudod,kb olyan vagy mint a Szabi..megyek inkább oszt kapsz egy anyait :lol:

mimi12

Oké-oké! Tudom egy barom vagyok :oops: , de tényleg úgy van ahogy Szilvike mondja,hogy ha valamit kitalálok azt azonnal akarom!
Annyira nem gáz mint májusban, de azért érzem, hogy nem esik jól hajolni, emelni! :?

Szilvi, örülök, hogy Lilid is jólérezte magát, annyira ksi cuki, pedig genyó Bogi megint szenyázott! :oops:
Lányok tanácstalan vagyok, mert egyik gyerekem sem volt ennyire rosszindulatú! Tudja, hogy rosszat csinál, mégis megcsinálja! :shock:
Most már félek ha kisgyerekes jön hozzánk, mert Bogi tuti, hogy lökdösi, csapkodja!:oops: :cry: :cry: :cry:

Andika, nem indultatok még el???? :shock:
Hatalmas Gratula kis Zsombi szültéséhez!!!!! :lol:

Hajniiiiiiiiiiiiii! Annyia édesen alszik Api a cicás párnán a kis Lilivel!
Hajacskádról kérünk ám képet, nem úszod meg !!!!!! :wink: :lol:
Örülök, hogy kicsit ki tudtál mozdulni, hidd el kell ez egy nőnek!
Én voltam olyan ökör, hogy Bubu születése után nem mentem nélküle sehova! :?

Felraktuk a függönyt, Apa most rakja a kapcsolókat, remélem ma még beleférnek a lámpák, képek is!

Szerintetek Mia olvashat minket csak nem írhat???? :shock:
Hogy van ez???
Remélem biblia olvasás közben nem bimbizik! :?

Mimi! Kérem az anyait! :lol: :lol: :lol: Megtiszteltetésnek veszem, hogy Szabihoz hasonlítasz! Legközelebb majd békát dugok a bugyidba! :lol: :lol: :lol:
Jól vagytok? Regibaba növöget? Nem mutizol nekünk új képet????
Naaaaaaaaaaa, lécci-lécci-lécci!!!!

Na megyek megnézem mit csinál Apika!
Holnap jönnek sogórnőmék anyóshoz(szülinapozunk), át akarom Őket hívni megmutizni a szalont! :wink:
Aztán ha nem bánjátok teszek fel képeket! :oops:
Vendég

Orsi: (es tobbiek akik irtak a melldorzsire)

Jaaaaaaaaj nagyon koszi hogy irtad! Hat a baratnom az idopontra nem tert ki. Na mindegy, akkor dorzsi sztorno!!!!
(Bar annyira gazos erzes hogy nekem nem tudom mit fog termelni a szervezet a dorzsire, szerintem valami gyorsan olo kigyomerget allitok majd elo kozben, nem oxitocint :D:D:D:D
Na jo nem hulyulok! :mrgreen:

Noemi:
Koszi a hordozos tippet. Szoval akkor nem jo egyik sem. Akkor majd kiderul mi legyen. Addig meg ugy is van ido.

Hajni:
Huuuuh, derekig ero hajadat vagattad? Gondolom most fura suly nelkul a nyakadnak. :) Asszem en keptelen lennek levagatni a hajam! (bar en irto hulyen nezek ki rovidebb hajjal sajnos.) Majd lecci tegyel fel fotot a szep uj frizudrol! :)

Nagyon edes a foto!!!!! Akkor ezt most keszitetted ahogy parod es Lili sziesztaztak?

Szilvi:
Itt nem esik egy pottyot sem az eso!!!! Elatkozott ez a resze Erdnek. Csak a szel....... Bar nekem mar ez is tokeletes, csak meleg ne legyen. :D

Apa igazan hazajohetne mar!!!! Lassan 7 ora. Gondolom ezren vannak az Auchan-ban. :( Holnap megvesszuk a hianyzo cuccokat a babanak..... (en is akarok menni legalabb a Brendonba! Ha mashova nem is, de oda igeeeeen.) :D

Tenyleg, a Pelenkadiszkont itt Erden nyitva van vasarnap is?

sünciboglya

Hát Lányok a frizuról majd csak holnap tudok képet. Össze kellett fogjam a takarítás miatt és a lakktól tiszta összevissza lett. :?

Viszont úgy döntöttem ma olyan sütit csinálok amit ÉN is szeretek.
Tök jó lett úgyhogy lefotóztam. Nem csak finom de szép is. :lol:
Kép Kép Fordított barackos-túrós sütemény.

Orsi: azt hiszem ez a mindent rögtön azonnal tipikusan női vonás. Én is Apa agyára megyek vele úgyhogy azt hiszem megértjük a bútor cipelést. :lol:
Apa olyan, mint egy kisgyerek. Csak a cica párnával tud elaludni. Eleinte csak nekem volt egy de vennünk kellett neki is, mert folyton lenyúlta az enyémet. :lol:
Később biztos jó lesz majd elszabadulni ( mondjuk a topikos talira ha meghívtok) :wink: de most még nagyon-nagyon furi volt. :?

Mia: igen a kép akkor készült. :) A pelenkadiszkont vasárnap nincs nyitva csak hétfőtől péntekig 10-14-ig, szombaton 13-ig. Mi is ott vesszük. :lol:

Csajok! Ha Lilinek ugyan csak napi egyszer de hasmenése van kell szóljak a dokinak???? Vagy csak akkor ha egész nap " fosik"? Bocsi!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Olyan jó olvasni, hogy ilyen kis házias vagy!!!!!
Sütsz, főzöl, takarítasz és még Magaddal is törődsz!Mindezt egy pici baba mellett!
Beírtam Neked a mai napi teljesítményedre egy csillagos 5-öst! :D

Nanááááááááááááá, hogy meghívunk a csapat tagja vagy! :wink:
Örülök, hogy ránk találtál és velünk vagy! Tényleg jó kis csapat jött itt össze! :D

Sütikéd nagyon széééép, nyamiiiiiiiiiii, de a lekváros bukta megdobogtatta a szivem! :wink:
Vendég

Orsi,
Úgy alakult hogy csak holnap megyünk. Az utazáshoz nem is baj hogy nincs olyan nagy meleg, de hétfőtől jöjjön vissza még egy hétre :D Most vittem vissza a fűződet :oops: Akkor Bogi nem csak Zsombort lökdöste?

Hajni,
Nyami-nyami :D Édesség ehetnékem van. A pelenka diszkontban árulnak bugyipelenkát?

Szilvi,Orsi
Köszi a gratulációkat majd átadom neki. Van már egy lassan két éves lánya, kíváncsi vagyok hogy fogadja majd az öcsikéjét.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, na haladtatok? Lámpák, képek fenn vannak? Olyan ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!

Mia, nem mondod, nem esett ott? Azóta se? :shock: Jéé... itt szakadt, aztán elkezdett sütni a nap, és nemsokra rá el is állt, de most olyan baromi hideg van...
Holnap csavi? Miket kell még venni?

Hajni, itt csorog a nyál a számban!!!!! Nagyon fini lehet az a torta!!!!
sylph

Andi, jó pihenést!!!!
sylph

Sziasztok!
De jó,hogy írtátok Miának a bigyerészést!Olvastam,mikor írta,csak nem volt már időm rá válaszolni.
Mia!Foglald le a kezeidet valamivel,mert kikapsz! :evil:
Nekem a kórházban a csecsemős mondta,hogy szükségem lesz bimbóvédőre.És anyu mikor jött látogatni,akkor vette meg.
Nekem az elején a szoptatás nagyon fájt.Én tényleg összeszorítottam a fogam.Aztán egyik pillanatról a másikra elmúlt.

Orsi!Ha busszal mennénk,akkor meg babakocsi sem kell szerintem.
Jaj,miért vágnának meg??????Én meg arra gondoltam,hogy ha lesz szórólapod,akkor mi majd Dorcival terjesztjük itt a környékünkön+Diósdon. :idea:
Velünk pont ma történt olyan,mint még soha.Itt volt barátnőm a 20 hónapos kislányával.Az elején még szépen elvoltak,aztán Dorina meghülyült.Dobálta felé a játékokat és megakarta verni.Ordította,hogy dádá.Annyira kellemetlen volt és ilyesztő.Remélem soha többé nem lesz ez.Lehet,hogy féltékeny volt és zavarta,hogy a másik gyerek az ő játékaival játszik? :roll: Pedig úúgy szereti a gyerekeket.

Hajni!Hmmmm,de jól néz ki a süti. :P

Kostyika!Értem.Nálunk az udvaron résen kell lenni. Lépcsők,terasz :? Gratulálok a picur Zsombihoz!Hanyadik héten született?

Lehet,hogy holnap megyünk "családlátogatásra"(anyu élettársának szülei+tesója).Van ott egy fél éves baba.Remélem Dorci normális lesz...
És jó időt akarok!!!!

Jó éjt!Jó időt a nyaralóknak is! 8)

Kép
tierno

Szijasztok, jó reggelt! :D

Brigike aranyos vagy, de Isten ments szórólap!!!!! :shock:
Nem fogom magam reklámozni!Majd szépen felfejlődik az üzlet a barátok, ismerősök által! :wink:
Igazából nem szeretnék nagy üzemet, még itthon van Bogika is, meg mégiscsak három pici gyerekem van, napi 1 vendégnél többet nem is bírnék! :oops:
Nem siettetem a dolgot, van időm bőven! :wink:
A másik: tudom, hogy csúnya dolog, de mi van ha hirdetésből idejön egy nagydarab, koszos Oláh???? :shock: Elküldöm a kapuból????? :shock:
Az otthonomba nem szívesen engednék be mindenféle "gyütt-ment" idegent!
CSAK ismerősöknek, barátoknak dolgozom! Ha valaki megkérdezi, hogy eljöhet-e a barátnőm, anyukám, testvérem,szomszéd néni stb, azt szívesen veszem! :wink:
Szép halkan megsúgom, hogy ez az egész szépségszalonos dolog egy gyerekkori álmom, mindig is vonzott a szépségipar!Kislányoromban mindig csodállattal néztem a fehérruhás, papucsos néniket, akik értenek a szépítéshez!Ugyenezt látom a lányaim szemében! :wink:
Ebből megélni nem lehet, ez egy tök jó alibi, hogy itthon maradhassak és ne nézzenek rossz szemmel rám az emberek, hogy eltart a férjem! :oops:
Az egészben Api a legboldogabb, mert neki meg ez volt az álma, hogy a felesége itthon legyen! :wink:
A gyerekeimnek is szerintem egy biztos pont leszek, ha már Apukájuk ennyit dolgozik!Legalább nem lesznek kulcsos gyerekek! :wink:
Szóval köszi, de nem lesz hirdetés, szórólap! :D

Na most jól kitárulkoztam! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szegény Mia! :D
A hassimiról leállította Maci Laci, a méhszáj bizergálásról én, most már a bimbijéhez sem nyúlhat, mert jól letoltuk! :lol: :lol: :lol:

Mia! Ha levágatnád azt a álomszééééép hajadat! :shock:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, rossz rágondolni! :cry:
Meg ne próbáld :!: :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

El sem hiszem,hogy rohan az idő.... :shock: az én kis tündérkém ma lépte át a bűvős három hónapos kort. :lol:
Emlékszem hat hetesen mennyire vártam, hogy itt tartsunk, most meg attól félek észre sem veszem és már megy oviba. :roll:
"Megünnepeljük" a nagy eseményt és elmegyünk a Kenguruba. Kolléganőmtől kaptunk ajándék utalványt majd jól veszünk valamit Lilusnak. Azt hiszem sapit ,mert kinőtte a csepp buksija az összeset. :D
Orsi: annyira szemléletesen írtad le a nem kívánt látogatót, teljesen előttem van a kép. :lol: Hát igen itt Érden sajna ez kis könnyen előfordulhatna. :roll: Viszont az ismerősök között majd jól reklámozunk, jó? :lol:
Kostyika: ezek vannak a pelenkadiszkontban. Nem egy Libero minőség de a célnak tökéletesen megfelel, negyed áron. :lol:
NAGYCSOMAGOS NADRÁGPELENKA:
MINI: 3-5 kg 75 db/cs. 33,2 Ft/db. 2490 Ft/cs.
MIDI: 4-9 kg 66 db/cs. 34,6 Ft/db. 2290 Ft/cs.
MAXI: 8-15 kg 63 db/cs. 36,3 Ft/db. 2290 Ft/cs.
JUNIOR: 12-25 kg 60 db/cs. 41,5 Ft/db. 2490 Ft/cs.
NAGYCSOMAGOS BUGYIPELENKA, UP&GO:
MAXI, JUNIOR: 50 db/cs. 44 Ft/db. 2200 Ft/cs.
KISCSOMAGOS BUGYIPELENKA, UP&GO:
MAXI, JUNIOR: 20 db/cs. 55 Ft/db. 1100 Ft/cs.
ÚSZÓPELENKA:
MAXI, JUNIOR: 15 db/cs. 96,6 Ft/db.1450 Ft/cs.
POPSITÖRLŐ KENDŐ:
"zöld" zárófedeles: 80 db/cs. 4,8 Ft/db. 390 Ft/cs.
"rózsaszín" utánt.: 2x60 db/cs. 4,5 Ft/db. 550 Ft/cs.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na akkor teszek fel képeket, de ne úgy nézzétek mint a véglegest, még nagyon sok minden hiányzik!Ez egy tameneti állapot, a meglévő dolgokból ezt tudtam kihozni! :oops:

Kép Közlekedő, garázs felől Kép Közlekedő szalon felől Kép Kis asztalkám Kép Ebben a sarokban lesz a szauna
Vendég

Kép Kép Kép

Hát ennyi lenne, remélem 3 hét múlva már a véglegeset mutizhatom, addig még jó sok dolog van!
Képek, a púlt, a tükrök, a fürdőben a szaniterek stb....

De már most imádok lent lenni! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Orsi!Nagyon szép lett a szalonod!!Gratulálok hozzá!!Még egy kettő ződ kéne ide oda.
(persze ha szereted a gazokat csak akkor)
Olvastam,hogy Bogi milyen kis izéke :lol:
Szerintem emiatt ne aggódj!!3. gyerek,meg kell harcolnia mindenért a nagyokkal,és már nem is nézi kivel harcol.Ami kell azt megszerzi magának.Élelmes talpraesett csaj lesz belőle majd meglátod.
Amúgy meg a Szabi sem volt különb,úgyhogy nyugi.De már kezdi kinőni..

Hajni!
Milyen lett a hajad???
Nagyon jól néz ki a torta,de nekem most csoki tortákat mutogassatok :lol:
Pelenka.Én a diszkontost használom,szerintem ezerszer jobb mint a libero vagy a pampers.Ok néha van benne hibás,de még egyet sem kellett használatlanul kidobnom az elmúlt 1évben.És bizony a pampersnél volt rá példa.
SZóval tényleg nem Libero minőség...szerintem sokkal jobb :lol:
Viszont a popsitörlőjüket nem szeretem annyira,abból a DM-es vált be,meg annak jó az ára.
Hajni!Lilinek mennyire van hasmenése??Ő még csak szopik nem??Mert ha igen akkor tök normális a híg széklet.Ha nem büdös meg nem más a színe akkor ez normális lehet.Viszont a foga dolgozhat ám már..

mimi12

Sziasztok!

Pelus:
mi a Lidlst használtuk, nekem naon bevált úgy emlékszem 35ft ra jött ki darabja. Én nagyon szerettem. Mikor megszületett Dorina pár hónapig Pampers volt aztán kaptunk Huggiest azt nagyon rühelltem, mindig kifolyt az aktuális cucc utána álltunk át a Lidlsre, én szerettem!!!
Orsi! Te azt használtad?

Gabusz!
Gratula a sütihez!!!

Orsi!
Nagyon szép lett a kis birodalmad!!!! Jövőhéten megyek megtekintem személyesen!!!
Bogin, ne aggódj ez a lökdösődés csak átmeneti nálunk is volt, sőt nálunk egy időben nagy divat volt a harapás, aztán elmúlt, de volt egy-két cikis helyzet, például az Ikeába naon megharapott egy gyerkőt a gyerkőc a nagyijával volt és kérdezte, hogy miért nem vigyáztam mondtam ő is vigyázhatott volna fölkapta az unokáját és elrohant!!!

Csajok!
Ma itt volt anyós. Elkezdte osztani az észt, egy darabig tűrtem aztán szóltam apának jöjjön be anyukája akar vele beszélni én meg kimentem összeszedni a gyerkőccel a lehullott almát, szét is válogattuk a hibásakat délután visszük a lovaknak:))) Háát nehogymá én hallgassam mindig :evil: csak hallgattam, már remegtem az idegtől mikor szóltam apának, na jó téma lezárva, mert csak felhúzom magam!!!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!!
Vendég

sziasztok!

Jol kiutazgattuk ma magunkat. Elmentunk az egyik TeszVesz-en vasarolt overall-ert, aztan Brendon, utana kajaltunk es vegul az Elefani Babadiszkont.
Egesz jol futottunk, szinte mindent sikerult megvenni egy-ket aprosag kivetelevel. :)

Apa eppen a kisagyat rakosgatja ossze. :D En fekszem, kikeszultem szep csendben a mai naptol. :D De nem faj semmi, nem feszul, nem szaggat. :D

--------------------------------------------------------------------------------

Hajni:

Jol vigyazz, tudom a cimed!!! A sutit zard el jol mert bemaszom erte es felzabalom :D Nagyon jol nez ki a foton, folyik a nyalam!!!!
(Ma feletek mentunk autoval, mondtam apanak hogy itt lakik a szep suti mestere. :D

Fosti: Sajnos en nem ertek hozza. :( De talan hivd fel a vedonot, biztos ami biztos! (en is biztos izgulnek ilyen esetben!

Gratula a 3 honapos merfoldkohoz!!! Wow, tenyleg hogy repul az ido! Hihetetlen!

Orsi:
Maximalisan igazad van a szalonuzemeltetes ugyeben. :) Nem hajtod magad hulyere az ezer vendeggel, de megis van hivatasod, munkad amit imadsz. Ha meg orulten megy a dolog, max odaengedsz egy masik masszort magad melle (persze masik szakteruleten, hihi) vagy lehetne esetleg gyerektornat szervezni a szalonban kisebbeknek. (Ezen mar agyaltam regebben, lett volna egy lehetosegem jarni egy egeszsegcentrumba piciket masszirozni, kozben babatorna. :):) Csak aztan en szepen sutyiban teherbe estem :D

Tetszett a kulcsos gyerek kifejezes. (pontosabban emlekeztem azonnal hogy nekem is mindig ott logott a kulcs a nyakamban.) Hat...... nem kivanom en sem a gyerekeimnek! :( Olyan rossz volt ures lakasra hazamenni, egyedul melegiteni a kajamat, stb. :(
Na jo, nem nosztalgiazom. :)

Haj: Hat ha meg egyszer annyira hullana mint a kemos gyogyszer utan akkor azert lehet hogy nekimennek olloval! A hajak ott gomolyogtak mindenhol a lakasban, a vallamon, ruhan, torolkozon. Nagyon undi volt az egesz. (De amig raszantam magam, 3 honap utan abbamaradt a hullas....) Es egesz light-os lett a fejem hogy cask a fel municio maradt rajta. :mrgreen:

ORSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Most ertem a fotokhoz!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUHA!!!!!!!!!!!!!!!
Ez alomszep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fal mint egy igazi franciapuderes dobozka, hofeher habos koritessel, a tisztasag jelkepekent!
Nagy, tagas terseg, tukrozodik a ko, gyonyoru! Elmeny lesz ott lenni!
Apa nagyot fog nezni amikor kedden megy hozzad!

... es ez meg nem a vegleges? Nem is tudom, lehet ezt a gyonyoruseget meg fokozni???
jaaaaaaj ezt a szep szalont en is uuuuuuugy elfogadnam!!! :D:D:D

Noemi:
No nekunk a Pelenkadiszkont van meg hatra a repertoarbol. Bar meg fogalmam sincs milyen newborn pelenkat szerezzek be. :)
A textileket mindenkeppen ott vesszuk meg, csak azt nem tudom mikor.... talan melo elott parom beugrik ha reggel eleg koran nyitnak. :D

Popsitorlot mi elsonek Nivea-t vettunk. A DM-es occcccsobb?
Van ezer fele, azt sem tudtuk hova nezzunk.....

sünciboglya

Orsi: Igazán NAGYON szupi a szalonod!!!!! Legyél nagyon büszke rá! Idővel akarod vagy sem úgyis belakod a helyet. :lol: Pár növény, pár vendég és máris nem lesz ilyen " steril". :)

Noémi: Mi is a DM-es törlőt használjuk. :) Közben megoldódott a széklet dolog, elfelejtettem, hogy őszibarackot ettem..... :oops:
Elég sokat nyáladzik már Lili, gondolod, hogy már alakulgatnak a foggyökerek?

Mia: Bejöhettél volna...... Apa nem is evett a sütiből a fele még megvan. Nekem meg a fülemen jön már ki.... :?
Örülök, hogy kicsaviztad, kishoppingoltad magad és nem lett baj belőle. Csak a dokid elől jól titkold el. :lol:

Jelentem megkapta Lili a sapit és kapott még rugit meg fürdőtürcsit is. Persze mind rózsaszín. :? Ahhoz képest, hogy milyen drága a Kenguru nem egy nagy szám. A Tescoban sokkal jobb dolgok vannak. :?
Bementünk a Corába is és Lili születése óta először végigbőgte. Ez volt a hála a sapiért... :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, megyek en, de meg kell varni a szulest, azert vagyok en ennyire beindulva mert cukorbeteg vagyok igy a szulesig le lettem tiltva minden jorol...
De mar megfenyegettem a Pataki Cukraszdat hogy feljenek kellokeppen, ahogy a gyerek kint van, bennem lesz a repertoarjuk tutira !

sünciboglya

Sziasztok! Kicsit eltűntünk. :oops:

Pénteken átmentünk Szilviékhez a falvédőért, hát az valami csodás lett :D , rakok ám képet, bár felszerelve majd csak a héten lesz...
Szilvi! Apának is nagyon tetszett! Tiszta boldog voltam. :)
Aztán mentünk kontrollra a tüdőgyógyintézetbe. 3 hónapig még szedjük csökkentett adagban a gyógyszert, aztán ha a vírusos időszak ellenére sincs roham, akkor megpróbáljuk elhagyni! :D
Hiába volt időpontunk, egy órát várakoztunk :? , szegény Gézu hulla volt, hazafelé alig bírtam ébren tartani, hogy itthon aludjon inkább, ráadásul ebédidő volt, nem úgy készültünk, hogy nem érünk haza időre, még jó, hogy egy kis fornetti volt nálunk.
Hazaérve kaptam az sms-t, hogy megvan a kombiteszt eredménye, ami egész jó lett! :)
Utána én is kidőltem, szundiztam fél órát, aztán gyors csomagolás, 7-re értünk Kecsóra. Sokat voltuk levegőn végre, párom jól kijátszotta magát :lol: , oda csak este 9-re ért az eső.
Ma meg már jöttünk is haza ebéd után. Most épp szétszakad a fejem... :( Hogy nekem mindig van valami nyűgöm! :evil:

Orsi! Jujj, de baba szalon! Nagyon tetszik! :D Nagyon kivi vagyok már rá élőben is.
Elsős tanítónéni... :D Ez annyira jó, ilyenkor az ember tudja, hogy jó kezekbe kerül a gyerkőce. Nem csodálom, hogy sírdogáltál.
Szerintem se aggódj Bogi miatt, biztos vagyok benne, hogy jól kezeled ezeket a helyzeteket, és ezért szép-lassan le fog szokni róla.

Brigi! Nálatok is hasonlóan! Dorci is el fogja hagyni ez a viselkedést, ha jól és következetesen rendezed le ezeket a szitukat. Bár ahogy múltkor mesélted, nem egyszerű, ha más meg az ellenkezőjét mondja neki. Pedig szerintem Te jól gondolkodsz a "nevelésről" (nem szeretem ezt a szót), úgyhogy ne hagyd Magad! :wink:

Hajni! Hú, ezt a sütike receptet kérem szépen! :D Meg a fotót a hajadról! :wink: Puszi a kis 3 hónaposnak! :D

Mia! Kész az ágy? Ezek olyan jó dolgok, egyre kézzel foghatóbbá válik hogy nemsokára hárman lesztek. :)

Szilvi! Annyira megható volt, amit múltkor meséltél Bálintról, hogy Gézu a barátja! Hihetetlenül jólesett a dolog! :D

Zsand! Nálatok sem egyszerű az anyós kérdés. :(

No lépek, mert annyira nem vagyok jól, csak már ciki volt, hogy ide sem tolom az arcom. :oops:

Jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Hát, ma is jól elfáradtam, délelőtt varrtam, délután lehoztam a gyerekek régi cuccait.... hát, ogy azok milyen picikék... a könnyeimmel küszködtem, eszembe jutott mikor mg olyan kicsik voltak.... :cry: :D de rég is volt....
Érdekel valakit babaruha occsón... teszem majd őket fel a teszveszre, gondoltam megkérdezlek előtte Titeket, van még autósülésem, kengurum, és egy sterilizáló+ételmelegítő egyben.

Orsi, gyerekkori álom volt... de jó! Egyébként én is azért szeretnék itthon dolgozni, mert a gyerekeknek, még szükségük van rám, egy anyának bőven elég lenne 4órás munka is, hisz ott vannak még a gyerekek, a háztartás.... Nektek 3 is van, nem könnyű megszervezni a dolgokat! Örülök, hogy megvalósult az álmod! :D
Nagyon szupi lett a szalon, így feldíszítve!!!

Dolli, el sem hiszed menyire örülök én is, hogy tetszik Nektek!!! Annyira édes volt Gézu, ahogy csillogott a szeme, és mosolygott!!!
Örülök, hogy jó lett a teszteredmény!

Na megyek, mert Lili nyűgös kinn és meg itt döglök kádban.... páááá
sylph

Húúú mennyi hiba van az előző, hozzászólásomban... már mindegy... bocsi :oops:

Lili baromi álmos, most itt ül/fekszik az ölemben, issza a tejcijét, remélem elalszik... :D

Gabi, hogy sikerült a hétvége? :wink:
sylph

Kesz az agyiko! Nagyon sokaig tartott, de szep lett. Most jo fa illat lengedezik a szobaban. Holnap beramolom a babaholmikat, most mar van hova.

Apa ezert kapott fincsi vacsorat cserebe. :D Es egyutt ettunk! (Nalunk ez ritkasag szamba megy, ezert is nagyon kulonlegesek az egyutt vacsizasok.)

Szoval most mindenki boldog. En begurultam az agyamba, apa meg az irodajaba dolgozni. (szegeny!) :(

Dolli:
Tudod hogy ugyan ez a gondolatom tamadt, amikor a kesz agyat megnezegettem a szobacskaban, hogy tenyleg, most mar nincs mese, anya leszek! :D:D:D Olyan nagyon meleg es joleso erzes volt..... most is tart :D

Szilvi:
Szerintem erdekelni fog majd kesobb engem a babaruha! Az igaz hogy folyamatosan kapunk a csaladbol, de mindenkeppen szeretnem megnezni a tieidet is!
Kuldj majd kepeket mielott feltenned a TeszVeszre. :)

A Patchwork-rol jut eszembe: annyira vagyom mar ezer eve egy ilyen takarora (volt garnituram Canadaban, de ott maradt minden) Most lattam a Vatera-n, alomszepeket, csak hat 25 ezer ft csak az agytakaro..... apanak nem tudnam beadni hogy nekem ilyen kell. Arra meg sansz nincs hogy en ebben az evszazadban nekilatok egy ilyennek.
Csinaltal mar ilyesmit? (Jah lattam a TeszVesz-en gyerekeknek agynemugarniturat!!! Alomszepek voltak!!!

Kadban irtad az uzenetet ? :D:D:D:D:D Ez tetszik :D:D:D:D

Aaaaaaaaa, vettem a Vateran egy Timberland szandit, az elado hazhoz hozza nekem. :D:D:D:D Igy meg fel tudom majd venni az osz elott. (Hova is??? Na jo, orvoshoz meg mennem kell parszor, hehehee.) Evek ota hajaztam egy ilyesmi szandibandira, de az araval nem voltam megbekelve. Olyan joooooooook ezek az Internetes Piacterek!!! :D

sünciboglya

Erdekes eszleles:

Amikor a diabetologian jartam, ott mondtak a noverkek hogy latszik rajtam, nem sok van hatra, mert a szam olyan jellegzetesen meg van duzzadva. (az also ajak)

Es az a durva, hogy kb 2 hete minden ejjel ugy alszom/ebredek hogy szerencsesen kitalalaltam a nyalam a parnara....... szoval nyalzom!!!!!!!!!

Ez most igy nagyon durva, vagy veletek is volt ilyen terhesseg alatt????

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?