sziasztok!
Jol kiutazgattuk ma magunkat. Elmentunk az egyik TeszVesz-en vasarolt overall-ert, aztan Brendon, utana kajaltunk es vegul az Elefani Babadiszkont.
Egesz jol futottunk, szinte mindent sikerult megvenni egy-ket aprosag kivetelevel.
Apa eppen a kisagyat rakosgatja ossze.
En fekszem, kikeszultem szep csendben a mai naptol.
De nem faj semmi, nem feszul, nem szaggat.
--------------------------------------------------------------------------------
Hajni:
Jol vigyazz, tudom a cimed!!! A sutit zard el jol mert bemaszom erte es felzabalom
Nagyon jol nez ki a foton, folyik a nyalam!!!!
(Ma feletek mentunk autoval, mondtam apanak hogy itt lakik a szep suti mestere.
Fosti: Sajnos en nem ertek hozza.
De talan hivd fel a vedonot, biztos ami biztos! (en is biztos izgulnek ilyen esetben!
Gratula a 3 honapos merfoldkohoz!!! Wow, tenyleg hogy repul az ido! Hihetetlen!
Orsi:
Maximalisan igazad van a szalonuzemeltetes ugyeben.
Nem hajtod magad hulyere az ezer vendeggel, de megis van hivatasod, munkad amit imadsz. Ha meg orulten megy a dolog, max odaengedsz egy masik masszort magad melle (persze masik szakteruleten, hihi) vagy lehetne esetleg gyerektornat szervezni a szalonban kisebbeknek. (Ezen mar agyaltam regebben, lett volna egy lehetosegem jarni egy egeszsegcentrumba piciket masszirozni, kozben babatorna.
:) Csak aztan en szepen sutyiban teherbe estem
Tetszett a kulcsos gyerek kifejezes. (pontosabban emlekeztem azonnal hogy nekem is mindig ott logott a kulcs a nyakamban.) Hat...... nem kivanom en sem a gyerekeimnek!
Olyan rossz volt ures lakasra hazamenni, egyedul melegiteni a kajamat, stb.
Na jo, nem nosztalgiazom.
Haj: Hat ha meg egyszer annyira hullana mint a kemos gyogyszer utan akkor azert lehet hogy nekimennek olloval! A hajak ott gomolyogtak mindenhol a lakasban, a vallamon, ruhan, torolkozon. Nagyon undi volt az egesz. (De amig raszantam magam, 3 honap utan abbamaradt a hullas....) Es egesz light-os lett a fejem hogy cask a fel municio maradt rajta.
ORSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Most ertem a fotokhoz!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUHA!!!!!!!!!!!!!!!
Ez alomszep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fal mint egy igazi franciapuderes dobozka, hofeher habos koritessel, a tisztasag jelkepekent!
Nagy, tagas terseg, tukrozodik a ko, gyonyoru! Elmeny lesz ott lenni!
Apa nagyot fog nezni amikor kedden megy hozzad!
... es ez meg nem a vegleges? Nem is tudom, lehet ezt a gyonyoruseget meg fokozni???
jaaaaaaj ezt a szep szalont en is uuuuuuugy elfogadnam!!!
:D:D
Noemi:
No nekunk a Pelenkadiszkont van meg hatra a repertoarbol. Bar meg fogalmam sincs milyen newborn pelenkat szerezzek be.
A textileket mindenkeppen ott vesszuk meg, csak azt nem tudom mikor.... talan melo elott parom beugrik ha reggel eleg koran nyitnak.
Popsitorlot mi elsonek Nivea-t vettunk. A DM-es occcccsobb?
Van ezer fele, azt sem tudtuk hova nezzunk.....