Zsu!
nagyon nem mindegy milyen vitamint veszel!
Konc doktor határozottan kikötötte, hogy mit hogyan:
reggel: 1 db 400mg-os BIOEXTRA E VITAMIN, 1 DB CETEBE, 1DB CLOSTYBEGIT, 1 DB MACAVIBE
délben: 1 db 200 mg-os BIOEXTRA E VITAMIN, 1 DB MACAVIBE
este: 1 db 400 mg-os BIOEXTRA E VITAMIN, 1 DB CETEBE, 1 DB CINK, 1 DB MACAVIBE!
e vitaminból CSAK a bioextra jó, és C vitaminból a Macavibe!
cinkből pedig CSAK a Wallmark jó, mert csak abban van megfelelő mennyiségű, 15 mg-os adag!!!!!Konc tanárúr nekem azt mondta, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen fajtát veszek, úgyhogy szigorúan ezeket kérte!!!!!
éééés azt is mondta, hogy a legjobb, ha a férfi 2-3 hónapig tudja szedni ezt a lombik előtt, hogy minden a legideálisabb legyen!
..igen, javultak!!!!
mi 2-2,5 évvel ezelőtt 15 DB-nál jártunk!
most 2-3 milliónál!!!!
persze ezt tudjuk, hogy ez is nagyon kevés, de mégsem 15 DARAB!!!!!
mondjuk ennek a mennyiségnek hosszú története van...
és ami még fontos változás a baba irányába nálunk, hogy:
a férjem NEM HORDJA A ZSEBÉBEN A MOBILJÁT
LESZOKOTT A CIGIRŐL
NEM ISZIK EGYÁLTALÁN ALKOHOLT
a régi topicban, ahova írogattam, az egyik lánynál a férj katonáival volt gond, és csináltak neki spermavizsgálatot, nagyon pocsék lett az eredmény, majd a doki megkérte, hogy ne hordja a mobilt a zsebében, övén,... a lehető legtávolabb az ágyéka környékétől!!! 3 hónap múlva a kontrollon kb TÍZSZER jobb lett a spermakép!!!!
Milyennincsmeg!
az Utro több változatbana létezik, a leghatásosabb és leggyakoribb - amit a BMCben is fel szoktak írni - az a változat, ami egy kis golyó! hüvelybe kell felhelyezni, és ott feloldódik!
NEM szuri
injekcióból elég az a napi 1 progeszteron is.
...szerintem aki azt írta, hogy 15-20 db progi injekciója fogyott el, valószínű, hogy nem tudta végig csinálni a terhességet!
én úgy tudom, hogy azt addig kell adni, míg el nem fogy! (legalábbis én csak ilyet hallottam még! az én ismerőskörömben csak az nem adta végig, akinek megszakadt a terhessége.)