Hát gondolhatjátok hogy én is hogy megijedtem
Bence egyébként nem mondta hogy rosszul érezné magát, semmi baja nem volt.
És én sem figyelgettem, eszembe sem jutott hogy bármi baja lehetne a szemcsepptől. Reggel tök vidáman Bence mondta hogy cseppentsünk már, neki jutott hamarabb eszébe hogy ma kell elkezdeni. Aztán valahogy ahogy játszottunk délelőtt, akkor tűnt fel hogy csupa piros. Ő nem érezte szerencsére.
A doktornő azt mondta hogy igyon sokat, de amúgy nem kell semmi gyógyszer rá. Hát én adtam neki egy kálciumos pezsgőtablettát + megitattunk vele egy csomó vizet
Kb. 4-5óra múlva múlt el a pirosság, a láza hamarabb.
Viszont tök rosszul lát, úgy sajnálom
Attól az egyszeri cseppentéstől úgy kitágult a pupillája hogy ma egész nap napszemüvegben volt, és azt mondja hogy nem látja a betűket a könyvekben
Úgy odahajol mindenre. Remélem azért ez hamar elmúlik!
Jaimee, a mai után eldöntöttem, nem megyünk el kedden mégsem... Végiggondoltam és nem is tudom hogy tulajdonképpen minek mennénk ha úgysem fogom neki kiváltani a szemüveget. Ezt már eldöntöttük. Most még nem. Egyrészt nem fájlalja a fejét sosem, nem mondta még soha hogy nem látna jól, másrészt az utolsó két sort én sem tudtam elolvasni a táblán, pedig nekem elvileg még mindig 100%os a szemem a műtét után és a mindennapi életben úgy is érzem... Úgyhogy ha így lát mint én, akkor nem is kell neki szemüveg
És megmondom őszintén, nem szeretném veszélyeztetni a szerdai szülinapját
Mert ha most ennyire nem lát, akkor ha kedd este cseppent neki a doki 3szor akkor vajon mennyire látna szerdán?
Ezek miatt döntöttem úgy hogy nem megyünk most vissza.
Dorka, nagggyon hasonlítanak
Nagyon szép mindkettő
És ötletes hogy még a ruci is ugyanaz
Én is adtam már rá Jázminra Bence régi ruhái közül párat, bár kevés az amit lányra is ráadok
De olyankor Bence úgy örül és büszkén mondja hogy az az övé volt
Szami, Máténak lesz barátja az új suliban? Ismer valakit? Várja már?
És Anna az ovit?
Most úgy érzem, Bencus már várja egy kicsit. Pedig ő nem nagyon szokta
Katlina,
Jaimee, jó előre gondolkoztok ti is
Én ennyire előre nem szoktam, de most nekünk is megvannak a Bence ajándékai mert a szülinapjára jól bevásároltam és végül mást találtunk ki
De legalább a családnak is tudok átadni belőle
Én azért nem szeretek előre megvenni dolgokat, mert félek hogy elgyengülök és odaadom idő előtt