Sziasztok!
Mi is most voltunk nyaralni családilag (hármasban), úgyhogy azért nem jelentkeztem.
Morca, visszakanyardva a Madonna koncerthez: nem vagyok megszállott rajongója, viszont vágytam az élményre, amit meg is kaptam, így nekem nagyon tetszett! A fanyalgó újságírók(?) írhatnak, amit akarnak, jó koncert volt és nagyon jó volt a hangulat. Mi kb. 5 méterre álltunk a színpadtól. Láttam az 'öregasszony' harisnyáján a rácsokat is, olyan közel volt.
Két dolog volt nagyon bosszantó, az egyik a 2 órás késés a kiírt kezdéshez képest (de ezt belekalkuláltuk nagyjából, csak én nem szeretem, ha valaki profinak hirdeti magát és a műsora tényleg az is, akkor tartsa már be profikhoz méltóan az időt is..), a másik, hogy ronggyá áztunk a végén és nem kaptunk vagy egy órán át taxit, így gyalogolni kellett a szakadó esőben. De meg sem fáztunk szerencsére, annyira meleg volt. Hát ennyi.
Most egy darabig sem anyagi sem egyéb okokból nem megyek ilyen nagy koncertre.
A nyaralás szuperjó volt! Kisbabások-kisgyerekesek figyelmébe ajánlom (ez itt a reklám helye) a Balaton északi partján a Kék Vendégházat. Nem kapok jutalékot pedig.
De tényleg annyira klassz, szép nagy kert, medence, családias hangulat, nyári konyha, sütögetős lehetőség, bababarát szolgáltatások, tisztaság és rend mindenhol. És mindez viszonylag jó áron.
Készültek képek is, majd ha letöltöttem, teszek fel ide is.
A következő babámnál, ha lesz majd egyszer
megpróbálom legyűrni magamban a kívácnsiságot és hagyni, hogy meglepi legyen a neme. (mondom most ezt, aztán majd...)
Egyébként az uh-ra visszatérve, mikor mi elmentünk 4D-s uh-ra és Dóri a fagyi és a kávé ellenére is aludt nekünk háttal 20 percen keresztül, megbeszéltük a férjemmel, hogy máskor hagyjuk őt pihenni. Ha nincs kedve nekünk mórikálni magát pont akkor, nem akarjuk, hogy bökdössék, nyomogassák csak mert a szülei (azaz mi) nem bírunk magunkkal. Úgyhogy részemről felejtős a külön 4D uh. ezután.
Az én anyukám is azon csodálkozott tavaly, hogy mennyi uh-ot csinálnak a dokik alapból a terhesség során + ezek a méregdrága maszek uh-ok, míg az ő idejében tényleg semmit nem lehetett tudni arról, ki lakik odabent. Ennek is meg lehetett ám a maga varázsa...
Viszont a genetikai betegségek szűrése miatt nagyon jó, hogy ennyi vizsgálat van.
Ildi, felújítják a szülőszobákat, vagy az egész emeletet? De jó!! És milyen lett/lesz?
Ja, és elképesztően megnőtt újunoka!