Velünk minden rendben. Zsúfoltak a napjaink, de Danó szépen nő, Orsi pedig imádja. Orsi ma kezdte az ovit, minden rendben volt, semmi hiszti, semmi vakáció-temető gyász. Nagyon sokat komolyodott a nyáron Orsi, nyúlt is sokat, már ki tudja tisztán mondani az R hangot, sokat tanult állatokról, a világról, le tudja írni nyomtatott betűkkel a nevét fejből (önszorgalomból tanulta meg), és magától segít nekem, mikor hárman közlekedünk. Egy angyalka!
Nitacska. vigyázz nagyon ezzel a vesehomokkal, nehogy begyulladjon, mert a vesegyulladás sokkal fájdalmasabb a szülésnél, legalább is ez mondja, akinek volt, pl. anyukám így szült.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Bábaildi: szept.1-én kell vinnem Danót 13:00-ra UH-ra a Délpestibe. Aznap bent leszel, hogy meglátogathassunk? Illetve a jövő héten kell mennem Zitához a cukor kontrollra, de még nem egyeztettem vele, melyik nap. Mielőtt írok neki, meg akartalak kérdezni, mert ha nem jó neked a kedd, akkor a cukorvizsgálatot beszélem meg vele olyan napra, ami neked jó, és behozom magammal a lurkót. Majd írd, mikor jó neked! Sikerült visszarázódnod a munkás hétköznapokba?
A mai nap elég fura volt, meleg is volt, meg nem is. Egész nap nem találtam a helyem, Danó is csak dél körül aludt el nagy nehezen, de most már alszik, így tudok pihenni, meg nektek írni pár sort.
Mindenkinek sok puszi!