Új privát üzeneted érkezett!

Woody én is sajnálom. :cry: Pihend ki magad, aztán lelkileg megerősödve indulhattok újra. Ne add fel, lesz neked is bébid!
vayacon

Woody: Sajnálom, hogy nem sikerült, pedig nagyon sokan drukkoltunk Neked :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért fel a fejjel, majd legközelebb.

Nem olyan régóta olvasom ezt a fórumot, de sajnos azóta még nem hallottam senkitől jó hírt.
Lányok, valaki törje meg ezt a rossz sorozatot :!: :!: :!: :!:

Oroszlán: Rajtad a forúm szeme, remélem Te sikerrel jársz. Drukkolunk ezerrel :!: :!: :!: :!:
mako30

Rózsa: Pont azért fog sikerülni,mert ilyen "kalandos" volt az inszemid. Ez tuti jó jel. :lol:
mako30

Szöszi

Woody

Sajnálom!! :cry:

Lányok!

Lehet,hogy ilyet ciki kérdezni,de mégis megteszem:milyen összegre lehet számítani mondjuk egy lombik esetében a gyógyszerköltséget illetően(nagyságrendileg érdekel,nem forintra számolva)

Vagy inszeminációnál? Ezeket a gyógyszereket el lehet számolni egészségpénztárnál?

Köszönöm,ha válaszoltok!
Vendég

Kép

Vayacon:
A Rágcsávókat néztük meg 3D-ben, szemüveggel - ahogy illik. :D
Nagyon cuki film volt, nem túl agyalós sztorija van, de a látvány oltári! Szerintem érdemes megnézni! Nekem ez volt az első +D-s film amit láttam :oops: - olyan voltam, mint egy ovis bébi - mindenre rácsoldálkoztam. :lol:

Eszter:
Ez igen! Te aztán tucc-tucc-tucc élni! :wink: Persze, csak viccelek, de azért jó, ha néha az ember munkájának elővillan a jó oldala is. Szerintem ez jókor jött neked, nagyon jó szórakozást kívánok! :)

Tigriske:
Hogy rohan az idő! :shock: Szépen fejlődnek a "picúrok"! :D
Sajna, hogy gyötört a migrén... Mondd meg neki, hogy kopjon le, mert kinyuvasztom!!! :lol:

Woody:
Óóóó, de kár... Mindig a miérteket keresi ilyenkor az ember, de nincs válasz rá, csak totózgatunk...
Jó lesz az az 1 hónap pihi, gyűjtsd az erőd! Búfelejtő hétvégét kívánok! Kép

Szöszi-boszi!!!
Hát sajnos jó volt a megérzésed... Kép Átérzem a szomorúságodat, ha pityeregtél - legalább otthagytad a könnyeidet, nem kellettek már azok neked.
Cisztád akkor nem maradt vissza?
Viszont alakul a dolog, mert lombikozhattok és erre vágytál, az inszem helyett!!! Drukkolok hozzá! :)

Kiss Angyal:
Dől a vér? Te szegény... Jó nagy tüszőid lettek és a 7mm is szép. Mikor kell visszamenned?

Vicky:
Jó kiruccanást! Majdcsak összejön a 4D-re a zsozsó! Nagyok furkás az oldalam, hogy milyen nemű a bébid. :)
Neked a pcos-ra külön gyogyót írtak fel? A Merckformin csak az IR-re jó, ugye?

Rózsa:
Ó, igen! Én voltam! :) Te hol voltál, mert Szöszivel sikerült összefutni az I. emeleten.
Szóval meginszemeltek? Tök jó! +++++++++++++++++++++++++
Kalandos volt, ahogy leírtad. Szerintem azért lett elírva a dátum, mert talán a doki azt hitte, hogy lombikos beültire mentél... Asszem őket hívják vissza hamar. Javítsatok lányok, ha tévedtem!
Mindenesetre mennek a drukkok ezerrel! :lol:

Sztyopáné:
Ez aztán a bébi-bumm! :lol: Nagyon cukik, ettől a lehangolódott lányok is felvidámodnak, az tuti!

Pá Drágáim!
sajt@

Milyennincsmeg:
Nem ciki, de ez egyénfüggő... A doki dönti el, hogy milyen gyogyó a megfelelő számodra a stimuláció során.
Inszemnél kb.: 25-30e., lombiknál csak saccolok (nekem még nem volt): talán 80-120e., de halottam már 200e körüli összegről is. Majd a lombikozók pontosítanak, mégiscsak ők ebben az "illetékes elvtársnők" :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Nekem is van sztorim:
Csütörtökön engedélyeztettem a BMC-ben az othonnról vihető spermaságoskodást, megkaptam a cuki tartályt is. Hazamegyek munka után, mondom a Zuramnak Tibi. Izééé... Feri! :lol: Szept. 9-én reggel mehetsz leadásra.
Erre estére rosszul lett, az éjszakát virrasztottam mellette, majd reggel irány a körzeti-kórház-körzeti zarándoklat, mert begyulladt a köldöksérve és vmi vírust is bekapott. Most még nem tudták megműteni, de okt. 19-ére előjegyezték. Azt mondták nem olyan vészes, inkább a vírus ütötte ki. Persze ma itthon maradtam vele és kértem 1 nap szabit. Kicsit önző dolog, de mondtam neki, hogy ne szept. 9-re kérjen műtéti előjegyzést, ha lehet, mert akkor kell leadnia a skacokat... Nem is volt hamarabb időpont, mint az október. Szegénykém már javulgat a közérzete, de annyira sajnáltam...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt

Köszi! Ilyesmit hallottam én is,csak gondoltam rákérdezek nagyjából mire számítsunk.

Most egy kicsit szomorú vagyok,mert 1 hétig abban a hitben éltünk-bár nem teszteltem-hogy megússzuk a BMC-t...de sajna kiderült,hogy mégsem...
Vendég

Csak, hogy teljes legyen a napom: az asztalos nem hozta csütörtökön a konyhabútor maradék részét, azt mondta pénteken jön. Erre ma felhívott, hogy feltörték a kocsiját, majd holnap jön. Lassan már semmin nem fogok csodálkozni, csak azon, ha kész lesz a lakásunk! :)

Pá Drágáim!
sajt@

woody

sajnálom, ahogy hazajöttem rohantam bekapcsolni a gépet és hát rossz híreket látok.....
1hónap pihi és újult erővel együtt megyünk újra mostmár sikerrel !!!!
hajrá lombik :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajt most számolom...majdnem egy napon születtünk a vonalzód szerint???(13 ?)
Vendég

Milyennincsmeg:
Ne szomorkodj, itt jó helyen vagy és reméljük nálad gyorsan összejön a bébi! Fő a pozitív gondolkodás!!!
Köldök egy kis rásegítést:
Kép
:wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Lukácsné!!! :)

Milyennincsmeg:
Te mikor is?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt

Aranyos vagy!

Én??37 éve 2 hónapja és 16 napja :lol:
Vendég

Sajt, sajnálom szegény férjedet, biztos hamar meggyógyul!

Arra én is kíváncsi lennék, hogy kb. mennyibe kerül egy long protokoll...Valaki írja meg légyszi.Nagyon megköszönném. :)
Vendég

Milyennincsmeg:
-1nap és te is Kép
:wink:

Köszi Zsu! Most kapott egy halom gyogyót, azok tuti helyreteszik!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt

Bizony ám!!

:D

Jobbulást a férjednek!
Vendég

köszi!

Ezt nézzétek, bazi jó!

http://www.youtube.com/watch?v=xgHmSdpjEIk

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!
Mi ott ültünk a labor melletti fotelba!Nem voltam benne biztos hogy te voltál más külömben oda mentem volna.Jobbulást kívánok Apának!

milyennincsmeg!
Igen el lehet számolni a patikába mondod hogy számlát kérsz és mondod a pénztár nevét cimet meg a tagkododat.vagy ha van egészségkártyád akkor azzal fizetel!

Kép
rózsa11

Rózsa:
De kár...
Anyósod jobban van?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

Woody, nekem is elso volt bekapcsolni a gepet es megnezni a hireket feloled, nagyon sajnalom, nagyon biztam benne, hogy sikerul!!! A pihenes biztosan jot fog tenni, probalj meg teljesen kikapcsolni es feltoltodni:) Nem is hallottam, hogy lombik utan lehet ujra inszem...??? Egy kerdes: a fagyi babakkal mik a lepesek? Mennyit kell ilyenkor a beultetes elott varni? Lehet, hulyeseget kerdezek: ha fagyit ultetnek vissza az is egy lombikos probalkozasnak szamit?

Rozsa: ez tenyleg erdekesen zajlott, de lehet hogy ez hoz szerencset es babat:) nem is hallottam, hogy Ujvari meg csinal inszemeket! jo kis felfordulas volt a zarod korul is, ha jol emlekszem az inszem utani 17. nap kell menni az eredmenyhirdetesre/tesztelesre, lombiknal pedig a punkcio utani 14. nap.

Sajt: jobbulas a ferjednek:) most mutik eloszor servvel? ha jol tudom a serv mutetet is csinaljak mar laparoscopiaval, neki is igy mutik?

Szoszi: hajra lombik!!!

Kiss Angyal: mikor kell visszamenned?

En jol vagyok, tegnap szurkalt a hasam, de estere megnyugodott. Aludni eleg rosszul alszok ejszakankent, de majd hetvegen bepotolom napkozben:) Hat izgulok, az biztos, hogy mi lesz kedden. Mindenkinek koszonom a szurkolast:)

Mindenkinek nagy hajra!!! Oroszlan

Kép
oroszlán

Sajt: a tüszőm azért ilyen szép nagy,mert nem repedt sem inszemkor sem utána...ez oda befészkelte magát és nem tudta egyelőre vér néni sem kitakarítani :cry: ezekből lehet ciszta marad :cry: a mhny.azért ilyen szép nagy mert nem tud az sem távozni...most mondta is a dr.nő hogy a 3. ciklosnapon 2-3 mm a normális mnyh...majd ha elkezd ennél jobban :shock: dőlni a vér akkor meglátjuk mi lészen :roll:

Rózsa: szerintem is ez fog sikerálni neked...az utolsó NAGY kalandod volt :wink: :wink: :wink:

Oroszlán: nagyon szorítunk NEKTEK!!!!!!!!!!!
kiss angyal

Rózsa

Köszi az infót!Még nincs EP tagságunk,de mivel nem kevés pénzről lesz szó,most hamar nyitni akarunk egyet!
Vendég

Oroszlán:
Ezt neked: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Most először, igen. Miért, ez ki bír újulni? :shock: Laparos műtétet szeretnénk, vagy legalábbis, hogy ne vagdossák fel a hasát. Persze ez nem kívánságműsor, de reméljük a korszerű megoldást.

Kiss Angyal:
Akkor meglátogasson a bládi-árus?
Kép
Ha nem múlik el, te is biztos gyogyót kapsz rá, mint én. Nem is értem minek őrizgeti a testünk ezeket a huncut tüszőket - mintha még kezdhenénk vele valamit... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: küld az árust :D Párodnak jobbulást és vigyázz leendő gyerkőcöd Apukájára :!: :!: :!: :D

Jó éjt mindenkinek :!:
kiss angyal

Oxi!
Én is vízszintbe teszem magam! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziaszok

Segítséget, ötleteket kérnék.
Vissza olvasni nincs erőm, ezér bocs mindenkitől.

Összeszedtem egy jó kis arcüreggyulladást.
Van valakinek valami gyors, házi gyógymódja?
Orvost nem akarok látni, de nagyon fáj.
Jövö héten lombikot kezdenék.

Erika
vnbeni

Vnbeni, én hallottam olyat, hogy melegíts gázon tengeri sót (ne túl forróra) és rakd két pamut zsebkendőbe, és rakd rá az arcodra, naponta többször.Ezt nekem is ajánlották ilyen esetre, de még nem próbáltam.Próbáld ki, remélem bejön!És gyógyulj meg jövőhétre!
Vendég

Van mégegy ötlet: infralámpa is segíthet....
Vendég

Szia Erika!

Az infra lámpa jót tesz neki, páromnak is gyakran szokott arcüreggyulladása lenni, neki az be szokott válni. KB 15-20 percet kell ülni előtte. A lámpázástól nem fog úgy fájni. (Legalább is, amíg lámpázod). Fontos, hogy a kamillás (nedves) melegítés nem jó az csak árt.

Remélem hamar meggyógyulsz.
Sok sikert a lombikhoz. Ez lesz az első? Neked long vagy rövid lombikod lesz?

Jó éjt Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mako30 2009.08.29 05:59-kor.
mako30

sziasztok Lányok!

átfutottam a történéseket, és nem fogok tudni most név szerint mindenkinek írni, mert hulla vagyok, de nevek nélkül, ami hírtelen eszembe jut:

lombik gyogyók ára:
nekünk a longos gyogyik mindenestűl kb 200-250.000.-huf-ba kerültek, de aztán még volt amiből plusz írtak fel, az kb 40-50 ezer volt. ebbe Lac gyogyói/vitaminjai is benne vannak!!!
mi is egészségpénztárazunk, úgyhogy amennyire tudom, ez nem gond.

Woody!
ANNYIRA SAJNÁLOM...bíztam az 1%-odban is
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a pihi biztos nektek is jó lesz, és utána újult erővel folyt köv.
örülök hogy összefutottunk, de a sugárzó örömödnek nagyon örültem volna, és a várva várt sikernek!!! :)
Legyél bizakodó a jövőre nézve! :)

Oroszlán!
nagyon szorítunk értetek!
törd meg ezt a negatív hullámot! :)
és nagyon várunk majd téged is kedden! :) meg persze addig is :) ...csak én már extázisban vagyok ilyenkor, hogy kinek mit mondanak, és izgulok értetek :)

nekünk a Balaton sem ment simán :?
ma reggel be kellett futnom a BMC-be, mert 3.cn-on vagyok, és megbeszéltük Konc tanárúrral hogy hogyan tovább.
nos arra jutottunk, hogy ez a 17 napos előző ciklus nem az igazi, és túl korai lenne újra kezdeni a hormonokat. nem volt elég a szünet! így -mivel ez most egyébként is olyan fura blody - a következő ciklus első 3 napjának egyikén megyek, soron kívül, pótlólag felír mindent, és akkor októberben kezdjük újra a szurikat, és okt.végi, nov eleji punkció/beülti a terv :)

így a Balcsin nem 2 napot pihiztünk, mert én hajnalban haza jöttem, de nagyon jó volt vitorlázni, úszkálni, ... buliztunk kicsit, kikapcsoltunk, és kicsit feltöltődtünk. ma cserébe dolgoztam sokat mint mindig, úgyhogy most kezdek kidőlni, hogy megint kb 50 órája nem aludtam :?
ezen az életmódon változtatnom kell de gyorsan, mert nem túl poci növesztő barát életforma :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Mindenkinek nagyon drukkkk, bocsánat hogy csak ilyen kapkodós voltam most, holnap igyekszem úgy jönni, hogy tudjak normálisan reagálni mindenre :)

jó éjszakát!

eszter

eszter82
Budapest

Woody!
Nagyon sajnálom. Együttérzek veled! Pihend ki magad testileg lelkileg, hogy legyen erőd folytatni!

Kiss Angyal! Sajnálom, hogy neked sem sikerült. Kívánom, hogy legalább a beragadt tüszőid távozzanak, hogy te is tudd folytatni.

Sajt! Apának mielőbbi gyógyulást. Csak kicsit vagyok boszi, már általában tudom mi jön, mégis mindig pofára esek. Erre nem lehet felkészülni. Hiába tudom, érzem, hogy nem sikerült mégis ott van az a halvány kis remény. Aztán az is elillan.

Rózsa! Szerintem én is láthattalak, de nem tudtam, hogy te is tegnap mész, akkor figyeltelek volna. Sok sikert kívánok! Remélem, hogy az "új" kéz szerencsét hoz.

Oroszlán! Kívánom, hogy megtörd ezt a negatív hullámot!

Mindenkinek köszi a biztatást, jól esett. Igazából már észhez tértem. Jó, hogy mehetek lombikra és ez megint új reményt ad!

Puszi Mindenkinek és jó éjszakát!
szöszi1977

szöszi, kiss angyal

sajnálom hogy nem jött össze nektek de ne adjátok fel, mostmár csak eljön a mi időnk is, még ha sokat várat magára az a gyerkőc :)
mondtam is a férjemnek hogy lehet hogy ez az utolsó tengerparti nyaralás a kisfiammal mert jövőre kisbabával nem jövünk.....

fel a fejjel én sikertelen inszem után tudom mit beszélek......

jó 7végét nektek, én sajna dolgozok holnaptól, majd olvaslak benneteket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok, mikor én jöttem a fórumra, akkor nagyon pozitív volt a tendencia, sok mindenkinek sikerül. Tényleg jó lenne, ha Oroszlánnak összejönne és reményt adnak nekünk. Mindenkinek sajnálom, akinem moost nem sikerült, de fel a fejjel, nektek is lesz babó, csak ki kell várni (ez a legnehezebb, tudom).

Nekem is rossz napjaim voltak, mert én még mindig reménykedem a spontánban, de valahogy úgy érzem, hogy most sem jött össze. Jövő hét szerda körül kiderül. De már egyre kevésbé bízom. :(

Sztyopane tetszett a babaeső. Nem inkább hó az? MInden baba popsiján ott egy hópehely. MOndhatnánk babahóviharnak is, az is elég lenne, hogy mindegyikünknek jusson egy-egy baba. :lol: :lol:

Rózsa most akkor neked is inszemed volt ugye? Mikor derül ki az eredmény?

Sajt elképzeltelek 3D-s szemüvegben. Kép

Hasonlít? Sajnálom a párod, meg azt is, hogy műtét kell. Remélem, hamar rendbejön.

Lányok, szerintetek érdemes magánszemélyként egészségpénztárba belépni? Láttam, hogy szja-t lehet visszaigényelni. Akkor megéri, nem? Ez lehet, hogy hülye kérdés, de mennyit érdemes fizetni egy hónapban?

Milyennincsmeg, sajnálom a mensit. De majd a BMC-ben összehozzák nekünk a babót. Biztos vagyok benne.
vayacon

És még egy kérdés: a BMC- ben melyik egészségpénztári tagságot fogadják el?
vayacon

Sziasztok!

Woody!

én is nagyon sajnálom, hogy nem jártál sikerrel, én is ugyanúgy voltam, mint te, hogy miért nem sikerült, minden rendben volt, hiszen gyönyörű 5 napos blasztókat kaptam vissza ( ráadásul kétszer is ) és mégsem maradtak velünk. Mindenesetre jól teszed, hogy megnézeted az IR t, látod, mint kiderült nálam is ez volt a gond. Reméljük nincs semmi bajod, de ha estleges mégis akkor meg annak kell örülnünk, mert kiderül, helyrehozzák, és addíg sem lövögeted az esélyeidet, illetve a pénzeteket!!! Én is csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel!!!!! És hatalamas kitartás!!!!

Valaki kérdezte:
A fagyis beülti is egy esélynek számít, de csak 3 hónap múlva lehet vele újra próbálkozni, annyi időnek kell eltelnie a 2 beavatkozás között. Mert a TB így szabta meg. Akkor van rá mód előbb, akár a köv hónapban, ha kifizetünk 100 000 Ft ot ( hogy ennyi lenne a beavatkozás ára nem tudom ez az összeg minek az ára) de ebben az esetben nem számít bele az 5 próbálkozásba. Nekem legalábbis ezt mondta tavaly a doki, amikor a fagyikra vártunk...

Hatalmas kitartást mindenkinek, előbb utóbb meglesz a jutalmunk érte!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vayacon!

Nem értem a kérdésed, nem a BMC ben kell elfogadják az Egészségpénztári tagságodat, hanem a patikába, ahol kiváltod a szurikat, gyógyszereket.

Vagy nem ezt kérdezted?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!
Vayacon!
Szeptember 14kell vissza menni.mi olyan pénztárnál vagyunk és 100%vissza kapjuk a gyogyik árát ha van annyi a számládon.De nézétek meg jól mert van olyan amelyik csak 60%ad vissza.Itt 3000Ft a minimum.Ott a Gyogyszertárba el fogadjak az Egészségpénztárat!Ha többet szeretnél tudni majd kérdezel!

Sajt!
A kérdésedet köszönöm a Mami kicsit javulgat már.

Szöszi!
Jó lett volna duncsizni egy kicsit nagyon sajnálom hogy nem találkoztunk!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.08.29 17:16-kor.

Kép
rózsa11

Rózsa

Hogy van ez??Mi az,hogy 100%-ig visszakapod a gyógyszer árát??
Én úgy tudom,hogy 30%-ot adnak vissza adóbevalláskor,az EP számlára teszik vissza...nem?
Vendég

Rózsa

Bocs,már értelmeztem az írást,még reggel van nekem kissé... :lol:
Vendég

Vnbeni

Gyakorlott arcüreges vagyok... :oops: aloe vera first spray,stream funkcióra tekered a spriccelős fejet és felnyomod a cuccot az orrodon át.... :roll: érzésre olyan,mintha egy csavarhúzót tolnál fel villámgyorsan,rohadt rossz,de utána jön ki,aminek ki kell.Ezt napi többször tedd meg!!
Jobbulást!

Eszter

Köszi az infót-ez az összeg 1 db lombik kezeléséhez tartozik?Nem durva ez egy kicsit? Csak azért kérdem,mert eddig 100-150 körüli összegeket hallottam...vagy ez Nálad valami speciális gyógyszeradag?

Vayacon

Köszi,aranyos vagy!
Vendég

Sziasztok!

Angyal:nem repedtek meg a tüszőid???????????hát ez meg hogy lehet?????????de hát kaptál repesztőt!!!!!!!!
nem értem.... :oops: :oops: :oops:
te kis szegény.......

Rózsa:ez most tuti befútó és legutolsó probálkozás volt!nagyon kis kalandos inszem volt!drukkolok!!!!!!!!!!!
sting1982

milyennincsmeg!
Valóban kapol visza adot belöle.De én ugy csinálom hogy változonan fizetek a pénztárba nekem kártyám nincsen és a patikába számlát kérek és azt beküldöm és igy vissza kapom a gyogyszer árát!
Drága Böbém!
Köszönöm neked a drukokat és én is szoritok neked nagyon.
Kisangyal!
Nagyon sajnálom hogy igy alakult de fel a fejjel a következö sikerülni fog!!
És mindenkinek köszönöm a drukott! KépMindenkinek!!!

Kép
rózsa11

Hátha a laptetö szerncsét hoz nekem!! :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép És Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Sziasztok Lányok!

Egészségpénztár:

Sok van belőle, különböző kötelező havidíjat kérnek. Mindegyik bank mellett müködik egy.Priviben megírom a sajátom nevét.

Olvassatok interneten, sok idő kell hozzá de megéri. A befizetést mindenki nézze meg, SZJA-t lehet jövőre visszaigényelni, de csak annak aki, befizetett ilyet (tehát minimálbér után nincs visszaigénylés!)

Bármely OEP-pel szerződött intézmény (pl. közkorházak, BMC-is) kiad számlát és nem kell szerződött partnernek lennie, elég, ha csak OEP által támogatott intézmény legyen. Ezek számlája elszámolható szerződés nélkül.

Magánorvos esetén már kell szerződés a pénztárral. Egyes dokik, még kedvezményt is adnak a pénztártagoknak a vizit árából Ilyen dokikat a pénztár honlapján olvashattok.

Gyógyítás ill. magándoki esetén a pénztár nevére és címére kell számlát kérni.

Vigyázat! Patikában a vevő neve és címe kell tehát nem a pénztáré. Én ugy jegyeztem meg, hogy ha veszek valamit, amit meg tudok fogni kézben, akkor saját magamra kérem a számlát. Ha valaki gyógyit, szolgáltat, akkor pénztár neve kell.

Kártyát mindenki gondolja meg, megéri-e neki. Nekem nincs, a beküldött számlákat pár héten belül elszámolják.

Van ügyfélszolgálat telefonon és mail-n keresztül hamar kapható válasz a kérdésekre.

A pénztári tagság azonban befektetés, mindenki gondolja meg mennyit érdemes neki befektetni, mennyi SZJA-t tud visszaigényelni!

Jó babásodást

kispatak
Vendég

Mindenkinek üdvözlet!

vnbeni_jobbulást :wink: Én 12 év úszás állandó arcüregegyulladások tapasztalatából szintén az infralámpát javaslom kiegészítve egy max.4 napig szedhető gyulladáscsökkentővel (háziorvosok ezeket ismerik).

:shock: Lányok ne nevessetek de én eddig az egészségpénztárra nem is gpndoltam-aranyat érnek az információitok-szegény párom már most szabadnam riadóztattam hogy intézkedjen ez ügyben.

Volt egy sikertelen lombikunk, most volt a második (várok-fekszek-olvasok-rejtvényfejtek-"abszolút nem gondolok arra mi van odabenn" ez persze hazugság mert izgi a köbön.9 Ja és persze olvaslak titeket. Ma már meguntam a fekvést.
:?: A lényeg hogy engem még nem küldtek terheléses vérvételre aki volt már azon közületek mit javasol csináltassunk vagy ha a Koncz nem kérte akkor ne ugráljak?

:?: Valaki kérdezte a lombik árát-szerintem ez igen változó . Nekünk az injekciók és gyógyszerek 170 ezerbe jöttek ki. Ebbe nincs benn a 80 eurós 100 db progeszteron szuri. Az több lombikra is elég . Első alkalommal 20 ment el belőle.
lia37

Sziasztok

Hát egy kicsit elkeseredtem a lombik-árak láttán, mert én kb a felére számítottam, még nem tudom miből fogjuk kifizetni, de van rá még 3 hetünk, addig csak kitalálunk valamit. :(
Vendég

Zsu

Nekünk is húzós lesz a pénzügyi része... :?
(Bár még messze van a miénk,meg aztán lehet,hogy az inszem sikeres lesz...mi az hogy lehet?!?!)

SIKERES LESZ!!!! :D

Kispatak

Köszi a kimerítő infókat és írtam privit!!

Lia

Szia,és remélem most sikerrel jártok!!!
Vendég

Sziasztok!
kispatak!
A számlára nekem rá kell iratnom a saját nevem a cimem a pénztár nevét és a kod számot.Nálunk ez igy müködik!És minden olyan gyogyszere,gyogynövényes dolgokra ha van neki az engedélyezett száma.Sött nálunk még több mindenre is fel lehet használni mint a gyogyszerek és vizsgálatokra! Kép

Kép
rózsa11

Laptetö :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Ezt küldöm nektek sok szeretettel!!!!

Kép
rózsa11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?