Vayacon:
A Rágcsávókat néztük meg 3D-ben, szemüveggel - ahogy illik.
Nagyon cuki film volt, nem túl agyalós sztorija van, de a látvány oltári! Szerintem érdemes megnézni! Nekem ez volt az első +D-s film amit láttam
- olyan voltam, mint egy ovis bébi - mindenre rácsoldálkoztam.
Eszter:
Ez igen! Te aztán tucc-tucc-tucc élni!
Persze, csak viccelek, de azért jó, ha néha az ember munkájának elővillan a jó oldala is. Szerintem ez jókor jött neked, nagyon jó szórakozást kívánok!
Tigriske:
Hogy rohan az idő!
Szépen fejlődnek a "picúrok"!
Sajna, hogy gyötört a migrén... Mondd meg neki, hogy kopjon le, mert kinyuvasztom!!!
Woody:
Óóóó, de kár... Mindig a miérteket keresi ilyenkor az ember, de nincs válasz rá, csak totózgatunk...
Jó lesz az az 1 hónap pihi, gyűjtsd az erőd! Búfelejtő hétvégét kívánok!
Szöszi-boszi!!!
Hát sajnos jó volt a megérzésed...
Átérzem a szomorúságodat, ha pityeregtél - legalább otthagytad a könnyeidet, nem kellettek már azok neked.
Cisztád akkor nem maradt vissza?
Viszont alakul a dolog, mert lombikozhattok és erre vágytál, az inszem helyett!!! Drukkolok hozzá!
Kiss Angyal:
Dől a vér? Te szegény... Jó nagy tüszőid lettek és a 7mm is szép. Mikor kell visszamenned?
Vicky:
Jó kiruccanást! Majdcsak összejön a 4D-re a zsozsó! Nagyok furkás az oldalam, hogy milyen nemű a bébid.
Neked a pcos-ra külön gyogyót írtak fel? A Merckformin csak az IR-re jó, ugye?
Rózsa:
Ó, igen! Én voltam!
Te hol voltál, mert Szöszivel sikerült összefutni az I. emeleten.
Szóval meginszemeltek? Tök jó! +++++++++++++++++++++++++
Kalandos volt, ahogy leírtad. Szerintem azért lett elírva a dátum, mert talán a doki azt hitte, hogy lombikos beültire mentél... Asszem őket hívják vissza hamar. Javítsatok lányok, ha tévedtem!
Mindenesetre mennek a drukkok ezerrel!
Sztyopáné:
Ez aztán a bébi-bumm!
Nagyon cukik, ettől a lehangolódott lányok is felvidámodnak, az tuti!