Betty
Micsoda uj vonalzik
naooon joook honnan vannak
Hun talalsz te ennyi suletlenseget
ez az allatos leiras...na ez kellett most nekem
Panny
Igen volt egy mar meg kint Japanban(tudod en ott eltem sokaig...)de mivel pont koltozes elott voltunk volt 2honapunk...az elsonel kijott a magas fsh es nem mehetett a szuri de nem akartam honapot vesziteni es belementunk igy is,hogy a sima 1petes leszivassal meglegyen a lombik.Sokat agyaltam rajta mert ngyon draga volt mar ott is es meg stimu nelkul 1petivel nem igazan a legjobbak a kilatasok
Rament 1.1millio ft arra az egypetisre es nem sikerult...most itt kint ugy volt,hogy sokkal dragabb olyan 2millio korul szamoltam...de a parom belement...erre mire dokihoz eljutottam lett abbol is 14ezer $ hysteroval egyutt 15ezer
ami 3millio ft atszamolva...azert az marha sok es meg ha 2-t ki is fizettunk volna az is sok de 3 mikor otthon meg ingyen van
(fizetem a tb-m magan uton
)Szal en mar japanban mondtam a paromnak,hogy otthon 5megvan ingyen meg ha fizetosre is megyek akkor is 600ezer ft max
Csakhat a munkaja miatt nem tud o utazgatni meg 1het szabdsagra menni meg ilyenek
de most azt mondta megoldja
hat ennyi penzert muszaly is neki.Mert ha a lombik tuti lenne akkor kifizetne o itt is de nem tuti soot az en eredmenyeim meg nem is jok(magas fsh) igy otthon is 1% eselyt adott a doki
De en tudom es biztos vgyok benne,hogy ennel azert tobb csak meg nem latta a leleteim de majd meglatja es egybol ugrik az a %
Tulajdonkeppen az sem lenyeges....nekem 1% is eleg
Nyertem en mar anno a fules rejtvenyujsaggal is egy legobenzinkutat
akkor vajon mennyi eselyem volt ra
es megis enyem lett
szal jah na de nem regelek ma itt neked.
Ferjed elott meg le a kalappal ahogy elotted is mert o az aki eltartja a csaladot es megteremti a betevot.Mas ferfi mar...dehat gondolom nem kell neked mondani
En nem neked irtam errol a lekell higgadni... onlany volt akinek irtam
Ha a te dokid azt mondta mehet akkor tuti igy van...azert o csak jobban ismer mar mint en
De vannak egyes esetek amikor igenis varni kell
ezert is hiszem azt,hogy pl Reconnak varni kell
elso terhesseg..."fiatal is" Remeljuk nem kell sokat varnotok ra
Milyen
Csernus doki ngyon jo doki!!!Hozza jartam anno en na persze akkor meg nem volt ilyen hiros ember de a szakmaban mar akkor is tudtak,hogy o a legjobb
Na nem am drogproblema miatt
hanem a panikbetegsegem miatt mentem.
Rozsa
Holnap behajtjuk am rajtad,hogy visszaolvastal-e
Es hirtelen felindulasbol a fiokodva dobd bele a teszteket aztan osszerakva mar mas kepet kapcs
csak elotte ird ra a datumokat
Melisch
Bocsanatot szeretnek kerni mert lehet kicsit harsanyak voltunk veled
Tudom,hogy a szived melyen tudod ennekem sosem allt banto szandek a mondandoimban
Mert igenis,mint embert kedvellek tovabbra is
Egesz nap te jartal a fejemben es arra jutottam,hogy lehet 26evesen en is igy gondolkodtam volna
Ensem ertettem volna miert kene gyerek mindenaron meg majd ha meglesz minden...(mondjuk en koran ero voltam de biztos vgyok benne sok 26eves ugy gondolkodik,mint te)Szal mi vgyis legalabbis en a sokatmegelt 32eves fejemmel biztosan tisztabban latom a dolgokat es te meg egyenlore nem latod azt amit en es ez nem is baj...sot en is makacs voltam es a sajat karomon tanultam mindig mert sosem hallgattam masokra mindig a sajat fejem utan mentem!Es ez nem is baj ha te meg ugy erzed nem vgy kesz nem alltok ugy lehet igazad van...es ezt tuti mindenki megerti csak akkor ugye nem kell aztan siro szmajlival jonni,hogy nem jot ossze nem sikerult igykivgyok ugykivgyok,lombik nem lombik draga ez az amaz.Szal tok jol megertenenek teged ha csak 1dudat fujnal egyszerre
Csak ennyit szerettem volna nekem meg irni...
Off
Hat en sajna nem tok rosszakat mondani...anyagilag nem allunk rosszul
de az nem azt jelenti,hogy ettol minden koser...nekem is van egy kocsihitelem otthon ami a valasg miatt meg mindig ott tart mint 2evvel ezelott amit felvettem
Hala az egnek a lakasomat anno 4eve kp val fizettem meg a masik reszt megvartak 6honapra ra igy arra sincs gondom
De mint irtam a penz nem minden...nem mondom,hogy gazdagok vgyunk de hala a jo egnek nekem aztan tenyleg nem kell hianyolnom.Es johetne a baba meg nem is 1 de megsem jon mert az egeszseget nem lehet megvasarolni
Nem szorom amugy es otthon is szivesen vasarolgatok a kinai piacon(tok jo rucik vannak szerintem neha)Tok normalisan elek mert en mar most is arra gondolok minden amit elszorok a gyerekemtol szorom el...inkabb azt elrakjuk arra az idore
Es pl ha a parom nem lenne en is csak siman mennek dogozoba de az sem erdekelne ha csak egy tanyan elnek a gyermekeimmel nomad eletmod kozott...en csak egy gyerekekkel teli boldog csaladot szeretnek
(milyen,hogy is mondtad aki azt mondja van annak adni kell?
)