Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐŐ :?: :?: :twisted: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

LOL :D :lol:
Vendég

Na Háj :lol:

Látom zajlott ma itt az élet :wink:

Bri-vel,Milyen-nek totál egyet értek...én is elkezdhetném sajna sorolni hogy hány kib...ott hitelünk van :evil: :evil: :evil: :evil: utálom őket..ja és a férjemnek van vagy 3 állása hogy megéljünk és a mi értékrendünk szerint mindenük meglegyen a srácoknak..azért írtam h a mi értékrendünk mert ezt már pár napja is írtam hogy mindenkinek más...természetesen én is úgy gondoom mint Anyci hogy ha kevés van akkor az a gyerekeké...abszolút áldozatkészek vagyunk értük..apa még túlzásab is viszi...van h felhív otthonról ezt meg azt megeheti-e a hűtőből...nehogy a srácok elől megegye :wink: ..szal nekünk az a fontos hogy a testi és lelki fejlődésükben semmi ne gátolja őket...és ez nem pénz kérdése!!Az a rohadt pénz tényleg kell a boldoguláshoz(hitel,kaja,számlák)de nem az a fő szempont a gyerekvállalásnál pl.Annyira vagyunk felelősségteljesen hogy a föld alól is előteremetjük azt a lóvét ami muszáj hogy kell...Tudjátok van egy mondás:Csak egészség legyen,a többit megvesszük!!!!Ezt kicsit továbbvezetve,csak egészség és szeretet legyen és a többit megoldjuk :wink: Mivel akik itt vagyunk mind felelőséggel akarunk babát..szal ebből következteteve a párjaink is így gondolkodnak..ergó előteremtik a szükséges pííízt is :wink:

Én kívánom h Melisch is megtapasztalja hogy milyen egy kicsi baba anyukájának lenni minél hamarabb!!!És attól tutira ő is más lesz...akkor már csak a babuci fog számítani és annyira de annyira háttérbe szorul majd minden :wink:

Bri!

Akkro ezek szerint amit írtál már volt lombikod?Kinnt vagy itthon?

Igazad van és tudom hogy kicsit le kéne higgadni és úgy várni a babát..úgy értem nem ezt az:" azonnal most akarok babát" felfogást kéne követni...de hiába határozom én el pl h nem akarom görcsösen se az agyamnak se a lelkemnek nem tudok hazudni :oops: :oops: :roll: :roll:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Betty
Micsoda uj vonalzik :shock: naooon joook honnan vannak 8) :idea: Hun talalsz te ennyi suletlenseget :lol: :lol: :lol: :lol: ez az allatos leiras...na ez kellett most nekem :wink:

Panny
Igen volt egy mar meg kint Japanban(tudod en ott eltem sokaig...)de mivel pont koltozes elott voltunk volt 2honapunk...az elsonel kijott a magas fsh es nem mehetett a szuri de nem akartam honapot vesziteni es belementunk igy is,hogy a sima 1petes leszivassal meglegyen a lombik.Sokat agyaltam rajta mert ngyon draga volt mar ott is es meg stimu nelkul 1petivel nem igazan a legjobbak a kilatasok :? Rament 1.1millio ft arra az egypetisre es nem sikerult...most itt kint ugy volt,hogy sokkal dragabb olyan 2millio korul szamoltam...de a parom belement...erre mire dokihoz eljutottam lett abbol is 14ezer $ hysteroval egyutt 15ezer :shock: ami 3millio ft atszamolva...azert az marha sok es meg ha 2-t ki is fizettunk volna az is sok de 3 mikor otthon meg ingyen van :roll: (fizetem a tb-m magan uton :!: )Szal en mar japanban mondtam a paromnak,hogy otthon 5megvan ingyen meg ha fizetosre is megyek akkor is 600ezer ft max :roll: Csakhat a munkaja miatt nem tud o utazgatni meg 1het szabdsagra menni meg ilyenek :? de most azt mondta megoldja :wink: hat ennyi penzert muszaly is neki.Mert ha a lombik tuti lenne akkor kifizetne o itt is de nem tuti soot az en eredmenyeim meg nem is jok(magas fsh) igy otthon is 1% eselyt adott a doki :? De en tudom es biztos vgyok benne,hogy ennel azert tobb csak meg nem latta a leleteim de majd meglatja es egybol ugrik az a % :lol: Tulajdonkeppen az sem lenyeges....nekem 1% is eleg :!: Nyertem en mar anno a fules rejtvenyujsaggal is egy legobenzinkutat :lol: akkor vajon mennyi eselyem volt ra :roll: es megis enyem lett :wink: szal jah na de nem regelek ma itt neked.
Ferjed elott meg le a kalappal ahogy elotted is mert o az aki eltartja a csaladot es megteremti a betevot.Mas ferfi mar...dehat gondolom nem kell neked mondani :)
En nem neked irtam errol a lekell higgadni... onlany volt akinek irtam :lol: Ha a te dokid azt mondta mehet akkor tuti igy van...azert o csak jobban ismer mar mint en :lol: De vannak egyes esetek amikor igenis varni kell :roll: ezert is hiszem azt,hogy pl Reconnak varni kell :roll: elso terhesseg..."fiatal is" Remeljuk nem kell sokat varnotok ra :wink:

Milyen
Csernus doki ngyon jo doki!!!Hozza jartam anno en na persze akkor meg nem volt ilyen hiros ember de a szakmaban mar akkor is tudtak,hogy o a legjobb :wink: Na nem am drogproblema miatt :!: :lol: hanem a panikbetegsegem miatt mentem. :?

Rozsa
Holnap behajtjuk am rajtad,hogy visszaolvastal-e :lol: Es hirtelen felindulasbol a fiokodva dobd bele a teszteket aztan osszerakva mar mas kepet kapcs :wink: csak elotte ird ra a datumokat :!: :wink:

Melisch
Bocsanatot szeretnek kerni mert lehet kicsit harsanyak voltunk veled :roll: Tudom,hogy a szived melyen tudod ennekem sosem allt banto szandek a mondandoimban :!: Mert igenis,mint embert kedvellek tovabbra is :wink: Egesz nap te jartal a fejemben es arra jutottam,hogy lehet 26evesen en is igy gondolkodtam volna :roll: Ensem ertettem volna miert kene gyerek mindenaron meg majd ha meglesz minden...(mondjuk en koran ero voltam de biztos vgyok benne sok 26eves ugy gondolkodik,mint te)Szal mi vgyis legalabbis en a sokatmegelt 32eves fejemmel biztosan tisztabban latom a dolgokat es te meg egyenlore nem latod azt amit en es ez nem is baj...sot en is makacs voltam es a sajat karomon tanultam mindig mert sosem hallgattam masokra mindig a sajat fejem utan mentem!Es ez nem is baj ha te meg ugy erzed nem vgy kesz nem alltok ugy lehet igazad van...es ezt tuti mindenki megerti csak akkor ugye nem kell aztan siro szmajlival jonni,hogy nem jot ossze nem sikerult igykivgyok ugykivgyok,lombik nem lombik draga ez az amaz.Szal tok jol megertenenek teged ha csak 1dudat fujnal egyszerre :roll: Csak ennyit szerettem volna nekem meg irni...

Off
Hat en sajna nem tok rosszakat mondani...anyagilag nem allunk rosszul :roll: de az nem azt jelenti,hogy ettol minden koser...nekem is van egy kocsihitelem otthon ami a valasg miatt meg mindig ott tart mint 2evvel ezelott amit felvettem :shock: Hala az egnek a lakasomat anno 4eve kp val fizettem meg a masik reszt megvartak 6honapra ra igy arra sincs gondom :roll: De mint irtam a penz nem minden...nem mondom,hogy gazdagok vgyunk de hala a jo egnek nekem aztan tenyleg nem kell hianyolnom.Es johetne a baba meg nem is 1 de megsem jon mert az egeszseget nem lehet megvasarolni :? Nem szorom amugy es otthon is szivesen vasarolgatok a kinai piacon(tok jo rucik vannak szerintem neha)Tok normalisan elek mert en mar most is arra gondolok minden amit elszorok a gyerekemtol szorom el...inkabb azt elrakjuk arra az idore :wink:

Es pl ha a parom nem lenne en is csak siman mennek dogozoba de az sem erdekelne ha csak egy tanyan elnek a gyermekeimmel nomad eletmod kozott...en csak egy gyerekekkel teli boldog csaladot szeretnek :mrgreen:

(milyen,hogy is mondtad aki azt mondja van annak adni kell? :lol: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Betty, nekem is nagyon tetszenek a vonalzóid, áruld már el nekünk, honnan vannak!

Amúgy mindenkinek nagyon szép napot!

Ma jön haza a nagymanóm, és este hirtelen ötlettől és lehetőségtől vezérelve megyünk cirkuszba. Hát nem tudom, mi fog kisülni belőle, mert a kismanó nagy kérdés, hogy viseli majd. :P

Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bri
Nem mutiztál blinkie-t :!:
Örülök, hogy tetszettek a vittzek :lol:
Egyébként téged akartalak megvárni, mert azt mondtad még visszajössz, de akkor mi már alszunk....aztán én nagy mellénnyel azt mondtam, majd én megvárlak.... :oops: hát nem jött össze :roll: :lol: Bealudtam :lol:

EHCS, Bridget
A vonalzikat a pregnancyPlanet.net-en találtam 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.08.28 09:14-kor.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Panny
veled mizujs :?:
Hogy vagy :?:

Többiek :?: :?: :shock:

betty615

Bri!

Hát tényleg nem semmi amin már átmentél..ezért ís írtam h le a kalappal előtted(is).És annyira épeszűen gondolkozol(nem találok erre más jelzőt :wink: )azzal kapcsolatban is h nem kell szórni a lóvét.Szal csíplek :wink: :wink:

Ma egyedül vok itthon...el se hiszitek milyen jó érzés néha tök egyedül lenni :lol: :lol: úgy volt h anyuhoz mennek a nagyok mert a tesóm gyerekei is ott vannak és bandáznak négyen(tesóm gyerekei is majdnem annyi idősek mint nálunk a nyagyok)szal vittem is őket erre Olika is annyira akart maradni hogy anyu mondta hagyjam őt is nyugodtan...szal van egy kis magánszférám :wink: :wink: Persze mondanom se kell hogy ki-be pakolok a mosogatógépbe,mosok,teregetek,bekötöm Márk könyveit a sulira és 4-re menni kell az új sulijába előzetes szülőire...de egy kis időm jut netezni is :wink: :wink:

Kezd fájdogálni a hasam....meg barnázok is kicsit..szal sztem a napokba végre megjön a fránya piri aminek most nagyon örülök :)

Betty!

Neked is volt már lombik vagy ez lesz az első?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
Ez lesz az első..és az utsó is :!: 8)
Mert sikerülni fog :!:
Sőt, abban reménykedünk, hogy kettő lesz :wink:

betty615

És hányat ültetnek majd vissza?hogy tervezed? barinőm mindig 3-at kért.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

2-őt mindenképp, 3-on gondolkodom...
Én nagyon bízom benn, hogy sikerül, mivel nekem nincs semmi gondom...a férjem kiskatonái vannak nagyon kevesen.. :roll:

betty615

Akkor tényleg nálatok nagyon nagy esély van h elsőre sikerül is...én is ezt kívánom :wink: :wink: :wink: :wink:

teszek nektek képeket ha nem gond...látszik h van időm :oops: :oops: :roll: :roll: szóljatok ha sok(k) :roll: :roll:
Kép
A 3 drágám!!!
Kép
Krizsike
Kép
Épp egy városi futóverseny előtt készült a kép...mindannyian teljesítettük :)
Kép
Kép
Kép

Panni
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

De cukik Panny :!:
4-eskének kislányt akartok gondolom :wink:

betty615

Betty!

Hazudnék ha azt mondanám hogy nem.....persze hogy 3 srác után jól jönne a kiscsaj DE ha hiszed ha nem ugyanolyan boldogok leszünk ha netán Isten megint fiúcskát ad :wink: :wink: közhelynek tűnik de tényleg az a lényeg h egészséges legyen :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hát persze, hogy ez a lényeg :!: :!:

Épp mikor múltkor vártam a dokimra, a másik doki beszélgetett az asszisztensnővel (az UH-ról jöttek ki), és mondta a doki neki, hogy 10-ből 8 kismama nem azt kérdezi meg, hogy meg van-e mindene, egészséges-e...stb...
Hanem hogy tudja már mi, mondja már meg?! Fiú vagy lány? :shock: (
Persze azt tudni kell, hogy sok a kisebbségi az UH-n :wink: )

betty615

Ezek tuti nem mentek át még vetélésen és ripsz-ropsz jött a gyerek!!! :roll: :roll:

Mert sztem aki egyszer is átéli vagy akiknek évekig kell küdeni a babáért azoknak tényleg tök mindegy!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én is ezen a véleményen vagyok :!: :wink:

betty615

- Pista bácsi, sajnos van egy rossz hírem.
- Jaj, nekem, mi az?
- Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni.
Erre Pista bácsi felülről belenyúl a gatyájába, láthatóan megmarkolja a
farkát, és áthúzza a jobb oldalra:
- Akkor mentsük, ami menthető!
Vendég

:lol: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok!
Látom, Panny te is itt vagy, millió puszika!
Bridget:Már 45 oldalt visszaolvastam, nagyon kiokosodtam a teszthasználatban ám :lol: , tegnap volt pozi a tesztem, akció van folyamatosan hétfőig, hát remélem jönni fog gólyapajtás :lol: .
Nagyon sok csodababa fogant meg itt a topikban.
Esthajnalcsillag:Még szeptemberre vannak tesztjeim, de októberben törzsvásárlód leszek, mert én is ilyen vuduzott hcg-t szeretnék venni TŐLED!!!, mert szeretettel vuduzod.
Rólunk is írok, hogy jobban megismerhessetek, mert itt nagyon összeszokott , kedves kis csapat van ám.
Szoktam írni a 2010-ben kistestvért szeretnénk topickba is, ott is jó kis csapat van.
Csak átjöttem ide is kiokosodni
:wink: , de őket sem hanyagolom el.
Én 30 éves vagyok, ápolónőként dolgoztam intenzív osztályon Debrecenben élek a férjemmel és a 2 éves kislányommal, Lilikével.

Kép
rozsa1979

Van ám még :D

Öreg hölgy bemegy a szex-shopba.
- TTT-tt-tte-sss-ék-k mm-mondani, ááá-áárulna-nak ittt v-vibra-ttt-ort?
- Igen, természetesen.
- OO-Olyan nn-nagy ff-feketét i-is?
- Igen asszonyom.
- É-és o-olyat, a-amiben t-tatartós-e-e-elem van?
- Igen olyat is.
- Hh-hogyan k-kkell kik-kikapcsolni?
Vendég

Rózsa behalok,tényleg ennyit végigolvastál?? :shock:
Vendég

Folytatom, bocsánat, ha hosszú vagyok.
Lilikéért is meg kellett küzdenünk, 5 évet vártam rá, megvoltak a kivizsgálások is, de a HSG után spontán összejött Isten segítségével.
Most május óta próbálkozunk a kistesóval.Voltam orvosnál, ő eddig mindent rendben talált, júniusban volt egy spontán vetélésem :cry: , az kicsit a padlóra vágott, de ahogy Panny is(igaz, neki sokkal nehezebb, leemelem a kalapom előtte), felállok és megyek tovább.
Míg várjuk a gólyát, hőmérőzöm, Lh tesztelek, letudtam a fogorvost, belgyógyászatot, hogy ne hányósan menjek.
Múlt hónapban ittam málnalevélteát a ciklus első felében, utána a palástfűteát a második felében a ciklusnak,eszem a folsavat +Gravidát+E-vitamin+C-vitamint és
VÁROM A GÓLYÁT!!!
Puszilok mindenkit és KÖSZÖNÖM HOGY BEFOGADTATOK A CSAPATBA!!!!
Ígérem kövi hónapban nem dobom ki a teszteket, lefotózom, hogy segítsetekkiértékelni.
SZÉP NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!

Kép
rozsa1979

Milyennincsmeg:Hajnal 3-ig olvastam este 10-től, meg most 10 oldalt, mert Lilike alszik, de még csak a felénél tartok, mert jegyzeteltem is, hogy a hasznos infó el ne vesszen!!!!

Kép
rozsa1979

Rózsa Gratula!! :)
Vendég

véletlen ide írtam :wink: bocs
magdolnam

Sziasztok!

Na visszatérve az írásaimra, mobilon nincs fenn az, amit akartam írni.... És a rohadék 2szer küldte el és más időpontban.
Csak annyit akartam írni, hogy ahogy Panni írta, nem lehet az agyat és a szívet átverni, amúgy meg csak kíváncsi lettem volna a véleményetekre, mert nem értettem az egészet. Véleményem szerint igenis kimutathatja az lh teszt a délelőtti termésből azt, ha van valami, mert ugye mi a helyzet ha épp hajnalban történik az ovu.... Mindegy, tényleg nem görcsölök rá olyannyira nem, hogy nem lesz kistesó, ha ebben a hónapban nem jön össze. Nem fogunk védekezni, de esélytelen closty nélkül nekem Egyelőre most így állok.
A nyaralás meg so so... szuper a kaja meg a szálloda, de sz@r dolog csak úgy lenni, hogy semmit nem csinálhatsz, mert ki tudja ki lakik benned... se szauna, se medence (mert nagyon hajlamos vagyok a fertőzésekre) se balcsi, mert undorítóan koszos és iszapos meg hinaras. És baromi rossz nézni azt, hogy a férjem reggel lelép wellneselni és hiába mondom, hogy én is mennék nem enged, de érthető az oka. (Mondtam neki hogy görögbe kellett volna menni, ugyanannyi lett volna és akkor legalább nem fáj a szívem a wellnes miatt, meg szép tiszta partra mentünk volna)
Panni, ismerős a helyzetetek... a férjem is előteremti a föld alól is a pénzt, ha kell. Helyesek a srácok! Kicsit nehéz visszaolvasni a mobilról (web&walk)
onlány

onlány

Rózsa,üdv a csapatban! Bri,a dr szerinti 1%több mint a semmi!örülök,h +an gondolkodsz. Betty,barátkozol mar a 2-3as ikres kismamisaggal? Édi a macis vonalzod! Elnézést az elöbbi kitörésemért,de aszem tombolnak a hormonok.apa balcsiban én meg kuksolok a szobaban,mert a gyerek alszik
onlány

Senki sehol :( a bébim meg horkol... LOL
onlány

Senki sehol :( a bébim meg horkol... LOL
onlány

Onlány, ne haragudj, de szerintem túlparázod a dolgokat, én tutira nem hagynám, hogy férjuram egyedül wellnessezgessen, én meg unatkoznék kegyetlenül. Ez egy akkora hülyeség!!! Menj csak te is, és élvezd a kínálkozó lehetőségeket, kár ennyire görcsölni.
Tapasztalatból beszélek, annyi fertőzést és gombásodást, meg mittudoménmégmit átéltem, hogy én már csak tudom, és különben is, mire van a fertőtlenítő a vízben, dísznek? A Balaton meg önmagát tisztítja, és még kevésbé fertőző, mivel természetes víz, mint egy uszodavíz, legalábbis a volt nődokim ezt mondta, amikor régen várandósan, első babát várva ezeket kérdeztem tőle. Végül persze nem fürödtem a Balcsiban, de nem ezekért, hanem mert egyfolytában a rosszulléttel és a méhgörcsökkel küzdöttem. :roll:

Onlány, hidd el, nem szabad kihagyni a jó dolgokat, és ha baba van, ő védve van, hiszen a méhszáj zárt. A mostani aranyos nődokim is ezt mondta nekem a 2. terhességem alatt, szóval tettre fel, irány a wellness és a Balcsi!!! :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Onlány

Igaza van EHCS-nak,arra nem szabad adni,hogy ki tudja ki van a pocakban.Ha van ott egy baba és meg akar tapadni,akkor meg is fog,és nem azért mert nem mész úszni,Balatonba stb.
Mi lenne,ha a siránkozás helyett inkább keresnéd a lehetőséget,hogyan tudnád mégis jól érezni magad??Pl lehet kapni kimondottan úszós tampont,ami megvéd a fertőzésektől.A Balaton pedig természetes víz...
Vendég

:shock: nem siránkozok :D
onlány

Onlány

Ez így már teccik :D
Vendég

vgyok visszaolvasok 8) meg jo,hogy nekem csak ezt az oldalt kell :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bri!!

Most aztán magyarázkodhatsz,hogy nem a drog miatt jártál Csernushoz :roll: :wink: :lol:
Vendég

Esküszöm kidurranok. Pedig normál adagokat adnak itt és rendesen, ahogy otthon is reggeli ebéd (leves, főétel és desszert), vacsi. De nem bírok ételre nézni :shock:
Hm, ha most láttátok volna azt amit én :oops: szépen kidolgozott férfi test, most jött a wellnesből és csak egy szál türcsiben libbent el előttem
onlány

és szembeszállok apája akaratával, holnap wellneselek, ma nem mert félek kiönt a medence, ha belemegyek :shock:
Lányok, ha hiszitek ha nem gyerekkel pasizni lehet. Nem mintha én ezt tenném, de sorban szólitanak le a fiúk :shock: :roll:
onlány

Csillag
Neked is szep napot!!! 8) Itt esik az eso de nem panaszkodom mert minden nap amugy szep napos meleg ido van :!:
Cirkuszban meg erezzetek jol magatokat :!: A fovarosiba mentek? :roll:

Betty
Nem mutiztam mert tenyleg szaraxik meg de a csoportok ott vannak oldalt balon es azon belul is van x oldal...koszi a vonalzi cimet.Igy mar ismerem de ez a macis telleg naon jo 8)

Panny
Koszi :wink: :oops: A gyerekek pedig latom egeszsegesek es boldogok...az a szep nagy zold kert :shock: na azert meg irigy vgyok :roll: :oops: :lol: Minden almom hazban lakni...de otthon nem is vgyok otthon ...es most egyenlore utazgatunk apacska allasa miatt igy majd egyszer mikor letelepszunk remelem belemegy mert nekem kell a kert a viragok fak sok zold :!: Egyszeruen iiiimadom :D Es te milyen csini maradtal :shock: futott az egesz csalad :shock: az uccso kep hol keszult? :roll: Apacskad is jo fiatal 8) A kislanyos tema meg ertheto... :wink:

Milyen
Viccek :lol: bovebben nem akarsz irni :roll: Vegulis Csernust az akkori baratomnak kerestuk :roll: o drogozott es en kerestem neki dokit...a nagycsavo a dokinal csak ult es szaja tatva maradt igy :o annyira tudta ot kezelni...na ez a kapcsolat se tartott soka mert nem tudott lemondani a drogrol en meg fakepnel hagytam mikor rajtakaptam,hogy csinalja :twisted: Aztan nekem jott a panik betegsegem es felhivtam...fogadott hagy ne mondjam akkor meg a sarga dilihazban volt es tb-re dolgozott :wink: Ha lett volna drogproblemam azt sem titkolnam :roll: de nem volt :wink: En a cigirol is egyik naprol a masikra leszoktam pedig szivtam 15eves korom ota :oops: Tobb,mint 10evig :!:

Rozsa
Le a kalappal :shock: en azt hittem csak a tegnapi dolgokat akarod visszaolvasni :oops: nem gondoltam,hogy az egeszet :shock: e :shock: z am az alapos munka :wink: de latod maris sokat megtudtal 8) Akkor meg te is fiatal van es mar egy kismano boldog anycija :) a vetelest sajnalom :cry: Kép Es orulok,hogy nem adod fel es mesz tovabb :wink: Es koszonjuk a bokokat is :lol: Most olvasom meg jegyzeteltel is :shock: :o hat akkor elotted is le a kalappal :wink:

Onlany
Az LH tesz delutan este ajanlatos :!: Ez nem hcg a hcg tesz azert jo reggel mert estere osszegyujtod a pippantast es ott a tomeny valosag :wink: az LH teszt eleve elotte 2oraval nem kell menni pippantani vgy hogy az egesz ejszaka az marha sok nana,hogy lehet pozi a teszted :roll: de az teves es igen reggel lehet altalaban hajnalban ovulalni de akkor reggel mar nincs is annyi LH benned :roll: Es az esti 7oras meg szepen kimutatja,hogy ez a nagy nap masnap meg nega... :roll: ennyi...az,hogy te mashogy szeretned,hogy mukodjon az egy dolog :? Na majd keresek neked errol bovebb infot...az meg butasag,hogy nem csinalhatsz semmit hsz meg a megfoganas sem tortent meg :roll: De persze te tudod :roll: Na latom mar Csillag is szolt...menj es bulizz tudod mennyi mindenrol lefogsz maradni ha igy fogod fel :? mert ha epp mar a vege fele jarnal azt mondom ok de meg nem ott vgy ugyhogy irany a viz :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, leet fáradt vagyok értem amit mondasz, nem fogtam fel. Liza az egérrel telefonál, nagyon édes :lol:
onlány

Bri, leet fáradt vagyok értem amit mondasz, nem fogtam fel. Liza az egérrel telefonál, nagyon édes :lol:
onlány

Onlany
Lehet kicsit zavarosan irtam a lenyege ha az ovu hajnalban van a te reggeli teszted mar nem lesz pozi :roll: De eleve reggel nem is lehet csinalni :!: Lh napkozben termeli a szervezet es azert is van hajnali kilokodes :arrow: az esti tesztek szepen kimutatjak ha aznap van a nagy nap :arrow: es mar hajnalban repednek is :wink: reggel tomeny pisivel prob alkozni?Ilyet meg nem is hallottam :roll: HCG-t hasznalnak igy mert ott az este osszegyujtott pisi a lenyeg :arrow: Lh-nal ez nem muxik...de abban hiszel amiben akarsz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Most kicsit szomi vagyok...egy hétig úgy tűnt,mintha baba lenne...késett. :?

Szóval most kicsit pátyolgatom magam....
Vendég

http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... icle=71344

http://www.drrose.hu/szakteruleteink/nogyogyaszat/5.php

A teherbe esésről
A menstruációs ciklus a vérzés első napján kezdődik és a következő első napjáig tart. Hossza normál esetben 26 és 32 nap között van. A rendszert az agyban lévő központ irányítja, szabályozva a petefészek ösztrogán és progeszteron termelését.

Az agy központja serkenti a petefészekben a tüsző érését és ugyanott az ösztrogén hormon termelődését. Amikor ez utóbbinak koncentrációja elér egy kívánt szintet, az agy egy újabb hormonnal kiváltja a tüszőrepedést és a pete kilökődésének helyén (tehát a petefészekben) a sárgatest képződését. A repedés általában a 14. napon esedékes, miután e petesejt a petevezetőbe kerül, ahol a spermiummal találkozhat megtermékenyülési célból. Magyarul: a ciklus 14.napja a legtermékenyebb időpont.

Mindeközben a méh nyálkahártyája az ösztrogén hatására újra felépül a menzesz utáni állapotából. Az embriót befogadni képes közeggé pedig a progeszteron hatására válik (a sárgatestből, ami a repedés helyén direkt ennek a hormonnak a termelésére jön létre). Ha nincs termékenyülés a petesejt 4 nap után felszívódik. A megtermékenyülésre a legjobb idő a peteérés ideje, bár ez lehetséges a tüszőrepedés előtt és után is 3 nappal, vagy bármikor, a peteéréstől nem, de a ciklus napjaitól függetlenül. A repedés után a petesejt a petevezetőbe kerül, ahol 24-48 órát várakozik a spermiummal való találkozásra.

A magömlés folyamán spermiumok milliói árasztják el a hüvelyboltozatot, annak ellenséges kémhatását leküzdve, magukat a méhnyak nyákon átverekedve, a méhüregbe jutnak. Innen a petevezetőkön keresztül jutnak el a szembe jövő (jövő=sodródó, hiszen míg a spermiumnak, ostora van, ami a mozgáshoz jól jön, addig a petesejt a petevezető csillószőreinek csapkodásától és a vezető perisztaltikájától mozog) petesejthez. A spermiumok 2-7 napig életképesek, tehát a megtermékenyülés is ez idő alatt várható. A megtermékenyülés rendes helye a petevezető, innen 5-7 nap, amíg a zigóta bejut a méhtestbe, és elkezdi a beágyazódást a nyálkahártyába. Ez adja az alapját az ekkor felhelyezett spirállal megkísérelt védekezésnek. A beágyazódás után a megtermékenyített sejt hormonális üzenetet vált a központtal, melynek eredményeképpen a menstruáció nem jelentkezik többé.

A megemelkedő ösztrogén és progeszteron szintek adják a jelet az agyi központnak, hogy az általa termelt peteérést serkentő hormonokra most nincs szükség. A petefészek nyomban megállítja a peteérést a méhnyak nyák megváltozik, így az embrió védve van.

Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez előfordulhat. A pozitív, és az utána következő első negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
Az nem jo :( Hogyhogy egy hetet kesett?Igy hany napos lett a ciklusod? :roll: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

32
Vendég

Az sem rossz meg pont bennevan :roll: de aze jol kiszurt veled :? jobban vgy mar?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Fáj a hasam egy picit,a lelkem rosszabb...nem éltem bele magam,csak mivel 25 naposak a ciklusaim,így egy pici reményt kaptam...halványat :roll:

De most nincs sírhatnékom.Meg minden megy tovább :)
Vendég

Briiiiiiiiiiiii! Félreolvastál vmit sztem :lol: 10 és 15 kor teszteltem nem a reggeli 1.ből
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?