Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zugolvasó vagyok. Eddig nem írtam és próbáltam nem foglalkozni a gondolattal, hogy most vajon sikerült-e. Na ez tegnapig tartott, azóta tiszta dili vagyok. Tesztelni nem akarok, csüt-ön megyek a BMC-be. Készülök az utolsó inszemre, de azért lélekben még reménykedek, hogy hátha most mégis sikerült.

Babszika! Én sem tudom, hogy mi történt veled a sikertelen óta, de az a lényeg, hogy próbáld magad túltenni rajta, aztán hajrá köv.

Woody! Nagyon szorítok Nektek!!!!
szöszi1977

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkot:baromi kedvesek vagytok és azt hiszem igy láttatlanba mindenki nevében kijelenthetem hogy szuper kis összetartó ez a kis csapat :!: :!: :!: :!: :!:

Rózsa:ilyet még én sem halottam a tüszikről de a lényeg hogy csüt inszem és az utolsó :!: :!: :!: :!: :!: :!:
értjük egymást :!: :!: :!: :!:

Szöszi:neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszikám:szedd össze magad!!!!és várunk nagy nagy szeretettel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Angyal:majd ird meg mikor talizunk!
pasidat hozod?vagy most nincs rá nagyon szükség :!: :!: :!: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
sting1982

Böbém: Pasikámat tuti nem viszem,mert hétfőn reggel mindig visszamegy Pozsonyba..Te Apával jössz?Mikor lenne jó neked?én 9 körül gondoltam!?Csinálsz tesztet?
kiss angyal

negatív!ma csináltam :(
sting1982

9körül az picit későn van nekem mert aznap 31-én én dolgozom és sietnem kéne vissza!
Szűcs doki lesz?
vagy dokinénihez kell majd menni?
te tesztelsz?
sting1982

Szöszi, nagyon gyanús vagy te nekem.:wink: Csütörtökön mész tesztelni és még semmi jele a mikinek! Ez jelent valamit szerintem! :D :D :D :D :D :D

Sting, nagyon sajnálom a negatív tesztet. :cry: :cry:
Nem lehet, hogy még korai volt a tesztelés, tudom 12. nap, de akkor is még van remény és csoda is lehet.
Remélem, ha ez mégsem sikerül, akkor tuti, hogy a következő fog :!: :!:
woody

Sting! Sajnálom....de azért még lehet, hogy a teszt volt rossz! :)
Vendég

Zsu:nem volt rossz a teszt!de azért kedves vagy!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody:tündér vagy te is :lol: :lol: de most sem sikerült :? :?

Jó éjt LEENDŐ KISMAMIK beleértve magamat is!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Halihó! :lol:

Örülök, hogy gyorsan elfogytak a "cserepes" babák, reklamációt a pénztártól való távozás után nem áll módomban elfogadni! :wink: Végre sikerált visszaolvasni titeket! :D Köszönöm a pozitív gondolataitokat!
Olyan dinnye voltam, mert nem kértem beutalót bacivizsgálatra... :oops: Most hogyan intézzem? Lehet, hogy felhívom őket és időpontot kérek... Csak egy beutáló miatt kell egyáltalán ip-ot kérni? Vagy bemegyek reggel a talponállóba és kész? Nemtom, még nem volt ilyenem...

Woody:
Tessék pozitívnak lenni!!! Neked már két prüntyike a pocidban van és még fagyiba is jutott! Ez csodálatos! Hidd el, hogy sikerül, szívből kívánom! :D

Eszter:
Nem semmi, hogy leállítottak... Sajnálom...
De legalább a nyaralás összejön, gondolom már nagyon rátokfért! Ennyi éve nem voltatok pihenni, nem is tudom, hogy bírtátok agyilag. Biztos jól fog sikerülni a vakáció és újult erővel, fitt immunrendszerrel vágtok neki a következőnek. Fel a fejjel, szorítok! :D

Sztyopáné:
Köszi a bíztatást! A szavaid olyanok, mint a napmelegítette kő, árad belőlük a jó energia.
Mindjárt itt a szeptember :wink:

Vayacon:
Köszike a cisztarontást! :wink: :lol:
Újra mondom: Mindjárt itt a szeptember :wink: :lol: :lol:

Rózsa:
Anyósodnak jobbulást kívánok, remélem ti jól vagytok! :D
Nem vagyok szakember, de lehet, hogy a bal fészkednél egy tüsző eldurrant, egy pedig picit visszacsökkent és megállt 13 mm-en;
a jobb oldalon pedig apránként szépen 2 tűsző fejlődött. A nyh-ád pedig csodálatos!!! Tudod már mikor lesz inszem? Drukkolok nagyon!

Milyennincsmeg:
Én is Szűcshöz járok, szerintem jó orvos, én bírom. :)

Kiss Angyal:
Örülök, hogy a hólyagok elmúltak a tenyeredről. Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! :lol:
Szóval szerinted a 2. cn-on a 3 mm az jó? :roll: Nekem jóval több szokott lenni - persze a bládi is - ezért csodálkoztam. A Bánfit tuti kipróbálom, igazság szerint a sz@rt is rákenném a fejemre, hogy visszanőjőn a hajam... Most valami HairClinic-et szedek, jó drága, remélem használ és nemsokára mikrofonfrizum lesz tőle! :wink:

Lukácsné:
Sok sikert a horvátországi spontánkodáshoz! Nem semmi ez az útlevél-sztori. :) Jó pihenést! :D

Zsu:
:lol: :lol: :lol: Mégegyszer mondom: Mindjárt itt a szeptember :wink: Oszt csőstül gyünnek a pulyák! :lol:

Lugi:
Valaki írta, hogy a Mammut 2-ben 5e. körül van az IR-vizsgálat, szerintem az nagyon jó áron van. Viszont pont ma beszéltem telefonon egy dietetikussal, aki lehurrogta a 120 perces tortúrát, mert állítólag egy megbízható IR-vizsgálatot kórházi befekvéssel végeznek. Az alső nap éhezés, utána jönnek a szurkálások, meg vénakanül, meg a JóIsten tudja micsoda procedúrák... Most elég tanácstalan vagyok, hogy akkor amit nekünk elvégeztek a János kórházba, az mi is volt és mennyire volt érdemi vizsgálat... Vagy csak simán rámijesztett? De miért tette volna? No, majd személyes találkozás során jobban kifaggatom.

Pá Drágáim!
sajt@

Csézjang:
Róka-koma monnyon le!!! Gratulálok a márciusi ifjadhoz! :lol:

Sting:
Óóóóóóóó.... Annyira drukkoltam, sajnálom...
Kép
Fel a fejjel, előre kell tekinteni, irány a következő!

Surmi:
10 cm-es mióma? Atya-gatya! Ne félj, a BMC-ben majd kiokoskodják a megoldást! :)

Szöszi:
Hogy bírod? Tesztelsz csütörtökig, vagy majd csak a BMC-ben? Nagyon izgi, szorítok ezerrel!!! :D ++++++++++++++++++++

Kakti:
A táblázatba nálam írd be légyszíves, hogy pcos, IR. Valószinűleg szeptemberben stimu az inszemre (remélem) :)
Köszi!

Emeske:
Szerintem menj tp-re az inszem napjától (legalább egy hétre), ha megteheted.

Rony:
Hajrá 2. lombik!!! Pontosan mikor indultok, tudod már?

Oroszlán:
Gratula a 2 pocibavalóhoz és a másik két fagyishoz! Pihengess és élvezd a kényeztetést :)

Babszika:
Nemtom mi történt veled, de sok erőt kívánok a túllépéshez. Aztán gyere sűrűbben, ha már jól van a lelked és van kedved! :)

Vicky:
Elég érdekesen alakulnak a cukros dolgaid. Mitől jobb az a másik mérőd; nem is értem, miért nem tudnak olyan kütyüket gyártani amik egyformán pontosan mérnek... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú, vagy lány lesz-e a pocidban!

Pá Drágáim!
sajt@

Jójcakkát Mindenkinek!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Sajt:az is jó amit most szedsz, azt hallottam róla!!!időpontot mindenféleképpen kérjél telefonon sperm.vizsgálatra!!!!

Rólam: van két barna pöttyöm :( csak azt nem értem,hogy a 12.napon miért kezdődik meg a menstruációm :?: :evil: :evil: :evil: ...legalább nem kell tesztre sem költenem :( :( :(

Sting: lehet,hogy nem is hétfőn megyek ha megjön előbb akkor már pénteken mennem kell :x
kiss angyal

SAjt, minél előbb kérj időpontot a sp.vizsgálatra, mert mi 19.-én kértünk és csak szept. 8-ra kaptunk :!:
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!

Sajt:köszi szépen te is nagyon édi pofa vagy!nem is tudom miért pont a köv sikerülne!!!!!!!!!!
most miért nem???????nem értem ha minden adott... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Angyal:már én is nagyon érzem de mivan akkor ha pont hétvégén jön meg??????jah most olvasom nálad már jele is van...
na sebaj majd irj akkor....

Szöszi:irj ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Kiss angyal, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Sajt@, tuti kell időpont és kb. 1,5-2 hétre előre tudnak adni a recin (persze telefonon is lehet kérni).
woody

Hajhullós lányok: Nekem a magas tesztoszteron miatt hullt ki a hajam, ezt férfias kopaszodásnak hívják. Nektek néztek már ir-t? Már nem emlékszem ki is írta. Amikor kezelni kezdték nálam a pcos-t és rendeződtek a hormonjaim, akkor nekem megállt a hajhullásom, de sajnos oda már nem nőtt vissza. Nem maradt nagyon kevés, de azért jóval több volt.

sajt: Az én endokrinológusom már csak alapos volt, de nem kellett az IR vizsgálat miatt befeküdnöm. Volt egy csaj, akinek az 5 pontosat csinálták, ő aznap bent maradt arra a 2 órára. A cukormérőről meg anyit, hogy még a kórházi mérő és a vénás sem mérte ugyanazt. Nem lehet őket ennyire pontosan belőni, de szerintem olyan 0,4-0,5 tizedes eltérés még belefér, ha az ember nem pont a határon lavíroz. Az enyémet sajnos újra kell majd kalibráltatni, mert ott el lett cseszve a beállításakor valami. De az új az jó értékeket mér és most nekem csak ez számít.

sting: Én is ezt mondtam a 4. inszemre, hogy miért pont ez sikerülne, mikor az eddigiek nem. És mégis.

Sajnos nem tudtuk meg a baba nemét tegnap, nagyon titkolózó volt. A lábacskáit felhúzta a neme elé. :) De sokat nőtt és még mindig nem szereti a szívhangos uh-t. Mindig megijed szegény. Képet kaptam, de nem túl látványos. Annyi látszik azért rajta, hogy van neki agya és koponyacsontja is.

Negatív tesztelőknek és pöttyözőknek megy a drukk a következő ciklushoz. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Sting!
Sajnálom, hogy nega lett a teszted! De azért az jó, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz. A miérteket ne keresd. Nálunk is elvileg minden jó és mégsem jön össze. Azért remélem, hogy Neked nem kell az 5. -ig elmenni.,

Kiss Angyal!
Eddig nekem is mindig barnázással kezdődött, de az utrótól még soha nem jött meg a BMC-előtt.

Woody! Nagyon drukkolok ám Neked! Nem fogok tesztelni. Most nem is barnázok, de múlt hónapban is így volt, de a baba helyett csak ciszta volt. Azért még reménykedek. Holnap minden kiderül (vagy beborul) Majd írok.

Lukácsné! Remélem azért összejön a babó! Pont most olvastam, hogy milyen nagy százalék annak az aránya, hogy az embereknek külföldön jön össze a baba. (Kicsit nyakatekerten írtam, de azért remélem, hogy érted.)

Sajt! Köszi a drukkot! Rám fér! Én is küldök neked cisztaűzőt.
szöszi1977

Szöszi: nagyon remélem,hogy megtöröd ezt az átkot ami most rajtunk ücsörög :!: :!: :!: Most rajtad a FÓRUM szeme :D :D :D Csütörtökön produkáljál nekünk POZITÍV tesztet :D :D :D Szorítunk 1000-rel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sajt: a mnyh.-ra nekem azt mondta a dr.nő,hogy a 2.ciklusnapon a 2-3 mm az jó :!: :!: :!:

Vicky: nem baj,hogy nem tudjtuk meg a baba nemét, az a lényeg,hogy minden rendben van :!: :!: :!: de ha ilyen kis félős akkor kislány lesz :wink:

Tigriske,Kakti: veletek mi a helyzet :?: :?: :?:

Lombikosok Lányok: mikor is mentek vérvételre?
kiss angyal

Helóka!

Ma felhívtam a recit és kaptam időpontot is, de holnap becsattogok reggel spermatartályért és beutálóért, ja és engedélyeztetni is kell, hogy otthonról vihesse a Zuram a fiúkat! Nálunk csak így lehet megoldani, neki nagyon rugalmatlan a munkahelye, nem tűrnék a késést... :cry: Hamar lapátra teszik az elkéreckedni próbálókat.

Csajok kitartás, juszt is lesz gyerekünk!!! :D

Pá, mozizni mentem! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, de jó Neked, jó mozizást! :lol: Mit néztetek?

Egy kérdés: szerintetek érdemes megcsináltatnom az IR vizsgálatot magán helyen? Vagy várjam meg, mint mondanak majd a konzultáción a BMC-ben? Bár korábban azt olvastam, hogy nem nagyon szokták itt megnézni, én meg mindenképp meg akarom csináltatni, hogy ezt a problémát is kizárhassuk, biztos, ami biztos.
vayacon

Vayacon:szerintem várd meg a konzultációt...hátha neked vmilyen okból kifolyólag ott megcsinálják,ha nem akkor is lesz legalább 1 hónap a konzi után amíg az első beavatkozás megtörténik és addig lesz rá időd ha mégsem nézik a BMC-be meg..
kiss angyal

sziasztok!

ma voltam dolgozni, de szerencsere minden jol ment, egesz csendes napom volt es nem gorcsoltem azon, hogy sikerul vagy sem... elfaradni elfaradtam, de itthon mar pihentem, most is csak gyorsan irok!

Woody, hogy vagy? jol emlekszem, hogy penteken mesz eredmenyhirdetesre? az mar mindjart itt van :) nagyon szurkolok am! en jovo het kedden megyek, nem szeretnek tesztelni elotte, egyedul az elso inszemnel teszteltem otthon es nem hozott szerencset:(

Csatlakozok Sajt@hoz: mindenkinek kitartas, juszt is ranktalalnak a babaink:)

Kép
oroszlán

sziasztok!

Woody!

Júúúj már mindjárt itt a péntek!
hogy vagy?
remélem csupa pozitívan :)

Oroszlán!

neked is kitartást keddig... az is hamar itt lesz :)
és csak óvatosan a munkával :)
júúj, te kibírod tesztelés nélkül? de jóóóó :)

Sajt!

Szintén csak csatlakozni tudok!
Juszt is lesz gyerekünk :) :) :)

én ma megyek mamographiára :roll:
volt már valaki a Jánosban ilyen vizsgálaton?
azt hol csinálják?hová kell menni? beutalóm van...de nincs rajta a helyszín :?
...és ha már ott járok, gondoltam beugrok a meddőségibe, és megbeszélem Konc dokival, hogy mit gondol a folytatásról... és mikor szeretne látni...mert ma vagyok a 3. cn-en!
Még talán beleférne a szuri kezdés Barcelona előtt :D :D :D

utána pedig irány a Balaton :)
tök jó, helyszínbejárásra megyünk, és tegnap feldobta a főnököm, hogy mi lenne ha lent maradnánk péntek estig és elmennénk hajókázni, mert lent van barátja akinek van nagy jacht-ja, meg nyaralója,...
úgyhogy ma megyünk 24 órára bulizni :)
na ilyenkor jó ez a meló :D
nem pancsoltam a Balcsiban vagy 15 éve :?
de ma meg holnap bepótolom :)

de kukkolni fogom telefonról a híreket, hogy kivel mi történt, és izgatottan várom, hogy írjatok, amint van valakinél bármi fejlemény :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mert rám tört életem egyik legrosszabb migrénje. Voltunk tegnap dokinál babók szépen nőnek (8,7 cm 8,6 cm és 7,6 cm), de nem látta a doki a neműket.
Sok sikert mindenkinek!

Kép
tigriske1978

Szia Tigriske! Sajnálom a migrént. Együtt tudok érezni veled, mert nekem is nemrégiben volt egy migrénes rohamom. Homeopátiás cseppeket kezdtem el szedni, lehet, hogy attól. Belőlem minden kijött, azt hittem, nem élem túl.

Gratulálok a bébikhez, nem semmi lehet trióval terhesnek lenni. :wink: Vigyázzatok magatokra!
vayacon

Sziasztok!
Sétáltam egy kicsit a kutyimmal. Sajnos nincsenek jó híreim. :( Tegnap már nagyon görcsöltem (nem igazán fájt, de azért éreztem, hogy valami nem ok). Férjem meg ma reggel kérdezte, miért nem tesztelünk közösen egyet, ha már úgysem vagyok jól, akkor tudjuk meg, hogy mi van. Na és a lényeg egy nagy ------------ volt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintem igazán az utro miatt nem tud megjönni. Tudom, még vannak csodák én is hallottam már ilyenről, hogy a teszt nem mindig mutatja ki. De most nekem tényleg egy nagy csoda kellene :!: :!: :!: :!: Remélem, vannak és akkor holnap boldogan jövők haza.
woody

Woody: csodák márpedig VANNAK :!: :!: :!: nagyon várom holnap a jó híreidet :!: :!: :!:

Eszter: jó szórakozást a Balcsin :D :D :D

Szöszi: ma voltál tesztelni :?: mi van veled :?: :?: :?:

Tigiske: sajnálom a migrénedet :cry: ,de az a lényeg,hogy a 3 törp-picurral minden rendicsek :lol:

Képzeljétek a szomszédunkban ikrek születtek :D a 2. lombik sikerült nekik 1 fiú és 1 kislány :D ők is nagyon sokat vártak rájuk,a türelmüket ikrekkel jutalmazták fentről :D :D :D

Lányok tuti lesz babánk nekünk is :!: :!: :!:

Én holnap reggel megyek a BMC-be aztán meglátjuk hogyan is lesz tovább :roll:
kiss angyal

Woody - sajnalom, hogy rossz erzeseid vannak, de szerintem is vannak csodak es remelem, hogy holnap be is igazolodik:) en is varom a jo hireket :D

Tigriske - ez igen, ritka csodaban van reszed: harom baboval a pocakodban:) tenyleg az a legfontosabb, hogy szepen novekednek, csak igy tovabb! remelem, hogy a migren gyorsan elmulik es nem is ter vissza!!!

Eszter82 - javasoltak neked a mamografiat vagy csak "onszorgalombol" mesz a vizsgalatra? kivancsi vagyok, en meg nem voltam, majd irj rola! jo bulizast, penteken meg jo ido lesz, ugyhogy meg a pancsolas is osszejohet 8)

Mindenkinek kitartas:) Oroszlan

Kép
oroszlán

sziasztok!

Hát, hogy ne lennénk már babásak!

Kiss angyal: küldtem pü-t. Említettem a kolléganőmnek a holdas teóriádat és azt mondta, hogy ez így igaz amit mondtál!!! :shock:
Akkor már meg is jött rendesen?

Tigriske: sajnálom a migrénedet. Dolgozol még vagy már otthon pihizel a triumvirátussal?

Woody: nem feladjuk, itt mindenki szorít érted!!!!

Eszter: Használd ki ezt a 2napot és fürödj sokat. Jó szórakozást nektek :D

Sajtocska: milyen volt a film? Megjártad ma a BMC-?

Vicky, Kakti: hogy vagytok? Babák?

Velem még semmi :D , türelmesen várom szeptembert :wink:

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Woody! Nem szabad feladni! Még holnap lehet poz. a BMC-s vérvételed, az a tuti. Rajtad a fórum szeme!

Kiss Angyal! Remélem, hogy holnap sikerrel jársz, Neked is nagyon szorítok, meg persze mindenkinek aki még teszt előtt áll.

Sajt! Jó volt látni és dumcsizni.

Ja! Lányok! Taliztam Reménnyel is! Pont addigra ért oda, amire kijöttem a dokitól. Erőt adott, hogy láttam a pociját! Érdemes kűzdeni, még akkor is ha olykor nagyon elcsüggedünk.

Nekem sajna megint nem sikerült. Nagyon megviselt, kb. a 3.-nál éreztem ezt, de most még el is sírtam magam a vetkőzőbe. Na de azért vannak jó híreim is. Kezdhetem a lombikot. Úgyhogy ha megjön megyek Fsh-s vérvételre és ir. vizsgálatra is, aztán azt mondta a dokker, hogy kb. 3 hétig fogigátlót kell szednem és ha minden ok. akkor kezdhetjük a lombikot. Igazából nem nagyon kérdeztem, mert kész voltam mint a lecke és meglepődtem, hogy mehetek lombikra. Végtelenül jól esett a Sz. doki kedvessége és az asszisztens is nagyon rendes volt. Biztos látták rajtam, hogy nagyon le vagyok törve.
Puszi.
szöszi1977

Szöszi!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: , De az tényleg jó hír, hogy mehetsz lombikra. Fel a fejjel!!!

Kép
sztyopane

Sztyopáné: szerintem is van benne valami :roll: Türelem Sztyopa Babát teremt :wink: millió pusszzzaannttáásss

Szöszi: sajnálom Szöszikém,de legalább nem kínoznak a 6. inszemmel :D erre gondolj mostmár csak :!: mehetsz lobikozni és az TTTUUUTTTIII SIKERÜL :D ne szomorkodj :!: csak előre nézünk nem hátra :!: :!: :!: belőlem már dől vérnéni :( ...

Minenkinek kitartást :!: :!: :!: nem győzőm szajkózni,hogy "amit nagyon akarunk azért tennünk kell" :!:
kiss angyal

szöszi: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de majd a lombik fog. Reménynek tényleg szép pocakja van, szerencsét fog hozni neked.

sztyopane: Köszönöm kérdésedet a cukormizéria ellenére jól vagyunk. Baba növöget, kedden láttam az uh-n. Nagyon kis mozgolódós és titkolózós. A kezecskéi az arca előtt, a lábai a neme előtt. Szombaton megyünk olaszországba, utána lévő héten meg lehet hogy elmegyünk a 4d-s genetikai uh-ra. Ez ugyan drágább, de sokkal jobb géppel tudná a dokinéni ellenőrizni a babát. Még majd meglátjuk hogy lesz pénzünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szöszi:nagyon de nagyon sajnálom.......
de a lombik siker lesz meglásd!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:majd ird mi van veled!

Tigriske:szépen nőnek a kis manók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó csajok majd holnap jövök :lol: :lol: :lol:

jó éjt!
sting1982

Sziasztok!

Szöszi!
Nem baj, majd a lombik az tuti lesz, tudod nem szabad feladni, és legalább megnézik az IR edet is!!!!! Sok sok kitartást neked!

És persze mindenkinek ezt tudom csak kívánni, nem szabad feladnunk csajok!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Csajszik!
Böbém:
mizus veled?
Angyalka.
és veled!Bocsika de most nem olvasok vissza.
Sajt!
Te voltál csütörtökön a BMCbe?Mert valszeg téged láttalak.Csak nem voltam benne biztos.
A többiek hogy vanak?
Tudom nagyon le vagyok maradva.
Tudjátok-e 3vagy 6hónap kell Apa vizsgálatát megismételni?
Nekem tegnap meg lett az inszem.Elég érdekes volt!
Puszi mindenkinek!

Kép
rózsa11

Sziasztok

Rózsa, apa vizsgálatát 3 havonta kell megismételni, nekünk is ezért kell várni szeptemberig.

Szöszi sajnálom, hogy nem sikerült :(

Woody, remélem jó hírekkel jösz haza ma a BMC-ből!

Lányok kitartás! Eljön a mi időnk is! Tuti! :)
Vendég

Zsu 1981
Ez az én meg kérni akartam idö pontot Mártikától és erélyesen rám szolt hogy nem ad mert ez sikerülni fog.Meg tegnap hallotam hogy már 6hónapot fogadnak el.Akkor most mit csináljak?

Kép
rózsa11

Lányok:én azt szeretném kérdezni tőletek:hogy nekünk ugye most lesz a 3.inszem.akkor nekünk még beülti előtt kell kérni időpontot sperma vizsgálatra vagy ezt az inszemet még megcsinálják?
vagy mi ez a 6hónapos dolog?
segítsetek :lol: :lol: :lol:
sting1982

Rózsa:miért volt érdekes az inszemed????????????
Szücs doki volt már????nem tudod? :lol: :lol: :lol:
sting1982

Köszönöm, aranyosak vagytok!

Már csak hobbyból dolgozom:-) Napi négy órát, ennyit engedett a doktorbácsi. Lassan jön az utódom...

Kép
tigriske1978

Rózsa, hát nem tudom, apa vizsgálata nálunk május 11.-én volt, és most nekünk most aug. 11-én járt le, a doktornő mondta, és nekünk azért kell megvárni a következő hónapot.Szerintem hívd fel a recit, biztos, ami biztos alapon.Nehogy ez miatt kelljen nektek is kihagyni egy hónapot.
Vendég

Sting, szerintem te is kérdezz rá, mert elég rossz egy ilyen miatt várni egy hónapot.
Vendég

:cry: :cry: :cry: Nem sikerült! :cry: :cry: :cry:
Nem is tudom mit írjak. A lényeg, hogy minden eredményem jó volt (hormonok, méhnyálkahártya) de valami miatt mégsem sikerült. Mondta, hogy ők orvosilag mindent megtettek amit lehet. Ezt tudom is, de valamiért ez a két drágaság most nem akart velünk maradni. :( Sajnos ez a helyzet.
Most szünet lesz 1 hónapig. Mehettem volna inszemre v a fagyikért, de most nem készültem fel rá. Illetve el szeretnénk menni nyaralni, szerintem az nagyon jót tenne, hogy ismét erőt kapjak a folytatáshoz.
Tehát okt. elején újra kezdem, de inszem lesz, a 2 fagyit még tartogatom. Közben még megcsináltatok egy IR vizsgálatot is, mivel nekem nagyon fura, hogy minden tökéletes volt 5 napos babák stb. és mégsem jött össze. Nem szeretném, ha ezért nem sikerülne, és nyugodtabb lennék, ha ezt is megnéznék.
Most hétvégén nem leszek lemegyünk a Balcsira, de utána olvaslak titeket!
Mindenkinek sok sikert és remélem, hogy elindul végre a BABAESŐ :!: :!: :!:
woody

Woody: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( Pihizzetek egy kicsit aztán újult erővel jöhet a következő menet.

csajok tényleg jöhetne már a babaeső, nagyon leálltunk. Valaki törje meg a negativitást!!!!

BABAESŐ:
Kép

Kép
sztyopane

Sting,Rózsa: tuti,hogy 3 havonként ismételni kell...én ma voltam a BMC-ben és pont rákérdeztem a dr.nőtől,hogy meddig jó még a sperm.vizsgálat és 3 hónapot számolt júl.13-tól :!: :!: :!:

Woody:sajnálom,hogy nem sikerült :cry: jót fog tenni egy kis pihi,és tele energiával újra nekiláttok majd :!: :!: :!:

Sting: Szűcs doki volt ma már :!:

Rózsa: mi volt érdekes az iszemedben?

Szöszi:nem lehet,hogy azért írtak fogigátlót,mert a hormonjaid nincsenek rendben?és 3 hét után meg kell várni a menzeszt vagy egyből mész lombikra?

Rólam: maradt 2 tüsző ami nem durrant ki egy 23 és egy 13 mm-es :cry: a mhny.a 3.cl napon 7mm...megkérdezte a dr.nő,hogy ma jött meg a menzeszem....mondtam neki,hogy szerdán...elcsodálkozott és most várjuk a nagy véráradatot és majd meglátjuk mi lesz :roll:
kiss angyal

Woody, nagyon sajnálom :(
Vendég

Csajszik csak azért irtam a 6hónapot mert Konc Dr.az egyik inszemese mondta hogy nekik 6hónapig érvényes az Apa vizsgálata.Akkor ez hogy van??A Drágámnak lejár szeptember 23án és 14kell vissza menni tesztelni.
Azért mert egyrészröl nagyon nehezen jött össze a 3.inszem 17napra aztán meg amikor bementünk jelentkezni Mártika volt és mondom hogy mirre jöttünk meg kérni akartam idöpontot Apa vizsgálatára és határozottan kijelentette hogy nem ad idöpontot mert ez sikerülni fog elégé meg lepödtünk,de nagyon barátságos volt.Aztán meg hivtak a mütöbe már majdnem feküdtem fel mikor közölték velem menjek ki mert nekem nem a DRnö csinálja.Aztán jött a Drnö.és mondta hogy ne ilyedjek meg Ujvári fogja csinálni a beavatkozást.Aztán meg kaptam a zárot meg a mütö asztalon és nézem Szeptember 04van rá irva akkor kell vissza mennem ugye az 1hét.Aztán az egyik mütös hölgynek mondtam mi a helyzett aztán kijavitoták.De a dokit kérdeztem de végkép állitja akkor kell.És mondta a mütös hölgy hogy menkérdi az orvost és meg keres a korterembe.Ez igy is történt hát elirták!
Akkor visszont csak fel hivom öket jövöhéten és kérek idöpontot!
Ennyi az én kis történetem.Most meg annyira feszül a hasam. Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.08.29 11:49-kor.

Kép
rózsa11

Woody!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült.De pihiztek és utána ujjult erövel neki vágtok!!

Kép
rózsa11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?