Halihó!
Örülök, hogy gyorsan elfogytak a "cserepes" babák, reklamációt a pénztártól való távozás után nem áll módomban elfogadni!
Végre sikerált visszaolvasni titeket!
Köszönöm a pozitív gondolataitokat!
Olyan dinnye voltam, mert nem kértem beutalót bacivizsgálatra...
Most hogyan intézzem? Lehet, hogy felhívom őket és időpontot kérek... Csak egy beutáló miatt kell egyáltalán ip-ot kérni? Vagy bemegyek reggel a talponállóba és kész? Nemtom, még nem volt ilyenem...
Woody:
Tessék pozitívnak lenni!!! Neked már két prüntyike a pocidban van és még fagyiba is jutott! Ez csodálatos! Hidd el, hogy sikerül, szívből kívánom!
Eszter:
Nem semmi, hogy leállítottak... Sajnálom...
De legalább a nyaralás összejön, gondolom már nagyon rátokfért! Ennyi éve nem voltatok pihenni, nem is tudom, hogy bírtátok agyilag. Biztos jól fog sikerülni a vakáció és újult erővel, fitt immunrendszerrel vágtok neki a következőnek. Fel a fejjel, szorítok!
Sztyopáné:
Köszi a bíztatást! A szavaid olyanok, mint a napmelegítette kő, árad belőlük a jó energia.
Mindjárt itt a szeptember
Vayacon:
Köszike a cisztarontást!
Újra mondom: Mindjárt itt a szeptember
Rózsa:
Anyósodnak jobbulást kívánok, remélem ti jól vagytok!
Nem vagyok szakember, de lehet, hogy a bal fészkednél egy tüsző eldurrant, egy pedig picit visszacsökkent és megállt 13 mm-en;
a jobb oldalon pedig apránként szépen 2 tűsző fejlődött. A nyh-ád pedig csodálatos!!! Tudod már mikor lesz inszem? Drukkolok nagyon!
Milyennincsmeg:
Én is Szűcshöz járok, szerintem jó orvos, én bírom.
Kiss Angyal:
Örülök, hogy a hólyagok elmúltak a tenyeredről. Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!
Szóval szerinted a 2. cn-on a 3 mm az jó?
Nekem jóval több szokott lenni - persze a bládi is - ezért csodálkoztam. A Bánfit tuti kipróbálom, igazság szerint a sz@rt is rákenném a fejemre, hogy visszanőjőn a hajam... Most valami HairClinic-et szedek, jó drága, remélem használ és nemsokára mikrofonfrizum lesz tőle!
Lukácsné:
Sok sikert a horvátországi spontánkodáshoz! Nem semmi ez az útlevél-sztori.
Jó pihenést!
Zsu:
Mégegyszer mondom: Mindjárt itt a szeptember
Oszt csőstül gyünnek a pulyák!
Lugi:
Valaki írta, hogy a Mammut 2-ben 5e. körül van az IR-vizsgálat, szerintem az nagyon jó áron van. Viszont pont ma beszéltem telefonon egy dietetikussal, aki lehurrogta a 120 perces tortúrát, mert állítólag egy megbízható IR-vizsgálatot kórházi befekvéssel végeznek. Az alső nap éhezés, utána jönnek a szurkálások, meg vénakanül, meg a JóIsten tudja micsoda procedúrák... Most elég tanácstalan vagyok, hogy akkor amit nekünk elvégeztek a János kórházba, az mi is volt és mennyire volt érdemi vizsgálat... Vagy csak simán rámijesztett? De miért tette volna? No, majd személyes találkozás során jobban kifaggatom.