Melisch
Nem akartam neked esni
De ha ilyeneket irsz ugy erzem nem hagyhatom szo nelkul...es tudod bar nem baratokert jottem ide a bnetre baratokra leletem es nekem az a minimum,hogy a "baratoknak" nem hazudok...egy baratsag szamomra oszintesegen alapszik
Lehet kicsit nyers volt ne haragudj erte de szamomra amiket irsz az nyers
Nem muszaj csak a babarol irni
de az allando valsagrol es penztelensegrol...mint irtam biztos vgyok benne fele tarsasagnak itt most nem epp ugy megy a szeker,mint azt szeretne
1szonak is 100 a vege nem akarlak/akartalak bantani...csak azt hittem hogy segiteni tudok egy kicsit...tevedtem mert ha te nem engeded ugy nem fog menni...en a temat a magam reszerol lezarom es megprobalok nem hozzaszolni tobbet mert rossz neven veszed a velemenyt(bar aki kiirja ide a dolgait az ne csodalkozzon,hogy kap ezt is meg azt is)
Milyen
Te bolcs bagoly
Azert te is megeltel mar 1-2dolgot
Na most,hogy ezt a mondatom kiemelted en is megkonnyeztem
Csillag
Szerintem Tunci azert csodalkozik mert a policisztas p.feszekben sok kis tuszot lattak egy se volt normal es ebbol is ossze tudta hozni a babot
Igy mar ertheto a csodalkozas
Anyci
Nana mert en mindenkinek csak jot akarok
Melischnek is jot akarok nem bantani
A tesztekrol annyit,hogy mivel en meg eletemben ne lattam pozi tesztet ezert nagy csapas nincs mikor nega
az nalam a normal
szal en tesztelek...altalaban ahogy tesztelek masnap megjon
1szer voltam ki de ngyon
de az sem a tesztektol...amikor telon mondtak a HCG eredmeny 5
azaz nem sikerult a lombik
Na akkor kivoltam aznap jot bogtem de ezt tudod....viszont masnap mar nem tudtam sirni ezen es utana sem
Mert ezek a dolgok erositenek
Nalad meg Pannynal meg meg itt 1-2lanynal nincs semmi baj ezert sokkal tobb az eselyetek,sokkal jobban kell bizni magatokban csak oda kell figyelni arra,hogy ez nem rendelesre jon
De az is lehet mivel te tudod milyen erzes babasnak lenni teged jobban megvisel a nega teszt
en ezt az erzest meg nem ismerem
Kicsit most irigykedem
na nem annyira
nekem is lesz es majd akkor elmondom neked milyen erzes szamomra
Panny
32evesen 3gyerek es a 4.re varva szerintem igenis megbecsulendo
Itt van bneten olyan is aki a 4.melle ep a 5.et szeretnek
de latod van olyan is aki 1miatt mar gondolkodoba esik
en is anno sok gyereket szerettem volna
hat talan 2sajat lesz es akkor meg mindig orokbe fogadhatok meg 1et
nekem a 3-mas jol hangzik
persze ha esetleg 4-5ot tudok szulni(ami kivan zarva
)akkor annyi lesz
Csillag
Ezt szeretem benned
Te is oszinte vgy de veded a masikat meg ha esetleg ugy is gondolod,hogy nincs igaza
Te is egy anyatigris vgy
Igazad van neha jo kimondani en is kimondtam anno
mostmar inkabb a naplomban irom le a dolgokat ezzel is megkimelve a bnetes csajokat
Szerintem ha olyan nyugodtan ird le azert 1-szer 1-szer kiborulhat az ember ez tok ertheto
En megigerem neked probalom magam visszafogni
Rozsa
En hasznaltam ilyet is meg olyat is...a lenyeg a lenyeg mindekttonel a fullpozi az lh csucsos nap de ha mutatsz kepeket azokat jobban szemugyre lehet venni
es a sima tesztcsikot szeretem...de eddig barmilyenek volt Csillagtol mind jo volt
Ha olvasgattal minket lathattad a szep pozi eredmenyem
de ha kell szoljal es mutatok
Szeptember meg minnya itt van....gyere varunk
Most olvasom teszteltel....dobj egy fotot rola
Jo hormonok mellett van pe de ezt inkabb a 21.napi vv-telbol lehetne megmondani
A 3tizedes holeeses pedig jol hangzik