Új privát üzeneted érkezett!

Onlány
Remélem jó a nyaralás...csak lazúúni, lazúúúni, és vidúúni, és apira ugrani jóó soxor nekem!! :lol:

EHCS
Csőcsákány! 8) :lol:
Akkor majd küldök privit, de még előbb meggondolkodtatom magam, mennyi is kéne jóó :?: :!: 8)

Bri
hun vannak ezek a blinkik akko?
Előlem mindig elbújnak ezek szerint! Esetleg ha véletlenül valami jóra ráakadnál, akkor küldd át lécci a linket! 8)
Milyen "hülye" korszakodat éled? Ezt mire érted?

Panny
te focidrukker vagy :?: :shock: 8)

Anyci
fel a fejjel, ne légy letörve, mert az nem tesz jót senkinek :!:
Hidd el, össze fog jönni az a baba, hamarabb, mint várnád :!:
Csak nyugalom...
És igen, sz@rj bele...hisz a diszkóklubban szól már a zene... :lol:
Ölellek!! :wink:

Recon
ki az a kaporszakállú :?: :!: :shock:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze
laptetőm van :!: :shock:
He-he :twisted: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jah :?: :!:
Magamról meg nem is írtam :oops:
Szal voltam v.v.-en, levettek 4 kürbli vért.
Azt mondta a doki, hogy vasárnap menjek be estefelé, felvesznek az osztályra, hétfőn hystero, és csak kedden enged haza délelőtt :roll:
Alkudozni akartam, hogy ne kelljen hétfőn ott aludnom, de hát ez nem piac... :roll: :)
Úgyhogy ennyi történt.
Ma volt a 3 cn.-i v.v.
A 14., és a 21., cn. pont vasárnapokra esnek...ennek azért örülünk, mert vasárnap a kutya sincs a laborban 8) :D
Ma voltak egy csomójan :?

betty615

Betty,csajszi komolyan csípom a búrád vazze :lol: :lol: :lol: Te neked mindig sikerül megnevettetni :lol: :lol:
Ja igen és laptető?Te kis huncut :lol: :lol: Erre vadásztál,mi?
Na csaj akkor izgulok érted a hétfői napon :!: :!: :!: :!: Vv-vel mákod van!

Kép
anyci

Na látod hogy tudsz nevetni :!: :?: 8) :lol:

betty615

Betty vazek jól megcsapoltak :shock: :shock: :shock: nekem csak 1 adag vért vettek, igaz ezek azt sem tudták minek :roll: :roll: Nekem nem kérik a 14. és 21. napi vv-t 8) azért jó mert megmarad a pénzem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha ingyen lenne lehet elmennék a 21. napira de igy nem, azt sem tudnám megmondani ezeknek mit nézzenek.

Hulla vagyok 10 órakor indultam melóba, fél óra az ut és azóta egyfolytában melózok mindjárt 3 óra alig birtam valamit enni si a sok munkától. Kollégám szabin helyette is dolgoztam :D öcsém indult nagyimhoz, mert reggel onnan indul kukutyimba dolgozni :roll: nem értem miért küldte az uram :roll: :roll: :roll: talán mert ő nem tud menni, mert neki szombaton másik éptkezési telepen kell kezdeni a munkát. Vazek lesz mellllóóó végre, na meg akkor lesz pinz is :lol: :lol: :lol: Én me kullogok a férjem után, mert hát most kéne akcion legyen ő meg csak menni akar dolgozni, én meg megyek utána :lol: :lol: Nem akartam tesztelni csak a hő után menni de muszáj lesz 8)

Kép
Kép
melisch

Eltünt amit 1oraja irtam:-@
onlány

Mit dolgozik kukutyinba a tesód Melisch :?:
Csak nem zabot hegyez :?: :!: :lol: :lol:
Csak vicc volt :!:
Örülök, hogy van meló, így legalább dől a lé :lol:
Menj csak a párod után, a sex nem ágyfüggő :!: 8) :idea: :idea:

betty615

Betty már vissza is jött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kigyult valami égő neki az autónál és visszajött, most várja az egyik barátunk vigye ő mert éppen megy ő is késöbb :lol: :lol: Még jó, hogy nem akkor vacakol az autó mikor nekem meg a barátnőjének kell visszajönnünk 300 km az ut és nem értünk az autóhoz ha ottmaradunk valahol. Na de már megoldotta egy másik haver jönn vasárnap vissza igy péntekem megyünk az urammal és a srác hazahoz.

Hát az öcsi kukutyimba igen szerintem zabot fog hegyezni :lol: :wink: a 2 másik srác valami munkálatot kell befejezzen, de ha fel kell mászni a tetőre oda az öcsém nem megy mert tériszonyban szenved és ez magason van. Aztán lehet szombaton lesz egy tir lepoakolás ott segithet daruval kell nagy darab lemezeket lepakolni.

Kép
Kép
melisch

Ahháá, már mindent értek akkor :!: :wink:

betty615

Eltünt amit 1oraja irtam:-@
onlány

Onlány
má megen :?: :!: :shock: :roll:

betty615

Melisch
No komment... :roll: Na most nezem mit irt neked Csillag... :roll: anyumek anno alberletbe egy szoba konyhaba szultek be a batyam es engem is :roll: Megis normalis emberek lettunk...Persze,hogy mindig mindenki megzeretne adni minden a gyermekenek de en biztos vgyok benne,hogy nem ehezne es lenne ruhaja is mindig...ha meg valaki luxus dolgokra gondol...jah kerem az mas dolog :? A masik topikban mondtad epp multheten talan,hogy nalatok minden rendben anyagilag :roll: ezt en nem ertem....nem is ram tartozik de ha nekem cegem lenne tuti lenne sok penzunk...sajat cegnel?!En paromnak nincs sajat cege megis megvgyunk :roll: Na mind1 bocsi hangosan gondolkodtam :roll: A 21.vv-bol megnezik a progreszteront is :roll: mert ha esetleg nem lenne jo akkor azt gyogyival potoljak :? szal egy lombik elott ezek alap dolgok :? :roll:

Csillag
Na miert :shock: Annyira nem megy a bolt :roll:

Panny
Dehogy ertettelek felre :wink: Csak latom mar tobbszor kerdezted...en meg bar nem velem tortent tudok sajnos 1-2esetet :? A szakkonyvek se veletlen irodnak am :wink: en ugy vgyok vele pl a szakkonyv(hulye pelda de ez jott be elsonek :oops: )azt mondja,hogy nem ihatsz semennyit sem vezetesnel...persze azert sokan tudjak 1-2italtol nem lesz bajuk de mindig ott van az a de ha valami tortenik :idea: :roll: Es szerintem a meh nem regeneralodik egy menzi alatt :? Nekem a Hystero utan az mondta a doki illik 6hetig nem teherbe esni utana :shock: es az csak egy Hystero volt :roll:
En bizti kivarnam amit a szakkonyv eloir...azon a par honapon nem mulik semmi max a babam egeszsege...de,mint tudjuk minden doki mast predikal...ugyhogy ezen sokaig lehetne csamcsogni mi is a jo :?

A gyerektemarol pedig ngyon okosan beszeltel :wink: Nemhiaba te mar tapasztalt anyci vgy 8)

Anyci
Nem akartam mondani ne tesztelgess :roll: tesztelgetes annak valo aki birja :roll: ez olyan,mint az tomeny alkohol :oops: (na mar megint piaval jovok :oops: ) Tudod irtam az elozo oldalon a szamr es a paraszt esetet!Olvasd csak el :wink: Kép

Onlany
Nem tunt el amit irtal csak egy oldallal elorebb van :roll: de ha visszalapozol es olvasol egy kicsit tuti megtalalok :roll: Probalj kicsit megnyugodni mert tulporgeted magad :arrow: a tegnapi tesztet reggel csinaltad?Es a mait mikor?Mert ugy olvasom,hogy a 2.-at csinaltad 3kor :? LH tesztek csakis keso delutan este legjobban 6-7korul ajanlanam :roll: Teljesen nem tudom igy mi van de ha mondjuk feltennel majd egy potot eseteg elorebb jutunk :roll:

Betty
es sok jora arira akadtam a multkor 8) ott oldalt lehet inglisul kivaasztani a kategoriakat bal oldal asszem 8) Kicsit erzekenyebb vgyok a kelletenel es zavar hogy mostansag sokan onzo modon csak magukrol irnak...en meg orakat ulok mindig itt,hogy senkit ne hagyjak ki...es tudod amikor mar fogod a kezet x embernek vegigvagy veluk sok mindenen es aztan meg tojnak a fejedre az nem esik jol...meg ugy amugy is...valami lehet...tegnap is elpityeregtem magam 2szer is met apacska ramformedt :roll: :oops: lehet en is depizek a fogigatlotol :shock: Na de majd elmulik...ilyen meg eddig ugysem volt :roll:
Orulok,hogy haladsz a lombik vizsgalatokkal...lassan de biztosan :wink:
Recon
Mar csak 2het 8) dokihoz kell menned? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Szeretnék valamit megmutatni Nektek.Olvastalak Titeket időnként és látom, hogy nem csak én voltam sikertelen a teszteket illetően..sikertelen és mégsem.
Csak azért írom le a tapasztalatom ,hogy kicsit bíztatni tudjak,mert néha történhet jó, akkor is, ha minden egyéb másfelé mutat, ha az orvosok szerint sem lehetséges.
Talán emlékeztek jó egy hónapja tettem fel lh képeket, nem tudtam mit kezdeni velük.Közben voltam orvosnál, azt is mindjárt leírom.
Az lh teszteket egy olyan hónapban kezdtem ,amikor már két hónapja nem volt menstruációm, de nem terhesség miatt.Amikor az első tesztet csináltam azt csak úgy hasraütésszerűen, aztán még pár napig, a dátumok látszanak.Meggyőződtünk, hogy a teszt megfelelően működik, a hormonjaim viszont a legkevésbé sem.
Kép
Így nézett ki.
Az uh eredmények:
07.17.hcg teszt negatív, megnagyobbodott petefészkek, ciszták.
07.23.terhesség nem látható,vastag nyálkahártya, de 8 mm-nél nagyobb tüsző nincs egyik p.fészekben sem, viszont van sok-sok ciszta továbbra is.Pcos gyanú.
Megbeszéltük, hogy várunk még két-három hetet, ha akkor sem jelentkezik menzesz, akkor gyógyszer kell.
Eszembe sem volt hcg tesztet csinálni, hiszen lehetetlen volt ,hiszen azt mondták nincs peteérés sem...
08.08.uh :terhesség nincs,javasolt a méh mielőbbi műtéti kiürítése, endometrium:25mm(az orvos azt mondta,nem akar mellébeszélni, valószínűleg volt egy korai vetélés és egy visszamaradt embrionális szövet termel vmennyi hcg-t és ez a ny.hártya magától már nem szakad le, de biztosan nem terhesség, az nem így néz ki...)
08.10.vv béta hcg:1950.Itt már sírtam, kétségbeestem, mert tudtam ,hogy ez egy fennálló terhesség, de akkor meg valószínű méhen kívül, vagy még rosszabb egy tumor..
08.11.uh 5mm -es petezsák a méhben!!!!!!!!!!!!!!A kis drágám, akit már most mindennél jobban szeretek, ott bújkált!!!!

Szóval ilyen lehetetlen helyzetben, menzesz nélkül, ilyen lh értékkel teherbe estem..az elvégzett vizsgálatok sűrűsége miatt biztosan tudható ,hogy 17 után legkésőbb 22-én éjjel volt ovuláció..Azt is tudom,hogy 21-én és utána 25-én voltunk együtt a férjemmel.

Megtörténhet, csak szeretném ha mindenki, minden kudarc, minden félelem ellenére hinni tudna benne.Bármennyire is akartuk, ebben a hónapban számítottunk rá a legkevésbé.Ki tudja mi jön még ezután, de megtörténhet, bízzatok benne.

Mindenkinek mielőbbi boldog babavárást kívánok!

KépKépKép
tünci28

Briget tudod a magán azt jelenti egyszer fen egyszer lenn :cry: :roll: ha könyvelést nézném ajaj szuperül állunk, igaz most éppen veszteséggel de nincs bibi. Na mikor azt nézem, ki és mikor fog pénzt adni hát sírás, legalább 4 céget perelünk, abból talán 1 fizetőképes és van egy eléggé szép átverés is, az illető csődőtt jelentett és majdnem 38.000 eurónak megfelelő összeggel lóg, esély, hogy valamit is kapjunk nagyon kicsi. Könnyű azt mondani ha saját cégem lenne tuti sok pénzem lenne :x utálom azokat akik így gondolkoznak, olyan naivak na de nem vitázok senkivel. Banknak is lógunk zsével, a házunk jelzálog hiteles, ha szakad a hurok bizony a cég egyik kölcsönét saját szakállal fedezte és rámehet a házunk más vagonunk nincsen. Van munkánk de ha nem fizetnek akkor sajnos ez vár ránk. A pénz ahogy jön úgy megy is és egyre kevesebb jön. Ja és nem hari de régen egészen más világ volt, azért lehetett munkát kapni sokkal könnyebben. Nem félek sem a szegénységtől sem a munkától de ha most minden a fejünkre esik pont nagyon nehéz lenne még a babára is gondoljunk. Már nem vagyok ennyire pesszimista, vannak napjaim mikor összeomlok mikor összeírom kinek mennyivel tartozunk és megnézem honnan várhatok pénzt és látom, hogy nagyon kevés a biztos bejövetel. Na meg még rajtunk kívül legalább 12 ember fizetését is ki kell termelnünk és behajtanunk. A mai rendszerben nagyon nehéz, csak az fog fennmaradni aki idegileg elég erős :cry: és lehajtott fejjel megy előre és nem néz se jobbra se balra csak megy előre. A hangulatom mindig más és más attól függ melyik listát vizsgálom és ki mikor kér pénzt és nekem mennyim van és mennyit tudok adni. Rengeteg ismerősöm van akinek saját cégje van és senki nem vagánykodik, hogy jól megy neki az idén, kivéve egy könyvelő barátom de az is csak azért, mert náluk nem nagy pénzek forognak és így kicsit nem veszik annyira észre. Aki tisztességesen dolgozik hidd el egyik napról él a másikra nálunk.
Becs szó erről itt soha többé semmit nem írok, mert nagyon félreértettétek. A baba fontos de frászom van nehogy még elvetéljek a bajok miatt ezért érzem néha úgy, hogy vajon itt van-e pont most az ideje mert egy feszt idegeskedem és félek a jövőtől. De lehet megfordul a világ, néhányan kifizetik az adósságaikat, kapunk egy pár új jó munkát és kimászunk a slamasztikából, legfejtebb nem leszünk milliomosok de adósságunk sem lesz.

Tünci ezek nagyon elgondolkoztató és jó hírek, a nevedre emlékszem. De a tesztjeid alapján még 25-én is lehetett ovulációd :wink: a sok vizsgálatokat ugyanaz a doki végezte????????? hogy, hogy nem látta a babát és végül csak meglelte??

Most nem vagyok szomorú következik az ovu és végre már vagy 3 hónapja nem volt tojcsis húzható nyákom, ma volt :D :roll: :!: és az LH 2 csíkos negatív igy minden be akarunk adni, ha kell vasárnap nem jövök vissza maradok "dolgozni" a férjemmel és csak hétfőn jövünk együtt haza. Lássuk mikor lesz a bum 8)

Kép
Kép
melisch

Melisch,épp ezért akartam megmutatni a teszteket.Nem lehetett 25-én ovu, mert 23-án kora reggel MÁR nem volt repedésre kész tüsző, csak 8-10 miliméteres másodlagosak.Tehát mindenképpen előtte volt, függetlenül ,hogy a teszt mit mutatott és függetlenül ,hogy nincs menstruációs ciklus rendesen.
Ki érti ezt, a biológia valószínűleg minden orvosi meghatározást felülír. 8)
tünci28

Tünci

Nagyon örülök a jó hírnek!!! :)
Vendég

Melisch

Nem akarásnak nyögés a vége!! :?
Vendég

Tünci tudod ha megvan a végén a jó eredmény csak az a lényeg :wink:

Milyen ti lehet jobban látjátok mint én :roll:

Kép
Kép
melisch

Melisch
Most en is soroljam... :? Biztos vgyok benne nem te vgy az egyeduli aki nehezsegekkel kuzd ki ezzel ki azzal....mint ahogy mondjak mindenkinek megvan a maga keresztje :?
Szerintem is varjal meg a babaval mert nem vgy meg felkeszulve ra :roll: ha te azt nezed,hogy egy vv-telen legalabb sporolni tudsz rosszul latod mert sokminden mulik akar egy vv-n is :? Amikor visszajottel es mondtad mesz a Kaaliba tudod mi jutott eszembe :roll: akkor nem mondtam de most kimondom:Te akkor fogsz lombikra menni majd ha en megyek Afrikaba :? (Na az sem egyhamar lesz) Nem rossz indulatbol de benned semmi elszantsag nincs... :roll: ami nem is kell,hogy legyen ha valakinek megy normal uton a dolog...de akinek kuzdeni kell erte annak igenis kell elszantsag...annyi minden tudnek neked mindig irni es nem bantaskepp hanem,hogy biztassalak es kicsit megprobald mashogy latni a dolgokat de valahogy mindig suket fulekbe utkozik....itt be ott meg ki...en bevallom noiesen feladom veled kapcsolatban :? Hajthatalan vgy es ahelyett,hogy a jora gondolnl vgy a leendo babadra mindig csak a negativumot mondod es azt altalaban be is vonzza az ember...(Nem tudom olvastad-e a TITOK cimu konyvet?)

En helyzetem se rozsas de attol nem valtozik semmi,hogy folyton azon agyalok,hogy ez meg az a bajom es inkabb nem is kene gyerek...igenis csakis a jora gondolok es mindent de minden megteszek azert,hogy babam lehessen :!: Es ha netan az elet ugy hozza,hogy nem ad nekem sajat babat akkor lesz donorral vgy orokbefogadva nekem teljesen mind1 az anyava valasi erzetemen semmi es senki nem tud valtoztatni :!:

Panny
Elotted tovabbra is megemelem a kalapom :!: Nem kicsit tisztellek te egy anyatigris vgy 8) Es ngyon szurkolok neked,hogy minnel elobb osszejojjon a 4.picur :wink:

Betty
Na korulneztel mar az oldalon?

Milyen
Halihoooo 8)

Tunci
Nagyon orulok,hogy jol sult el a te mizeriad :!: :D Meg jo,hogy elmentel dokkerhez bar ha nem mentel volna akkor is ott marad a picur 8) O aztan egy csodababa :wink: Ilyen ciklussal bebabasodni!szerintem 24-en lokodott ki este mert az meg pozi de az utana levo mar nem es altaalban ejjel hajnalban tortenik meg....mindenesetre ugyesek voltatok es kivanom a legjobbakat :!: A dokid meg,hogy nem latta a babat ajulok el es ngyon orulok,hogy nem mentel bele es vartal ennek igy kellett lennie :wink:
Kép

Tobbieknek is big cupp cupp Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget legyen ahogy te mondod :wink: szól ha indulsz Afrikába, hogy készüljek a lombikra :roll: 8) Nem akarom ismételni magam de jelenleg csak olyan vizsgálatokat végzek amit kérnek a Kaáliba, nem akarok saját fejem után vizsgálatot végezni. Ha egy orvos kéri természetesen elvégzem, de nekem a sorsom nem kíséri orvos, még így nem akarok okoskodni és magamat kezelni. Ezt nem engedné a párom sem :roll:

Mivel itt mindenről írunk én éppen leírtam az aznapi lelki állapotom és megint nekem ugrottál te is meg Milyen is. Nem kértem, hogy válaszoljatok rá csupán megírtam miért nem írok manapság. Tényleg nem tudok most csak a babára gondolni, most egyenlőre más dolgokat tettem előtérbe, hiszen még van októberig és nem akarok csak a lombikon agyalni, addig még van sok és majd akkor csak arra fogok koncentrálni. Hogy negatív hozzáállásom miatt nem fog sikerülni hát ez lesz, de nem táncolok vissza azt tudom. Én azt is, hogy lesz babám és ezt érzem, mert ha két ember ennyire szereti egymást mint, mi akkor lesz és még a korunk is megengedi, hogy álmodozzunk és közbe még tudjuk élvezni az életet. Nem tudom miért de félreértettétek amit írtam, valószínű jobb ha nem is írok, mert nem arra gondoltam mint ti és nesze megint a torkomnak esettetek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.27 05:55-kor.

Kép
Kép
melisch

Bridget!

Ne hozz zavarba :oops: :oops: :oops: sztem semmi különös nincs abban hogy 3 gyereket terelgetek..nekem ez egész egyszerűen természetes!És abban is biztos vok h pl.te is ilyen anyatigris leszel :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nekem Olika előtt is volt egy műszeres befejezésem és rögtön utána egy mensi után már babás is lettem és teljesen problémamentes terhességem volt és kicsattanó egészséges a kis rosszcsont.Hát ilyen is van......lehet csak szerencsém volt ki tudja...most meg az is lehet hogy azért vetéltem el mert az akkori műtét helyére akart a pici beágyazódni....pedig már eltelt azóta 2 év....ki tudja...

Melisch!

Tényleg próbálj inkább a pozitívumokra gondolni!Gondolj arra hogy milyen jó h ott vagytok egymásnak a pároddal,hogy nem vagytok halálos betegek,hogy van fedél a fejetek felette...vagy ilyen apró kis örömökre!Nem szabad sokat agyalni a negatívumokon...persze könnyű ezt mondani de meg kell próbálni tudatosan!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Melisch

Senki nem ugrott a torkodnak,csak értelmeztük amit írtál!!És leírtuk a véleményünket!Ha ide kiteszed,szerintem "jogunk" van hozzászólni...Tudod:aki k..vának áll,ne sírjon,ha b...ák....

Picit olvasgasd saját magad,rá fogsz jönni,hogy gyakorlatilag semmi mást nem teszel,csak a negatívumokat sorolod!!És mindig a kifogást keresed!!Csak nem akarod észrevenni!Én láttam tegnap este azt a hozzászólásodat is,amit nekem írtál,de aztán törölted.No comment.
Egyébiránt semmi baj azzal,ha valaki másról is írogat ide,mint arról,hogy babababababa.Én pl egyáltalán nem írok mostanság erről.De nem húzom le folyton a többieket,mert itt mindenkinek a bíztatás kell-de nem hazugságok árán.És Bridget őszinte-ahogy én is.Ha neked ez nem tetszik,sajnálom.Én nem fogom a lelked azért pátyolgatni,hogy még jobban nyavalyoghass.Mert idegesítő a nyavalygásod.Ha valaki ,akkor Bri bizony sírhatna,mert lassan egy évtizede(!!!)szeretne babát,és jól tudja,hogy a nehéznél is nehezebb a helyzete.De megy előre,mert mennie kell a céljáért.
De mondhatnám Bettyt...de sok lányt innen.

Ha már egy pár ezer ft-os vvt a mélységekbe taszít-holott az lenne az alap,hogy a 3.nap után legalább a 21.-en is megnézik az értékeket-akkor nincs miről beszélni.Akkor Ti bizony nem fogtok kifizetni többszázezer ft-ot a lombikra...

Ettől függetlenül kívánom,hogy teljesüljön az álmod,de azt is tudom,hogy a sors majd csak akkor adja ezt meg,ha készen álltok rá és mindent megtesztek érte.Ez az idő pedig még nem jött el.
Vendég

Es ha netan az elet ugy hozza,hogy nem ad nekem sajat babat akkor lesz donorral vgy orokbefogadva nekem teljesen mind1 az anyava valasi erzetemen semmi es senki nem tud valtoztatni :!:

Bridget

Ez megkönnyeztem...meg fogod kapni,amit szeretnél,mert megérdemled!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de most csak Tüncinek írok,többre nem futja, bár jobb, ha mindenki elolvassa:

Tünci, szerintem nincs semmi csodálkoznivaló ezekben, a teszt nem valami jófajta, már bocsi, természetesen nem a magam tesztjeit akarom ezzel felmagasztalni, de látható, ez a teszt nem jól működik. Ahogyan a dokid látta, 23-án már nem volt meg az érett tüsző, azaz kiszabadult, innentől számoljunk csak, kb. a 11. napon már 25 mm-es az endometrium, ami azért már igencsak megvastagodottat jelent, és 2 napra rá már igencsak magas értékű a HCG a szervezetedben, és ez a normális, másnap pedig már látható is a petezsák, nagyjából innentől lehet észrevenni UH-on is, ha valaki babát vár. Lehet, hogy a doki sem volt túl körültekintő, de szerintem ha jófajta tesztekkel csinálod, te sem lepődsz meg annyira. Bár elhiszem, hogy a kimaradt mensik után ez egy fantasztikus áldás, mégis számolásaim alapján teljesen helytadóak az adatok, és hogy ott a babuci!

Kellemes pocakosodást, és remélem, gondnélküli lesz végig a terhességed. Szívesen veszek tőled is babaképeket ide, na meg informálj a hogylétetekről!

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

[quote="milyennincsmeg"][ írta:milyennincsmegb]Melisch

Ha már egy pár ezer ft-os vvt a mélységekbe taszít-holott az lenne az alap,hogy a 3.nap után legalább a 21.-en is megnézik az értékeket-akkor nincs miről beszélni.Akkor Ti bizony nem fogtok kifizetni többszázezer ft-ot a lombikra...

Hidd el, hogy a férjemmel ketten nem volt 2 hete annyi pénzünk, hogy a vv.-lt kifizessük. A lombikra gyűjtött pénzből fizettük ki és nem annyira horribilis összeg :cry: azóta pedig csak a tegnap kaptunk pénzt, addig kölcsön pénzből éltünk. Ez most pont így alakult sajnos, és a lombikra meglesz a keret mert már szinte annyi pénzel van a cég elmaradva nekünk a fizetéssel és reméljük addig megkapjuk. Csak a minimális kaját vettük meg manapság semmi extra vagy plusz költség. Sajnos így alakult és ezért nem végzek olyan vv-t ami nincs a papíron (amit a Kaális asszisztensnő lediktált, hogy kell). Aztán ők majd megmondják hogyan tovább, szerintem ez így normális azért megyünk konzultációra, nem?

És írtam már, hogy nem fogok többet "nyafogni", mindenki más és így kell elfogadnunk egymást, van aki ilyen nyafogós.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Pirianyó beköszöntött :evil:

Bridget,olyan bölcs vagy és olyan találó idézeteket tudsz ide berakni hogy komolyan te mindig tudod mikor mi kell az embernek,ezért imádlak annyira :lol: :lol: :lol: Én akkor is fogok most tesztelni,de csak Lh-t mert azért szeretném tudni hogy mikor lesz ovum,mert talán már a pirim is beáll rendesen.Párom azt szeretné ha szeptemberbe sikerülne,szegényem elkenődött hogy most nem sikerült,de ő valahogy mégis pozitívabb mint én mert egyből azt mondta most akkor bubolunk mint a nyulak.
Na most belőled is kijött rendesen ami a bögyöd nyomta és ez így jó és ez a normális és őszinte!

Csillag,akkor is leszek vásárlód!De csak Lh-t kérek majd,jövő héten ráér mert most még úgyse kell. :D

Melisch én nem írok semmit többiek mindent elmondtak :roll:

Milyen te megint ki mondtad a frankót!

Panny,te anyatigris :D :D

Még egy utó mondatot csatolnék.
Mi jelenleg albérletben lakunk,párom 8 hónapig munkanélküli volt(nem kapott semmi segélyt) és még akkor is azon voltunk és vagyunk hogy babánk legyen.Nem az a lényeg hogy mennyi pénzünk van hanem hogy mekkora szeretet és elszántság van bennünk,mert ahol van 3 embernek mit enni ott még egy tányérra valóra is jut.Nem az a lényeg hogy luxusban éljünk hanem szeretet és béke legyen a családban.Eddig is volt mit ennünk ezután is lesz,ha egy emberrel többen leszünk akkor is ugyan annyi jut mindenkire mint eddig,csak okosan kell beosztani a dolgokat.Gondoljatok bele a háborúk idején is születtek gyerekek és most is vannak háborúk és így is születnek gyerekek,ők se azon gondolkodtak hogy de hát hova és mibe,hanem azon hogy szeretik egymást és tudják minden rendben lesz és inkább ők nem esznek de a gyereknek/gyerekeknek legyen ételük!Ilyen egyszerű,de ha valaki a saját luxusáról nem tud lemondani és fél hogy magára kevesebb jut akkor az ne is vállaljon gyereket,mert az nem azért akar mert azt szívből szeretné hanem mert azt várják el tőle!

Kép
anyci

Anyci

Szia drága!

Én már csak ilyen "frankómegmondó" vagyok! :D

Nem sírásképpen pár mondat részemről is:

Két autóhitelünk van(mindketten épp azelőtt vágtunk bele,mielőtt megismerkedtünk),majd januárban eladtuk a lakásomat és vettük egy közös házat,arra is van hitel még 19 évig.
És mivel vállalkozó vagyok,ha elmegyek gyedre,kitörölhetem a seggem azzal a pénzzel amit kapni fogok...DE!!!Mindennél jobban szeretnénk a babát és meg fogjuk oldani az anyagiakat is!!
De nem sírok,mert utálnék szánalmasnak látszani,ne sajnáljon senki!Mert az nem visz előre!!Tudod én szinte mindig mosolygok,mert így akarom-persze attól még vannak mélypontok,de azt csak a nagyon közeliekkel osztom meg,akik tudják velem együtt "kezelni".
Vendég

Milyen szia drágaságom :D

Figyu elmondom neked év elején nekem a fizumból vonták még a 33%-ot,mert hülye voltam a bank meg türelmetlen,páromnak is van hitele,és?Amúgy meg mindig az sír akinek van,tudod a mondás is így van.Aki panaszkodik attól el kell venni,aki dicsekszik annak adni kell!
Amikor a legnagyobb szarban voltunk mert még épphogy kenyérre volt pénzünk,akkor se panaszkodtunk,mindenkinek azt mutattuk minden a legnagyobb rendben,mert nekem nem kenyerem a nyafogás és az hogy sajnáljanak.Anyám megtanított rá minket erre,hisz ő egyedül nevelt fel minket hármunkat egy keresetből és nem kapott semmilyen segélyt,de mégis volt mit ennünk,nem tudom hogy csinálta de szerintem egy mágus volt :shock:

Kép
anyci

Anyci

Na ott a pont!!:D

Aki sír,attól el kell venni,ez örök igazság!!
Vendég

Milyen adj egy pacsit :lol: :lol: Csapj a tenyerembe :lol: :lol:

Kép
anyci

Lyányok, de nagy az egyetértés itt, azért én nem szoktam a panaszosokat popónbillenteni, mert mindenki más, és ha neki éppen az esik jól, hogy jól kipanaszkodja magát a "keresztjei" miatt, hát tegye, de persze ne állandóan, az már beteges tényleg, de van, hogy valakinek ki kell beszélje vagy írja magát az ember, én is van, hogy panaszkodnék, csak ide inkább nem, anyukáméknak inkább nem, mert ők nem annyira tudnak jó tanácsokat adni, hiszen elfogultak, másra szerintem nem tartozik. Így a legtöbbször megtartom magamnak, és csak bőgök legfeljebb, néha már azt sem tudok. De szerintem jobb, ha van, aki meghallgatja mások baját, így legalább nem foglalkozunk a sajátunkkal, nemigaz?

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.Ti olyan profik vagytok LH teszt ügyeben.
Sokszor olvasgatlak benneteket!!
Szeretném megkérdezni, hogy a vizeletsugaras, vagy a tesztkazettás LH teszt a megbízhatóbb?
Én eddig olyannal teszteltem, mint amilyet Esthajnalcsillag árul, csak a vizeletsugarassal.
Kacérkodom a tesztkazettás megvételével, mert nekem a kontroll vonal mindig erősebb, mint a tesztvonal, pedig az ébredési hő és a méhnyaknyák szerint van pé csak a teszten nem ez látszik.

Ha lehetne, csatlakoznék szeptembertől hozzátok, feltenném az LH teszt képeket, segítenétek kiigazodni, hogy pozi, vagy sem?

A válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Tisztelettel:Rózsa.

Kép
rozsa1979

Rózsa, bocsi, hogy én válaszolok!

A teszt nem attól megbízhatóbb, hogy kazettás, vagy vizeletsugaras, vagy csak egy tesztcsík, ennek ebben nincs jelentősége, az számít, hogy milyen érzékenységű, és hogy mennyire jófajta a teszt. Én, és mások is teszteltek már a vizeletsugaras és sima tesztcsíkjaimmal is, melyeket én adok el, és szerintem igen megbízhatóak. Én már igen sokfajta tesztet kipróbáltam, és eddig még ezek, a One Step félék jöttek be a legjobban.

Az, hogy nem teljesen egyforma a két tesztcsík erőssége, nem feltétlenül azt jelenti, hogy nincs érett pete, lehet, hogy más időpontban kell tesztelned, de az is lehet, hogy nem lesz soha teljesen egyforma a tesztcsík és kontrollcsík erőssége, teljesen egyénfüggő. De ha minden nap tesztelsz, akkor látni fogod, mikor erősödik a tesztcsík, és mikor kezd újra halványodni. Legalábbis én még nem maradtam le ovulációról.

esthajnalcsillag

KÖSZÖNÖM ESTHAJNALCSILLAG A VÁLASZT!
Mi 4 hónapja próbálkozunk apával.
Van hőmérőzés, nyákfigyelés, voltam nőgyógyásznál is hormonvizsgálaton, rákszűrésen.
Minden hónapban LH tesztelek,a neve is One Step, mint a tiédnek, érzékenysége 20IU/ml.
Látszik, mikor erősödik a csík,csak az a baj, hogy a két vonal soha nem egyforma, pláne nem erősebb a tesztcsík, mint a kontrollé.
Már gondoltam rá, hogy jó hormoneredmények mellett létezik-e, hogy nincs pé?
Most azon töröm a fejem, hogy kövi hónapban minden nap LH tesztelek, hogy lássam mi újság, csak nem tudom, hogy melyik a jó fajta.
Egyébként a mai LHteszt szerintem pozi, mert a mai a legerősebb, a nyák tojásfehérjeszerű, a méhszáj nehezen elérhető, kissé nyitott.
A reggeli hőm 36,3.
A tegnapi 36,6 volt.
Szerintetek a teszt miért nem jelzi a pé?

Kép
rozsa1979

Melisch
Nem akartam neked esni :!: De ha ilyeneket irsz ugy erzem nem hagyhatom szo nelkul...es tudod bar nem baratokert jottem ide a bnetre baratokra leletem es nekem az a minimum,hogy a "baratoknak" nem hazudok...egy baratsag szamomra oszintesegen alapszik :roll: Lehet kicsit nyers volt ne haragudj erte de szamomra amiket irsz az nyers :roll: Nem muszaj csak a babarol irni :arrow: de az allando valsagrol es penztelensegrol...mint irtam biztos vgyok benne fele tarsasagnak itt most nem epp ugy megy a szeker,mint azt szeretne :roll: 1szonak is 100 a vege nem akarlak/akartalak bantani...csak azt hittem hogy segiteni tudok egy kicsit...tevedtem mert ha te nem engeded ugy nem fog menni...en a temat a magam reszerol lezarom es megprobalok nem hozzaszolni tobbet mert rossz neven veszed a velemenyt(bar aki kiirja ide a dolgait az ne csodalkozzon,hogy kap ezt is meg azt is)

Milyen
Te bolcs bagoly :wink: Azert te is megeltel mar 1-2dolgot :roll:
Na most,hogy ezt a mondatom kiemelted en is megkonnyeztem :oops:

Csillag
Szerintem Tunci azert csodalkozik mert a policisztas p.feszekben sok kis tuszot lattak egy se volt normal es ebbol is ossze tudta hozni a babot :wink: Igy mar ertheto a csodalkozas :)

Anyci
Nana mert en mindenkinek csak jot akarok :!: Melischnek is jot akarok nem bantani :roll: A tesztekrol annyit,hogy mivel en meg eletemben ne lattam pozi tesztet ezert nagy csapas nincs mikor nega :? az nalam a normal :? szal en tesztelek...altalaban ahogy tesztelek masnap megjon :twisted: 1szer voltam ki de ngyon :arrow: de az sem a tesztektol...amikor telon mondtak a HCG eredmeny 5 :? azaz nem sikerult a lombik :roll: Na akkor kivoltam aznap jot bogtem de ezt tudod....viszont masnap mar nem tudtam sirni ezen es utana sem :roll: Mert ezek a dolgok erositenek :wink: Nalad meg Pannynal meg meg itt 1-2lanynal nincs semmi baj ezert sokkal tobb az eselyetek,sokkal jobban kell bizni magatokban csak oda kell figyelni arra,hogy ez nem rendelesre jon :roll: De az is lehet mivel te tudod milyen erzes babasnak lenni teged jobban megvisel a nega teszt :roll: en ezt az erzest meg nem ismerem :roll: Kicsit most irigykedem :oops: na nem annyira :lol: nekem is lesz es majd akkor elmondom neked milyen erzes szamomra :wink:

Panny
32evesen 3gyerek es a 4.re varva szerintem igenis megbecsulendo :!: Itt van bneten olyan is aki a 4.melle ep a 5.et szeretnek 8) de latod van olyan is aki 1miatt mar gondolkodoba esik :roll: en is anno sok gyereket szerettem volna :roll: hat talan 2sajat lesz es akkor meg mindig orokbe fogadhatok meg 1et :roll: nekem a 3-mas jol hangzik :wink: persze ha esetleg 4-5ot tudok szulni(ami kivan zarva :? )akkor annyi lesz :lol:

Csillag
Ezt szeretem benned :wink: Te is oszinte vgy de veded a masikat meg ha esetleg ugy is gondolod,hogy nincs igaza :wink: Te is egy anyatigris vgy 8) :lol: Igazad van neha jo kimondani en is kimondtam anno :roll: mostmar inkabb a naplomban irom le a dolgokat ezzel is megkimelve a bnetes csajokat :oops: Szerintem ha olyan nyugodtan ird le azert 1-szer 1-szer kiborulhat az ember ez tok ertheto :roll: En megigerem neked probalom magam visszafogni :oops:

Rozsa
En hasznaltam ilyet is meg olyat is...a lenyeg a lenyeg mindekttonel a fullpozi az lh csucsos nap de ha mutatsz kepeket azokat jobban szemugyre lehet venni 8) es a sima tesztcsikot szeretem...de eddig barmilyenek volt Csillagtol mind jo volt :roll: Ha olvasgattal minket lathattad a szep pozi eredmenyem 8) de ha kell szoljal es mutatok :wink: Szeptember meg minnya itt van....gyere varunk 8) :wink: Most olvasom teszteltel....dobj egy fotot rola 8)
Jo hormonok mellett van pe de ezt inkabb a 21.napi vv-telbol lehetne megmondani :roll: A 3tizedes holeeses pedig jol hangzik :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Haalihóóó!
Minyá jövök, visszaolvasok :!:

betty615

ok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
értem a helyzetedet, amit leírtál, mert néha én is így érzek... :roll:
De melyik oldalon akadtál sok jó arira :?: :!:
Mert a blinkibee.com még mindig szarakszik :?
A tekid meg csak megy...mendegél...sosem fárad el :D

Tünci
én már közben gratuláltam a másik topicban is neked, de akkor most itt is nagy gratula!!!!
Hát igen...csodák márpedig vannak!! Semmi sem lehetetlen!!! :wink:

Melisch
jó "gyúrást" a bébire :!: :!: 8)
Mindent bele :!:

Bakker
még olvasok vissza javába, minyá írok még......jóó sokat írtatok, de nem baj :!: 8)

betty615

olvasgass nekem menni kell de majd meg benezek mikor ti alszotok 8) hat ott talaltam sokat az lehet nem engedi megcsinalni oket de en is talaltam szamomra valot majd mutizok egy parat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci
Gyere el hozzám, hozd magaddal pirit is :!:
Lelövöm :!: 8) :twisted: OK :?: :!:

Rózsa
üdv. a klubban :!: 8)
Várunk :!: :wink:

Húúú vazze, mennyi bötűűű :!: :shock: :shock: Most jojózik a szemem is :!: :shock: :lol:

betty615

EHCS

Azért azt ugye leszögezhetjük,hogy más a panaszkodás és más a folyamatos rinyálás,ugye??
Senki sem rossz szándékkal ír-én személy szerint ébresztő szándékkal...ez a sok sírás-rívás nem vezet jó irányba,és ezt pontosan tudom,mert estem már én is ilyen hibába.

Abban hiszek,hogy szembesíteni kell az embert ilyesmivel,mert ha Ő maga nincs tisztában ezzel,akkor nem is tud változtatni.

De nyugodtan hívjatok Csernusdoktornőnek!! :wink: :lol:
Vendég

Rózsa

Üdv itt!

Ha ez vigasztal,nekem még sosem lett erősebb a tesztcsíkom :D
Vendég

Csernusdoktornőő :!:
Akkor most bevállalja :?: :?: :!:
Igggen vaaagy neeem :?: :!: :twisted:
:lol: :lol: :lol:

betty615

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és az üdvözlést is.
Holnap írok bővebben, a tesztet nem tom lefotózni, mert hirtelen felindulásból kidobtam :wink: .
De majd kövi hónapban.(Ha kell még, de remélem helyette a hcg lesz zebrás
:lol: )
Láttam itt szép pozi tesztet, de az enyém a mai kb.olyan, mint Tüncinek a július 22-ei, mindig ilyen a legerősebb, a többi gyengébb, vagy negatív.A tegnapi még teljesen nega volt.
Szép estét mindenkinek.Majd visszaolvasok legelőlről mindent.
JÓ ÉJT!

Kép
rozsa1979

Betty

mi a fenét vihogsz itt,miiiii?? :D :D

Vigyázzá,mert kifaggatlak!! 8) :lol:
Vendég

Viduljunk egy kicsit...

Rózsa
holnap várunk 8)
Kár, hogy a tesztet kidobtad :roll: de mindegy, majd legközelebb... :D
Jó éjt neked!

Állathatározó

1. A tehén
A tehénnek négy lába van, viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz, még aránylag szimmetrikusak is. A tehén szemből és hátulról szimmetrikus a leginkább, jobbról illetve balról nem nagyon. Felülről és alulról nehéz a tehenet vizsgálni, mert fentről ráeshetünk, alulról meg ránk léphet.

2. A malac
A malac testének szimmetrikus vizsgálatakor hasonló eredményeket kapunk, mint a tehén esetében. A malacot azonban magasabb emberek felülről is megnézhetik, mert a malac egy alacsony állat, és így könnyebb a rálátás. A malac nem szokott tehénre támadni.

3. A sündisznó
A sündisznó nem áll másból, mint valószínűleg négy lábból és szúrótüskékből. Az oroszlánra és a mérges kígyóra csak akkor támad, amikor azok nem támadnak rá. Rendkívül éles fogai a szájüregétől a vastagbeléig tartanak.

4. A gólya
A gólya csőre nagyon hosszú, és elbír legalább 3 kilógrammot. Ezenkívül piros színe van. A kisbabák ezért szeretik annyira a piros színt. Ha a kisbaba több mint 3,5 kg akkor a gólya vagy lezuhan, vagy lassan repül. Az öreg gólyák lezuhannak.

5. A bálna
A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testű vízi lényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat. Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.

6. A zöld szemes ostoros
Az egyik zöld szemes ostoros a Mars bolygóról esett le a Földre. A Marson pusztákon élt, kedvenc időtöltése a lovaglás volt. Ehhez kellett neki az ostor. A zöld szem meg adott volt.

7. A bogár
A bogár nem egy állat, hanem sok kis apró repkedő állat összefoglaló neve. De mindegyik ugyanazt csinálja. Nyáron belerepülnek a fagyinkba, télen meg megfagynak.

8. A mérges kígyó
A mérges kígyó nem is mérges, csak valaki kitalálta. Valójában szégyenlős amiért keze helyett lába nőtt ki. A lábai nagyon csúnyák, ezért inkább nappal visszahúzva tartja azokat. Így futva nem tudja utolérni áldozatát, inkább beleharap egy jó nagyot.

9. A sárkány
A sárkány közeli rokona a halnak. Ezt testfelépítésük is bizonyítja, hiszen vannak olyan sárkányok, amelyek testét pikkely borítja. Mivel a sárkány majdnem hal, a bálna pedig egyáltalán nem, így biztosan állíthatjuk, hogy a sárkány és a bálna nem egy őstől származik.

1O. A majom
A majom és az ember között sokak szerint nagyon sok közös vonás van. Ilyen például, mindkettőnek földig ér a lába, nem tudja a saját fülét megharapni, stb. A majom azonban különbözik is az embertől, hiszen az emberrel ellentétben nem csinál fölöslegesen hülye dolgokat. Ez egyébként minden állatra vonatkozik.

11. A kolbász
Nem tévedés. A kolbász is egy állat. A fizikai törvényeket figyelembe véve nem is lehet más. Az anyag nem vész el csak átalakul. A kolbász alakjából nem lehet egyértelműen megállapítani, milyen állatról van szó, hiszen ilyen formában az állat nem mozog.

12. A galamb
A galamb nagyon értékes állat. Ellentétben a többi kétéltű énekesmadárral, a galamb nem kétéltű és nem énekel. Viszont van fehér színű is, és hangosan tud búgni.

13. A kétpúpos teve
A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

14. A zsiráf
A zsiráf abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja lehányni magát, mert a félig megemésztett étel a gravitációs erő miatt nem tud a hasából a fejéig eljutni a hosszú nyaka miatt. Sok részeg ember ezért szokta nyújtogatni a nyakát (mármint a sajátját).

15. A róka
A róka ravasz állatnak van kikiáltva, de valójában egy rendes vadász 5OO méterről távcsöves puskával simán agyonlövi. Ilyenkor cseszheti a ravaszságát.

16. Az elefánt
Az elefántok, ha arra kerülne sor, hogy dolgozniuk kellene, biztosan kihalnának. Egyébként meg nem. És nem azért kicsi a farkuk, hogy meg tudjanak fordulni a telefonfülkében, hanem mert nagyon magasan van és kicsinek látjuk. Az elefánt sem szimmetrikus oldalról.

Feleség a férjnek, reggel 9 órakor:
- Drágám, ne süssek neked egy finom rántottát?
- Köszönöm, de nem kérek. Ez a Viagra elvette az étvágyam, nem vagyok éhes.
Feleség a férjnek délután 1 órakor:
- Drágám, ne csináljak valami finom ebédet neked?
- Ez a Viagra teljesen elvette az étvágyam, nem vagyok éhes.
Feleség a férjnek, este 6 órakor:
- Kedvesem, nem ennél egy kis húslevest?
- Á, nem. A Viagra teljesen elvette az étvágyam, egyáltalán nem vagyok éhes.
- Azért egy kicsit lemásznál rólam? Én már majdnem éhen halok...

Három vállalkozó meglátogat egy múzeumot. Észreveszik, hogy a bejárati ajtó javításra szorul, így hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak.
Az első felméri az ajtót, felír néhány számot, majd közli:
- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én hasznom.
Józsi, a második vállalkozó szintén méricskél a múzeum ajtaján, számolgat, aztán ezt mondja:
- Szerintem ki lehet hozni 80.000-ből is. 35.000 az anyag, 35.000 a melósok, és 10.000 nekem.
A harmadik odanéz zsebretett kézzel, és foghegyről odaveti:
- 280.000 forint.
A múzeum munkatársa teljesen elhűlve:
- Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!
- Roppant egyszerű: 100.000 magának, 100.000 nekem, a munkával meg megbízzuk Józsit.

A székely meg a fia az érett gyümölcsöket szedik össze a kertben. A fiú megkérdezi:
- Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám?
- Hát, ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka.

Este a tanyán a férj ujságot olvas, majd egyszercsak megszólal:
- Te asszony, tudtad, hogy az ember az egyetlen faj a földön, ahol a nősténynek is van orgazmusa?
- Próbald csak ki! - kap az alkalmon a feleség.
A férj erre kimegy. Egy óra múlva lihegve, csapzottan jön vissza.
- Hát, a tehénnek, a kecskének és a birkának tényleg nem volt. A disznóban nem vagyok biztos, mert az végig visított...

A szemészeten a beteg letolja a gatyáját és csupasz fenekét az orvos felé fordítja.
- Jóember! Tudja ön, hogy hol van? A szemorvosnál!
- Tudom, tudom. De látja doktor úr azokat a kis szorszálakat a fenekem körül?
- Igen, látom.
- És azok végén a pici kis gombócokat?
- Azt is látom!
- Nahát! Ha azokat megpróbálom leszakítani, mindig könnybe lábad a szemem!

A roma lop egy fadorongot az erdőből.
Elkezdi faragni, már félórája farag, amikor jön a komája:
- Hé, Gazsi, mit faragsz?
- Hintalovat a drága kicsi fiamnak.
Egy óra múlva jön a felesége:
- Gazsi, mi lesz ebből?
- Baltanyél.
Két óra múlva jön a kisfia:
- Apu, mit faragsz?
- Fogpiszkálót, ha ezt is el nem cseszem!

Az öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura, hogy riportot készítsen kisiskolások részére.
- Kérem mondja el egy napját!
- Hát édes fiam, reggel felkelek, megeszek egy fél oldal szalonnát. Megiszok rá 4-5 pálinkát...
- Na de bátyám, ezt így nem lehet, mondja inkább hogy könyvet olvas.
- Jól van fiam. Tehát felkelek reggel, megeszek egy fél oldal szalonnát. Elolvasok 4-5 könyvet, aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnő a tudásszomjam, hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem, pihenek egyet. Mikor felébredek, megeszek egy jó nagy darab csülköt 1 vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba. A Pista már rendszerint ott vár. Együtt elolvasunk vagy 12-t, egészen addig, amíg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz, mert neki meg nyomdája van!

betty615

Milyen
8) :lol:

betty615

Tudjátok....

betty615

Hogy ez....

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?