Új privát üzeneted érkezett!

Szisza!

Gratulálok a Hugidnak, nagyon szép nevet választottak :wink: .

Már egy ideje azon gondolkodom, hogy miként lehet a gyereknek agyvérzést okozni, de azon kívül, hogy a fejét verem a földbe nem igazán tudok mást elképzelni. Egy ember meg ilyet nem csinál a gyerekével - honnan vette ezt az orvos???

Szilvi!
Nagyon szép helyen voltatok, mi szombaton jöttünk meg, de még ma sem tudtam, hogy hol vagyok.

Ildi!
Nem tudom, hogy gratuláltam-e a babásodásodhoz, de akkor most megteszem, maximum újra.

Hékás!
Te is már túl vagy a felén :D . Pocakfotót mikor raksz fel?

Susy!
Nem csak a tesód tud szép képeket csinálni, hanem Te is!

Ronci!
Párod ilyen későn jár haza? Hol a pocifotó?

Kinga!
Én is bankban dolgozok, mondjuk központi területen, ha kell valami segítség, akkor szívesen (Mátyás királyéknál).

Mmanya
mmanya

Sziasztok!

Ma egész nap recepteket gyűjtöttem. Na, jó, dolgoztam is, de a recepteket jobban élveztem. :D

Encsike, csak előkerültél. Már kezdtem aggódni. Köszi a drukkot! Előre megvettétek a karikagyűrűt?

Ildi, én sem nagyon szeretem a hivalkodó ékszereket. Igazából fülbevalót nem is hordok már. Ki van bökve a fülem elég sok helyen és régen volt is benne sok fülbevaló (több is volt felül a porcban), de már nem bírja a fülem még az aranyat sem. 3 percet sem bírok benne. Karkötőim, gyűrűim vannak, meg nyakláncok, de azokat sem szeretem, mindig úgy érzem, megfulladok bennük. :roll: A gyűrűvel meg az a bajom, hogy van egy gyönyörű Frey Wille gyűrűm (Mucha Sara Bernhardt kollekciójából-imádom), amit ballagásra kaptam a páromtól, ezt hordom a bal gyűrűsön, és van egy csináltatott arany-fehérarany, Klimt stílusában (majdnem olyan, mint egy karikagyűrű), ezt meg a jobb kezemen. Nem fog elférni a karikagyűrű és kísérőgyűrű!!! :lol:

Susy, tökjók a képek, kicsit visszautaztam velük Karosra. :D Te is, és Kristóf is jól néztek ki.
Szerintem is gyógyszertári fürdető. Bendi ekcémás volt, az is olyan rettenetesen száraz, ő kapott szteroidos krémet is, de csak vészhelyzetben használtuk. Mostanra (kopp-kopp) kinőtte nagyjából. Mi neki a Logona gyerektestápolóját használjuk. Bio termék és nincsenek benne kőolajszármazékok. Érzékeny a bőre, tőlem kapta. :?

Mmanya, laptető! :D
Köszönöm, hogy felajánlottad. Ha aktuális lesz, szólok! Nagyon jólesett! A barinőm is Mátyáséknál dolgozik, pénztáros. Bár nálatok kicsit máshogy van, mert ő betétezik is, meg számlázik. Te mit csinálsz a bankban, ha nem titok?

Anita, akkor nálatok most lesz a valódi elválasztás. De nem féltem Bogidat, mert nagyon talpraesettnek tűnik. 8)

Eltűnök padlizsánkrémet csinálni holnapra. Apa lesi ezt a rendkívül fontos meccset :roll: , így én is lefoglalom magam.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Én is meccset néztem!!! Mivel DEBRECEN!!!!!!! :lol: :lol:
ÉS TUDOM, HOGY NEM SOK MINDENKIT ÉRDEKEL, DE NYERT A LOKI!!!! és most bekapcsolva maradt a caps.lock. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt!!!

Kinga!!! Este mondtam páromnak ezt a rendkivül fontos meccset, tisztára jót vigyorogtunk rajta...mondtam, hogy biztos szó szerint idézted a párod! :lol: :lol: Kinga mikor tesztelsz?
Amúgy ki hogy van?
Kénytelen leszek magam csinálni fotót a pocimról, mert párom sosem ér rá...

Kép
Kép
ronci

Köszi lányok, tényleg nagyon szép volt minden, én is már sokadszorra jártam 1-2 helyen, de bármikor visszamennék:)

a héten még kevesebbet dolgozom, meg valahogy probálom átszervezni kicsit a napjaim, hogy lazább legyen a délelőtti beosztásom

az allergiámmal küzdök, amint hazaértünk:(
még jó, hogy kint elkezdtem szedni a bogyót, ha csak pár nappal előbb is

oktoberben még festés-parketta lenne, hát nem tudom lesz e rá erőm

szept. még orvoshoz sem akarok menni, vakószinű a clostys ciklust odébb halasztjuk, majd szept.végére
Vendég

sziasztok!ha nem baj én is csatlakoznék hozzátok:)
jővőre én is szeretnék végre legalább kismami lenni...lassan 2éve próbálkozunk,de eddig semmi,pedig nagy várjuk már a zebrás tesztet:(
gondoltam irok ide,itt legalább akadnak sortársak:)

KépKép
bettike83

Ronci, lehet beteges, de én is néztem a meccset :oops:

Bernike, üdv itt, gyere bátran :wink:

Szisza!
Nem véletlen mondták a régiek, hogy a kis újszülöttek rongyosak, nagyon tud száradni-hámlani a bőrük. A gyógyszertári fürdetővel be is lehet kenni, nekem nagyon bevált Lillu extra száraz bőrén.

KépKép

KépKép
beneildi

beneildi

gratulálok a pocaklakodhóz:)
kislányod pedig tüneményes:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Szisza, tesód nem gondolkozik gyerekorvos-cserén? :shock: Nekünk a száraz bőrre nem vált be a fürdető, Johnsonst használtunk, zöld flakonost.

MManya, múlt héten raktam szerintem, de mindjárt visszalapozok, hogy nem felejtettem-e el ide is felrakni :lol: Legközelebb 3 hét múlva készül...

Nálunk is meccs-nézés volt este. Én meg álltam az ablakban, mert ott jobb hangulat volt, ahogy odahallatszott a drukkolás, ráadásul friss levegő is volt :lol: Igaz, így kb 4 mp-cel később tudtam meg mindent, mert annyival később ért ide a hang :lol:

Ronci, a pocakfotók nálam is saját kezűleg készülnek, a fürdőszoba-tükörnél :lol:

Bettike, üdv köztünk!

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!!!!!!!!!!
nálunk is meccset nézett a párom.....de kint a nappaliba........én gyülölöm a focit......... :oops: :oops: :oops: :oops:

Bettike üdv itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti Neked is köszi! :D

Brigi lehet nem volt egyértelmű ez a fürdetőkrémes tanácsom Sziszának:
ezt bizony krémként rá lehet a babára kenni, nem is kell lemosni.
Nekünk bőrgyógyi, házi doki is ajánlotta, sőt az én kiszáradt lábamat is jobban helyre hozza, mint bármelyik csodakrém. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy, szerintem ugyanezt próbálta írni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, tudom, nekünk is ezt kellett csinálni, de sajna valamiért nem működött. Mondjuk a helyettes védőnő is meglepődött, hogy miért ilyen fürdetőt írt fel a védőnő, mikor másikat szokták. Lehet, hogy az volt a baj????

Brigi

Kép

Kép
hékás

én úgy utálom ezeket a fürdetőkrémeket.......brrrrr

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

én is utálom a focit:s

hála az égnek a párom sem szereti...

köszönöm lányok a kedves fogadtatást,aranyosak vagytok:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Brigi
Szerintem mi nem láttuk azt a pocakos fotót, nem szánsz meg minket? :)
Ti használjátok még a krémet a fütyire?

Kristóf tegnap este leesett az ágyról. Nagy ágyon alszik, körbe volt rakva, csak túl araszolt a párnán, és potty le esett. Elég lila lett a homloka és ki is repedt picit, de szerencsére más nem történt. Most mindent kipárnáztunk, mert sajna a kiságyában nem alszik csak a nagy ágyon, nem akarnám, hogy még egyszer megüsse. :(

Ma volt itt egy asztalos (Ildi megadom az elérhetőségét ha gondolod a Gombait nem ajánlanám) Ha érdekel leírom priviben, hogy miért nem. Holnap mondd végleges árat, de szerintem meg fogunk tudni egyezni. 3 hétig kb. nem lesz konyhám, arra gondoltam haza mennék anyáékhoz Kristóffal, de akkor hogy csinálunk kistesót? :roll: :)

Kép
Kép
susytunder

Ja!
Bettike
Üdv köztünk, mit tudhatunk rólad? :) ( mi ilyen kíváncsi fajták vagyunk) :lol:

Kép
Kép
susytunder

susy mond apinak küldje utánad a katonákat............. :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Millió bocsi, úgy látszik, felébredt Marci, mielőtt idejutottam volna. Szóval múlt hétfőn ilyen voltam:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, akkor én voltam az értetlen, bocsi :D

Susy, asztalos ügy továbbra is érdekel :lol: Nálunk egy beépített szekrény lenne a feladat :wink: kíváncsi vagyok atapasztalataidra :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Pocakképre :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

lassan 5 éve vagyok házas,boldogok vagyunk...de még hiányzik a boldogságunkból egy kisbaba,lassan 2 éve küzdünk érte:(eéső baba lenne...

KépKép
bettike83

Betti, meg lesz a baba is :lol: jársz/jártál már kivizsgáláson emiatt?

KépKép

KépKép
beneildi

mostanában nem voltam,de majd akarok menni,ennyi idő után már muszáj lenne tudni miért nem akar összejönni a baba..

KépKép
bettike83

Hékás nagyon csini kismama vagy!!!!!!!!!!!!!!

Betti sikerűlni fog az a baba!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"]H írta:nitacska007ékás nagyon csini kismama vagy!!!!!!!!!!!!!!

Ja, nem véletlenül van fejnélküli pocakfotóm :lol: :lol: Különben nem hallanám ezeket a bókokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

az én fejemet se láttátok még,......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi lányok a jótanácsokat. Most hugiék a szülésznő javaslatára fürdetőkrémmel fürdetnek és a nagyon száraz részeket vékonyan bekenik aloes babaolajjal. Reméljük hamar helyrejön a bőre.
Gyerekorvossal most nem tudom hányadán állnak. Azt tudom, hogy a védőnő által javasolt dokit rögtön elvetette hugom, mert nagyon unszimpi volt. A mostani dokit a körzetink ajánlotta és először jónak tűnt. Most nem tudom hogy fog hugi végül dönteni.

hékás
Gyönyörű a pocid. :lol:

bettike
Üdv a fórumon. Mindenképpen keress fel majd dokit. Hugiéknak két év után jött össze a baba lombikkal. Rendesen megszenvedett a kisasszonyért, de megérte. :lol:

Susy
Hogyhogy 3 hétig nem lesz konyhád?? Nekem egy nap alatt berakták az egészet. Anyuéknál, ahol az egészet szét kellett robbantani és burkolni, majd újra felépíteni az sem volt egy hétnél több.

Szilvi
Kép
szisza75

szisza

elhiszem h megszenvedtek hugodék,de legalább meg lett az eredménye,ez a lényeg:)
ja és gratulálok nekd is a pocaklakohóz:)
nita

remélem én is:)tényleg nem láttuk még az arcodat,csak a giga pocakot :lol:

hékás

tényleg csini vagy:)

KépKép
bettike83

szisza

mikor teszel fel képeket a kis csajsziról?:)

KépKép
bettike83

Betti stanába nem szándékozom megmutatni a fejem.......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisza
Azért leszünk széjjel ilyen hosszú ideig, mert a konyhában ami van kő, legalább nagymamámmal egyidős és nincs alatta aljzat beton. Azzal pedig kb. 1 hetet kell várni, hogy a burkoló rámehessen dolgozni. Aztán át lesz tervezve a gáz cső, mert most rosz helyen van, a villany a víz...szóval minden.

Brigi
Csini vagy! De én oda képzeltem a fejed is, és jól passzol. :lol:

Nita
Mi az hogy stanában? :roll: :oops:

Ildi
Holnap írok privit.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

szerintem mostanában akart lenni :lol: csak rosszúl sikerült,én is néha szoktam igy járni,és utánna csak lesek,mekkora marhaságot irtam :lol:

KépKép
bettike83

igen mostanába akart lenni.........bocsiiiiii....... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

semmi baj:)

KépKép
bettike83

Bettike üdv!

Én vagyok itt a legrégebben küzdő...igaz 3.párom fogyasztom, de 8-9.éve nem jön a baba.És semmit nem találnak...mindenki ok, illetve ami volt, orvosolva lett...
ugyhogy kitartás!
Vendég

szilvi

nem semmi,főleg h nem tudják mi bajod lehet.azért remélem idővel csak sikerül végre...

KépKép
bettike83

Szilvi nem lehet hogy akkor pszihés oka van ho nem jön a baba???????!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi, lesz még Neked babád, higyj benne :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

csatlakozhatok én is? Mi ugyan még csak a tervezők táborában vagyunk, de nagyon szeretnénk ha jövőre babázhatnánk.

Van már egy 6 éves kislányunk, neki szeretnénk kistesót :) .

Így ismeretlenül is gratulálok a sok szép babához és pocakhoz!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

persze gyere nyugodtan,bár én is új vagyok még:)
remélem mielőbb babásodsz:)

KépKép
bettike83

Lányok, természetes, hogy lehet csatlakozni :lol: majd beledrukkolunk mindenki hasába egy babát, jó? :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Szia Betti,

köszi a szíves fogadtatást :D .

Igen én is remélem. Lassan 2 éve tartó gyógyszeres kúrát hagyok abba (bromocryptin) így végre remélem fellélegezhetünk.

Dolgozol, tanulsz?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Beneildi,

ez jó, tetszik, "beledrukkolunk" mindenki hasába egy babát :wink:

köszönöm neked is, jönni fogok és írok.

Próbálom felvenni a szálakat és megismerni benneteket.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

virágkertészettel foglalkozom itthon:)

és te?

mi is lassan 2 éve próbálkozunk

KépKép
bettike83

Sucer, csak hogy könnyebb legyen:
30 éves vagyok, most itthon vagyok két éves kislányommal, nagyon várt Kistesóját februárra várjuk. Pest megyében lakunk mi is :lol: bár tőletek egy kicsit távolabb :wink: Sokan vagyunk itt, akik megküzdöttek/küzdenek a babért, szóval tényleg drukkolunk egymásnak
:lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
nagyon szép a kislányod a vonalzós képen :) . igen tudom, hogy nem vagyok egyedül. Az elmúlt 2 évet "egyedül" csináltam végig, mármint nem írtam fórumokra, csak a családomnak és a munkámnak éltem. Korábban itt a babaneten más néven rengeteget írtam, de aztán az idővel lecsendesedett. Szerencsére a korábbi fórumokról megmaradtak jópáran akikkel ma is kapcsolatban vagyok.
Én is csak drukkolni tudok mindenkinek.

Betti,
de szép szakmád van! Irigyellek érte :) . Nekem a kertünk jelent sokszor kikapcsolódást, nagyon szeretek vele foglalkozni. Én irodában dolgozom, logisztikusként. Előtte 3 évet otthon voltam a kislányunkkal. A suli kezdést már úgy szeretném "menedzselni", hogy a picivel otthon vagyok :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

beneildi

aranyos töletek h támogatjátok egymást:)

KépKép
bettike83

Ildi,

ez lemaradt: gratulálok a pocilakóhoz, vigyázz magatokra! :)
Pest megye, pesti oldalán laktok?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Betti,

mikor van pontosan a szülinapod?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép