Sziasztok!
Ma egész nap recepteket gyűjtöttem. Na, jó, dolgoztam is, de a recepteket jobban élveztem.
Encsike, csak előkerültél. Már kezdtem aggódni. Köszi a drukkot! Előre megvettétek a karikagyűrűt?
Ildi, én sem nagyon szeretem a hivalkodó ékszereket. Igazából fülbevalót nem is hordok már. Ki van bökve a fülem elég sok helyen és régen volt is benne sok fülbevaló (több is volt felül a porcban), de már nem bírja a fülem még az aranyat sem. 3 percet sem bírok benne. Karkötőim, gyűrűim vannak, meg nyakláncok, de azokat sem szeretem, mindig úgy érzem, megfulladok bennük.
A gyűrűvel meg az a bajom, hogy van egy gyönyörű Frey Wille gyűrűm (Mucha Sara Bernhardt kollekciójából-imádom), amit ballagásra kaptam a páromtól, ezt hordom a bal gyűrűsön, és van egy csináltatott arany-fehérarany, Klimt stílusában (majdnem olyan, mint egy karikagyűrű), ezt meg a jobb kezemen. Nem fog elférni a karikagyűrű és kísérőgyűrű!!!
Susy, tökjók a képek, kicsit visszautaztam velük Karosra.
Te is, és Kristóf is jól néztek ki.
Szerintem is gyógyszertári fürdető. Bendi ekcémás volt, az is olyan rettenetesen száraz, ő kapott szteroidos krémet is, de csak vészhelyzetben használtuk. Mostanra (kopp-kopp) kinőtte nagyjából. Mi neki a Logona gyerektestápolóját használjuk. Bio termék és nincsenek benne kőolajszármazékok. Érzékeny a bőre, tőlem kapta.
Mmanya, laptető!
Köszönöm, hogy felajánlottad. Ha aktuális lesz, szólok! Nagyon jólesett! A barinőm is Mátyáséknál dolgozik, pénztáros. Bár nálatok kicsit máshogy van, mert ő betétezik is, meg számlázik. Te mit csinálsz a bankban, ha nem titok?
Anita, akkor nálatok most lesz a valódi elválasztás. De nem féltem Bogidat, mert nagyon talpraesettnek tűnik.
Eltűnök padlizsánkrémet csinálni holnapra. Apa lesi ezt a rendkívül fontos meccset
, így én is lefoglalom magam.
Jó éjt!
K.