Nálunk meg itt helyben van egy savanyúságos üzem,nagyon jókat csinálnak.itt is van mindig káposzta.
mostanra megjött minden csekk és Betti igaza van, mert NEM elég a fizetésem:víz, villany, gáz, kommunális adó-ez mondjuk negyedéves-ez nálunk a szemétdíj,internet, tv,mobil =78 ezer.Erre jön még a hitel.a fizum nincs 78.
Ezért nem is nagyon bánom ,hogy nincs autónk, mert ha vmi csoda folytán tudnánk is venni vmi kis régit, képtelenség lenne már azt is fenntartani, nem a benzin miatt, mert csak alkalmanként használnák, hanem az egyéb költségek,adó, biztosítás, stb.
Abban bízom ,hogy azért eddig mindig volt vhogy,amikor azt hittük, hogy :na ezt már nem tudjuk kifizetni, akkor is elég lett végül..legfeljebb kevesebb a hús, meg a "luxusétel"
Szintus, tényleg fával olcsóbb lenne, de nem tudtunk hová tenni vegyes tüzelésű kazánt, mert a hatályos ép.szabályok szerint a kazán helyisége nem nyílhat egyazon folyosóra a lakóhelyiségek folyosójával..
Anyci, majd 9-én megyek, remélem minden rendben lesz és azután megyek csak védőnőhöz.
Megpucoltam majd az összes ablakot, de nem végeztem, elfáradtam.Még a redőnyöket is lemostam, meg a külső párkányokat, még lesz egy maratoni vasalás estére, mert elfogyott az uram ruhája.Szombaton mindenki dolgozik?Neki mennie kell.
Azt mondja annyi a melójuk ,hogyn em győzik.Tavaly ugyanezt kétszer ennyien csinálták.Ezért haragszom a melóhelyekre, mert nem is igaz mindenhol ,hogy kevesebb a munka, de azért elküldték az embereket és most megszakítják a maradékot.
Betti, eü.pont egy lappal korábban boncolgattam ,hgy mire mennyit fizetünk.
Amikor utoljára voltam a kórházban az orvosomnál,mondta, hogy elnézést, ha kicsit szétszórt, de előző nap már ügyelt és most kora reggeltől csinálja az ambulanciát(uh labor),(haza sem volt ideje menni egy borotválkozás erejéig) de igazából Ő van beosztva a szülőszobába is, úgyhogy fel-le járkál, meg mennek a kisműtők-gondolom ez az abortuszos, eü kaparásos,stb) meg aznap lesz egy nagy hasi műtéte, de most mindjárt lesz egy császár is...és az egész nőgyógyászat, + rendelők, terhespatológia,gyermekágyas részelg, szülőszobára 5!!!!!!!! orvos van...namármost ebből kettő tutti még nem is szakorvos....ezeken az osztályokon kb 50 nő lehet.Katasztrófa!!Ha még vonnak el pénzt, azt gondolom szintén béreken szeretnék megspórolni.De hogyan???EGymást műtjük majd, vagy mi?????????