Gyöngyi,
jajjjj de gyönyörű Saci baba , nagyon édes !!!! Nagyon jó lehet babázni, bár tényleg a nagylányokkal napirendet egyeztetni nehéz lehet, de szerintem ez is ki fog alakulni.
Nagyon szép család vagytok !!!
Lilla,
jó utat nektek !!!!
Brigi,
sajnos nekünk szept. 26 tuti nem jó, hiszen akkor fogjuk tartani a Zsombi és Zsófi szülinapját.
Nem is merem mondani nekik, hogy lesz nálatok buli, mert még képesek lennének azt választani.
Nem beszéltél még az Óvonőkkel erről a problémáról? Nekik kellene szerintem ezt kiemelten kezelni, s majd a gyerekek is ezt tennék.
Edit,
mindennek ára van...
, na ez csak vicc volt. Én mindennap 6 - kor kelek, hogy ideérjek 8-ra. S, ami még a csúcs, hogy hétvégén 1 nap is korán kelés Kristóf foci meccse miatt, ha idegenbe mennek. Bár, most nem tudom mi lesz a focival, mert nagyobbakhoz került , akik " csicskáztatták " őket, meg a csapatba is nehéz beférnie.
Dávidnak milyen az első benyomás?
Családdal megyünk Egerbe. Az egri várat szeretnénk megnézni. Zsombit elvarázsolta a gyulai vár 2, 5 órát töltöttünk el ott. Ezért gondoltam elvinni őket oda. Anno Kristóffal voltun, s tetszett neki. ( pedig ő nem ilyen típus).
Mi ketten itthon szoktunk hétvégézni.
Gyerekek nagyszülőznek 1 hónapban 1-2 hétvégét rendszeresen.
Detti,
lehet azért volt, mert Ambrus jobban ragaszkodik Bernáthoz, nem?
Nettke,
jegyek :
Mi is beterveztünk párat, csak aztán ai időbeosztásunk nem úgy alakult ahogy mi szerettük volna.
Nati izgulós ? Ezért maradtak ők ketten Benivel? Mesélnek egymásnak a saját csoportjukról?
Cat,
anyukád hogy van?
Annamari,
gratula az államvizsgához. remélem mihamarabb találsz valami jó helyet.