Új privát üzeneted érkezett!

Edit!
Most látom, hogy milyen lassan írok.... KépIgaz a netem is lassú.
Nekem a Nivea kamillás vált be.

KépKép
Kép
moszmota

Asszem, lehetséges, hogy rábeszéltetek az állványra a kiskádhoz. De a büfipaddal kapcsolatban hajthatatlan vagyok még mindig!!!Kép)))
Vendég

Andi! Ez most mit jelent? Lesz büfipad, vagy nem lesz büfipad?????

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

ReditkeKép
Köszi az infókat a tornárólKép Campona nekem közel van, lehet, hogy elmegyek kipróbáni. Igazolást kérnek? És mit kell vinni?

CsirkeszKép
KösziKép Én nem láttam szerencsére az esetet, apjával focizott a betonon és addig-addig gondolkozott, hogy melyik lábbal rúgjon, hogy ez lett a végeredményKép
IdegentestKépKép Én is a mosakodóra gondoltam, irrigáláshoz még nem volt szerencsém.
TengeralattjáróKépKép

Macs
BálnaKépKép irigy-irigyKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kép Jók a képekKép
Én leginkább egy anyahajóhoz hasonlítok most.Kép
A méhszáj még mindig 3000 , leletek is oké, jövő héten a doki előadása után UH, este hétkor Kép
Jó kis időpont, de egy megállóra lakom....ha megindul a szülés gyalog is besétálokKép
Most jutalomból fitt and nett fagyit habzsolokKép
Noémi
fantikbaba

Noémi,

Gratula a jó eredményekhez. Milyen előadást tart a dokid?

Juti!

Nagyon édes ez a kis manó! Remélem a mienk is lesz ilyen..-mármint nem sebes, hanem édes!Kép

Macs
maccs

Sziasztok!

Rossz volt a gépünk két napig.Kép

Látom a kád volt a téma. Én a mosógép tetejére szoktam rakni a kiskádat és a zuhany pont elér odáig, így meg tudom tölteni vízzel emelgetés nélkül. Kiborítani meg apa szokta.Kép

Hasviszketésre kaptam krémet a dokimtól./Terhességi dermatitiszem van/ Azt mondta ne olvassam el a használati útmutatót.Kép

Három hét múlva uh. Addig meg jövő héttől két hét Balaton.
linato

Csajok!

Ma nem vagyok a magam ura! Ez az idő kikészít. Csak ülök itt a székemen, és ostobán pislogok kifelé a fejemből. Még jó, hogy a nyál nem csorog a szám szélénKép

Már alig várom, hogy ott legyek a tornán. Annak is a talajgyakorlat részénél, amikor is a szivacson lehet hemperegni. Tutira elalszom, de hát kellemes zenére, ritumsra aludi egészséges, nem?

JudyKép Hogy lett a gondolkodás eredménye ez a csataseb? Kirúgta a saját lábát, vagy a labda vitte ki mindkettőt és kicsi Gergő tekebábként dőlt el? Volt sírás, vagy legényesen tűrte az esetet?

Képzeljétek, kiderítettem, hogy a munkahelyemen lehet igényelni szülési segélyt, bruttó 15.000 Ft formájában. De csatolni kell a gyerkőc szül.a.kivonatát és INDOKOLNI kell. Mit írjak indoknak???
*kell, mert jól jön
*kell, mert megszületett
*kell, mert most szültem
*kell, bár nem esek hanyatt a nagylelkűségetektől?????

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szülés felkészítő előadás (ő vagy a főorvos szokta tartani) elég szemléletes eddig egyszer voltam, most hogy szabin vagyok kihasználom az időt.Ja is a júliusi kismamában erről van egy cikk, a doki fotójával.
fantikbaba

Linato!

Mi az a terhességi dermatitisz?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

A 34. vagy 36. héttől meg lehet menni szülő szoba látogatásra, jujj de izgi lesz.
fantikbaba

Linato!

Csatlakozom Csirkesz kérdéséhez, mi azaz az?

Macs
maccs

Noémi!

Mi ma délután mehettünk volna, de ma pont apus névnapja van, és ezt valahogy máshogy akarjuk megünnepelni. Viszont augusztus 5-én ha jól emlékszem van ismét látogatási lehetőség, akkor biztos megnézzük mi is. Én is nagyon várom! Ráadásul nálunk még a csecsemős osztályt is megmutatják ilyenkor..
Hogy fogom én megállni, hogy ne kezdjek el babázni.. ?! ;)
Macs
maccs

Rögtön haza is hoznák egyetKép))
fantikbaba

Kép Kép Kép
Nem tudom párod mit szólna hozzá ?! ;) A kedves valódi szülőkről nem is beszélve! ...
maccs

Persze csak gyakorolniKép
fantikbaba

Reditke, mijazhogy az autosulest a baba mereteihez kell igazitani?Kép Hordozo alt 0-9, vagy 0-13 kg-ig van, de ezek mindegyikeben elfer egy ujszulottKép Szvsz ez az a dolog, amit erdemes megvenni elore, ne a korhazi let alatt kelljen rohangalni apuakanak erte. Merhogy elvileg mar ebben kene hazavinni a lurkot (mondjuk mi nem ebben vittuk, mert a 4 kilos fiam is osszecsuklott benne). Ja es ha ajanlhatok, Romer vagy Bbc Elios, allitolag ezek a legjobbak (igaz a legdragabbak isKép) De en azt vallom, hogy mivel ez eletet menthet, kulonosen ha sokat autoztok, inkabb erre aldozzatok tobbet.

orsoly
orsoly

Csirkesz, az orvosomat kérdeztem, hogy mit ajánl, hova menjek 3D-re, és ő mondta, hogy az apukájához. Azt mondta, ezer éve ultrahangozik (és most, hogy már idősebb, kevesebb szülést vállal, fő "profil" a 3D uh lett), ő is tőle tanulta (meg nyilván az egyetemen), és hogy benne bízik a legjobban. Szóval ezért megyek 3D-re az orvosom apukájához.
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Macs,Csirkesz!

Olyan, mint a pelenka kiütés csak a hasamon van.
Piros pici viszkető pöttyök.
linato

Liv!
Én is jövőhéten megyek 3D-s uh-ra, csak én csütörtökön. Mi a Praxisba megyünk, Győrfi Mátyáshoz, már nagyon várom. Remélem megtudjuk, hogy mit hord a picurka a lába között!
Maccs!
A 2100-s méhszáj állapota az tényleg azt jelenti, hogy valami kinyilt. Azt tudom, hogy az első szám a méhnyak (tehát szám szerint az megrövidült), és akkor még van a belső meg a külső méhszáj. Te most hanyadik hétnél tartasz? Biztos a doki nem tartotta vészesnek ha nem említette!
Györesz
23+4

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma voltunk UH-n, én nem láttam a babát, csak apuja meg a bátyja. Szép méretekkel rendelkezik, 1650 g-nak saccolta a gép. Mindene rendben van!KépKép
Közben a doki rábeszélte a fiamat, hogy szóljon a nagyapjának, hogy vigye el pecázniKépKép.

Viszont tegnap nagyon megégettem egy Teflonnal a pocimat egy kicsi részen.Kép

Kád: nálunk az állvány nem fér el, viszont a kádat használaton kívól tudjuk a mosógépen tárolni. Inkább a pelenkázással, megtörléssel van baj, mert a mosógép teteje ugyan sima, de eléggé csúszós és kicsi.
Úgyhogy (bár nem olcsó, de ugye nekünk nem kell szinte semmi), ezt találtam, a Megatoysban kapható:
KépKép
Ez használaton kívül lehet a mosógépen, egyébként meg a kádra tehető és kinyitható a pelenkázója.
Viszont akinél van hely, annál az állvány + kád összetétellel egész olcsón lehet kijönni.

Még nem akartunk semmit venni, viszont szerencsénk volt, hogy ágy kérdésben meglátogattuk a Brendont. Kellene Nátánnak egy másik ágy, hogy a baba majd az övébe költözzön. Olyat akartunk, amilyen Benié, de a másik oldalon kellene a lemászórészének lennie és 5 cm-rel rövidebbnek is. Persze olyat nem árulnak, úgyhogy meg kell próbálnunk a gyártótól beszereni... Hát érdekes lesz.
A Brendonban közben kiderült, hogy a babakocsihuzathoz illő színű mózeskosarat nem biztos, hogy később rendelni tudnak, mert a Peg Perego nem gyártja a továbbiakban azt a színt, csak valami elég hasonlót. Úgyhogy a raktáron lévő utolsó boltatlan csomagot el is hoztuk.KépKép Kicsit persze gondolkodtunk, mert pénzügyileg még nem volt betervezveKép, viszotn az meg elég furán nézett volna ki, ha a babakocsi és az autósülés egyszínű, a mózeskosár meg más színű...

Autósülés: na ezt én sem értem. Én amúgy is sajnálom az apukákat, ha a kórházi idő alatt kell egyedül vásárolniuk (kivéve persze ha nincs más (pl. koraszülés)). Nem vagyok benne, hogy mindennel elégedett lennék ilyen esetben, amit a párom vásárol (nem azért, mert ügyetlen, hanem azért, emrt én vagyok kritikus), sokkal egyszerűbb előre megvenni, és akkor olyan, amire én gondoltam...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Én is tegnap voltam dokinál, normál vizsgálaton, jövő héten megyek UH-ra (este 7-kor), előtte meg megnézem az előadást is (szerda 6 óra).
A pocidra vigyázz! Én a combomat égettem meg a vasalóval.Kép
A hétvégén festik a lakást, addig anyuékhoz költözöm Kép
Ez a kádra tehető fürdető egész praktikus. Nem tudod mennyibe kerül?
A héten megrendelem a kókuszmatracot a kiságyba, előbb persze le kell mérnem mekkora kell.
Nos babó megint csuklik.Kép Biztos megérezte hogy róluk szól a fórum.
fantikbaba

Sziasztok lányok!
Látom, tegnap nem tétlenkedtetek.Kép

A 2100 azt jelenti, hogy a méhnyak megrövidült és a KÜLSŐ méhszáj is picit nyitva van. Azért ezzel nem árt már óvatosnak lenni. Doki nem mondta?

Hétfőn voltam orvosnál. A méhszáj 2000, a bizonytalan babánkról is tutira kiderült, hogy fiú. A két legényke szépen fejlődik, szinte teljesen egyforma nagyok. Pindurka elkezdett töpörödni, a fejátmérője már 7mm-t zsugorodott. Szülésre alig marad szegénykéből valami.

Dokibácsimtól kérdeztem, hány kilót hízhatok. Azt mondta, ikrekkel 20-at, sőt valaki még többet is hízik.Kép

Véreredményeim olyanok, amilyenek, mindenki azt mondja, természetes, hogy ikrekkel csapnivaló a vérkép napi két vas ellenére is. A véralvadás miatt továbbra is két hetente vérvétel.

Rettenetes éjszakáim vannak.Kép A lábam elkezdett vizesedni (a dokim szerint ez a 24. héten még korai), éjszaka min. 4* WC-túra, ráadásul ma még a vádlim is begörcsölt. Rég nem volt ennyire fájdalmas semmi sem. Pedig napi 3 Magne B6 és egy Ca Sandoz az adagom. Ez már mindig így lesz???? (Na, jól kipanaszkodtam magam...Kép)

Ma du. megyünk magzati szív uh-ra, kíváncsi leszek rá.

Vigyázzatok Magatokra, ha megtehetitek, pihenjetek sokat!
Szép napot! Eszter
eszter28

Noémi!

De pontosan tudom, megnéztük. 19.900 Ft. Ahhoz képest hogy csak egy kád és pelenkázó, szerintem nagyon sokba kerül.
Viszont ezen kívül nekünk a babának már csak apróságokat kell venni (tegnap ugye megvettüka mózeskosarat, az volt egy nagyobb tétel), pl. vízhőmérő, orrszívó, 1 garnitúra ruha, meg a szüléshez szükséges dolgokat, és akkora is elsősorban magamnak, nem a babának. A többit meg csak mosni (mint a járóka hálóját) vagy szerelni (mint a bölcsőt) vagy csak elővenni (mint a bébiörző) kell.
Úgyhogy erre most a férjem is rábólintott (főleg, hogy így nem kell emelgetnie a teli fürdőkádatKépKép, hogy kiöntse a vizet).
Jövő héten biztosan a doki tartja az elősadást? Jó lenne egyet meghallgatni, még nem voltam egyik gyereknél sem... Csak kérdés, hogy a kisebbikkel mit csinálunk addig?

Eszter!

Vigyázzatok magatokra!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Eszter Kép
Örülök, hogy a fiúkkal minden rendben. A magasabb dózisú magne B6-t szeded? (Béres féle). Nekem azzal szerencsére semmi gondom.
A Ca és a magnézium gátolja egymás felszívódását, ugyanúgy, mint ahogy a vassal is kiütik egymást. Nem egyszerre veszed be bármelyik ezek közül, ugye?

Lányok Kép
Tegnap mement az államvizsga. Kép Mostantól már csak a babók fogadására készülök Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
20+0
(túl a félidőn Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beszti!
Azt mondta reméli nem őKépUgyanis UH rendelése van, szerintem a Márton prof.De augusztusban is lesz még előadás (minden hónap második szerdája 18-tól).Akkor legalább megnézhetem a szülő és a vajudó szobát is.
Azt hiszem maradunk a kiskád+állványnál az kijön egy tizesből.A mosógépre meg a pelenkázót rakjuk rá, most örülök hogy (bazi) nagy gépem van.Kép
Nézd meg a kismama júliusi számát (Lehel is benne van) épp az előadásról írnak.
Noémi
fantikbaba

Eszter!
örülök, hogy a két picurkáddal minden rendben! A méhszájam nekem is 2000. Gondolom Te is sokat pihensz, főleg ikrekkel!
Szerintem mindenkinek egyre több nyavajája van! Én pl. küzdök a gyomorégéssel, de annyira, hogy tegnap éjjel hánytam is tőle, és mindenki biztat hogy ez csak egyre rosszabb lesz!
De már több mint a felén túl vagyunk! Kitartás!

Orsi!
Gratulálok az államvizsgádhoz! Le a kalappal! Én képtelen lettem volna 20 hetesen egy ilyet végigcsinálni! Most aztán már tényleg csak a babócákkal kell foglalkoznod, biztos nagyon megkönnyebbűltél!

Liv!
Te vásároltál már valamit? Nekem már úgy pezseg a vérem ahogy olvasom a többieket! De én még nem mertem semmit venni, bár nagyon sok mindent kapunk és a barátnőm pont tegnap pakolt össze nekem egy halom kis ruhát, de azért mégis olyan jó lenne vásárolni! Ti mikor kezditek?

Lányok! Engem nagyon érdekelne a bébiőrző, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni, mert ahol láttam ott elég húzós az ára és azt viszont nagyon szeretnék, mert mi az emeleten leszünk a picurral és amíg alszik nekem muszáj lesz lemennem a konyhába, stb.

Puszi mindenkinek
Györesz 23+5

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Eszter! Orsi!

Már épp akartam írni, hogy régen láttalak benneteket, és remélem, hogy egyikőtökkel sincs semmi gond.. Kép

Györesz, Eszter!

Köszi az infot a számokról, a doki ugyan nem figyelmeztetett, de majd akkor mostantól még egy kicsit lazábbra veszem a dolgokat /bár ennél lazábbra???!-akkor szétesek!/, és igyekszem sokat pihizni... Kép Lehet hogy a napi 9 óra ülőmunka már nem tesz túl jót nekünk...? Akkor lassan itt lesz az ideje a táppénznek! Kép Kép Kép

Linato!

Uff! Jobbulást a pocidnak. És ezek a piros kis pöttyök valami allergiaféleség? Vagy mitől jönnek ki?

Orsi!

Óriási gratula az államvizsgádhoz!

Macs
maccs

Orsi!
garatula az allamvizsgadhoz! En biztosan nem tudtam volna vegigcsinalni "masallapotban".
Eszter,
örülök, hogy jelentkeztel, mar epp akartam kerdezni a többiektöl, hogy nem tudnak-e rolad valamit, nagyon eltüntel. Gratula a ket kis tököshöz!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Tegnap megneztem a furdetodezsat a Metroban. Volt 1 db meg. Nem volt akcios igy 999Ft-ba kerult. ugy nez ki, hogy sok szinben van a muanyag osztalyon es azok kozott volt meg 1 db atlatszo. Ez a Gyali uti Merto aruhaz.
Lehet hogy Budaorson vagy mas Metro aruhazban van meg. De itt is lesz biztos valamikor, mert mindig szokott lenni. Kép

Eszter!
Ejjel en is 2-3-4* megyek WC-re.
Az en bokam is olyan mint a terdem. A labfejem is, meg a kezujjaim is. A fejemrol nem is beszelve. A vadlim nekem is begorcsol majdnem minden ejjel, igy alig tudok reggel felallni, ugy faj. Tegnap egymas utan a bal, ma reggel meg a jobb.
Nekem meg a hasam is szokott gorcsolni wc kozben. Teljesen ki vagyok en is, pendig nekem egy baba van. Ne legyel elkeseredve.

Tegnap majdnem megvettuk a babakocsit, de aztan megsem. Meg korulnezunk.
ABC Design tipust. 3 kereku pumpas. az a baja, hogy nincs hozza babyhordozo.
Olyasmit keresunk mint ez, csak baby hordozoval. Sehol nem lehet kapni. Kép Kép Kép
eddig meg nem talaltunk. Kép Kép Kép

Magi
Vendég

MaccsKép
Engem a 2100-as méhszájjal összevarrtak. Tegnap nézte a doki, jól tart a varrás, nem nyílok már. Azóta a keményedéseim teljesen elmúltak. A 2000-es méhszáj az lehet alkati dolog is, hogy rövidebb a nyakcsatorna hossza, de ahol megnyílt a külső méhszáj picit, ott rövidül a nyakcsatorna. Szerintem ezzel sokat pihenj, és hetente nézesd, hogy nem nyílik-e tovább.

EszterKép
Gratulálok a 2 kis tököshöz.KépKépKép Sajnálom, hogy ennyi nyűg előjött. Szerencsére nekem semmi sincs, a vérképem is jó. Én napi 2 Béres Magnéziumot, 1 Calcium Sandozt és 1 vasat szedek. Az alvás viszont sajnos nehézkes, de erre már végig számíthatunk.Kép

NoémiKép
Én is állványos kádban gondolkodom. A Kikában láttam is 2.900+3.900 Ft-os árban. A pelenkázó lapot meg ráteszem majd a mosógépre.Kép Úgy látom nagyon egyfélében gondolkodunk.

LányokKép
20 ezres fürdető komódokat ne vegyetek. Egy barátnőm nagy felindulásában vett ilyet, és befolyt a víz a komódba, eláztatta a törülközőket. Ráadásul 2 emberes lett a fürdetés, mert amíg Ő kivette a picit a kádból, aki csúszkált össze-vissza a kezében, a párjának le kellett hajtania a pelenkázó fedelét a komódnak, hogy rá tudják tenni a gyereket. Kész macera volt.KépKép Szerintem nem éri meg ezt a pénzt.

Cat
25+3

Cat
Kép
cateye

Maccs!
Szerintem ideje táppénzre menned! Az ülés ilyenkor már nagyon nem jó, mert így nehezedik a legtöbb súly a méhszájra!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Orsi, én is gratulálok az államvizsgához, minden elismerésem! Nekem csak 2 szakvizsga volt kismamiként, de akkor megfogadtam, hogy többet nem tanulok úgy, hogy baba van a pocakomban.

Györesz, csak néhány bodyt vettünk eddig (hetet vagy nyolcat), meg kaptunk egy gyönyörű kapucnis törölközőt, és van 2 pár kiscipőnk. Azt hiszem, ennyi. Viszont most már neki kell látnunk a gyerekszobának, szóval venni szőnyeget meg ilyesmi, aztán jöhet a többi: bútor, babakocsi stb. Úgyhogy a jövő héten nekiindulunk.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

OrsiKép
Szupergratula az államvizsgáhozKépKép Most már elpakolhatod a jegyzeteket, könyveket, és előveheted a plüss állatkákatKép

EszterKép
Üdv a fiús anyukák táborában. Bár a két kis tökössel hirtelen nagyobb elnyomás alatt leszel, mint mi egy-fiús mamákKép, azért az öröm és élményhegyek is nagyobbak lesznekKép

MagiKép
Köszi a Metro-s infókat. Tegnap vacsi közben lebiggyesztett szájjal mondtam a férjemnek (persze ártatlan tekintettel), hogy most már igazán összeállíthatnánk a magunk kis listáját, mert ugyebár engem már nagyon kerülget a vásárolhatnék. DE a legfontosabb, hogy a közösen kialakított lista elemeit szerezzük beKép Beleegyezett, úgyhogy mostantól listát gyártunkKépKép (ha már a gyerekgyártáson túl vagyunkKépKép)

BesztiKép
Örülök, hogy minden rendben van a babával. De hogy sikerült megégetned a pocakodat? Mikor mennek a fiúk pecázni?

CatKép
Jó olvasni, hogy minden rendben van veled. Hogy vannak a babák?

LinatoKép
PocikiütésKép Ha már a pelenkakiütésre hasonlít, ugyanazzal a krémmel kell kenegetned? Nem mondta a doki, hogy mitől van?

Tegnap majd elaléltam az irodában, olyan levegőtlen és forró volt itt a levegő. Most meg olyan jéghidegre van állítva a légkondi, hogy majd megfagyok. Ráadásul mondanom sem kell, hogy itt fúj mellettem. Holnapra garantált a takonykórKép

Csirkesz
28+3

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok lányok Kép
Tegnap megvizsgált a doki, valamiféle gombás cucctól viszketek. Kaptam rá kenőcsöt meg 6 db hüvelykúpot. Jövő hétfőn megyünk hozzá normál havi vizsgálatra, szerinte addigra el kell múlnia. Úgy legyen Kép

Judy Kép Camponába csak edzés cuccot hozzál (naci, zokni, póló, törölköző meg tisztálkodószer). Van polifoam, labda sőt még légkondi is Kép

Moszi Kép
Jövő kedden apukás torna lesz. Ez 2 havonta szokott lenni, legközelebb szeptember elején lesz csak.

Orsoly Kép Beszti Kép autósülés-Megatoys eladó szakvélemény Kép

Beszti Kép Megégetted a hasad?? Remélem nem súlyos. Én mostanában mindig bezárom a hűtőbe...

Eszter Kép
Gratula a két kis tököshöz.,

Orsi a friss diplomásKép
Hurrá-hurrá-hurrá!

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!,
Lányok tudja valaki a hattyúház telefonszámát, vagyis pontosan az ottani uh rendelőjét? Be vagyok sózva, mennem kell megnézni a babót, de a praxisba csak 2 hét múlva tudnak időpontot adni.
Köszi
Kata
katta

Szia'

Cím:
Vendég

CsirkeszKép
Köszi a kérdést, nagyon jól vannak a fiúk. Megy mindig a cirkusz a pocimban. Egyiknek az egyik oldali fekvés nem tetszik, a másiknak a másik oldali, háton meg senkinek sem jó.KépKép

Jól bírtátok eddig vásárlás nélkül, bennem rettenetesen ég a vágy. Már apránként elég sokmindent beszereztem, főleg ruhákat, játékokat. Persze a nagy dolgokat még nem, az ráér. A párom most megy ki Olaszba babakocsi,gyerekülés ügyben, mert kint sokkal olcsóbb, például a Peg perego márka, amit annyira dícsérnek.

Pusza
Cat
25+3

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Nem tüntem ám el,csak minden összejött.
Középső lánykámnak volt 8.-ik szülinapja.Tegnap ráadásul elszakadt a kocsim kuplundbovdenja.5 nap mire megjön az új,és egy vagyon..Kezdek kiborulni.Októberig jó lenne beszerezni egy nagyobb kocsit,mert nem fogunk elférni.Párom,én és négy ded...
Orsi:Nagyon gratulálok a vizsgádhoz,igazán büszke lehetsz magadra..

Magi:Ez a metro-s dézsa,olyasmi,mint amiket reklámoznak?Ebben mikortól lehet fürdetni a dedet?
Katta:A hattyúházit nem tudom,de a Rubin hotelban engem két két napon belül fogadtak.Ez a Sasadi u-tól nem messze van..
Képzeljétek,nekem már szinte minden megvan a kicsinek.Nem tudom miért de az elmult egy hónapban szinte pánikszerűen be akartam szerezni mindent.
Most már csak szülés elött vásárolok,popsikrémet,törlőkendőt,fürdetőt...stb.
Más:
Van valaki rajtam kívűl,akinek fáj a szeméremdomb alatti rész.Alig bírom felemelni a bal lábamat..És kijött egy kb.6 cm-es visszér a bal combomon alul és fáj..
Én nehezebben viselem ezt a terhességet,de annyira örülök,hogy ismét kisbaba lesz a háznál.Már egészen beleszoktam a gondolatba,hogy három lánykám után kisfiam lesz.A csajszik is úgy várják.Minden reggel jönnek és tapizzák a pocimat,hogy mit is csinál épp kisöcsi?!
Huh,bocsi,hosszúra sikeredett...
Pusza mindenkinek
Iboly 23+3
ibolyka

CatKép

Most esik le a tantusz, hogy játékvásárlásra eddig még csak nem is gondoltam. Milyen játékot érdemes venni egy újszülöttnek? Vagy elég neki az ágy fölött lógó színes tyütyüke/forgóka?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Cateye, Györesz!

Köszi, vigyázni fogok magamra amennyire tőlem telik.
Koraszülést nem terveztem, bár már nagyon várom, hogy babázhassak! Kép A doki lehet hogy csak azért nem mondta, mert nem akart pánikoltatni.. Kép

Katta!

315-2069, 3215-2018 -ha minden igaz! Kép

Macs
maccs

Cat!

Na látod, ezért néztem a fentit, ami sajnos szintén annyiba kerül. Én sem értem, hogy minek csinálnak olyat, ahol a pelenkázólapot felülről kell ráhajtani a kádra. Pont az lenne a jó, ha az ember előre odakészíthetné a törölközőt és arra tehetné a babát (én gyakorlott anyuka vagyok, de kisbabát törölközővel kivenni nem igazán tudok, persze lehet, hogy valaki ügyesebb nálamKép).

Csirkesz, Edit!

Pocim: a tűzhely fölötti szekrényből vettem ki valamit, csak nem számoltam a pocim méretének a megváltozásával. Persze a tűzhelyen épp főtt a vacsora...
Sajnos nem csak bőrpír lett, hanem rögtön fel is hólyagosodott, elég csúnya, még jó, hogy csak egy kicsi részen...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata!

Úgy látom Csengő is irt már egy telcsiszámot, lehet hogy az enyém nem jó!

Macs
maccs

CsirkeszKép en csak olyan forgot vettem (illetve anyos vette), mert utana a babalatogatok sorban hoztak a csorgoket, ragokakat stbKép Eleinte ugysem kell neki semmi, szal ha megsem kaptok ilyesmiket, raertek kesobb is venniKép
orsoly

Maccs, nagyon vigyázzgass azért Magadra és a babára! Megígéred? A méhszájnak az ülés a legrosszabb.

Orsi, gartulálok az államvizsgádhoz. Kép Most már egy kicsit fellélegezhetsz.

Magika, sajnálom, hogy így megszenveded Te is az éjszakákat.Kép Az vígasztaljon, hogy ez max. a szüléskor el fog múlni (akkor ugyanis új problémák jönnekKép) Nekem még nagyon sok van hátra okt. végéig!

Cat, látom, ez az oldaltfekvés tipikus ikres probléma. Választhatunk, hogy melyik gyereket nyomjuk agyon. Persze gyanítom, masszívabbak ők, mint hinnénk, talán nem is fáj nekik annyira...
A Peg Perego nekem is nagyon tetszik, praktikus, csak nagyon drága. Kép Főleg, hogy hordozót is külön kell hozzá venni. Tetszik még a Bergon ikerkocsi, pedig eddig elleneztem az egymás melletti kocsit. Csak az a baj, hogy a lépcsőház ajtaja 2 centivel keskenyebb, mint a kocsi, mindig ki kellene nyitni a másik szárnyat is.

Csirkesz, azt olvastam, hogy a kisbabák nagyon szeretik az emberarcot utánzó figurákat nézegetni. A barátnőm is mesélte, hogy a 6 hetes kislánya már nézegeti a mosolygó napocskáját.
Meg oda vannak az élénk, színes holmikért.
A két fiú kapcsán: hát igen, látom magam 10 év múlva, amint egész vasárnap délelőttöket ácsorgok a konyhában, míg a 32 db. rántotthúst kisütöm családom 3 férfijának.O

Ibolyka, négy gyerek nem semmi! A három baba milyen kocsiba fért be eddig?

Kapaszkodjatok, bababoltban a múltkor kisdézsát 4900-ért láttam!
eszter28

Eszter!
Most sem kicsi az autóm,de csak 5 személyes.Ez egy Nissan Prairie.Családi,egyterű,húzós ajtókkal mind a két oldalon.Hátra meg kinyitva befért anno a babakocsi.Szóval jó nagy,de 4 gyerekkel már kicsi sajna..Pedig imádom.
pusza Iboly
ibolyka

Lányok Kép
Nagyon-nagyon köszönöm a gratulációkat Kép Igazán nagy megkönnyebbülés túlesni rajta, és szuper tudat, hogy most már igazán a picikkel foglalkozhatok.

Elmesélem Kép Annyira jó fejek voltak a manók. Szerintem ők is érezték, hogy most nem ők még az elsők, és alig mocorogtak meg tiltakoztak az íróasztali ülés ellen az elmúlt 1 hétben... már kezdtem aggódni.
Tegnap este óta, viszont folyamatosan megy a ramazuri, szétrúgják az oldalam Kép Kép Biztos vagyok benne, hogy érzik a megkönnyebbülésem, és tudják, hogy most már rájuk fogok 100%ban figyelni Kép Kép

Cat Kép
ugyanez a gyógszeradagom Kép Kép 4 óránként veszem be őket, reggel 8 és este 8 között, így remélem a felszívódással nem lesz gond.
A leavolacot még mindig iszod? (egyszer még kinyírom azt, aki a vastablettát kitalálta Kép )

Iboly Kép
én is autónézőben vagyok Kép a párom ugyanis visszatanul vezetni Kép (van jogsija, csak nem használta eddig), és lenyúlta a kocsimat... így most nézhetek új után Kép

Kellemes napot mindenkinek!

Orsi + 2 Kismaczkó
akik túl vannak a felén Kép
20+0

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Ha már a vásárlás ismét szóba jött: tegnap kaptam meg a Quelle öszi-téli számát, amiben találtam kismama (szoptatós) melltartót. 2 db-ot 5000,- ért adnak (az én méretemben), tiszta pamut, nyitható kosarakkal. (105-E méretig van!) Ha valamelyikötök utána tud nézni, (153. old. 15. kép) akkor lécci véleményezzétek, nehogy bóvlit vegyek. Ugy gondolom az ára elfogadható!

Orsi: Gratula a vizsgádhoz! Biztos a babucid is nagyon okos lesz, ha már a mami pocakjában tanul! Kép Ismerös lesz neki a téma, ha megszületik!

Beszti: pocaksütögetés Kép Hasonlóképpen már én is jártam, csak akkor még nem volt ilyen pocakom, igy a szabadidö felsömet pörköltem meg Kép. De az legalább nem fájt. Kép

Marica
marica69

Marica!
A www.quelle.hu-n megnéztem, egész jó pofa, ami mintás+fehér a lenyithatós kosarú.Lehet én is rendelek, más márkákból egy darab kerül ennyibe.
Csak azt nem tudom mekkorát rendeljek, ha lesz tejci akkor még nőhetnek a cicik.Kép
fantikbaba

Sziasztok!
Én szombaton kint voltam a kőbányai u-i piacon.Nagyon szép szoptatós melltartók vannak 600-és 1500 között.Én 90-d-st vettem,Itthon felpróbáltam és szerencsére tökéletes.Tiszta pamut.Bele fogok férni szülés után..Annyival nagyobb most.Volt szép csipkés,olyan igazi nőies is,de akkor pont nem volt,csak kisebb...
Amúgy nekem most kb 85 b-c a méretem.Ezért vettem ekkorát..
pusza
Iboly
ibolyka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?