Sziasztok!
Ma voltunk UH-n, én nem láttam a babát, csak apuja meg a bátyja. Szép méretekkel rendelkezik, 1650 g-nak saccolta a gép. Mindene rendben van!
Közben a doki rábeszélte a fiamat, hogy szóljon a nagyapjának, hogy vigye el pecázni
.
Viszont tegnap nagyon megégettem egy Teflonnal a pocimat egy kicsi részen.
Kád: nálunk az állvány nem fér el, viszont a kádat használaton kívól tudjuk a mosógépen tárolni. Inkább a pelenkázással, megtörléssel van baj, mert a mosógép teteje ugyan sima, de eléggé csúszós és kicsi.
Úgyhogy (bár nem olcsó, de ugye nekünk nem kell szinte semmi), ezt találtam, a Megatoysban kapható:
Ez használaton kívül lehet a mosógépen, egyébként meg a kádra tehető és kinyitható a pelenkázója.
Viszont akinél van hely, annál az állvány + kád összetétellel egész olcsón lehet kijönni.
Még nem akartunk semmit venni, viszont szerencsénk volt, hogy ágy kérdésben meglátogattuk a Brendont. Kellene Nátánnak egy másik ágy, hogy a baba majd az övébe költözzön. Olyat akartunk, amilyen Benié, de a másik oldalon kellene a lemászórészének lennie és 5 cm-rel rövidebbnek is. Persze olyat nem árulnak, úgyhogy meg kell próbálnunk a gyártótól beszereni... Hát érdekes lesz.
A Brendonban közben kiderült, hogy a babakocsihuzathoz illő színű mózeskosarat nem biztos, hogy később rendelni tudnak, mert a Peg Perego nem gyártja a továbbiakban azt a színt, csak valami elég hasonlót. Úgyhogy a raktáron lévő utolsó boltatlan csomagot el is hoztuk.
Kicsit persze gondolkodtunk, mert pénzügyileg még nem volt betervezve
, viszotn az meg elég furán nézett volna ki, ha a babakocsi és az autósülés egyszínű, a mózeskosár meg más színű...
Autósülés: na ezt én sem értem. Én amúgy is sajnálom az apukákat, ha a kórházi idő alatt kell egyedül vásárolniuk (kivéve persze ha nincs más (pl. koraszülés)). Nem vagyok benne, hogy mindennel elégedett lennék ilyen esetben, amit a párom vásárol (nem azért, mert ügyetlen, hanem azért, emrt én vagyok kritikus), sokkal egyszerűbb előre megvenni, és akkor olyan, amire én gondoltam...
Beszti