Új privát üzeneted érkezett!

Zsand,
http://www.szepesmk.hu/pub/szepes/lista ... eszet.html
Egy héten kétszer van, kedden fél 6-tól a Művházban és csütörtökön szintén fél 6-tól a Gimnáziumban. A plakátjuk szerint többféle stílus van de az ovisoknak még nincs olyan igazi komoly tánctanítás, inkább csak a mozgás zenére. Mi tavaly kezdtük, akkor csak egy ovis csoport volt, szerintem nincs külön kezdő. Gyertek el szeptember 8-án a Művházba, be lehet ülni és megnézni minden kötelezettség nélkül és ha tetszik Dorinának akkor már be is állhat rögtön. Utána mondjuk a szülők nem lehetnek bent, mert elvonják a gyerek figyelmét de jókat lehet leskelődni a függöny mögül :D Mi anyukák meg trécselünk egy jót.

Szilvi,
Én utáltam a köpenyt, mindig felvettem rá a pulcsimat :D Nem tudok hullahoppozni de a másik tippedet majd kipróbálom. Majd szólok a személyi edzőmnek (Orsinak hívják, lehet hogy ismered :D hogy hogy építse bele az edzéstervbe.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Húúú,mennyit írtatok!

Orsi!Inkább az Aldiban voltunk.Elírtam.Ami most nyílt a Tesconál.Általában későn fekszem.Olyan 7 körül kelek.
Én a listát meg úgy írom,hogy amikor majd Diósdon fogunk lakni... :roll:
Zárd be a bejárati ajtót,ha alszol!Még a végén melléd fekszik. :? Ismerősötök a festő?

Dolli!Nálunk csak annyi volt a baj,hogy páromnak szerintem nem volt elég önbizalma.Mi van,ha besz@rik?Mi van ha ez-az?De ügyesen megoldott mindent,nem kellene így paráznia.
Dorci pontosan ilyen ám,mint Gézu!

Hajni!De édesek! :D

Sylph!Én nem a gyerek miatt izgultam,hanem apa miatt.Hogy ő hogy bírja.Legalább tudom,hogy rábízhatom Dorcit.
Volt köpenyem.Jaj,de utáltam!!!

Mimi!1 kg?Az szép!Barátnőm is sokallta a kendő árát.Ő vett egy hossssszú anyagot,beszegte és azt használta.
Milyen pofátlan a szomszédod!Anyós szomszédja ugyan ebből a fajtából való.

Mia!De jó,hogy jók az eredmények!Mindjárt október!

Zsand!Ezt találtam http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=3815

Megyek,mert álmos vagyok,fáj a fejem is.

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Mia! Szuper eredmények! :D Azért kettőnél csak több heted van még... :roll: Úgy nem szeretem ezt a tippelgetősdit, hogy mindenki mondta, hogy szerinte majd mikor fogok megszülni, mert már látszik ez meg az... Aztán senkinek nem jött be! :P
Házban az egyik anyuka okt 8-ra van kiírva, már ő is nagyon szülne, pont tegnap beszéltem vele, nála is már mennek a tippek. :D
De jó, hogy anyud így el kezdett lelkesedni és varrogatni! :)

Hajni! De tündér Lili apával! Ez olyan megható tud lenni! :D
Hogy alakulnak az éjszakáitok?
Habermajer segédkezett a csaszimnál. :D A cukros vizet azt sajna mindenkinek alapból adják az Uzsokiban, nem kérdeznek. Én annyit tettem, hogy vittem be saját üveget, hogy legalább ne ömöljön a szájába a cucc, ne kényelmesedjen el Gézu.

Mimi! De jó, hogy újra itt! :D Gondolom Te azért inkább a pároddal töltöttél volna még pár hetet! :) Én ilyenkor szabi után mindig arról álmodozom, hogy milyen jó lenne, ha örökre így maradhatnánk, apának sem kell dolgozni, itthon vagyunk a sok gyerkőccel. :lol:
Nem semmi kendőárak! :roll:

Brigi! Ja, nálunk apa nem parázott, inkább én. Mondjuk ő nem egy parás típus, tiszta hideg vér, hideg fej, ráérünk gondolkodni akkor, ha már itt a problem. :D

Mimi, Orsi! Ezek a bemászkálós idegenek... :evil: Hát én nem is tudom, mit csinálnék azon kívül, hogy először frászt kapnék!!! :roll:
Jah, nálunk após volt aki még mikor Újpesten laktunk, simán bejött a házba, mi meg frászt kaptunk, mert ráadásul pont hancúr volt...
Még jó, hogy nagy volt a ház!

Szilvi! Apának meg akartam mutatni a fotókat, gondoltam Gézu ne lássa még... hát meglátta, rohant a gép felé és mondta, hogy húúúúúúúúúú, meg vavo (vonat) és baba (babáé). Annyira cukor volt, ragyogott az arca! :D
Köpeny nekem volt kék meg valami mályva színű is...
Emlékszem, hogy tök ciki volt, mert mikor iskolát váltottam, az új suliban már nem volt kötelező, én meg abban mentem... :oops: Jah, meg mikor fotózás volt, én szépen mentem úttörőben, még jó, hogy felmentem előtte a barátnőmhöz, mert így adott egy pulcsit, amit ráhúztam az ünneplőmre. Náluk már ez sem volt divatban, tiri-tarkában voltunk a fotózás alatt. :roll:
De jók ezek a derékformáló tippek! :D
http://www.csigajogsi.hu/index.php?page=b-jogositvany
Itt van hétvégi képzés is, meg sok képzési hely is, én a Keletit választottam...

Lányok! Nincs valakinek kresz/tesztkönyve kölcsönbe? Az enyém 2003-as. Nem tudom, mennyit változhatott, de azért nem kéne hülyeséget megtanulnom még véletlenül sem. :o
Jövő hét végén úgy néz ki, kezdek! :)

Jah, és festője valakinek konszolidált áron??? Az nem kölcsönbe kéne! :lol:

Na kuncsorgást befejezem! :oops: :wink:

Tegnap délelőtt sparoztunk, takarítottunk, mostam csomót... és még mindig szalad a lakás! Na de majd ma!
Délután meg piszkosul carul voltam megen. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tegnap voltunk egyéves státuszon. Súlyra hízhatott volna többet (8250g), hossza 76 cm. A doki néni szerint bizti nem hízékony alkat (ez még később jól jöhet), pedig rengeteget eszik. Ismerős szülők mindig el vannak hűlve, hogy milyen mennyiségeket eszik ez a gyerek, most már csak az a kérdés, hogy hova teszi??????? :shock: :lol:
Amatőr időjáráselemző lettem :D , állandó vendége vagyok az eumet.hu -nak. Grillezést terveztünk szombatra és ANNYIRA DE ANNYIRA szeretném, hogy ne mossa el az eső. Vasárnap meg megyünk nyaralni Zircre. Idén ilyen jó levegős, nagyokat sétálós nyaralást terveztünk. Sikerült szereznem szúnyog és kullancsriasztós karkötőt, ezt használhatja Milán is, mert csak természetes anyagokat tartalmaz. Valaki használt már ilyet? Tényleg jó? A neten ódákat zengenek róla. A kullancsoktól félek. :(

Andi
Hogy áll Zsombi a járkálással? Azóta is kétlábon közlekedik? Milán még csak próbálkozik néha, de a négykézlábozást még előnyben részesíti. Gondolom idő kell, míg biztonságban érzi magát talpon is. No meg rengeteg gyakorlás.

Dolli
Nagyon jó, hogy belevágsz a vezetésbe. Megátod majd, mennyivel egyszerűbb lesz a közlekedés. Meg itt Érden jó is vezetni, alig van forgalom. Sajna nekem is csak régi tesztkönyvem van. Ha jól emlékszem változott is a kresz néhány éve.

Szilvi
Nekem is volt köpenyem, kötelező volt. :( Emlékszem még alsóban el is viseltük, de felsőben már szenvedés volt hordani. Technika órán kötelező volt. :D A férfi köpeny volt menő lányoknak is, úgy hogy azt vadásztuk. :lol:

Brigi
Aldiban a jégkrémeket tudom ajánlani. Szerintem verhetetlenek!!!!
Köszi a fülbemászós cikket. Okosabb lettem!!! :D

Mimi
Szomszédnő.... katasztrófa!!! Tuti ő se szeretné ha bejárkálnál hozzájuk.

Orsi
Kolping hotelt nem fogjátok megbánni. Már látom lelki szemeim előtt, hogy a gyerkők imádni fogják!!!! Pont olyan korú gyerkőknek a legjobb mint a tieid.

Mia
Gratula az eredményekhez. Szerintem se fogsz te szülni két héten belül! Még egy kicsit korai lenne.

Hajni
Nagyon édesek a képen. Látszik, hogy apa szeme fénye a kiscsaj és ez a ragaszkodás egyre erősebb lesz.

Gabi

Kép
gabusz

Dolli
Rosszullét....mongyon leeee!!!! :D
Kitartás, a 16. hét körül legkésőbb bizti el fog múlni. A nagyim mondta, hogy a régi öregek mindig azt mondták, akkor múlik el, mikor "megmozdul" a baba. Nálam bejött!

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Zsand, ezzel minket nem riogattak, hogy megsüketülünk.... :wink: nem tudom, hogy valós-e.... de nem is tudom mért ez a neve, azt hallotam nem mászik fülbe... :roll: vagy mégis?! :wink: Jó kérdés.... :lol:

Dolli, de cuki Gézu!!!! Nemsokára birtokba veheti! Ugyanis kész van!!!!!! :lol: Hogy legyen, jöttök érte, vagy vigyük?
Kresz könyvem volt(Bubó imádta) de kölcsön adtuk a sógórnőmnek, hogy majd tanulja, de nem tanulja és nem is hozta vissza.... :evil: (Tényleg vissza is kérem! :twisted: nehogymááá') De az is régi, szerintem azóta változott...
De hajrá jogsi!!!!!

Gabi, drukkolok, hogy szép idő legyen hétvégén!!!! (sajna rosszat mondanak) Minnyá' itt a nagy nap! mit kap Milu?

Orsi, mizu? Tanulgatsz? Ritkán jössz... :cry: Kitartáááás, már nincs sok hátra!!!! Ja, mikor megyünk úszni?????????? :lol:

LINI? MERRE VAGY???????????????
sylph

Dolli: Te is Uzsokis vagy? És Habi aszisztált? :o Milyen kicsi a világ. :lol:
Nem kell kreszkönyv. Már számítógépes a vizsga, a suliban megveheted a programot és azt kell otthon begyakorolnod. Szerintem sokkal könyebb így. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Noemi:
Remelem bejon a joslatod!

Turoba! En mar csak fekve funkcionalok! Minden felallasnal azonnal kove valik a hasam es szetesik a medencecsontom.

kostyika:
Agynemut anyukam varrja. Lesz egy fejvedo, illetve az megvan csak be lesz vonva ugyanolyan anyaggal amilyen a paplan lesz. Paplan szinei: Egyik fele napsarga, a masik narancs. A felso reszen 20 centin vekonyabb, narancs kockas anyagbol csik, hogy eleg puha legyen ami a babahoz er. :)
De ez igy bonyolult leirni, majd ha kesz lesz teszek fel kepet. Elvileg jovo hetre meglesz. (mar ki van szabva!) :D

Szilvi:
en is remelem hogy nem jon a gyerek 2 het mulva! Ma este megmondja a nogyogyasz hogy all a mehszajam. Remelem csukva van!!!
Azt erzem rajta tapintasbo hogy el van vekonyodva es hogy rovidebb is talan... de nem vagyok szakember igy remenykedem hogy az orvos majd megnyugtat :)

kopeny: jah, nekunk is anno olyan jo kis borbarat tipusunk volt..... vakaroztam is ahol hozzam ert!

Orsi:
Asszem megallt volna bennem az uto ha ramnyit a festo! JUJ! Ezert valami buntetes lenne hiteles a szamara. :) Mondjuk ingyen fesse le Bubu szobajat. :D:D:D
Jaaaaaaj amig el nem felejtem, apa is nyuz hogy mikor mehet hozzad. Irj majd ez ugyben kerlek, hogy mikor ernel ra.

Lanyok, valami ujfajta madar uj a nagy diofankon a haz elott........
lehetseges hogy KUVIK van itt???????????? Soha nem hallottam eloben enekelni de olyan a trilla mintha az lenne!!! :D

sünciboglya

Szilvi,
Tegnap hallottam a játszón hogy októberben átadják a Gárdonyi Iskola tanuszodáját, mehetnénk oda is úszni.

Gabi,
Gyakorolgat lelkesen. Van hogy fenékre esik akkor mászik egy kicsit majd valahol újra feláll, megy egy kicsit és elesik és kezdi elölről. Kézenfogva már nagyon ügyesen jön, tegnap már babakocsi nélkül mentünk a játszóra és egy emeletnyi lépcsőt már feljött úgy hogy egyik kezével fogja a korlátot, én meg fogom a másik kezét. Ezt már úgy vártam, hogy ne kelljen cipelni végig a negyedikre azért már nehéz. Én is nézem a netet, mi szombaton indulunk nyaralni Sopronba egy hétre és dilemmába vagyok hogy mit pakoljak.

Dolli,
Sajnos nekem sincs tesztkönyvem, én még középiskolás koromban jártam kreszre és ott adtak a tanfolyamon. Húúúú de rég volt már :? Egy telcsiszámot tudok adni festő ügyben, ő festette nálunk a gyerekszobát tavaly tavasszal, viselhető áron dolgozott.

Ma nagyon fincsi tésztát csináltam, a Stahl Olasz tészták könyvéből néztem ki, karfiolos, baconos, csirkés penne.

Kép[
Kép[
kostyika

Gabi! örök hálám ezért a biztatásért, végre újra van miben reménykednem, akkor várom a 16. hetet (már csak 2) és a megmozdulást! :)
Erről a karkötőről még nem hallottam. :roll: Hol jutottál hozzá?

Hajni! Tudom, hogy számítógépes a dolog, de nem tudok folyamatosan a gép előtt ülni, ha már Gézu alvásidejét erre fogom szánni, legalább ne ülni kelljen, hanem feküdni. Meg én jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat, jobban megmaradnak az infok... Lehet, hogy maradi vagyok? :oops: :lol:

Andi! Megköszönném a számot, felmérjük a terepet, talán minden összejöhet, amit tervezünk őszre. :D
Sopronban hol szálltok? Mi őszölni szeretnénk majd arrafelé 3 éjszakát.

Mia! Most már jó sűrűn jársz dokihoz... Én azért szeretnék kicsit hamarabb szülni, hogy a kétnapos/napos ctg-ket elkerüljem. :)

Szilvi! Jajj, de jó! :D Írok privit!
Bubó? Mit szeretett a kreszkönyvben? :)

Jaj, ez a liba már megint átrendezi a lakását. Egész délelőtt itthon volt, semmit nem csinált, most meg tologatja azokat az átok bútorokat! :evil:

Orsi Drága! Nagyon tanulgatsz? Szegénykém! De már nincs sok! És Te okos lány vagy!
Jövő héten kezdődik az ovi is?
Tényleg! Anyóssal akkor szent a béka?

Kép
Kép
tekiroll

Dolli: Dehogy vagy maradi!!!! :shock:
Ez a modern kor rákfenéje, hogy már nekem is egyszerűbb a számítógép. :oops:
De meggyőztél csak sajna könyvvel nem tudok szolgálni. :lol:

Olyan jó, hogy mindenki megy még utó nyaralni. Mi is minden évben mentünk furi is, hogy idén ez kimarad. De majd jövőre már tuti beiktatunk egy hosszú hétvégét. Én is rég szeretnék már Sopronba eljutni kérek szépen majd bababarát szállás nevet. :lol:

Mia: szorítok én is! Már a finishben vagy, kitartás! :lol: Reméljük nem leszel érzékeny az őszi frontokra és kihúzod végig.

Látom beindult az önnálló járás projekt többeteknél is. :lol: Mi most még csak azt próbálgatjuk, hogy tudjuk megtartani a fejünket ülve. Jelentem már nagyon jól. :D

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! Mi a Lövér Szállóban voltunk 2 éve, Gézu még nem volt 3 hónapos! :) Most épp apartmanokat nézek mert az egy légtér nekünk nem jött be. Sopronban még jó volt, de aztán nem volt éjszakám, mire hazaértünk, kidöglöttem. :D
Van még valamennyi üdülési csekkünk, azt szeretnénk felhasználni.

Kép
Kép
tekiroll

Hajni:
En is remelem hogy jobban veszem majd a kanyarokat front ugyben. Bar ahogy eszrevettem, az utobbi 3 hetben kevesbe visel meg mint elotte. :) Remelem igy marad.

Dolli: Festo ugyben en is tudok segintei, Diosdi az illeto, o ujitotta fel anyu lakasat is, 20 eve ismerem, megbizhato, szepen dolgozik es normalis aron. Ha erdekel jelezd.

sünciboglya

Derekmeret:

Nem tudom a szules befolyasolja-e (felfele) a derekmeretet, nekem a 4 eve tortent hasmutet(ek) utan vastagodott meg, 7 centit. :( Ami szepen novogetett velem egyutt ahogy szedtem vissza a kilokat a betegseg utan.
Kivancsi vagyok szules utan mennyire fog visszamenni.... 75 volt terhesseg elott, fenykoromban 65-68....

Almodik a nyomor...

sünciboglya

Kukkurikúúúúúú! Lányok! Hol bujkáltok? :)

Mia! Igen, légyszi küldd át Te is a festő számát, ki tudja, ki mikor ér rá, meg bevállalnak-e kisebb munkát is...
4 óta ébren vagyunk, úgyhogy 8 körül szerintem visszabújunk durmolni.

Anyukám jön ma valamikor, de még passz, hogy mikor, holnap ő visz minket tüdő kontrollra, délután meg megyünk Kecskemétre. Már nagyon várom, két hónapja voltunk, de az mindig olyan jó! :D Hát még ha jó idő is lenne és még a rosszullét is elkerülne legalább fél napra, akkor csavarogni is lehetne egy jót! Ébresztő! :lol:

Nekem nem fog menni ez a 9 kilo hízás... Mármint hogy legalább dupláját fogom összeszedni. Már most félek, megyek jövő héten védőnénihez, úgy le fog tolni, mint a sicc! Pedig még a pozitív tesztkori súlyom alatt vagyok, csak ugye azt senki nem mérte. Orsi! Nagyon letol Mariann, ha sokat hízom? :roll: :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!
Én már 1órája itt olvasgatok,meg képet töltök.
Úgyhogy kérem szépen,lehet képet nézegetni a képtáramban :lol:
Dolli!
Szerintem nem baj ha hízol 18 kilót.Én úgy gondolom jelentősen kisebb súllyal kezded most a terhességet mint Gézuval.De azért figyelj oda,hogy ne egyél mértéktelenül,max az utolsó 2hétben :lol:

Mia!
Azért egyet ne felejts el!!Tudom tudom,az ember ezt el akarja felejteni de!!! nem vagyunk már 20 évesek.Valószínű már sosem lesz olyan a derék bőségünk mint fénykorunkban :lol:
Szerintem törődjünk bele :wink:

mimi12

Dolli,
Szerintem nem fog letolni, de múltkor még nagyon vékony voltál. Mennyit híztál? Mi is egy kétszobás apartmant foglaltunk egy panzióban, mert nekünk sem jött be az egy szobában alvás. Üdülési csekkel fogunk mi is fizetni majd ha visszajöttünk elmesélem milyen.
Priviben megy a festő száma.

Hajni,
Még nem tudom mennyire bababarát ez a panzió, majd mesélek utána.

Mia,
Mi volt tegnap az orvosnál?

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok Lányok, csak egy gyors bekukk!
krónikus időhiányban szenvedek! :?
Festők az idegeimen táncolnak, de elvileg holnap befejezik.... :roll:
Suliba 3x megyek a héten, közben meg rohangálok mindenért!
Kb úgy néz ki a hetem, hogy pénteken még suli, szombaton Apa olgozik, így egyedül kell kitakarítanom lent(megjegyzem a gletteléstől az egész házban vastagon áll a por! :cry: :cry: :cry: )
Ha jön haza Apa elkezdhetünk lecuccolni!De még konektorokat, kapcsolókat, kell felrakni, karnisokat, lámpákat, képeket felfúrni, kilincseket felszerelni, no meg menet közben derül ki egy csomó minden... :?

Aztán vasárnap a Bubuka szobáját takarítani, emeletes ágyát összrakni, tanszereket összerakni, (közben a klónom majd beköti a tankönyveket, amit a másik klón elhoz szombaton a suliból :lol: )
Estére még anyóspajtihoz menni mert szülinapja lesz, persze ajándokot is kell venni neki, hétfőre készülni mert suliban vagyok...
És közben tanulni a tételeket, gyakorolni, közben meg jövőhéten évnyitó, kedden 9-kor meg el kell kezdeni Fruzsival a beszoktatást!
Illetve már azt sem tudom mit kell csinálnom!
Mia!Ne hari, jövőhéten kedden vagy csütörtökön tudna csak jönni Péter, megkérdezed jó-e neki a 19h-s időpont?

Lányok drukkoljatok, hogy ne boruljak ki a következő 2 hetemtől, 14.-e után mááááár minden oké lesz, csak most nagyon összejöttek a dolgaim! :?

Nem tudom mikre akartam reagálni :oops:
Dolli, Mariannka nem szíd meg a hízás miatt, de Rád, meg bőven fér!Mennyit híztál? Szerintem még mindig mínuszban vagy a 65- höz képest!

Mia! Méhszájat ne nézegesd, mert megsértesz ott valamit és fertőzést is kaphatsz! Különben sem éred el a méhszájat! :wink:

Szilvike, várlak Benneteket pénteken, az oltári kosz miatt előre bocsi! :oops:

Liniék is lassan jönnek haza Ausztriából!
Andika örülök, hogy itt voltál, jó volt beszélgetni, ha nem beszélnénk már, nagyon jóóóóó pihenést kívánok Nektek!

Zsandika Veled meg beszélni szeretnék, majd hívlak! :wink:

Puszika Mindenkinek és bocsi, de most nem tudok többet.... :oops: :cry:
Vendég

Szilvike!
Sikerült bejelentkeznem a Jumper Hunterhez! :lol:
Jobb később mint soha! :wink:
Apa viszi jövőhét pénteken 9h-ra, közben én izzadok majd a vizsga alatt!

Ja hogy ne unatkozzak, elkezdtem leerszeteni a medencét, mert már megint Shrakes víz volt benne, de most már nem is töltjük fel!
Hétvégétől car időt mondanak, jelentős lehüléssel, addiga ki kell szárítani, nehogy bepenészedjen jővő májusig!
Olyan furi, még csak most álltottuk fel! :cry: Nagyon elment ez a nyár! :shock:
Vendég

Miről beszélt Apám??????????????? :shock: :shock: :shock:
Most nézem a köpönyeget, hogy még jövőhéten is kánikula lesz egész héten 33 fokokkal, egyedül hétfőn-kedden lesz kicsit enyhébb, de az car idő????? :?
Nem baj, most már leeresztettem, de mivel kezdődik ovi-suli úgysem használnánk!
Vendég

Szasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!
Teljesen kész vagyok, a gyerekek reggel óta nyűgösek, Yoda lop mint egy szarka..... hiába minden szídás, nem használ :cry:
Gyerekeknek betettem most egy dvd-t mert már nem bírtam a nyavajgásukat....

Máshol mizu? :wink:

Mia, már látom szemeim előtt a takarót! Nagyon szép színei lesznek!!!! Nőgyogyi mit mondott?

Andi, komoly? Lehetne ide menni uszizni?! Az jó lenne! Majd kipróbáljuk! :wink:

Dolli, az autókat nézte a könyvben, meg a táblákat mutogattuk neki! De kemény leszek s visszakérem, hogy "tanulhassa" Tudod milyen ügyesen teszi meg az Y fordulást a trakesszal?! Olyan kis profi, nagyon érzi az autót!
4 óta fenn vagytok?! :shock: Te jó ég...
Mit aggódnak a súlyod miatt? Szerintem simán elfér rajtad 12 kiló is, 9 az olyan kevéske, nem tudom az sikerül e egyáltalán valakinek.....

Orsi, újra megszépül Marci! :lol: Fénypostán küldök egy kis energiát, jó?! Kitartáááás!
Holnap talizunk!
sylph

De jó, kicsit lenyugodtam az írás végére..... :wink: :lol:
sylph

Sziasztok!

Már akartam kérdezni Orsi, Szilvi hol találtatok bölcsit, ovit?
Én már előre parázok, sógornőm kislányát elutasították itt Pariban és Postástelepen is az ovik pedig már 3 éves volt, mondván, hogy nem jelentkezett be két évvel korábban és még akkor sem lett volna biztos a helye ha csak nem támogatja az óvodát. :evil:
Ezek szerint nekem már most be kellene jelentenem Lilit bölcsibe???? Mert ha csak nem jön tesó akkor a harmadik év havi 40 000 Ft-jával nem húzzuk ki. :roll:

Dolli: mi még nem taliztunk így nem tudom, hogy nézel ki. Bár ahogy a lányok mondják nem lehetsz túl " nagy darab" :)
Én sajnos eleve nem voltam sovány így arról szólt a kilenc hónap, hogy cukorbeteg diétát kellett tartanom. Még így is többet híztam havi 1 kilónál így a baromi helyes ám annál szigorúbb dokim folyton leszúrt. Amivel azt érte el, hogy minden vizsgálat előtt gyomorgörcsöm volt. :?
Szóval főleg ha megteheted ne foglalkozz túl sokat a súlyoddal mert csak elhomályosítja ezt a szép időszakot. Nekem legalábbis jószerével csak ez az érzés maradt meg. :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
Hiába mész be a bölcsibe, elvileg itt nincs várólista, legalábbis idén áprilisban amikor van a beíratkozás engem elhajtott a vezetőnő. Gondoltam felíratom én is Zsombort, hogy biztosan felvegyék jövőre de nem lehetett. Két bölcsi van Érden, az egyik itt a lakótelepen, a másik az Aradi utcában. Én is abban bízom hogy most felújítják és bővítik az Aradi utcait, hátha akkor nagyobb az esélyünk. De a bölcsödének még alapítványa sincs, amit lehetne támogatni.

Orsi,
Mindig öröm veled találkozni és nagyon szép lett a lábikóm, köszi még egyszer :D Jövő héten legyen még jó idő :D

Szilvi,
Ok Orsi levizsgázik és utána már indulhat a szombat reggeli kommandó :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok, joreggelt (reggelt???) :mrgreen:

TEGNAP, ORVOS:

Aszonygya hogy egyenlore minden OK. Mehszaj tovabbra is zarva. Kicsit tobb a magzatviz mint elotte, de nem veszesen ezert feszul a pocak jobban.

A gyerek kb 2400 g. (Mondom en hogy "hegyi yeti" lesz!!!)

Azt mondja doki bacsi hogy "ne buzeraljam a hasam" (ne simizzem, ne tapizzam, ne nyomkodjam, stb) mert attol is kemenyedik igy most hatrakotott kezzel jarkalok. (Na jo nem, de figyelek mert tenyleg mindig ott van a kezem es buzizom a hasam.)

3 hetet kell(ene) meg kihuzni valahogy azt mondta. Remenykedik hogy addig egyben maradok. :D (en is) :D

Orsi:
Termeszetesen jo az idopont amit irtal, most kuldok apanak egy e-mailt, dontse el melyik napot valasztja. :) Nagyon ari vagy hogy elvallalod ebben az orult idoszakban is!

Mehszaj: Igenis Orsianyu! :):):) Nem nyulkalok magamba tobbet igerem. :D
Van egy undorito sarga szinu trutyis kupom amit majd kell hasznalni lassan, pont ezert, ha kinyiladoznek akkor megvedjen. Hogy en mennyire utalom ezeket a kup micsodakat. Pffffff! Majd jovo hettol kezdem...
Nem volt eleg bajom eddig, hehehe. :mrgreen:

Noemi:

Igen, igy 40 fele mar az ember meg kell hogy alkudjon derekmeret ugyben sajnos.
Nekem a mutet miatt lett olyan furcsa, kidulledos gyomrom. :( Pedig milyen szep ive volt regen.... hat ja. Aszonta az orvos hogy ha ravennem magam a (masodik) helyreallito mutetre (egy mar volt, c@rt s ert!!!) akkor jobb lenne a helyzet.
Nem hinnem hogy a 30 centis varratomat en mostanaban hajlando lennek bolygatni.... Asszem soha nem szanom ra magam! :D Marad a dulledos has de legalabb fajdalom nelkul! :D

Szilvi:
Szegenykem! Neked a mai nap egy remalom akkor.
Szerintem Yoda ki fogja noni a lopkodast, az egyik vadallat kutyank anno ilyen volt, ha jol emlekszem 1 eves koraig, vagy icipicit tovabb. aztan benott a feje lagya valamennyire es utan mar "csak" a papirzsepiket szedegette ki a szemetesbol ha nem voltunk resen. De legalabb a tobbi cuccot nem kommunizalta el azutan. :D (Ja es megette az osszes csikket az utcan....) Erdekes kis kutyi volt. :shock:

sünciboglya

Dolli:

Hat 9 kg szerintem sem sok! (de nem vagyok szakerto). Az okosok 10-13 kg-t mondanak idealisnak.
Es tenyleg, te nagyon vekonyka voltal amikor lattalak, igy hat nem felesleggel inditottal. :)
A Vedonohoz vegyel fel pajzsot ha esetleg tamadasba lendulne :D
De szerintem nem fog.

Nekem soha senki nem mondta egy szoval sem hogy sok vagy nem sok a sulyom, pedig rajtam szepen volt 8-10 kg felesleg mar kezdetben...

(bar ez a cukros szitu "segitett" mert most tartok meg csak 5 kg hizasnal a terhesseg kezdetehez merten...) :D

sünciboglya

[quote="kostyika"]O írta:kostyikak Orsi levizsgázik és utána már indulhat a szombat reggeli kommandó :D

ANDIKAAAAAA! :cry: Ez engem úgy meghatott! :cry:
IMÁDLAK!!!!!!! :D
Vendég

Orsi: embernek a kedd lenne jo, 19 oratol :)
PUszi hegyek hogy elvallalod!!!!!!

sünciboglya

Mamma Mia!

Rendicsek, köszi szépen beírtam embört! :D

Megyek alukálkni csimókkal! Délután csavargyárazás lesz, mikrót veszünk anyósnak, összedobjuk sogórnőmékkel!
Bubukának kell még matrac, meg iróasztalhoz gurulós szék!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Jaj, mit érezhetnek a gyerekek? A hétvégi esős időt? :roll:
Yoda mindig ilyen, vagy azért néha nyugi is van. :)
Még csak én aggódom a súlyom miatt, majd jövő héten a védőnéni is fog, aztán meg a dokim. :) :?
Y ??? Nem semmi pasi! Pár év jöhet neki is a jogsi! :wink:

Orsi! Az a baj, hogy az indulási súlyomhoz képest lentebb vagyok, de Mariann méréséhez meg a doki méréséhez képest már van 2 és fél kg. (63,5 itthoni mérlegen). Úgyhogy a gyarapodás mértéke nem fog tetszeni nekik... Pedig az okot tudom: tipikus jojó effektus, mert az epe diéta elég erős volt, és természetes, hogy utána normál étkezéssel az pikk-pakk visszaáll.

Mimi! De várom az utsó két hetet! :lol: Hogy zabizhassak! :lol:
Egyébként az a baj, hogy a gyümiket úgy érzem, mellőznöm kell a gyomorégés miatt. Pedig azért bolondulok. És most lehetne még magam teli tömni velük. Hát most lemondok róla. :?
Életemben nem ettem ilyen kevés dinnyét, mint idén.

Aranyosak vagytok, hogy így nyugtattok, lehet, hogy túlparáztam a dolgot, csak nem szeretem, ha bacogatnak. :D :oops: Próbálnám elkerülni.

Mia! Hű, ez az 5 kilo nem semmi! De azért ezt a cukros diétát nem próbálnám ki, ha nem lesz muszáj. Keménynek gondolom, nem is tudom, hogy bírnám.
Hajrá a 3 hétnek! :D Jaj, nagyon izgi kezd lenni a dolog! :)

Orsi! Nagyon drukkolunk mi is, kitartás! Én simán vizsgaidőszakoktól ki tudtam merülni, pedig akkor még nem volt háztartás, és a 3 gyerektől is igen messzi álltam, csak a munkahely volt. De utána olyan jó érzés lesz. Mindig arra vártam. Utána szárnyaltam, annyira könnyűnek éreztem magam. Drukk, hogy mihamarabb ezt érezhesd, és ne kelljen mással foglalkozni, mint a csemetékkel, meg a kedves munkáddal. :)

Úszócsapat! Én is, én is! Jöhetek? :) Már nézem a kismama fürdőrucikat. :)

Hajni! Ki sem nézném a dokidból, hogy szigorú is tud lenni. :) Halász csak egyszer szólt, hogy figyeljek és gyümölcsnapok meg sómentesség.

Anyum mindjárt ideér. Tisztára be vagyok zsongva! :D

Andi! Várom a beszámolót a panzióról. Melyikbe mentek? Már néztem egy párat, megvan az időpont, mikor tud apa elszabadulni, lassan kérek ajánlatokat is.
Jó lenne elintézni Gézunak addig a személyit, hátha átugrunk osztrák földre is.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, Andi, Mia! Nagyon köszi a számokat! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi!
A Szabi már kapott egy taslit.egész nap idiótizmusban adja elő...Te tényleg nagyon gáz a pasi...
A Regi de 10óta aludt kb 30percet és lógott kb 2órát a csöcsömön.Most kendőben alszik itt a mellkasomon gúzsbakötve.Ma most 3x ra kötöttem magamra,ahányszor letettem annyiszor felkelt 5perc után.Szóval ez így most jó,csak dög meleg ez a kendő...Na ez a különbség kendő és kendő közt,a jó kendő jobban szellőzik(állítólag)
ÁÁ ki kéne mennem pucolni a spenótot.De így gyerekkel a batyuban,ott kint a 30fokban???Háát ha neki ez jó :roll: :lol:

Dolli!
Ha nagyon ég a gyomrod,tényleg próbálj kis tejet inni..

Orsi!Mi is locsolunk má a medence vizéből.De sajnos a miénk kiszakadt a szelepnél így ágyő medence.
Szegény Szabi pedig még pancsizhatna benne.No majd kap egy kismedencét...
Viszont jövőre veszünk egy olyasmit mint a tiétek..Most a tescoban volt tök olcsón a sokszögű.Gondolom az is jó.
Tényleg??A tiétek mennyi idős???A húgom lehúzta a merev falú medencét,hogy azok carok...Hát mondtam,hogy a miénk meg pont 1évet bírt ki,kilukadás nélkül.De mostanra használhatatlan lett.Még jó,hogy csak 10.000ft-os és nem a nagy drága medence volt.

mimi12

Szija Mimi!

Hogy bírja a derekad, hátad a kendőzést? :shock:
Hááá tényleg nem jó ebbena melegben! :(
Enyimé gyerkők ma nagyon kis cukik, segítettek főzni, hamar mentek aludni is.....kop-kop
Majd holnap lkehetnek rosszak, anyós vigyáz rájuk! :oops: :lol:
Mienk medencének ez a második nyara, szerencsére nincs baja!
A sokszügű is jó, barátnőméknek is olyan van!Mi is akciósan vettük szezon után! :wink:

Felvitték a színt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon brutkó! :shock:
Kicsit erős lett, de megnyugatattak, hogy ez száradás után nem lesz ennyire erős!
Majd meglássuk mi lesz belőle! :lol:
Vendég

Szasztok!

Hajni, így előre nem lehet beiratni a gyereket, szerintem...
Nekünk azért sikerült a bölcsi, mert a fodrászom ismerőse szólt pár szót az érdekünkben (mint utólag kiderült...) Ha ez nincs lehet Lilit sem veszik fel.... de Bubóval is mi lesz????! Nem tudom :cry:

Andi, ja, letámadjuk az uszit! :lol: Fél babanet belép és megtöltjük.... :lol: :lol: :lol: Olyan jó lesz, már nagyon várom! Hiányzott!!!!!

Mia, de jó, hogy minden rendben!
Remélem, hogy Yoda kinövi, mert mostmár kezd egyre jobban kiakasztani! Egyik kutyánk sem volt ilyen hülye! De azért a Te kutyád se lehetett egy egyszerű eset... :lol:

Dolli, én nem tudom mi van velük, lehet, front :roll: Yoda.... ő állandóan ilyen hülye pofátlan eb! Nyugi csak akkor van ha alszik! :lol:

Mimi, akkor lehet front van, ha Szabi sem bír magával....
Akkor tudtál szerezni kendőt?! Cuki lehet Regi a csomagban! :)

Orsi, majd holnap megkuksizhatom a szalont?! Kiváncsi vagyok rá nagyon! Bizti szép lett!
sylph

Szilvi nem tudtam még szerezni,ez egy kölcsön kendő.Lenvászon vékony de nagyon meleg és rossz kötni,mert eláll mindenhol.
Orsi,jól bírja a hátam.Szerintem tök kényelmes amúgy,tuti simán lehet így 2-3órát is sétálni.Amúgy tényleg tök kényelmes :wink:

mimi12

Dolli:

Nem veszes a dieta, csak a krumplifozelek hianyzik nagyon. (eletem nagy kedvence gyerekkoromtol!)

Meg sokszor elegem van hogy annyiszor enni kell es ha nem vagyok ehes, sem lehet kihagyni.
Asszem igy a vege fele mar nagyon ossze van nyomorintva a gyomrom es etvagytalanabb lettem.

Noemi:

Valami lehet ma hogy a Szabi meg volt gargyulva. En is tiszta antiszoc lettem, semmi sem jo, minden kenyelmetlen, nincs kedvem semmihez. Pedig nincs is front ma - elvileg...
Batyulako a Regi. :):):):) Ez nagyon tetszik!!!!!
Meg kene mar sasolnom a fotokat vegre! meg is fogom ma este apaval! :D

Orsi:

Aham, sokat fog vilagosodni a szaradas utan a szin. Nalunk (anyunal a panelben) sotetbordo az eloszoba egyik fala, amikor felkente a festo aszittem berosalok, mint a malna/ver. de szaradas utan meseszep lett!!! :D

A te pink-ed bizti olyan lesz mint az igazi finom franciapuder. Yummmieeee! (puncsfagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!)

sünciboglya

Szilvi
Egy szép könyvet kap. Ismerkedünk az állatokkal. :) Műanyagból rengeteg van. A családban is kiadtam, hogy vagy könyv vagy pénz és majd veszünk mi neki valami nagyobbat. Két év múlva ezt már úgysem tehetem meg, mikor várja mindenkitől az ajándékot. Gondoltam most még bele szólok. :)

Dolli
A karkötőt egy nagyobb gyógyszertárban sikerült beszereznie apának Pesten. A neten webáruházakban találtam, de vagy 1000-ért hozták volna házhoz :shock: (700 ft-os cucc)
Amúgy ez az: http://www.babaorrszivo.hu/bugslock.php
Az hogy most többet híztál még nem azt jelenti, hogy egyenletesen ennyit fogsz a végéig. Ha figyelsz a 10-12 kilót szerintem lehet tartani.

Andi
Úgy néz ki szerencsénk lesz és lesz még min. egy hét jó idő a nyáron. Esőt nem mondanak!!!! Ez a hír most annyira feldobott!!!!

Én most elbúcsúzom, tuti nem tudok a következő napokban jönni. Jelentkezem majd jövő hét végén sok-sok képpel!!!

Orsi
Kitartás!!! Én is küldök sok-sok energiát!

Gabi

Kép
gabusz

Jaj Gabika!

Nagyon jó pihit, kikapcsolódást kívánunk Nektek!

ééééééééééééééééééééééééééés

MILUNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Kép
Vendég

Orsi,
Én is imádlak :D :D :D :D :D Brazil szappanopera :D

Gabi,
Nagyon remélem hogy jó időnk lesz. Jó nyaralást nektek is és Boldog szülinapot Milánnak :D

Szilvi,
Nekem is hiányzik, már megszoktam hogy mentem szerdánként vagy szombatonként. De társaságban sokkal szórakoztatóbb.

Dolli,
Soproni Belvárosi vendégház a neve. Képzeld nekünk a személyit egy hét alatt megcsinálták, csak bámultam hogy milyen gyorsan kiküldték.

Délután elmentünk a Mezítlábas Parkba, hát Veronika nem volt túl lelkes az elején, mert hogy szúr meg stb de aztán belejött :D A végén előadott egy éneket és egy táncot a színpadon.

Kép[
Kép[
kostyika

Volt már valaki HPV szűrésen?

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok, meg egy ejfeli kornyeki bejelentkezes mielott elhullanek aludni:

Apa osszerakta a gyerek komodjat. nagyon popec lett. :) (apa ujjai is a nagy szereles utan...) :twisted:

Gabusz:
Elolvastam a Bugs Stop linkjet, nagyon jo a szoveg :):) Szivbol jot rohogtem. (Amellett tenyleg jo lehet a cucc!!! Foleg nyaralashoz. (Engem hulyere szoktak csipni minden alkalommal igy en a politikailag gyulolok taboraba tartozonak vallom magam. - ha mar a kozeletben nem is, de szunyog temaban politizalok, ugy dontottem.) :mrgreen:

LANYOK; olvassatok el a linket, nagyon jo a dumaja, frappans! :)

Kellemes pihenest kivanok en is Gabi!
Jeee, tenyleg most latom, Milan mar 1 eves! Boldog szulinapot a kisangyalnak. :)

kostyika:
Szerintem az elozo nogyogyaszom csinalt ilyet, clamidiaval egyutt, de nem vagyok 100-as benne.
Hasznos lehet mindenkeppen. Mar egyre tobb helyen keszitik el keresre. Te hol csinaltatod ha mesz?

Joejt lanyok! Furan vagyok, olyan almatlan, de szetesek a fizikai kimerultsegtol. (csak hogy mitol azt nem tudom...... egesz nap csak fekudtem......)

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt!

Ma nem megyek suliba, mert kb. 4 körmöt tennék fel és utána meg Creativ-os termékbemutató lesz, de az engem annyira nem érdekel!Meg ami a legrosszabb, már annyira vékony a körmöm, mert már 600x letéptem magamról a feltett műkörmöket! :cry: :cry: :cry:
Inkább itthon maradok takarítani! :lol:

Tegnap megvettük a karnisokat, lámpákat(sima, egyszerű ufólámpa a plafonra)
Tök jó Whirpool mikrót találtunk anyósnak!
Ma Apa megveszi a villanykapcsolókat.
Olyan rossz, hogy vissza kell magam fognom, mert annyira venném már a dekorációt, de háát nincs miből! :cry:
Lesz egy nagy pultom, amiben lesz a mosdó, felette egy hatalmas tükör, az alja meg beépített szekrény lamellás ajtókkal!
De ez is csak szept közepe után, de az a car, hogy addig hova pakoljak(törölközők, lepedők, takarók, ágymelegítő, nem beszélve az olajok, krémek stb...)???? :shock:
Szóval jár az agyam és sakkozom a maradék pénzzel! :?
Szín nagyon szép lett, pont olyan amit szerettem volna!Csak tényleg félelmetes volt, míg nem száradt ki! :shock:

Na megyek összeszedem magam és csinálok valamit, mert rájöttem, hogy csak nyavajgok állandóan! :oops:

Mi jobban vagy? Szegénykém ez már nagyon a vége! :cry: Ilyenkor már természetes, hogy elnehezülsz, elfáradsz, főleg hogy még megteheted, hogy fekszel napközben!Én a semmittevésben tudok a legjobban elfáradni!

Esmeralda! Jó nyaralást Nektek, fényképezz sokat! :wink: És várunk vissza gőzerővel! :wink:
Néztem, tök jóóóó időtök lesz végig!

Hajni merre vagyol?

Dolli milyen volt Kecskemét? Ott is aludtatok?
Dokinál minden rendben volt?

Léptem, puszi
Vendég

Sziasztok!

Sorsi!

Jól nem hívtál tegnap :( , na de majd lehet én hívlak ma :) !!!!!!!!!!!

Légyszi, légyszi!!!
A tánc előtt még szóljatok, mert én hajlamos vagyok elfelejteni.

Rohanok, mert ezer a dolog!!!!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Milánnak nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :D

Kép

Orsi... Asszem zagyván írhattam... :oops:
Ma megyünk dokihoz, meg Kecsóra is, és vasárnap jövünk vissza. Majd írom, mi volt, meg hogy milyen a falvédőnk! Most megyünk érte. :D
Nyavalygás meg... Te olyan keveset nyavalyogsz, ebben én viszem asszem a pálmát... :oops: De utána sokkal több energiám van bárminek nekiállni.

Andi, Gabi! Jó nyaralást Nektek! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok.
Fel fullel-aggyal itt vagyok a nagy punnyadas kozepette..... mar enni sincs kedvem (ez mar a veg!!!) :mrgreen:

KERDES:
mi van akkor ha terhesseg alat nekem kijott egy aranyer bigyo rajtam.... nem faj, nem verzik nem csinal semmit, csak ott van es kiall. :( (Ezt nem tudom maskent leirni....)
Akkor ez most nekem igy fog lifegni ott ezentul??? Mert akkor valamit kene vele tenni nem? Teljesen tanacstalan vagyok. Apa meg sem meri nezni, de en sem. Tud valaki egy jo specialistat? Hova menjek ezzel, kinek mutizzam meg? :(:(:(

Elnezest a tema felveteseert, csak remenykedni tudok hogy nektek van valami otletetek e teren...

sünciboglya

Milunak boldog első szülinapot!

mimi12

Kép ISTEN ÉLTESSEN DRÁGA MILÁN! :)

Mia: ha nem fáj, nem vérzik szerintem nincs gond. Nekem is volt és én azt olvastam, hogy a szülés után elmúlik. És tényleg elmúlt, de azért kenegesd aranyér kenőccsel. Nekem nagyon jót tett.

Szilvi: nem vagyok nyugodt bölcsi ügyben. Ezen már akkor is gondolkodtunk amikor még csak terveztük Lilit. Mert a harmadik év nagyon gáz. :x Nem is tudom Ti, hogy oldjátok meg. :shock:
Bár még van időm és addig egy választás is lesz. Ki tudja..... :wink:

Orsi: építed a körmöt vagy tippet használsz? Zselé vagy porcelán? Csak azért érdekel mert ha Lili már megengedi tuti megyek körönért hozzád. Csak picikéért de akkor is. Baromira hiányzik. Legalább egy dolog mindíg szép volt rajtam. :?
Bár holnap végre megyek fodrászhoz. Borzasztóan hullik a hajam. Tudom,hogya hormonok miatt van de nagyon száraz is és törik. Vállig érő lesz, szőke melírral. :) Kép. Ilyen csak én nem leszek ennyire szép. :roll:

Képzeljétek októberig bezár a sarki Spar. Gondolom átszabják Sparos stílusra. Na de akkor addig most hova járjak Lilivel " társadalmi életet" élni????? :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni:
Koszi a tanacsot! (Van itthon Reparon akkor majd azzal bemaszatolgatom)

Frizura: Nagyon jol mutat! (A smink se semmi a leanyzon!) Biztos nagyon csini leszel a melirozott valtozattal!

sünciboglya

OH, ezek a nyomoronc atalakitasok! Pedig semmi baja nincs annak a Sparnak. :( Raadasul hozzank is ez a booooot van a legkozelebb. :(:(

sünciboglya

Szasztok!

Nyissátok ki az ablakot! Megy a fincsi sztracsatellásmuffin illat.... nemsoká' küldöm a kötrés illatot is!!!!!! :wink: :lol:

Dolli, örülök, hogy itt voltatok! Legközelebb majd úgy gyertek, hogy itt is maradtok egy kicsit, jó?! Bocsi, :oops: hogy úgy megálltunk az előszobában..... :oops: :oops: :oops:

Lányok, annyira cuki volt Gézu, mikor meglátta a falvédőt!!!! Csillogott a szeme és fülig ért a szája, annyira jó volt! Ezért szeretem amit csinálok! :lol: :lol:

Mimi, ha meleg van, akármilyen anyagból is lehet az a kendő szerintem, hisz Regi kicis teste is "fűt"... Erről jut eszembe, megnéztem a teszveszt. Vannak hordozókendk! Nézd meg! :wink: Hátha találsz....

Gabi, Nagyon boldog első születésnapot Milunak!!!!!
Kép
Könyv... az mindig jó,és hasznos! Mi is nagyon szeretjük! :lol:
Jó pihenést Nektek! Csináljatok soksok fotót a szülinapról!

Andi, de aranyos lehetett Veronika! Bubó is élvezte a mezítlábast...

Hajni, hát elég necces ez a harmadik év.... ezért is irattuk be a bölcsibe, mert megérezzük azt a kb. 30ezer minuszt :cry: durva...
Tök jó lesz a frizkód!

Orsi, délután megyünk! :lol: Marci edzett? Készül Yodára, mert az tuti meghajtják egymást megen.... :lol: :lol:

Ja, Yoda mai alakítása: reggel megyek ki az udvarra, a lábtőrlő (ami elég nagy) kinn a kert közepén a fűben, kertecském kikaparva, két szolárlámpa szétrágva.....áááá, kicsit sem voltam ideges :wink: :evil:
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?