Jó reggelt!
Mia! Szuper eredmények!
Azért kettőnél csak több heted van még...
Úgy nem szeretem ezt a tippelgetősdit, hogy mindenki mondta, hogy szerinte majd mikor fogok megszülni, mert már látszik ez meg az... Aztán senkinek nem jött be!
Házban az egyik anyuka okt 8-ra van kiírva, már ő is nagyon szülne, pont tegnap beszéltem vele, nála is már mennek a tippek.
De jó, hogy anyud így el kezdett lelkesedni és varrogatni!
Hajni! De tündér Lili apával! Ez olyan megható tud lenni!
Hogy alakulnak az éjszakáitok?
Habermajer segédkezett a csaszimnál.
A cukros vizet azt sajna mindenkinek alapból adják az Uzsokiban, nem kérdeznek. Én annyit tettem, hogy vittem be saját üveget, hogy legalább ne ömöljön a szájába a cucc, ne kényelmesedjen el Gézu.
Mimi! De jó, hogy újra itt!
Gondolom Te azért inkább a pároddal töltöttél volna még pár hetet!
Én ilyenkor szabi után mindig arról álmodozom, hogy milyen jó lenne, ha örökre így maradhatnánk, apának sem kell dolgozni, itthon vagyunk a sok gyerkőccel.
Nem semmi kendőárak!
Brigi! Ja, nálunk apa nem parázott, inkább én. Mondjuk ő nem egy parás típus, tiszta hideg vér, hideg fej, ráérünk gondolkodni akkor, ha már itt a problem.
Mimi, Orsi! Ezek a bemászkálós idegenek...
Hát én nem is tudom, mit csinálnék azon kívül, hogy először frászt kapnék!!!
Jah, nálunk após volt aki még mikor Újpesten laktunk, simán bejött a házba, mi meg frászt kaptunk, mert ráadásul pont hancúr volt...
Még jó, hogy nagy volt a ház!
Szilvi! Apának meg akartam mutatni a fotókat, gondoltam Gézu ne lássa még... hát meglátta, rohant a gép felé és mondta, hogy húúúúúúúúúú, meg vavo (vonat) és baba (babáé). Annyira cukor volt, ragyogott az arca!
Köpeny nekem volt kék meg valami mályva színű is...
Emlékszem, hogy tök ciki volt, mert mikor iskolát váltottam, az új suliban már nem volt kötelező, én meg abban mentem...
Jah, meg mikor fotózás volt, én szépen mentem úttörőben, még jó, hogy felmentem előtte a barátnőmhöz, mert így adott egy pulcsit, amit ráhúztam az ünneplőmre. Náluk már ez sem volt divatban, tiri-tarkában voltunk a fotózás alatt.
De jók ezek a derékformáló tippek!
http://www.csigajogsi.hu/index.php?page=b-jogositvany
Itt van hétvégi képzés is, meg sok képzési hely is, én a Keletit választottam...
Lányok! Nincs valakinek kresz/tesztkönyve kölcsönbe? Az enyém 2003-as. Nem tudom, mennyit változhatott, de azért nem kéne hülyeséget megtanulnom még véletlenül sem.
Jövő hét végén úgy néz ki, kezdek!
Jah, és festője valakinek konszolidált áron??? Az nem kölcsönbe kéne!
Na kuncsorgást befejezem!
Tegnap délelőtt sparoztunk, takarítottunk, mostam csomót... és még mindig szalad a lakás! Na de majd ma!
Délután meg piszkosul carul voltam megen.
Dolli