Sziasztok Csajok!
Cory, elöször is, tudod, sok-sok bódogságot!!!
Asszem jó régen nem írtam már....
Na, akkor íme, mi volt velünk:
Szerda éjjel: Jól telt, Bori aludt egész éjjel. Mondjuk elötte kapott egy kanál Panadol szirupot, ez megtette hatását. A szájában az egyik rágófog helye nagyon meg van duzzadva, gondolom, az fáj neki.
Csütörtök: Ma, miután végeztem a munkahelyemen, elrohantunk a Masterbe fordításért. Bori persze a szokásos körülrajongást élvezhette volna, ha nem alszik el... De elaludt...
Aztán beugrottunk a Kikába, mert az ott van, pont a MAsterfilmmel szemben, akartam neki venni egy hálózsákot, de a párom ledumált róla. Viszont kibe botlottunk, ahogy beléptünk? A nagymamámba, meg a nagynénémbe..
Kicsi a világ, sehova se tudsz szökni a család figyelö szeme elöl. Persze, rögtön megkaptam, hogy már megint csavargok azzal a szegény gyerekkel... Mér? Nem lenne neki rosszabb, ha állandóan itthon csücsülnénk? Aztán még ráadásként felmentem apámékhoz is, csakazértis...
Képzeljétek, ott meg majdnem rosszul lettem a konyhában, ültem a széken, aztán elkezdtem úgy szédülni, mint a kórházban az ájulás elött. Rögtön elkezdtem szedni a vasat, azóta egy kicsit jobb.
Péntek: Munka után hazarohantam, aztán mentem be a kórházba Coryhoz. Nem részletezem, a gyerek csodaszép, de ezt Cory úgyis tudja...
Aztán rohantam a lányomért a színházba, ahol kiderült, hogy végigüvöltötte a próbát. Hazajöttünk, jó korán elaludt, de az éjszakája megint vacak volt.
Szombat: Lemaradtunk a Teletubbies-ról... Aztán inkább elmentünk az Indexes találkára, a Millenáris parkba. Kiderült, hogy ez egyik csaj két évvel járt felettem a gimiben. Rögtön felismert, én meg nem nagyon emlékeztem rá. Ott találkoztam egy csettes lánnyal is. Akinek a lányával nagy pusziváltások voltak. Ezek a csajszikák imádják egymást... Megetettük a halakat, akik a tó másik végéből is, mintha csak leadták volna a forró drótot, rohantak a perecmorzsákért. Borinak meg annyira tetszett, hogy bedobta az egész perecét a kocsiból a tóba... Na, lett is nyüzsgés, mintha csak piranhákkal lett volna tele a tó.
Fent a kávézóban meg állandóan beslisszolt a bárpult mögé, a pincérek ott ajnározták, kapott lufit is. Hazajöttünk, útközben elaludt, aztán mikor kivettem a kocsiból, felébredt, persze utána már nem aludt vissza, de így is hagyott aludni három órát. Aztán este meg egy kis tündi-bündi volt. Jókat rötyögtünk, táncoltunk, megdögönyöztem. Vacsira meg túrós tésztát evett, szalonna és zsír nélkül. Találtam olyan tésztát, ami glutén és koleszterinmentes. Tök jó íze van!!!
Vasárnap: Megint nem aludt túl jól éjjel, remélem ez már nem fog állandósulni. De amikor magam mellé vettem, nyugi lett. Elkezdte utánozni a Snickers reklámból a fürtös hajú ifjút, amikor bekapja a könyvet. Olyan édes...
Egész nap nem aludt semmit, csak este 7-kor volt hajlandó elszenderedni, de akkor ezt állva a kanapén tette meg...
Aztán felébredt, megvacsiztunk, először evett villával, még nem megy neki igazán, de szorgalmasan hámmogott, és dugdosta az üres villát a szájába, mert minden leesett róla. Aztán jött egy barátunk, aki nagyon tetszik neki, olyan kis szemérmesen fordítgatta a fejét, meg vigyorgott csábosan. Aztán ránézett, elvihogta magát és többször körbevágtatott a szobán. És ezt vagy tízszer, ugyanebben a sorrendben. Hát, nem bírtuk ki röhögés nélkül...
Most már alszik. Remélem, egész éjjel...
Folyamatosan kérdezi, hogy MI EZ? MI AZ? KI EZ? KI AZ?
Pankamama:
soosbobi@hotmail.com Köszi elöre is.
Pele! Úgy irigykedem!!!! De jó neked! Aztán nevek vannak-e már?
Most már megyek is, rendesen hosszúra sikerültem.
Puszi:
Dia