Sziasztok!
Ktc:Mindig jó olvasni téged,gondoltam,hogy fogsz nekem írni valami hasznos tanácsot!
Köszönöm.Későn olvastam el,most kapott a gyerek tápszert.Reggel még nem volt időm oviba indulás előtt méregetni a kicsit,de szopott.4.40-kor,7.55-kor 10.08-kor csak szopott.11-től már sírdogált,rágta az öklét,de éreztem,hogy nincs sok tejem még.Mostanában két ciciből szopik.Így 12.45-kor lemértem,szopott 60 mg-ot.
Gondoltam kevés,kevertem neki 100 ml tápszert,és 70-et lehúzott belőle.Úgyhogy éhes volt még.Napok óta figyelgetem,és rájöttem,hogy gyakrabban éhes.Így 2 óránként szopott,kivéve éjjel.5-6-7 óra felé kel reggel,akkor éjjel hogyhogy nem éhes?
Most békésen fekszik az ágyban,beszélget egy plüssel,néha nevet neki.Jól elvannak.
Nem adnék minden szoptatás után tápszert,csak az esti után,meg délelőtt egyszer.Nem jó szerinted?Nekem az a véleményem,hogy mindegy,hogy mitől,csak fejlődjön.mivel szopik napi 8-szor,ha abbból 2-t helyettesítek,vagy pótolok,nem lesz baja.Nyugodtabb leszek,hogy jól is lakik.Tudom ezeket a fejlődési ugrásokat,de én nem tudok vele ugrálni,mert egyedül vagyok itthon,itt a ház,oviba vinni-hozni időre a Lilit,Lottit úgy etetni,altatni,stb...Ismeritek.Na,ennyi szoptatás többé nem jön elő,csak most gondoltam tudatom veletek,hogy már így állunk.
Lili ma már nem is sírt,bement egyedül a terembe.Tegnap megtanulta a Dióbél bácsit,egy nap alatt az oviban,és egész estig azt mondtuk itthon.Meg reggel is odafelé,hogy elmondja az óvónéninek.Megbízom az óvónőkben,tetszenek,csak az nem,hogy a bejárati ajtó sokszor nyitva marad,és simán le tud lépni a gyerek.És az enyém szökős egyébként is.Meg a galéria a másik félelmem,hogy leesik,amikor jön le,mert nagyon meredek.