Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

Mi volt a böliben? Ottaludt Istike?

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Betti: hülye! :) Mármint a kérdésre, hogy jöhetsz e Istike nélkül. Várunk!!! Legalább pesztrálsz egyet a három gyerekem közül, mint múltkor. :) El is felejtettem megköszönni, tök ari voltál! De nyugodtan beszélgess ám!

Gabi: a jubileum park lesz valószínű a tali helyszíne most, az ott van a szent borbála térrel majdnem szemben, a régi cipőbolt mellett tudod van most asszem Cib bank. Ott mellette van két elkerített focipálya és közvetlen mellette van a jubi park. Itt lesz a tali. Kocsival ott tudsz megállni a Cib bank mellett lekanyarodsz és utána balra, a focipályák mögött van parkoló.

Akkor legyen holnap 10-kor a jubi parkban. Igyekszünk nem késni, mint múltkor.

Rita: nem baj, a lényeg, hogy jöttök. Akkor is tudnak még játszani a lányok, mi tudunk maradni simán délig, vagy kicsit még utána is. Nálunk csak a vitt kaja mennyiség határozza meg a dolgot! :)

Akkor TALI: holnap (szerda), délelőtt 10 óra, Jubileum park! Jöjjön, aki tud!!!

Szilvia

Később még jövök, de most főzök.
emesedora

Vasalás verseny: hihetetlen mennyi dobogós emberke van itt! :)
emesedora

BEtti!
:D :shock: :) ... és van még mit felvennetek???

Amúgy tényleg tök jó ötlet vasalási csúcstartás ellen: kevés ruha kell (úgyis válság van!!!) és akkor muszáj kivasalnia az ember lányának, mert különben meztelen marad!

Szilvianyu:
Dehogy késtünk el tegnap! Nem kell Nekem időben hazaérnem ám, csak tudod 17.30-kor már indultam tornázni, addig még itthon a romokat eltakarítottam! Ja férjem igen addigra kifújta magát meló után! Ma is lesz ideje, ha mi Jubiban leszünk. Jöttök akkor?

lola77

Na az előbb a drága kisfiam megint valami újat tanult:

Kép Kép

Szerintem jövő héten átmegy majomba! :x

lola77

Sziasztok,

Nem azért írtam ám a délutáni talit, hogy azonnal átszervezzétek :-)
Csak megemlítettem, hogy legközelebb lehet majd délután is, mert azért többeknek alszik a picike még délelőtt.
Meg ha kezdődik a suli, akkor szerintem többen majd délután fognak ráérni.

Lola,
Sajna ha én sétálva mennék a talira, akkor szerintem már tegnap el kellett volna hogy induljak, hogy Nikivel odaérjek. Minden lépés után talál valami érdekeset, és meg kell állni felvenni, megnézni, stb. Igaz van testvérfellépő, de azzal meg olyan nehéz tolni a babakocsit, hogy csak na.
Szóval autóval megyünk de addig Vivi nem fog elaludni. De akkor megpróbálok én is kicsit korábban menni, hátha addigra el tudom altatni...
Délután már csak ebéd után alszik kb 2-3 órát. Olyan 4-5 között szoktak kelni.

Vasalás.... Akkor azt hiszem a verseny utolsó helyét bitorlom... Nálam nincs semmi vasalnivaló. Általában mindig mosás utáni nap kivasalom az adagot, és igy nem gyűlik a kupac.. ha netán mégis, akkor van egy kedves anyósom, aki esténként felugrik és kivasal helyettem. Minden másnap megkérdezi, hogy nincs e vasalnivalóm. Tegnap is pont jött vasalni. Nekem már csak ilyen jó dolgom van. :-)

Akkor mi is megyünk délelőtt a talira. Azért köszi, hogy már rögtön elsőre megpróbáltátok átrakni, de tényleg nem azért mondtam.

Na mentem pihizek én is míg alszanak a csajok.

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Lola: nem semmi Noé! :) Bence mostanában imádja a lépcsőzést. A ház előtt le kell tenni és felmegy vagy 15-ször, le inkább még lehozom, aztán megint felmegy. Meg a buborék fújás! Imádja, ha fúj neki valaki!
Igen, valószínű megyünk, jönnek Daniék is, kicsit szokják egymást megint suli előtt! :)

Csilla: na ez nem éri! Akkor Te veszítettél! :) Anyósodat adoptálom néha-néha!:) Én is mindig elhatározom, hogy kivasalom az aznapit, de kizárólag este tudok vasalni, a kicsiktől nem lehet. Estére meg néha elszáll az ihlet. Nem is értem.... :)

Na megyek, ebéd kész, most eszünk. Gyerekek, Bence befalt egy rendes tányér krumplis tésztát, szerintem még tudott is volna enni. Kicsit "levesesebbre" csináltam miatta, de így is fini lett.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Akkor sejtem, hogy melyik lehet ez a játszó. Mi múltkor (legalább 1 éve) a másikba mehettünk, ez nem volt elkerítve és mellette volt a csóni tó is.
Még egy kérdés! EDB anyu! Tudom már melyik parkolót mondod, de oda be lehet mezei embernek is hajtani, mert láttam rögtön az elején valami korlátozó táblit? Igaz sosem néztem meg rendesen!

De jó! Úgy izgulok, hogy végre összejön nekünk is! Még nem tudom Gergőt viszem-e! Párommal mostanában úgy sincs el, de Danira viszont úgy tudnék teljesen odafigyelni, ha Geri marad itthon. Majd meglátom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Noé nagyon édes. Lehet rendesen résen lenni, mert ez az asztalra mászás, meg lépcsőzés már rejteget veszélyt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jági!

Már akartam írni, hogy annyira ismerős vagy nekem. Tudom, hogy oda jártál az Eü-höz. Elképzelhető, hogy jártál nálunk az osztályba "meglátogatni" valakit. Még agyalok!

CsEri!

Kérdezted! Nem csináltam ülőfürdőt, de most már veszek hozzá cuccost és csinálom, mert ki-ki újult az elmúlt pár hétben!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Oké, Csilla, semmi gond! Csak próbáltunk kedvedre tenni, de legközelebb akkor lehet délután tényleg!
Ja és nem úgy gondoltam, hogy gyalog jöjjetek onnan le ám! :shock: Gondoltam hogy nem vagy mazochista! :D
Anyósod ilyen rendi??
Valld be, hogy nem a fiát választottad annó, hanem Őt? Basszus mekkora szerencse!!!Én még ilyet ismeretségi körömben nem hallottam! Olyat igen, h ogy elviszi a nagymama addig játszózni, vagy hozzájuk, de hogy a házimunkába besegít, na ilyet nem!
Jó a viszonyotok is akkor gondolom!?

Gabi: be lehet hajtani persze kocsival!
Jó lenne pedig Gerit is megismerni, de Te tudod hogy bírsz el velük?
(Halkan megjegyzem lesz egy Bettink gyerek nélkül!)

Szilvianyu: átküldtem képeket tegnapi "strandolásról" a Fő téren!
Ja, igen láttam Bence lépcsőmászását a suliban, édes volt!

Na mindjárt jön Anyukám!

lola77

Sziasztok!

Köszönöm szépen a pillangókisasszonyom dícséretét! :) Nagyon szeretem róla én is azokat a képeket.
Ma voltunk dokibácsinál. Hát a belső méhszáj is kezd kinyílni, így sokat kell pihiznem és panangint is kell szednem, mert elkezdett keményedni a pocóm. Még két hetet jó lenne ha maradna bent a kis manóm.

Holnap nem tudunk menni, mert megyünk be az oviba játszani meg ismerkedni az ovonénikkel. Aztán jövőhéten meg már élesben megy :)

Most nálunk is elég sok vasalnivaló lesz. Csani ruháit is elkezdtem kimosni úgyhogy bővül a repertoár :)

Lola!
Azti miket csinál Noé! Látom nem nagyon kell őt sem, egyedül hagyni a szobában.
angika

Gabi!

Nekem is ismerős vagy..Majd holnap kiderítjük honnan..Járkáltam át sokat a Közgázba..Nézegettem az ismerőseidet..Hámori Andi osztálytársam volt általánosban, E. Krisztit is ismerem, Kanalt is..De hozzájuk nem jártam át..Békefiékhez jártam néha barátnőmmel..

Kép Kép
joosneagi

Lola!

ÁÁÁ! Azt hiszem nem agyalok ezen tovább ! Viszem Gergőt. Ő úgyis elnézelődik (talán)! Vagy majd bealszik. Lesz valami!

EDB anyu!

Utólag boldog névnapot Bencusnak!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Angika!

Szorítok, hogy Csani még maradjon egy kicsit! Pihizz amennyit csak lehet (gyermek mellett még). Nekem is már 34. héttől keményedett a pocim Gergővel, Danival már a 16. héttől éreztem "kőkeménységet".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Rendben akkor holnap tali a Jubiban !!

Nagyon szívesen pesztrálom a lurkókat.Tologatom Gerit,vagy kézben lesz nekem mindegy.Vagy Bencézek,szóval tényleg szívesen elleszek bármeyik tesóbabával.

Istike alussza az igazak álmát.Persze itthon az ágyikójában.Gondoltam hogy elsőre nem fog ottaludni.
Nektek sem aludt el első nap Anyukák?
Jól felkeltette a többieket a sírásával,pedig az első félórában olyan szépen eltornázgatott a bölcsiságyon,már azthittem lesz valami pihenésféle.De hát nem.Utána orditott,de nagyon,igy kiadták,vigyem haza.
Holnap újjabb próba.Attól félek ha mindig kidják hogy vigyem haza(felébreszti a többit ugye)akkor a kis büdösöm olyna hamar rá fog jönni hogy igy haza tud jönni. :shock:

Lola
Jesszus ez a Nono manó.Résen kell legyél az tuti.

Betti

Kép
berna23

Betti!

Köszi előre is. Lehet élünk a felajánlással, majd a gyerekek eldöntik.

Ottalvás!

Hát ja ez kétélű is tud lenni. A gnéni kényelemből hazamenesztik, hogy ne keltsen fel senkit sem és mivel a gyerekek és Istike főleg nem buta gyerek rájön, hogy ezzel elér valamit. Csak ezt az akadályt is leküzditek, hisz olyan jól ment eddig minden. Ez is alakul majd meglátod.
De ezzel még nekünk is gondunk lesz, hisz Danit szinte "erőszakkal" kell leraknom aludni. Itt ne a szó azon értelmére gondoljatok. Ha berakom az ágyába, akkor alszik, ha nem akkor meg képes este 8-ig is molyolni. Na ezért jó, hogy még rácsos ágya van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jaj EDB anyu ne haragudj!Nagyon Sok Boldog névnapot Kis Bencédnek!!!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Köszi Gabi a bátorítást.Picit megijedtem hogy igy alakult,de változni fog ez jó irányba.
Meg mit is vártam volna,hisz két és fél év alatt soha nem aludt még el egyedül.Mindig is altatnom kellett,vagy a babakocsival jártam vele a környéket.Ő még minuszokban is kinn aludt a babacsban.Mióta kinőtte a járgányt,azóta meg a fotelban altatom,este köztünk alszik el.Utána mindig megy a kiságyába.
Azért az jó hogy egyedül elalszik Dani.Biztos igyis azért neki is eleinte nehezebb lesz elaludnia az oviban.
Itt a böliben elég hangosan nevetnek,bezsélgetnek a dondinők.A takarítónő zajosan,csörömpölve végzi a dolgát.De gondolom egy idő után hozzászoknak,és tudnak aludni is a lurkók.

Betti

Kép
berna23

sziasztok!

gabrielldaniell,
én szeretnék a bookline-ról, de mikorra rendelnéd? Szept eleje lenne jó nekem. Kellene:

Hipp joghurt gyümölcsökkel 1399.-
Hipp öszi-, sárgabarack tóróval 6db, 1399.-,
Hipp alma mangó túróval 6db, 1399.-,
Hipp tészta sonkával 6db, 1589.-,
Kecskeméti paradicsompüré burival 6db 1159.-,
Kecskeméti alma-sütőtök 6db, 1159.-

azt hiszem ennyi de lehet hogy még lesz, attól függ mikor adod le a rendelést

most csak ezért ugrottam be, holnap megyünk a talira:)
sziaszotk

KépKép
szilvia1981

Akkor jó sokan leszünk a talin!!!!

De jó!

Majd segítsetek figyelni Rékára, szökős de nagyon és ha rászólsz, még gyorsabban fut (a főút felé is)...

Na nem is írok, majd dumcsizunk!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szép estét!

Betti, én is bíztatlak, Nekem se aludt elsőre Soma, bár pihent azért!
Figyu, a g.nénik nem fogják kiadni majd ilyen hamar, hisz az Ő érdekük is, hogy megszokja, mert végtelenségig Ők sem szeretik húzni a beszoktatást.
Más kisgyerek is fog sírni majd beszoktatás alatt. Gondolom lesznek még szept. elején is a csop-ba, nem?
Amúgy igen tök hangosak ott a bölcsibe, de tényleg megszokják. Nekem itthon Soma tök sötétben nyugiban aludt (első gyerek ugye) ott meg csodálkoztam, hogy tud úgy aludni, h ogy nyitogatják az ajtókat, egyik-másik gyerek jön-megy wc-re.. stb. És dumáltak is a g.nénik rendesen! És tök világos volt, alig-sötétítő volt csak az ablakon és délután pont odatűzött a nap!
Ja és elfáradnak ám egész délelőtt főleg hogy Isti korán is fog kelni, ha élesbe megy a dolog! Ne aggódj, fog aludni!

Szilvianyu: lett új porszívótok????

lola77

Teszek pár képet a Tisza tóról (már Lola hiányolta... :lol: )

Iszappakolás
Kép

Vattacukrozás és fagyizás

Kép
Kép
Kép

Fürcsi a medencében (Kisköre Tisza tó panzió)
Kép
Kép

Grillezés és szalonna sütés
Kép
Kép

Udvarlás
Kép

Hajókázás a Tiszán
Kép
Ilyen helyeket jártunk be
Kép

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok4

Holnap akkor mi is megyünk.Elugrunk előtte Antóka szemüvegéért.Remélem mire oaérünk elalszik és nem lesz olyan hisztike, mint múltkor. Bár ma megint cefet napunk volt, amint leteszem sikít.. Megint péntek óta nem kakált.Már nem tudom mi lehet vele..Eddíg nem volt gond, mostmeg már hetek óta nem kakil, csak ha kúpozom..

Lola!

Kirándulásról sem írtam választ.Hát jól elfáradtam a kengurutól, majd leszakadt a hátam, főleg, hogy még egy hátizsákot is vittem.Biusom meg azt élvezte, ha kergettük, jó volt kis tólsúllyal szaladni utánna, de Antó is nagyon élvezte, visszhangzott tőlük az erdő.
Látom, te sem unatkozol Noé mellett, benne sincs semmi félelemérzet. Gondolom folyamatosan követi bátyukájáz. Furam, néha azt várom, hogy hú, de jó lesz, ha elindul Antika, aztán meg beugrik, hoyg hú mi lesz velem majd egy vásárlásnál..Kétfelé futni..Bár legalább ég a zsír.. :)

Kép Kép
joosneagi

Cirmike, tök jók a képek! Látom Roli is szereti a vattacukrot, Soma is, pedig eleinte ki nem állhatta, most meg ha meglát egy árust....
Az udvarlásos kép nagyon aranyos! Látom azért Roli cicája (ugye?) azért bátorságot adott! :D
Réka haja pedig tök jó, a csatt meg még feldobja! Szemünk rajta lesz ma akkor!

J.Ági!Hát igen várjuk az elindulást, aztán meg visszasírjuk amíg nem ment!
Én annyiban örülök, hogy még nem megy, mire menni fog és akar majd utcán is, több ruha lesz rajta (ősz) így az esésekkor lesz ami felfogja az ütést! Neked is még koratavasszal-tavasszal majd!
Ja ég a zsír-ez is egy szempont! :wink:

Na akkor majd 10-kor!

lola77

Gabi

Igen szép lett a kórház, de oda nem szívesen megy az ember :D

Tegnap meg lett az eredményem, jó lett a cukrom.
Gvent tegnap vittem a szemészetre meg a neurológiára.
Szemével semmi gond, ma meg megy a CT re ugy félek :(

Rita
Pf mikor is jártam a fellnerbe 95-98 ig
Gven várja már a kistesót, az első időkben nem így volt :)

Lola

Megmondom őszintén nem tudom kihez került a lányom.
Én eddig egyszer voltam az oviban, mert mikor be kellett volna menni kórházban voltam.

Szorítsatok nekünk, remélem minden rendben lesz a Gvennel.

Jó talit nektek

fiamette

Szia Fiamette!

Én még nem isírtam neked.Nekem 2 gyerkőcöm van , egy lassan 3 éves Biuskám és egy 8 hós Antikám.
Remélem minden rendben lesz ma Gvennel, szorítok, meg a terhességeddel is.
Nekem is hasonló problémák voltak Antikánál. Első uh-n(7-8 hetesen) megállapították, hogy levált egy darabka a lepényből.Megíjjesztettek, hogy baj lehet, csak fekhetk, csak pisilni felkelni..Hú, Bius akkor még nem volt 1,5 éves..Érdekes lett volna. Rettegtem..De a 12 hetes uh-n minden rendben volt, felszívódott a levált darab. Aztán kb. a 20. hét körül közölték, hogy nagyon mélyen, a héhszájnál tapad a lepény, úgyhogy ne emljek, pihenjek, ne végezzek hirtelen mozgást..Sajnos ezt nem tehettem meg, mert Bius nagyon anyás volt akkor, érezte, hgy nemsokára nem csak ő lesz. Féltem attól is, hogy császár lett. De nem.Az én pici fiam nagyon ügyes volt és utat tört magának a lepény előtt, így nem lett semmi gond. Igaz, szülés után több, mint fél órán keresztül vizsgált, kb. 2 orvos jött még konzíliumra, mert eléggé vérzett a lepény, és nézték, hogy hol szakadhatott le egy darabka, de végülis minden rendben volt, bár jól megkíoztak...De megérte.. (Mi előtte 3 babát veszítettünk el kb. a 7-8. hétben, ezért is féltem annyira, mert azt mondtam, hogy ez az utolsó próbálkozás...) Most meg itt a gyönyörú kisfiam...(mellesleg at mondták, hogy nem lehet kisfiúnk, hoy ők "mnetek el"...)
Szóval fel a fejjel, pihizz sokat és semmi baj nem lesz!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Cirmike: szuperek a képek, nagyon csini rajta mindkét gyerkőc, bár egy pasira nem szokták ezt mondani, úgyhogy Roli meg jóképű! :)

Lola: elmentünk, most csak megnéztük őket, meg kinéztünk egy-kettőt ami megfelelne az igényeknek, meg kikérdeztük ott a pasit. Olyat akarok, amiben mosható hepa filter van, mert ami ne mosható, azt elvileg évente (kb. 4-5 ezerért) cserélni kell. Láttunk egy jót, 29-ért, ezt itthon a neten teljesen újonnan egy webáruházban postával 24-ért láttuk. Úgyhogy most várakozó állásponton vagyunk, mert nem akarom elkapkodni. Ezeknek is az időtartama max. 5 év, mondta a csávó. Az olcsóbbaknak max. 2 év. Volt olyan porszívó 80-ért, ami azt mondta, garantáltan kibír 20 évet. Hát.. erre meg nekem garantáltan nincs pénzem! :)

Fiamette: csak nem lesz semmi baj, én drukkolok, az biztos!
Köszönjük a tali hozzászólást, majd jó pár hónap múlva, hármasban Ti is tudtok jönni! :)

Lehet, hogy kicsit késünk a taliról, mert irattam még néhány receptet egyik nap a rendelőben és most jutott eszembe, hogy kéne és nem mentünk el érte. Előtte elfutunk érte, mert délelőtt van dokink. De igyekszünk.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Milyen volt a tali?
Napok óta nem jutottam gép közelébe,nem is láttam ugye hogy ma tali lesz.
Bár nem is tudtunk volna elmenni,mert ma voltunk mi is Angiékkal az oviba.Hétfőn már nekünk i sélesbe megy megint.
Dorka egész jól beindult beszédileg,már 3-4 szót is egymás után mond.Most járunk vele a gekkoba,tegnap voltunk leőször,.és mondta a nőci,hogy abszolut e nem vagyunk elkésve,és fog bezsélni,neki már csak egy lökés kell,és be sem fog állni a szája :lol: ,már nagyon várom,most is bezsél egész nap csak nem értem mit mond...ha meg értem is áá tök jó lesz.Kicsit megnyugodtam,hogy ezt mondta rá a nőci,mert ezek szerint ténylge nem vagyunk elkésve,pedig már páran piszkáltak vele hogy miért nem lépek már valalmit,ő már tuti elvitte volna elöbb,stb...későn érő tipus a nőci szerint,és ő is visszavezette a műtétekre....
Levi növöget,már összeszoktunk,éjjszakák is alakulnak,van hogy este 8-tól reggel 4-ig alszik,és hamar visszaalszik,de van hogy 2-kor kel de akkor is hamar letudom...nappal már nem alszik annyit,de sebaj...
Holnaptól már megyek számvitel korrepre,azt jövőhéttől suli,bár oda sztem nem fogok bejárni,nem tudok hogyan,Levi miatt...aztán nemsokára vizsga ,még igaz semmit nem tanultam rá,de nem is érdekel....

Ági!
Sztem is most kezd el Antót a szemüvegre "szoktatni",mert 1 évesen lehet már nehezebb lesz,ahogy Lola is írta.Meg hamarabb ki is nőheti így nem?

EDBAnyu!
Utólag is nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk Bencének!!!!!!!
Hu de irigyellek,hogy ennyi energiád van,én sokszor csak ülök és nézek magam elé...

Betti!
Ma voltunk az oviban ugye,és kérdezte az Örzse,hogy mizujs veletek,és hogy nagyon sajnálja Istit,hogy nem vették fel,de jövőre tuti felveszik!!!Építkezéseteket is kérdezte.És nagyon tetszett neki Isti :lol: !!Milyen volt ma a böliben?reggel van még sírás?Hétfőtől én is készíthetem elő a zsepiket,mert Dorka bizti megfog még síratni.....

Lola!
nem semmi Noé,hova fel nem mászik már!!!állandó felügyeletet igényel :lol:

Csilla!
Sajnálom,hogy nektek nem vált be az orrszívó..nekünk azért jó volt tavaly,nem lehet hogy azért nem szedte ki,mert sűrű izé jött ki Vivinek?Dorkának folyékony váladék jött ki,azt azért kiszedi!De végülis megoldottátok,és ez a lényeg.Anyósod,ááá add már kölcsön,párszor láttam hogy mennek hozzátok,mindig olyan mosolygósan köszön,enyimé miért nem ilyen?????

Zsuka!
jó hogy jöttél,ha tudsz gyere gyakrabban!!!Hogy bírod a 3 szakot?Megszoktad már teljesen?dávid beszéde beindult már?Szobatisztaság,hogy alakult a nyáron?

Nah most hogy ennyien írtátok a vasalást nekiugrok én is,amíg megy a mese a tv-ben Dorka hagy vsalni,Levi meg alszik...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Nagyon-nagyon jó volt a tali Lányok.
Fényképezőt jól otthonhagytam.

Gabi
Egy tünemény volt Gerid.Olyan jól esett hogy nem sírt nálam.Olyan ügyesen elaludt egyedül a babkocsijában utána.
Dani rengeteget dumált.Nagyon bejött neki a jubipark.Nagyin sírt hazmenéskor a kocsinál??

Lola
édesek voltak a fiaid mint mindig.Bár Noé jól ránk hozta a frászt.De én a lépcsőre,asztalra felmászás után nem is csodálkozom rajta. :)
Nálunk elfogyott végre a milánói.Lehet holnap én is lencsefőzit csinálok,azt még uram is megeszi.

Emeseanyu
Bizti csinálod még a 90naposat,és meg is látszik az eredménye.Ügyes vagy.
Emese teljesen elvolt Hannával.
A kicsik is elvoltak ügyin.

Jági
Nagyon édes Antika a szemüvegében.Csak megszokja hamar a kistöki.Igaza van elöször le kell tezstelnie hogy törékeny-e,ehető-e. :)

Cirmike
Rolid haja olyan mint egy szőke hercegé.Nagyon jóképű kispasi.
A képek alapján udvarolni is nagyon jól tud.Réka olyan aranyos volt ahogy "veszekedett" Rolival.Szerencsére szökéssel sem nagyon próbálkozott.

Csilla
Hamar beludt gondolom Vivien hazafelé.Olyan határozottam kunyizta a kajcsikat.Nővére meg szívesen adta neki,még a tiltottakat is.

Rita
Hatalmas Mirus.Mosolygott rám,nagyon jólesettt.

Szilvia
veled nem sokat tudtuk dumálni,hamar elmentetek.
A repülőuttól ne félj.Áron belevaló,biztos simán veszi majd.
Apátokkal együtt mentek vagy ő előbb megy vissza.?

Képzeljétek hazafelé rosszul léptem le a járdaszegélyről újvárosban és "bekattant" a csipőizületemnél.Azthittem bepipilek.
Hazáig vergődtem már azthittem taxit hívok,de nagynehezen hazaértem.Apósom vitt fel a bölibe,mert már igyis elkéstem.
Erre a böliben visszakattant valami,már semmi bajom sincs. :wink:

ÉÉÉs Istike aludt.Igaz hogy álomba sírta magát,de elaludt.Kettőre visszamentem érte pont akkor ébredezett,nagy büszkén mesélte hogy sikerült elaludnia.Nagyon próbálkozott.Azthittem elbögöm magam olyan édesen mondta.
Délelőtt is sokat sírt sajna.Itthon már semmi baja,olyan mint bármikor.Csak nem viseli meg a bölcsi akkor.

Ági
Sok sikert az oviban a visszaszokáshoz.
Örzsét pusziljuk.Legyen igaza,remélem felvezsik Istit.
Julcsinak tetszik?,

Betti

Kép
berna23

Na én is itt!

Eltakarítottam a rom egy részét itthon (konyha), gyerekek még fent, de mindjárt száműzöm őket a gyerekszobába.

Betti!

Először is még egyszer köszönöm a Geri felügyeletet. Tényleg jó sokat el volt nálad sírás mentesen. Ha nem lett volna álmos, akkor még többet is!
Dani nem sírt hazamenetelkor, pedig a többieknek mondtam is hogy biztos vagyok egy hisztiben hazafele. Édesen elsétálgatott mellettünk, útközben felszállt a motorjára (egy másik homokozónál találtuk meg) még a kocsiba is beszállt gond nélkül, végül az ISpárnál volt egy kis sírás, hogy nem megyünk boltba. NAGYON ÜGYI ISTIKE! Úgy örülök, hogy el is aludt, hát nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar (3. nap) már aludni is fog. Lehet, hogy az elején még megviseli esetleg a bölcsi, de majd megszokja, hogy oda minden nap (kiv hétvége) kell menni, mint ahogy nektek is dolgozni. Talán majd, hogy látja, hogy ez rendszeres és hosszú távú akkor igazodni fog ehhez a helyzethez. Most még lehet azt hiszi ez átmeneti! Bár Ti már tudtok beszélgetni, hogy viszonyul ehhez a témához?? Tudja, hogy ez mostmár így lesz?? És majd mentek érte minden délután és ott lesz az az idő, amit együtt tudtok tölteni. De lehet más másképp gondolja. Ugye nekem sincs még bölivel, ovival kapcsolatban semmilyen tapasztalatom, úgyhogy lehet rosszul látom. Majd a tapasztaltabbak kijavítanak.

Lola!

Haláliak a fiaid. Soma nagyon aranyos ahogy szeretgeti Noét. És igen Somának igaza van, Dani mindenre azt mondja szinte hogy "KÁSZ". Na ezt bogozzuk ki. Olyan aranyos volt, ahogy "bedurcizott", hogy nem tud kivel játszani! Mi volt az az ijesztgetés Noé részéről???

EDB anyu!

Sajna keveset tudtunk beszélni. Konkrétan talán 3 tőmondat. Láttam Bence sem egy egyszerű eset már pelusozáskor. Emesét is csak egy pillanatra láttam, odajött és köszönt. Nagyon ari volt. Dórika meg Dani kicsit mociztak együtt, de őt sem láttam sokat.

JÁgi!

Hát arra nem derült fény, hogy honnan ill. kint keresztül vagyunk egymásnak ismerősek. Na majd vagy legközelebb vagy megdumcsizzuk itt. Antónak láttam kész lett a szemcsi (reggel nem tudtam jönni olvasni a fórumot), bár nem láttam hogy áll neki, de nem is ez a lényeg, hanem hogy minél hamarabb megszokja és használjon neki.

Csilla!

Nagyon édesek a lányaid! Tényleg nagyon jó hugi-nővér kapcsolat lesz köztük.

Szilvi1981!

Hát mi is jó keveset beszéltünk. Lemaradtam! Mentek majd ki apához?? Akkor majd szept elején visszatérünk a Bookline rendelésre.

Moncsi!

Hát veled is csak a bemutatkozásik jutottam, de majd legközelebb. Ebéd hamar kész lett?? Mit főztél??

Cirmike!

Nagyon édesek a Te gyermekeid is. Rolinak nagyon szépséges haja van. Réka olyan édes volt, ahogy mondogatta hogy "anyuci". Na sikerült valami rapid ebédet főzőcskézni??
Jó grillezést estére!

Rita!

Mégegyszer nagyon köszi, hogy gondoltál ránk. Nagyon tetszik Daninak.
Atival is jól eljátszott Dani. Nagylányod is nagyon helyes kiscsajszi. Ők Emesével nagyon jól eljátszottak! Mirus pedig nagyon helyes husis csajszi.

A talin összetalálkoztunk Dani tejtesójával is. Milyen meglepetés volt. Ők is Kertvárosiak (utca elején laknak) és hónapokig nem taliztunk és hol futunk össze, hát itt Újvárosban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabrielldaniell 2009.08.26 15:11-kor.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ági01!

Húú gyerekek mellett még suli??!! Hát minden elismerésem. Nekem nem igazán menne ez a kettő együtt!
A gyengébb orrszívók (elemes, elektromos pl. Pesztonka) csak a "hígabb" átlátszó orrváladékkal bírnak csak el. Legalább is én ezt tapasztalom. De a leghatásosabb a porszívós, még ha brutálisnak is néz ki a dolog, a hatékonyság ez esetben a lényeg.

Fiametta!

Írj majd, mi volt dokinál??!! Meg hogy a cukros vérvételed is jó lett-e?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabrielldaniell 2009.08.26 15:11-kor.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tényleg!

Juditték el vannak valahol, mert nem írt mostanában, meg hát a talin sem volt ott!????

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: nekem is a talira menet jutott eszembe, hogy régi írt Judit, gondoltam is, hogy megkérdezem Tőled, hogy tudsz e valamit, erre Te sem tudod. Még V.Erika sem írt mostanában, biztos sokat "programoznak" nyáron, pedig hiányoznak a sorai... meg Hugié is! :(
Nagyon arik voltak a kisfiaid és jó, hogy el tudtál jönni! Látszik, hogy Dani is igényli a gyerek társaságot!

Betti: szegény Te! Vigyázz ám magadra, örülök, hogy vissza kattantál! :) Kicsit szétszórt voltál (telefon otthagyás), de mint mindig ari csajszi voltál! Bírom a fejed! :) Örülök, hogy Istike elaludt, nagyon ügyes! Mondtam én, a korai kelés, meg a rendszer, meg a kifáradás meg fogja tenni a hatást. Én nem hiszem, hogy ezek a sírások maradandó lelki terhet jelentenének, hisz szerintem a legtöbb ember átmegy ezen, meg hát nem kényszerítve, agresszíven állnak az ottléthez, alváshoz. Ne aggódj!! Különben nálunk az a "kegyetlen" szöveg jött be, hogy minél előbb elalszol, annál előbb jön érted Anya... :( :)

Szilvi: utána hamar elaludt Áronka? Édes szíve.... Olyan rossz Téged mostanában ilyen gondterheltnek lenni. Annyira szeretném, ha megoldódna minden és úgy, hogy mindhármotoknak jó legyen!

Rita: bunkó módon elfelejtettem Hannának boldog szülinapot kívánni, pedig készültem rá! Most teszem meg (meg iwiwen): boldog születésnapot nagylány! Emese is sok puszit küld!!
Reméljük a gondotok is hamar megoldódik. Próbálj keveset agyalni rajta, van elég problémád. Tudom persze, hogy nem egyszerű, de próbáld meg!!

Lola: ezek a lányok, Soma ezzel a sárazással!! Nem volt semmi! A lényeg, hogy kiverekedtük őket a sárrengetegből! :)Most alszanak a kicsik, Emese átment (egyedül) anyósomékhoz, ott alszik ma és holnap ebéd után jön haza. Régen volt ott ilyen hosszabb időt. Most mindent be akar pótolni, hogy jövő héten iskola! :) Édes drágám!!!

Csilla: arik voltak a csajok nagyon! Hamar elaludt Vivienn, vagy még hazafelé??

Moncsi: örülök, hogy ott voltatok Ti is! Nagyon szépek a csajok. Kedves volt Dóri nagyon a lovacskánál Bencével.

Cirmike: hosszabban nem tudtunk beszélni, de megállapítottam, hogy nagyon csoki barna vagy! :) Gyerkőcök édik voltak!

Ági: jó volt igen a tali, lassan Ti is el tudtok jönni, meg néznénk az édes gyerkőcöket! Örülök a gekkos véleménynek, nem lesz gond, szerintem sem. Nálunk is Dórika már sokat beszélget, de mondatokat nem. Én is féltem, hogy gond lesz, de remélhetőleg csak későn érő típus.

Fiamette: mi volt dokinál??

Szilvia

UI: bocsi, hogy késtünk a taliról!!!
emesedora

Már megint laptető!!! Átadom a jogokat Cserierinek! :)

Gabi: majd megnézem én is booklinet!

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Mi is jól érzetük magunkat a talin, kár, hogy olyan keveset tudtunk matradni, ahogy olvasom, van akivel el is kerültük egymást.Jó, hogy Antóla most jól elvolt, nem hisztikézett.
Hát, a szemüveggel szenvedük, én felteszem, ő leveszi, nézegeti, kóstolgatja,Nem tudom, hogy meddíg fog ez így menni, de remélem hamar hozzászokik, hogy kell neki.Ma már ösztönzőleg én is felvettem a sajátomat..Hátha.. Biusom is mondta, hogy fáj a szeme és neki is kell gyógyszemüveg.. :)
Képzeljétek..Bius beerőszakolta magát a bölis ballagásra.. :D Ő még marad egy évet, de annyir tetszett neki a tánc, hogy mint kiefrült napo óta nyaggatja a gondinéniket, hogy ő is táncolni akar, hogy bevették őt is.Ygy pénteken haza sem kell hoznom, majd fél 4-re megyek oda, mert akkor lesz a műsor.Kíváncsi leszek, hogy picic lány hogy fogja produkálni magát..

Cirmike!

Ngayon örülök, hogy megismertelek, csodaszépek a gyermekeid.. Remélem minden ok lesz a sulival és jó hamar végzel és akkor amíg gyerkőcök a dédinél lesznek, te lekezelsz engem... :)

Gabi!

Hát téynleg nem jutottunk dűlőre, de remélem hogy nemsokára újra lesz tali és akkor többet tudunk beszélgetni.Édesek a fiacskáid, bár Danit nem sokat láttam..

Kép Kép
joosneagi

Betti!

Ne aggódj, szerintem Istike gyorsan belerázódik a dolgokba.Tényleg, ha megszokja a napi rutint, utánna nem lesz gond. Mondom én kössnyen. akinek a lánya egyetlen sírás nélkül ottmaradt, de tuti minden ok lesz..Én is félek Antikától, mert ő nagyon anyás, akkor biztos lesznek bőgőrohamok, nála is-nálam is...De ez még arrébb van..

Ági!

Örülök, hogy írtál..Tök jó, hogy rendeződnek a napjaitok, Hasfájás nincs már Levinél? Te teljesen helyrejöttél?
Szeintem se kell aggódni Dodó miatt, vban aki előbb, van , aki később jön bele a dolgokba. Utánna meg le se lehet lőni..Én is úgy vártam, hogy Bius beszéljen, msot meg már néha arra kérem, hogy legalább 1 mondatot hadd beszéljek én apával...

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Noé nem ütötte mag magát??Én annyira megíjjedtem, még a hideg is végigfutott rajtam...Olyan aranyos volt Soma, amikor jötettek, tök édesen magyarázott.Látszik, hogy nagydumás pasi, majd jól ledumálja a csajokat a lábukról... :roll:

Kép Kép
joosneagi

Lemaradtam Noé esésről, vagy másról? Akkor még nem voltunk ott?
emesedora

Igen Noé az elején felborult a babakocsival (miközben aludnia kellett volna) pont Ágival dumáltam, háttal a kocsinak! :x
De semmi sírás nem volt, mert sz.tem a táskámra esett, így csak meglepődött. Az esernyőkocsi átka, hogy elhúzza a súly, na meg Noé is kitolta-feszítette magát belőle, nem akart aludni!

Ági01!
A napirendnek, éjjeli alvásnak hurrrráááá! Alakul majd! Pont jó, mire újra ovi Dorkának ez jó így. lesz majd tényleg rendszer Nektek is!

Gabi: látod, hogy aggódtál, aztán semmi gond nem volt a fiúkkal!

Betti: én sejtettem, csak nem mertem mondani, hátha nem jön be, ilyenkor mikor tök izgul az ember (még mondtad is 12 után, hogy már biztos sír nagyon Isti) akkor van a legnagyobb rendben minden.
Na jó, hát sírva aludt el, de lesz ez jobb is, egyre kevesebbet fog sírni, rájön hogy hiába!
Jól kidumáltuk a gyerekkori félénkségedet is!

Anett!
Gondoltam Rátok, mizujs Gvennel? Bírta a ct-t? eredmény is van már?

Most csak ennyi!
Ja mi is nagyon jól éreztük magunkat, 13.15-re értünk haza, gyerekeket fürdőkádba dugtam! Aztán ebéd, Noé aludt 3 órát.

Szilvia1981!
Tényleg keveset voltatok, na majd legközelebb délután lesz tényleg! (GAbinak is jó, ha a férje délelőttös)

Megyek rántottát csinálni férjemnek...

lola77

Húú, hát a csendes kora délután után egy hangos késő délután sikeredett. Fél 5-kor Dani magától!!!!!!!!! elaludt a nagyszoba padlón (plédet félbehajtva terítek mindig, mielőtt még valaki azt hisz a csupasz padlón altatom a gyereket) Gergő a szobájukban aludt. fél 6-kor felébredt Gergő, kihoztam, de sírdogált így Danit is felverte. Dani nekiállt sírni és összegörnyedt. Gondoltam, hogy mivel ma még főtt kaját nem evett (nem volt hajlandó enni) ezért biztos a hasa fáj. Na majdnem két üveg Univerest (ezek mindig bejönnek neki) megetettem vele, de végig bőgött, de nyitotta a száját. Aztán még utána is jó negyedórát csak sírt, közben Gergő is csimpaszkodott. Ketten voltak egyszerre az ölembe. Nem tudom mi lelte őket

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: szegénykék! :( Nekem is szokott ilyen lenni, hogy rosszul ébrednek és sírnak. Pedig napközben nem látszott rajtuk semmi...

Lola: szegény Noé! :( Még jó, hogy nem lett semmi komolyabb baja. Szerintem Bence be sem férne abba a kocsiba, de ha igen, tuti naponta elhúzná a súlya.... :)

Na megyek, Emese mamáéknál ugye, kettőt kell rendeznem. Tudnék (kéne is) ma vasalnom, de tegnap is vasaltam, nincs kedvem. Jó lenne kicsit pihenni.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok csajok!

Eloszor is koszonom joosneagi, hogy megosztottad a kis torteneted velem.

Gven szerencsere tul van a vizsgalaton, penteken lesz eredmeny, festek anyagot nem kapott szerencsere.

Az en cukrom jo lett :)

Holnap reggel irok

fiamette

Sziasztok

Jósné Ági
Próbáld ki a Leavolacot Antónak. Ez egy széklethígító, amitől könnyebben tud kakilni. Nekünk sajna állandó gondunk van a kakijával Timinek, ígyis 2 naponta van csak kaki,de ezzel nem erőlködik legalább. Bár néha kell kúp is, csak arra rászokhatnak.

Gabi
Nekem lenne egy könyvrendelésem a booklintól, mikor rendelnél?

Most mentem, Timi most végzett a vacsival, aztán pancsi és alvás.

Jó éjt mindenkinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Gabi: én is néztem egy Hannah Montanas foglalkoztatót (matricás) Emesének a bookon. Mikor rendelnél?

Szilvia
emesedora

Na gyerekek ismét letéve aludni! Dani megnyugodott, néha szokott neki még olyan is lenni, hogy elfekszi a kezét és zsibbadhat neki, de mos nem ez lehetett a bibi. Pancsiztak egyet aztán kicsit játszottak és már ha minden igaz durmolnak.

Lívia!

Szeptember elején rendelnénk tőlük. Igazság szerint, amit onnan akartam nagy fellángolásomban, azt találtam máshol sokkal olcsóbban, de a teájuk, meg pár bébikaja olcsóbb mint a boltban.

Na elszóltam, Dani már itt is van a nappaliban. Téliszalámizik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Csak gyors,férjem már alszik mögöttem...szegénykém jól elfáradt ma,szilvalekvárt főzött a drágám :lol:

Sajnos a talira nem tudtunk elmenni....nagytakarítást terveztem be mára,muszáj volt....

Hugiéknak még mindig nincs gépük.....taliztam velük a máltin tegnap előtt.
Mindenkit üdvözölnek,amint tud jön.....

Szorulás
Vikinek is volt ilyen időszaka,én a gyógynövényben vettem neki FLORIGO port,azt adtam neki kúra szerűen 1 hétig,akkor is ha volt széklet.......amúgy ha a gyerek stresszes az is csinál szorulást....még nekünk jó volt,ha sokat csikiztem,ezzel kicsit oldottam a feszültséget....
priviben szívesen írok erről bővebben.....

Bookline
mi múltkor megjártuk Melussal a könyvrendelésünket......pár napból két hét lett,végül nem is volt minden amit szeretett volna Melinda :cry:

Puszi:Erika
holnap próbálok bővebben jönni....
taliról nincs kép?????????????????? :evil: :twisted: ejnye-bejnye :wink:

cseriviola

Cseriviola!
Szilvalekvárt keverni nem semmi mire jól besűrűsödik, volt benne részem mikor segítettem mamámnak...
Jó is a házilekvár, bár én a szilvát pont nem szeretem...
Fénykép? nem tudom készült-e annyira dumáltunk... :D

J.Ági!
Olyan jó volt a bölcsis ballagás, biztos édes lesz Bius! Reméljük v.mi beválik Antónak a kakigondokra....

Moncsi:
2 lánykád megint tök jól elvolt tegnap, tündériek!

Rita!
Én nem tudtam, hogy tegnap volt 9 éves Hanna, utólag is Isten Éltesse a nagylánykádat! Bár nem sokat láttam, annyira el voltak Emesével.
Azért a végén végül Soma is megtalálta Atit homokozás közben!

Cirmike!
Tegnap újságolta Soma: hogy képzeld el Anya, az a fiú, várj hogy is hívják, ne segíts.... Roland (Joland :oops: ) anyukája nem engedi Neki, hogy nézze ám a Cartoont! :D
Hogy ezek a fiúk mikről nem dumáltak, mi???? Olyan jót vigyorogtam magamban!
Na ha kezdődik a suli, Nálunk is drasztikusan lecsökken majd a rajzfilmnézés az tuti: max 1 du. vagy este!

Gabi: nem túl fáradt volt akkor Danid és keveset aludt? Fél6-ig fennt volt, nem semmi!
Soma dumája Danira: hát igen, majd kíváncsi leszek jövőre Noéra mit mond majd mikor ilyeneket fog az öccse is mondani.
Bocs, hogy még cipelte is a homokozóba.... :D VAnnak ilyen dolgai!
Bár Dani nem tiltakozott, aranyosan tűrte, hogy mindig arrébb tegye Őt!

lola77

Jóó reggelt!

Na ma mi is korábban keltünk. Apa már elment segíteni egy munkatársának, délutános, remélem addigra hazaérnek mire mennie kéne. Persze nem küldöm én. Örülnék, ha itthon lehetne többet velünk.
Azt már csak mellékesen említem, hogy megint a földön aludtunk (igaz nem sokat), de szinte ez már minden napossá válik.
Gyerekek már JimJamot néznek én meg reggeli kávézom épp.

Lola!

Annyira tetszik nekem is amiket a gyerekek mondanak. Pont tegnap délután hallottam egy olyat, hogy ilyen talán 5-6 éves gyerekek lehettek és beszélgettek egy idős házaspárral (mindig kiülnek du-ként a ház elé) és mondták nekik, hogy honnan jönnek, hova mennek, miért és megkérdezték, hogy van a bácsi meg néni és azért álltak meg kicsit beszélgetni velük, mert mostanában olyan a világ, hogy mindenki csak rohan és nem is beszélgetünk egymással. Ezt annyira furi és egyben édes is volt egy kisgyerek szájából hallani és milyen igaza is van!
Dani nem bánta az "arrébbpakolásokat". Ő is ilyen, csak az öccsét Ő még taszítja, de voltak már próbálkozásai emelésre is.
Hát igen biztos még lesznek vicces helyzetek nálatok is! De annyira helyes volt ahogy szeretgette, meg mondta, hogy Ő azért menne oda puszilgatni, mert nagyon szereti.
Lehet hogy nem aludta ki magát rendesen, ezért volt nyűgi, de estére már nem volt baja. Az éjjeleket is olyan jól átalussza, jaj bárcsak követné már Gergő is ebben.

CsEri!

Rátok is gondoltam, hogy Ti sem voltatok ott. Fotó az nem készült, bezzeg most még mi is rajta lehettünk volna. De hát mindenki figyelte a gyerekét, meg is értem, hogy nem készített senki fotót.
Na akkor mostmár rendben van a lakás és szilvalekvárotok is van. Érdekes mert lekvár formájában én sem szeretem annyira! na de az a lényeg, hogy Ti viszont igen!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Tegnap nagyon gyorsan eltelt az a 2 óra a Jubiban.

Lola,
Örülök, hogy végül elvoltak a fiúk és "jókat dumálgattak".
Azért nem engedem nézni, mert volt olyan film ami után félt eset (kiönt a láva vagy mi...)
Sz.tem Noé igazán meg se ijedt hogy felborult, csak tényleg meglpődött hogy hova vezet a ficergés...

Szilvi,
Hamar elmentetek... már csak azt láttam, hogy tolod el a babakocsit... Áron elaludt a kocsiban? vagy már a játszón is?

Szilvi (EDB)
tényleg nem sokat dumcsiztunk, sajna
A barnaságom már kopni kezdett, egy alaklom gőzfürdős medence után 1 réteg jött le. (nagyon klóros volt a víz, de inkább mint bacis legyen)

Gabi,
Mi lelhette a gyerkőcöket du? Délelőtt olyan jól elvoltak...
Nagyon fárasztó mikor nyüglődnek rajtunk, de persze ezért vagyunk anyukák.

J.Ági,
Nem is láttam Antó szemüvegét, de dinka vagyok bizti m.ki megnézte rajtam kívül....
Na majd legközelebb. Drukkolok,hogy mihamarbb hozzászokjon.
De ügyes Biusod! Biztos jó lesz a műsor.

Ági,
Örülök, h. kezd napirend alakulni!
Sz.tem ebben az évben beindul a beszéd.
Rékám is egyre több szót mond egymás után igaz nehezebben érthető ez is mint másnál. De ezek már mondatok!!!

Betti,
Ügyes Istid az ottalvással is!
Te meg ne "kattogj!"

Hazafelé az ebéd nagyon rapid volt. Meki autós részéből egy gyerek menü hoztam haza kettőjüknek, én pedig a maradék fornettit ettem meg kölesgolyóval...
Grillre jól előkészültem alvás alatt, finom lett, apa sütötte meg.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?