Sziasztok!
Milyen volt a tali?
Napok óta nem jutottam gép közelébe,nem is láttam ugye hogy ma tali lesz.
Bár nem is tudtunk volna elmenni,mert ma voltunk mi is Angiékkal az oviba.Hétfőn már nekünk i sélesbe megy megint.
Dorka egész jól beindult beszédileg,már 3-4 szót is egymás után mond.Most járunk vele a gekkoba,tegnap voltunk leőször,.és mondta a nőci,hogy abszolut e nem vagyunk elkésve,és fog bezsélni,neki már csak egy lökés kell,és be sem fog állni a szája
,már nagyon várom,most is bezsél egész nap csak nem értem mit mond...ha meg értem is áá tök jó lesz.Kicsit megnyugodtam,hogy ezt mondta rá a nőci,mert ezek szerint ténylge nem vagyunk elkésve,pedig már páran piszkáltak vele hogy miért nem lépek már valalmit,ő már tuti elvitte volna elöbb,stb...későn érő tipus a nőci szerint,és ő is visszavezette a műtétekre....
Levi növöget,már összeszoktunk,éjjszakák is alakulnak,van hogy este 8-tól reggel 4-ig alszik,és hamar visszaalszik,de van hogy 2-kor kel de akkor is hamar letudom...nappal már nem alszik annyit,de sebaj...
Holnaptól már megyek számvitel korrepre,azt jövőhéttől suli,bár oda sztem nem fogok bejárni,nem tudok hogyan,Levi miatt...aztán nemsokára vizsga ,még igaz semmit nem tanultam rá,de nem is érdekel....
Ági!
Sztem is most kezd el Antót a szemüvegre "szoktatni",mert 1 évesen lehet már nehezebb lesz,ahogy Lola is írta.Meg hamarabb ki is nőheti így nem?
EDBAnyu!
Utólag is nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk Bencének!!!!!!!
Hu de irigyellek,hogy ennyi energiád van,én sokszor csak ülök és nézek magam elé...
Betti!
Ma voltunk az oviban ugye,és kérdezte az Örzse,hogy mizujs veletek,és hogy nagyon sajnálja Istit,hogy nem vették fel,de jövőre tuti felveszik!!!Építkezéseteket is kérdezte.És nagyon tetszett neki Isti
!!Milyen volt ma a böliben?reggel van még sírás?Hétfőtől én is készíthetem elő a zsepiket,mert Dorka bizti megfog még síratni.....
Lola!
nem semmi Noé,hova fel nem mászik már!!!állandó felügyeletet igényel
Csilla!
Sajnálom,hogy nektek nem vált be az orrszívó..nekünk azért jó volt tavaly,nem lehet hogy azért nem szedte ki,mert sűrű izé jött ki Vivinek?Dorkának folyékony váladék jött ki,azt azért kiszedi!De végülis megoldottátok,és ez a lényeg.Anyósod,ááá add már kölcsön,párszor láttam hogy mennek hozzátok,mindig olyan mosolygósan köszön,enyimé miért nem ilyen?????
Zsuka!
jó hogy jöttél,ha tudsz gyere gyakrabban!!!Hogy bírod a 3 szakot?Megszoktad már teljesen?dávid beszéde beindult már?Szobatisztaság,hogy alakult a nyáron?
Nah most hogy ennyien írtátok a vasalást nekiugrok én is,amíg megy a mese a tv-ben Dorka hagy vsalni,Levi meg alszik...
Ági