Új privát üzeneted érkezett!

Magi Kép

Én pár hete vettem fel az egyik Photo Hall üzletben és ugyanez volt benne Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

Köszi az öteletet a Lehel téri diszkonttal kapcsolatban!!! Én eddig az ABC Design travel system babakocsija mellett tettem le a voksomat, ami olyan 40.000 Ft a Brendonban. Hajdúszoboszlón pedig van Graco Mirage, szintén travel system, ugyanennyiért (márciusi akcióból maradt). Azt hittem, ezek verhetetlen árak, de kiderült, vannak más márkájúak is ebben a boltban, pl. Pierre Carden, hasonló áron. Úgyhogy hétvégén útba fogom ejteni.
Pelenkázó az Ikeából lesz, később komóddá alakítható. Ti vesztek fürdőkádhoz olyan állványt? Én teljesen feleslegesenek tartom, veszek majd kiskádat és két székre teszem.
Vendég

Reditke!

Biztos havonta vagy kethetente valtjak.
Hallottam, hogy van amikor csak 1 ujsag van benne meg egy db teszt eldobhatos pelenka.
ahoz kepest ez egy aranybanya volt. Kép

Magi
Vendég

Trompipi!

En nem veszek kiskadat sem allvanyt. Nem fer el a kiskad az emeleten, ahol a furdo meg a gyerekszoba van. A furdobe nem tudom hova tenni, a gyerekszoba meg nagyon kicsi, igy nem ferne el csak a pelenkazon, akkor meg hol fogom feloltoztetni szegenyt. Igy abban maradtunk a kedvessel, hogy van egy szep uj bidenk, soha nem hasznaltuk, nagy es oblos, mint egy kicsi kadacska. Addig nem is fogjuk hasznalni. Majd abba fog az elso par heten furdeni a baba, majd utana mar a nagykadba fogom tenni.
A konyhara is gondoltam, de az a foldszinten van es nagyon nagy, de ott azert nincs olyan meleg, hogy megfurdessem. Kép

Magi
Vendég

Andi!

Nekem nem tetszenek ezek az állványok. Valahogy nem látom bennük a stabilitást. Ráadásul egy csomót kerekes változatban árulnak, ami szintén fura.
A védőnőm azt mesélte, hogy a fiatal anyái közül eddig még senki sem használta az ilyen állványos fürdetőt hosszú távon, mert egy csomó minden nem áll kézre fürdetésnél, pelenkázásnál, valamint inog az egész.
Így nekem nem piszkálja a fantáziámat. Szerintem mi majd bepakoljuk a kiskádat a nagykádba, vagy székre tesszük és ott csutakoljuk a csemeténket.Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Én is kád a kádban variáció híve vagyokKép
Ha szobában lenne a falak is vizesek lennénekKép a nagy pancsiban.Hagy szokja a kádat, veszek majd csúszásgátlót bele.
Olyan erősen dugja ki vmijét ababa hogy szinte fájKép
Noémi
fantikbaba

Csirkesz, Andi, Magi,
mi szerintem elöször fürdetödezsat veszünk, nalunk is problema a hely, mert allvanyos kadat nem akarok, akkor nem ferek el a fürdöben, a halo/gyerekszoba tul hideg, ugyhoyg marad a Tummy tub fürdetödezsa, en erröl eddig csak jot hallottam, aztan kesöbb pedig a rendes fürdökadban fogjuk fürdetni.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot!

Nekunk van olyan. Igaz az Auchanban vettem, mint szennyestarto 500 Ft-ert, de pont olyan mint amit a Brendonba lehet kapni furdetodezsakent. Meg olyan atlatszo is, csak van ket kicsi fule, a tetejen es az citromsarga. Kép

Magi
Vendég

Magi!

Mikor jártál az Auchanban? Mostanában?
A fürdető dézsa nekem is tetszik, de mint jó pár hete írtam a férjem bolond ötletnek tartja. Azt mondta anno, hogy ha már ilyenben szeretném fürdetni a gyereket, akkor vesz neki egy vödrötKépKép
De ez az átlátszó szennyestartó azt hiszem kompromisszumos megoldás lehetne nálunkKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!

Kb. fel eve vettem. Viszont 1 honapja lattam akciozva a Metroban.
Ma pont megyek oda. ha latok akkor megnezem es holnap azonnal megirom neked. Kép
talan annyiban kulonbozik a Brendonitol, hogy egy kicsit magasabb is. Talan 10-20 centivel. Kép

Magi
Vendég

Én is mutattam az embernek a Tummy Tub-ot, és ő is azt mondta, mekkora hülyeség. Igazság szerint én sem nagyon tudom elképzelni benne a babuszt. De még meggondolom. A fürdőszoba nagyon kicsi, és a babafürdetés az első napokban/hetekben nagy esemény szokott lenni, a család apraja-nagyja nézné-csinálná, így én a szobában fogom fürdetni.
Vendég

Nalunk uj a szonyegpadlo a szobaban igy oda nem megyunk furdeni. Kép
Vendég

Csajok Kép

Lehet, hogy én maradtam le, de pontosan hol is van ez a Lehel téri diszkont?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Na, a kismama eszemmel Kép elfelejtettem megkérdezni a dokit a tanácsadáson, hogy mit szól az élövizi strandoláshoz! Erröl ennyit! Majd a helyszínen kiderül, hogy elég bátor leszek-e hozzá Kép!

Nekünk még meg van a lányom babakádja, attól most bocsánatot kérek, és újból szolgálatba állitjuk! Kép Ugy terveztem, hogy a fürdöszobában (ott gyorsan bemelegszik, ha becsukom az ajtót) fogom fürdetni, mégpedig ugy, hogy csináltatok egy rácsot (fából) a kád tetejére, arra teszem a kiskádat. Igy nem kell olyan nagyot hajolni! Kép Gerinckimélö megoldás! A gyerekszoba nálunk is szönyegpadlós, igy nem biztos hogy jó ötlet lenne ott pancsolni! Kép

Csak irigykedem Kép itt Rátok, hogy már mennyi mindent vettetek! Alig várom, hogy mi is tegyünk 1-2 beszerzö körutat a párommal! Igaz már van néhány babaruhánk, meg egy kiságy, ami felujításra vár! Már néztünk (használt) babakocsit is, de egyik sem volt olyan, hogy beleszeressek! Határozott elképzelésem van a formát illetöleg, azzal nem is volt baj, csak a huzatuk használtas volt eléggé! De majd csak szept-ben akarjuk megvenni, addig csak felmérjük a terepet, mi a kinálat Kép!
Marica
marica69

Kiskádügyileg nálunk is teljes tanácstalanság. Nekünk székeink is sincsenek olyanok amire a kádat rátehetném.. Kép Valahogy majd csak megoldjuk.. Kép

Tegnap voltunk dokibácsinál. Azt mondta babóca remekül érezheti magát, mert szépen arányosan fejlődik, nem ártott nekünk a repkedés. A gép már több mint 1,9 kg-t mutatott, de a doki azt mondta, hogy egy kicsit túl szokta becsülni a méreteket, tehát inkább csak olyan 1,8 körül van. Az sem süti azért.. ! Kép

Persze arcáját alig láttuk, mert teljesen befelé-lefelé fordult, és csak valami nagyon nyakatekert, hasfallukasztó szondapozban sikerült némileg rákukkantani.Szerintem babus megsértődött és azért fordult befelé, mert a folyosón nagyon kalimpált, és rászóltam, hogy inkább a dokibácsinak kéne produkálnia magát, no erre persze gondolom csakazértsem! Kép A doki kérdezte, hogy tudjuk-e a nemét, mondtuk, hogy nem kérdeztük, mert csak a lényeg, hogy egészséges legyen, mire fel mondta, hogy akkor jó, mert most meg sem tudná mondani, mert a popiját meg teljesen neki nyomta a méhlepénynek...
Most meg mialatt irok folyamatosan "bucccog" a hasam a rengeteg rugdosástól. Biztos érzi hogy róla van szó.. Kép

A doki azt mondta, hogy szép zárt a méhszáj, de a kiskönyvbe azt irta hogy 2100. Nem azt mondtátok korábban ilyen ügyben, hogy az 1 valamik 0 helyett valaminek a kinyilását jelenti?

Macs
maccs

Edit!
13 ker lehel út 1/b www.babadiszkont.hu
fantikbaba

Haliho!

En vettem allvanyt a kadhoz, nekunk bejott. Egyreszt nem kell meg apanak sem legornyednie a babahoz (190 cmKép), masreszt oda pakolom ahova akarom. Mi a szobaban furdetunk, az elso honapokban nincs am pancsi lanyok, az meg kesobb jon. Egy furdetes kb 3-4 perc mindossze az elejen. Mi pl csak akkor koltoztunk at a nagykadba, amikor mar stabilan ucsorgott Lacko, azota mennek a nagy pancsikKép Ugyhogy nem kell felteni sme tapetat, sme padloszonyegetKép Es hat mi kell egy furdeteshez: nemi furdeto, oszt ennyi. Esetleg sampon. Ezek elfernek a kad tartoiban, utana meg csak villamgyorsan atteszi az ember a pelenkazora kitett furdolepedore.Kép Nem nagy ordongosseg ezKép

orsoly
orsoly

Marica: neten is szoktal hasznalt babakocsit nezegetni? Pl itt:
http://www.babaszoba.hu/forums/topics?forum=cserebere

Ajanlom, sok van, ki lehet fogni egesz jokatKép En pl egy Graco testverkocsit szereztem most be 26k-ertKép

orsoly
orsoly

Noémi, kösz.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!

Íme a cím fentről idemásolva:
13 kerület Lehel tér 1/b, Babadiszkont, www.babadiszkont.hu

A farácsos fürdetés sem rossz. Így tényleg nem kell olyan nagyot hajolni, csak azt nem tudom a rácsot hova dugjam, amikor nem a babóca fürdik. Vagy majd rácsücsülök én is, és apa engem is csutakolhat kedvéreKépKépKép

Macs, jó hogy minden rendben a babáddal. Én majd csak 19-én megyek uh-ra. Addig tutira lekaparom a festéket a falról otthon, mert kb. az őskorban voltam utoljára babalesenKép
A 2100 tényleg azt jelenti, hogy valami kinyílt, de nem tudom, hogy a négy számjegyből melyik mit jelent.

MagiKép
Ha látsz valami jó vásárt, örülnék, ha megírnád. KÖSZIIII

Na megyek, megnézem Kőbán Rita milyen fitness és diétás menüket kínál a munkahelyem bejáratánál. Állítólag bemutatót tart a rendelhető ételekből. Amúgy is éhes vagyok, hát nem bánom, csipegethetek valamit a hírességek konyhájából a változatosság kedvéértKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz Kép
neked is köszi a címet.
Kőbán Rita a vendéglátásban nyomul ? Le vagyok maradva. Mit ettél?

Kiskád: mi tuti veszünk állványosat, mert jó nagy a fürdő, így simán elfér. és mivel apa majd 2 méter, így a kádra vagy székre rakós verzióban leszakadna a dereka. majd próbálunk stabilat keresni. Csak van....

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz!

Ne aggódj, hamarabb itt lesz az UH ideje mintsem hinnéd!! (A szülésről már nem is beszélve!) Kép Kép

Jó étvágyat a kóstólóhoz! Ha látsz valami szuper ötletes okosságot oszd meg velünk is!

Macs
maccs

Editke!

Állványosban mi láttunk a Szentendrei úti Corában 9900,- Ft-ért /nem gurulós/ egész stabilnak tűnő megoldást, amikor nézelődtünk...

Macs
maccs

Maccs,
fém állványos?

Edit
Kép

Kép
reditke

Igen, x alakban álló fém lábak, alul 1 pakolós polcocska, tetejére ráhajtható pelenkázóval.

Macs
maccs

Köszi, majd megnézzük.
Az az igazság, hogy mi még ilyen dolgokat nem nagyon néztünk ki, egyedül a babakocsit választottuk ki, de még azt is meg kell venni.
Pont tegnap este véglegesítettük apával a babakelengye listánkat, mondván, hogy ideje lenne belevetni magunkat a vásárlásba, ugyanis, ha benn marad végig a babó, akkor is már csak 2 hónap van hátra Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Mi most álltunk neki körülnézni mit hol érdemes megvenni. Ez az állványka pont tetszett volna, árban sem volt vészes, csak épp nem nagyon fér be a lakásba.. Kép Lassan nekünk is ideje mindent beszerezni! Kép Kép Kép
Ne adj isten a védőnőnk is le ohajt egyszer csekkolni majd minket, aztán még sehol semmi... Kép
maccs

Igen, a mi babáink pár nap különbséggel egykorúak Kép Kép

Úgyhogy ti sem kapkodtátok akkor el ezt a bevásárlást Kép, bár szerintem semmiről nem vagyunk lecsúszva.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit olyan allvanyosat akartok? Mert joval olcsobban jon ki, ha vesztek egy osszecsukhato allvanyt (2-3 ezer ft, es pl a mienk abszolut stabil), plusz egy kadat (szinten 2-3 korul). Annak a pelenkazorahajtosnak szvsz semmi ertelme, bar nem probaltamKép
orsoly

Köszi OrsolyKép

Futunk egy kört a témában, mert eddig még semmilyet sem néztünk, de igazából pelenkázónk lesz külön rendesen fából, így tényleg feleslegesnek tűnik.
Én is valami költséghatékony megoldásra gondoltam, de mivel egyáltalán nem néztem még, így nem tudtam, hogy a 10 ezer körüli sok vagy kevés. Kell egy kád, egy állvány, ami stabil. Aztán remélem mielőbb lehet majd együtt lubickolni a kis lurkóval a nagy kádban Kép

Most hogy így erről levelezünk, már annyira rohannék vásárolni Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Jó egy kupacba vagyunk kiírás terénKép
Nemsokára megyek a dokihoz, méhszáj vizslatásraKép
Remélem zárt még most is, kicsit cipekedtem a héten.
Kád és állvány kijön egy 10-es ből szerintem.
fantikbaba

EditKép Ugyanúgy érzek, mint Te. Ha vásárlásról van szó, rögtön belefognék.

Nekünk tulajdonképpen majdnem mindent be kell szerezni (ágy, babakocsi, hordozó van). Babaruhát is kaptunk már, de nem újszülöttnek valót, úgyhogy egyelőre pucér lenne, ha a saját ruháit kellene ráadnomKép Nincs se pelusa, se semmi. Azt sem tudom honnan kezdjek bele. Kíváncsi vagyok, hogy akkor majd eszembe jut-e a lázmérő, vízhőmérő stb...

Egy biztos, szeretni fogom a kismanót, de ezzel még ugye nem biztosítok neki mindentKépKép

Most is mennék, és vásárolnék. A férjem az augusztus hónapot nevezte ki beszerző hónapnak. Ő babonás ilyen téren, nem nagyon szeretne előre vásárolni semmit sem. Bezzeg énKép Már a fél világ Botondé lenne, ha rajtam múlna (hi-hi) Még jó, hogy van egy "házi kötőfékem" a férjem személyébenKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Editke!
Kapkodás?! Az micsoda? Kép Kép Kép Pató Pál-osra szoktuk venni a figurát! Kép

Noémi!

Igen, majd babaeső lesz szeptember elején! Kép
Biztos minden rendben lesz, csak most pihenj egy kicsit! Kép

Most szkennelem a nyaralós képeket, majd igyekszem feltenni egy pocakosat! Kép

Macs
maccs

Ez a kölök meg az anyjára üt? Kép Kép
Amióta a vásárlás gondolata köti le szabad agy kapacitásaimat a munka helyett, egyfolytában rúgdos Kép (na jó, lehet, hogy ebben az előbb befalt rántott patiszonnak is van szerepe).

Csirkesz Kép Mit kaptál Kőbán Rita asztaláról?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Jövő hét kedden megyek 3D uh-ra az orvosom apukájához! Kép Kép Kép
Liv (aki ma 25 hetes Kép)

Kép

Kép
liv

Csirkesz, írod, hogy nem tudod, vajon a vásárláskor eszedbe jut-e a hőmérő stb. Hátha segít, felteszek néhány babakelengye-honlapot:
http://babanet.hu/hol-mi/kelengye.php
http://www.babadiszkont.hu/akcio.htm
http://www.hanga.ngo.hu/mirevan.html
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/babamama.html
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Babakád tipp: Brumimaciban a kád + állvány a net szerint 4e-ből jön ki.

Én legközelebb autósülést terveztem be, csak nem tudom, hol kapok olyat, ami saját övfeszítős, és állítható a támlája. A kinézett a Megatoysban 30-nál kezdődik, de remélem találunk olcsóbban is.
Szerencsére a nagyán, azaz a nagyobb dolgokon túl vagyunk, meg van a bútor pelenkázóval és matraccal, és a babakocsi.

Én ma voltam Uh-on. Dokim igyekezett, de picúr nem mutatta meg rendesen az arcát. A doki szerint az is az oka, hogy farfekvéses. Most már tudom, hogy miért érzek olyan gyakran "fent" mocorást, ill. hogy valamit a hasamba nyom. Kép
Láttam ásítani, nagyon édes volt. Kép

Edit!
Jövő héten van torna? Csak mert olyan régen voltam már. Remélem jövő héten végre eljutok tornázni.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

LivKép Köszi a címeket. Gyorsan le is mentettem őket a kedvencek-hez. ÍGy később már nem kell keresnem őketKép Hogyhogy a dokid apukájához mész???

EditKép és CSajokKép
Kőbán Ritának HATALMAS mellei vannakKépKépKép A kismamacickóimmal elfértem volna az ő cicje árnyékábanKépKép
Egyébként nagyon kedves volt, mikor meglátta a pocakomat elkezdett csak velem foglalkozniKép Ettem az fitness menüből is, na meg persze a normál kajából is.
Az egész kóstoló úgy zajlott, hogy a megrendelhető kajákat a rendelési méretben és csomagolásban tálalták fel, abból szedett kóstolót egy külön kis tányérra. Na, mondanom sem kell, hogy a normál méretű műanyag dobozt teljes egészében megkaptam a benne levő kajcival, és még a fitness menüből is szedett nekem a kistányérra. Míg mindenki egy kis tányérral a kezében botorkált ülőhelyet keresve, addig én a nagy műanyag dobozzal, plusz a kistányérral toltam magam előtt döbrögi uraság méretű pocakomat.
Tejfölös pörköltet ettem gombás rizzsel (fini-fini), meg majorannás csirkemellet párolt borsóval és grillezett patiszonnal (nyami-nyami).

Így aztán amikor csatlakoztam az ebédelni induló munkatáraimhoz ők már nem is csodálkoztak, hogy ebédre csak üdítőt és egy palacsintát kértemKépKép

Azóta megettem egy tálka málnát, és még csodálkozom, hogy mitől szuszogok. Botond meg beturbózott a sok finomságtól, és gondolom ő abban a hiszemben rugdalja a gyomromat, hogy amit tesz, az emésztéskönnyítőKépKép
Csak jöjjön ki ez a kölök, kajci után én is bökdösni fogom a pocakjátKépKépKép

Csirkesz
(aki kaja után még inkább döbröginek néz kiKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Moszi Kép

Nem tudom, én hetek óta nem voltam a kórházi tornán. Mostanában a Camponába járok hétfőn és szerdán. Viszont ma tervezek menni a kórházba tornázni, remélem odajutok, mert sajnos előtte még a dokimhoz is be kell ugranom egy gyors vizsgálatra (pár napja érzek viszketést és nem merek várni jövő hétig, amikor van időpontom nála egyébként is, nehogy valami baja legyen a picinek valami hülye fertőzés miatt Kép )

Szóval, ha odajutok a tornára, akkor megírom, hogy lesz-e jövő héten. De miért ne lenne? Szabin lesz Andi, vagy mi?

Az autósülésre nekünk a Megatoysban pár hónapja azt mondták, hogy azt bőven ráér az apuka megvenni, ha már kibújt a baba, mert nem mindegy a pici mérete miatt hogy milyet veszünk.
Végülis nem tudom ennek mi az igazságtartalma, de mi abban maradtunk, hogy a aparaméterekben megegyezünk és majd ő megveszi, amíg mi kórházazunk.

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

Kiskád:
Nekünk van állványunk, fém összecsukható. Én használtam az első hónapokban, mivel mi a szobában fürdettük a pelenkázó mellett. Tulajdonképpen jó volt, mivel akkor még csak úgy lehet fürdetni őket, hogy az egyik kézzel alányúl az ember és tartja, a másikkal meg mosdatja, A fürdetőkenőcsöt így is a férjem adagoltaKépKép Szóval hajolgatni nem kellett még pluszban.
Viszont elég hamar kinőtte, azóta a fürdőszobában pancsolunk.

Csirkesz
Mi volt a kaja? Hol a pocis kép??????

Reditke
Emlékszem Gergő is mindig bulizott a hasamban, mikor Neki vásároltunkKépKép

Nekünk most alig kell vennünk valamit, viszont a babaőrzőn gondolkodom, két gyerkőc mellett jól jönne, pláne a kétszintes ház és az udvar miatt is. Van valakinek tapasztalata?

A profilomban megtekinthető, hogy milyen harci jelekre számíthattok az elkövetkező évekbenKépKép Apjával focizott a drágám.

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti Kép
Édes ez a kölök, ha nem szőke lenne, akár indián festésnek is elmenne a sebe.

Mi az a babaörző? A 2,5 éves németjuhász kutyánk nem felel meg erre a célra? Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

CsirkeszKép
Fincsi lehetettKép DöbrögiKépKép

ReditkeKép
Camponában milyen torna van? ViszketésKép Remélem semmi komoly. Nekem is volt az elején, de szerencsére elmúlt, mire a dokihoz értem. Azóta Lactacid mosakodót használok és szigorúan vasalom a bugyikat is. Pedig azelőtt sosem voltam érzékeny ilyen szempontból.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ReditkeKép
Lehet, hogy rosszul írtam, szóval ilyen babatelefon, olyan mint a walkie-talkie, viszem magammal az adóvevőt a lakásban, vagy az udvarra és hallom ha megnyikkan a ded a kiságybanKép párszáz méter a hatósugara. Nekem jól jönne, ha mondjuk az alsó szinten vagyok Gergővel, vagy kiviszem levegőre.

mennem kell vasalniKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Camponában hétfő-szerda 17.30-tól kismama torna. Egy órát tart, ha veszel 10 alkalmas bérletet, az 4.900 Ft.
A torna szerintem jó, egy gyógytornász csaj tartja (a Szent Imrés gyógytornász csajnak tanítványa volt asszem, de mindenesetre ismerik egymást). Átmozgat, fenék, láb, has, felső test, van nagy fitball is azzal is lazítunk, tornázgatunk meg gátizom torna és a végén légzésgyakorlatok (vajúdás és kitolás).

Én is remélem, hogy semmi komoly ez a viszketés, de jobb félni mint utólag bánkódni.

Most már értem a baba örzőt, köszi. Én azt hittem valami elzárható rész a kertben vagy ilyesmi Kép

Csirkesz Kép
Ebben mi volt a fitness? Pörkölt meg ilyenek Kép Kép

Hú, ma már annyit írtam, mint az elmúlt 1 hónapban összesen. Ha egyszer rákapok, nektek annyi Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Na sziasztok!

Itt megy egy kép a nyaralásról, ahol éppen "bálnást" játszunk (elég ovisak vagyunk, mi?) és épp nem tudok a légzőnyílásommal (=köldök) magas vízoszlopot fújni! Kép Kép Kép

Mondjuk ebből sajna így nem sok látszik...
Nem baj, a profilomba is tettem fel egy képet! Kép

Macs
Kép
maccs

EditKép
Viszketés nekem is volt. Korábban (babaszámítás előtt) azt mondta a doki, hogy időnként használjam a Lactacyd Femina irrigálóját. Mikor pocisan viszkettem, rákérdeztem a fenti irrigálóra és dokinéni azt mondta, hogy áldott állapotban semmi keresnivalója idegen testnek a hüvelybenKép (Namármost én ezt úgy értelmeztem, hogy a férjemet azért ugyebár ismerem...Kép) De irrigálás kilőve. Pedig korábban jól jött.
A Lactacyd intim mosakodót viszont most is használom, igaz nem minden nap. Ne szokja meg a szervezetem, hogy helyette mindenről gondoskodom. Annyit teszek a viszketés elkerülésére védőnői és dokinői tanácsra, hogy a saját fehérneműimet teljesen ekülönítva mosom apáétól. Azóta gond egy szál se, pedig korábban hozott nekem "meglepit" az usziból, szaunából akaratán kívülKép

Judy!
Ha nem tudnám, hogy Gergő a Te kisfiad, helyből beleszeretnékKép Olyan szép, hogy csak na. Egy kis harci sérülés meg kimondottan férfiassá teszi ezt a nagylegényt. De mondd csak: ki ijedt meg jobban? Te, Gergő, vagy Apa??
VasalásKép

Mielőtt elmentem volna szabira pénteken déltől fél hatig megállás nélkül vasaltam. Ezt csinálja utám valamelyik nagyképű extrém vasaló. Még csak le sem ültem. (Igaz, hogy dolgom végeztével ledőltem, de sajna úgy is maradtamKép Derékmerevedésem lettKép)

Fénykép lesz, csak nem saját kamerával készültek a strandolós képek, és most is várom, hogy elküldjék nekem a habtestemet ábrázoló gyönyörűséges fotókatKép

Egyébként apával tengeralattjárósat játszottunk a vízben. A kiálló kis köldökömet már egy ideje a baba periszkópjának hívjuk. Na én hanyatt feküdtem a vízben, apa tartott engem a karjaiban, és csak annyira emelt ki a víz fölé, hogy kizárólag a köldököm kerüljön ki a levegőre a vízből. Így Döbrögi (ez lett Botond beceneveKép) tudott (volna) kukucskálni a periszkópján. Leskelődés helyett rugdosott.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

MacsKép
Mi pont ilyet csináltunk, csak nem bálnásnak hívtuk, hanem a fentiekben leírt tengeralattjárózásnakKép

Látom menő ez a játékKépKép

(A tengerparti képért irigy vagyok.)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Döbrögi periszkópja Kép és Bálna Kép

Jókat nevettem rajtatok.

Én is használom a Lactacid mosakodót, irrigálást nekem sem engedélyzi a doki, mondta egész terhesség alatt szigorúan tilos.
Na, majd meglátjuk, gondolom gyorsan megnézi mikroszkóp alatt mi a nyűgöm, aztán kapok rá valamit.
Amióta erről írok, el is múlt. Hülye egy szervezetem van Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz!

Úgy látom nem lesz gond a gyermekeink szórakoztatásánál, gyermeki fantáziával bőven el vagyunk látva! Kép

Várjuk a Te képeidet is! Kép

Macs
maccs

Edit!
Mivel én kb. 2,5 hónapja nem voltam, így gondoltam rákérezek, mert legutoljára úgy volt, hogy megyek, és valamiért elmaradt, amit pont tőletek tudtam meg.
Remélem semmi komoly bajt nem szedtél össze.
Nekem szerencsére már el múlt, legalábbis tünetileg biztosan. Én nem tudtam volna a dokihoz menni, mert rengetegen vannak nála. De az intim lemosó használt. Érdemes próbálni. Én egy régi fertőzésem óta haszálom, akkor is ha nem volt panaszom.
Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?