Edit
Viszketés nekem is volt. Korábban (babaszámítás előtt) azt mondta a doki, hogy időnként használjam a Lactacyd Femina irrigálóját. Mikor pocisan viszkettem, rákérdeztem a fenti irrigálóra és dokinéni azt mondta, hogy áldott állapotban semmi keresnivalója idegen testnek a hüvelyben
(Namármost én ezt úgy értelmeztem, hogy a férjemet azért ugyebár ismerem...
) De irrigálás kilőve. Pedig korábban jól jött.
A Lactacyd intim mosakodót viszont most is használom, igaz nem minden nap. Ne szokja meg a szervezetem, hogy helyette mindenről gondoskodom. Annyit teszek a viszketés elkerülésére védőnői és dokinői tanácsra, hogy a saját fehérneműimet teljesen ekülönítva mosom apáétól. Azóta gond egy szál se, pedig korábban hozott nekem "meglepit" az usziból, szaunából akaratán kívül
Judy!
Ha nem tudnám, hogy Gergő a Te kisfiad, helyből beleszeretnék
Olyan szép, hogy csak na. Egy kis harci sérülés meg kimondottan férfiassá teszi ezt a nagylegényt. De mondd csak: ki ijedt meg jobban? Te, Gergő, vagy Apa??
Vasalás
Mielőtt elmentem volna szabira pénteken déltől fél hatig megállás nélkül vasaltam. Ezt csinálja utám valamelyik nagyképű extrém vasaló. Még csak le sem ültem. (Igaz, hogy dolgom végeztével ledőltem, de sajna úgy is maradtam
Derékmerevedésem lett
)
Fénykép lesz, csak nem saját kamerával készültek a strandolós képek, és most is várom, hogy elküldjék nekem a habtestemet ábrázoló gyönyörűséges fotókat
Egyébként apával tengeralattjárósat játszottunk a vízben. A kiálló kis köldökömet már egy ideje a baba periszkópjának hívjuk. Na én hanyatt feküdtem a vízben, apa tartott engem a karjaiban, és csak annyira emelt ki a víz fölé, hogy kizárólag a köldököm kerüljön ki a levegőre a vízből. Így Döbrögi (ez lett Botond beceneve
) tudott (volna) kukucskálni a periszkópján. Leskelődés helyett rugdosott.
Csirkesz