Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Ma a kispesti baratnomnel voltunk,nemreg ertunk haza.Delig kint jatszottak a bobok aztan ebed.En meg elmentem Alexxak 5 percet autoval,ott bealudt ropke masfel orara.Addiga baratnom lefektette az oveit es a nyugagyon hawai-oztunk masfel orat .Hat nagyon elveztuk a csendet.
Bar neki a kicsi olyan hogy magatol alszik el mindig,mert megszokta hogy ra nincs ido.A nagyot soxor fel oraig is altatja: )Hat hiaba elso gyerek hibaba esett es mar nem tud mit tenni.

Alex uj szavai ma:busz,boci,Adi(baratnom kisfia: ).Nagyon beindult o is,es jo hogy mindent rogton ertelmesen mond: )
Elso mondata tegnap: Anya baba tata.Ez annyit jelentett, mikozben a nadragomat rangatta amig foztem hogy menjunk mar valahova: )

Mano
Latom nagyon egyetertunk biztonsag dologban: )

Gumicukor
Hat a jatszon is lehet latni,ki ilyen nevelest kap.Arra hiaba szolsz ha otthon sem teszik meg.Remelem az uj lakas melletti jatszon is lesz ilyen jo csapat mint itt.Mindenki figyel a masera is es nincs soha feltem a gyerekem effektus: )

Nyuszi
Hat nehez ha ennyire fel.Konnyu mondani ,de nem biztos hogy bevalik barmi is.Talan nyaron ha felfujhato medenceben jobban szokik a vizhez konnyebb lesz utana.
Nekunk nem fel, de bizti az uszastol,a vezenyszora meg most is behunyja a szemet ha ontjuk a vizzel.A ket unokaocsem meg ketoldalrol ontogettek akkor sem sitr,persze ok viszont mar nem szerettek: )

Conti
En moshatnam minden nap a hajat ,mert mindig tele lesz homokkal,de az sem lenne jo.igy marad a 4-5 naponkenti ,kozben meg razom ki a fejebol a homokot: )

Parazita
Alex is kezdi ezt a mindent felveszek es vinnem a kukaba.Sot este mar magatol dobja a szennyest a tartoba: )Hiaba aelobb utobb a fiukat is utoleri: )

Panda
Ne izgulj az oktato tudja mikor vagy mar kesz a vizsgara.En is ugy ereztem bena vagyok aztan megis sikerult,sot hoban volta rutin vizsga tell even: 0Amilyen szerencsem volt pont aznap esett: )De a kotelezok utan egybol sikerult pedig elotte en sem ultem autoban vezetokent: )
Na akkor Adam nyelve is megeredt,gratula: )

Afonya
Nekem is 2 nevet kellett diktalnom,de csak mert nem tudtuk a nemet: )
Drukk hogy minedn ok legyen: )

Banyoci
Irigy a flangaert: )Talan nekunk is sikerul mert anyu itt alszik penteken,bar takaritas utan nem tudom milyen eroben leszek,de ki kell hasznalni hogy van aki vigyaz Alexre: )
Na akkor mar ketten vagyunk ilyen szoros gyerkocos anyukak: )Meg jo hogy nem szolnak ra,bar egy masik jatszon kaptam mar rosszallo pillantasokat.
LEnyeg hogy javul mar Gyurci feje.Szuper hogy higgadt tudtal maradni.

Ilke
Jo nyaralast,jok is az ilyen meglepetesek: )))
Hat ez tenyelg durva,sajnos tapasztalatbol tudom hogy van akinek hiaba mondod hogy ez rossz lesz neki,nem hiszi el,sot azert is ragaszkodik ahhoz az emberhez.

Sasha
Pont tegnap mondta valaki hogy ilyen szaj es koromfajas jarvany van.Azt sem tudtam mi az,felvilagositottak hogy pottyok az talpon kezen es a szajban kis sebek.Ilyen akkor nincs is Gabinak?Az jo mert attol nem tudnak enni.
Jobbulast neki: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Én úgy tudtam, hogy a száj és körömfájás az az állatoknál van, ez nem az. A körme nem fáj, ellenben a lábaKép Ez van!

Hát sokxor én is fél órákat altatom a Gabit. Remélem a 2. magától elalszikKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

nekem is mesélték a játszón hogy az egyik kisfiúnak is csupa sbes lett a szája belül, azt nem tudom máshol volt e pötty, de lázas is volt, és hogy ze most valami járvány. Mindíg vana valami, mindentől nem lehet megóvni. ennyi erővel a homokozó si vezsélyes, sajnos.

Hú, most ennyi, tegnap óta én vagyok beteg, remélem csak gyomorrontás, és nem vírus, Emmának egyenlőre semmi baja. Én lázas voltam meg hasmenés, mára már láz nincs. tegnap reggel megettem éhgyomorra vagy 1 kb ribizlitKép na jó lehet csak fél kilótKép állítólag attól is lehet. Rázotta hideg, teljesen gyenge voltam tegnap. Le s etudtam délután vinni, mire a férjem hazaért totálkáros volt Emma, üvöltött hogy tátá. Ma délután is az apjával sétál. Én meg netezekKép na ebből is látszik hogy azért jobbanvagyokKép

Sasha!

Jobbulást Gabinak. Mi is megyünk júlisuban és én is be fogom engedni, mert úgyse tudom megakadályozni. remélem nem lezs semmi baja. A strandnál is izgultam, mert ott is el lehet kapni midnnefélét, de úgy élvezte.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

hali!

Ági
Itt vannak a DVD-k nálam! Sajnos nem tudom a párod számát!

Kataa
Száj és körömfájás KépKép
Hát az egészen más dolog, és veszélyesebb is, mint amit Gabi kapott el.
anyukámékat egyszer lánykorukban lefertőtlenítették, mert apumék falujában volt ilyen járvány. utána Győrből utazott vonaton haza Jászberénybe (kb. 220 km) és tök büdös volt, meg nyirkos a fertőtlenítőtől a ruhája. alig várta, hogy hazaérjen.

tegnap este sütöttem 77 db muffin, csokisat, meggyeset és mazsolásat.
du. 6kor kezdtem neki ls 11-re végeztem.Persze közben volt fürdetés, etetés. altatás. Még jó, hogy van a konyhában tv, ott néztem a meccset, míg sültek a sütik. a macskánk meg egy mazochista, a vastag bundájával a sütő mellé telepedett... hiába fázik már a 16 éves öreglány Kép
utána mostam még csak hajat, mert nem szeretem, ha kajaszagúan megyek az ágyba, a hajam meg nagyon beszívja a szagokat.

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
Te egy hős vagy, Judy nem különben... Én még boldogult lánykoromban se nagyon szántam rá magam a sütésre, Solymesz mellett pedig még főzni se nagyon tudok. Ti meg sütitek a muffint Kép

Ma reggel Solymesz 7-ig(!) aludt, úgyhogy én is ejtőztem egy kicsit, most úgysincs sok munka idebent.
Az utazás anyósomékhoz elég horror volt: a buszmegállóban kimászott a babakocsiból, és elindult felfedezni, miközben késésben voltunk, és ugye őt is meg a kocsit is nem tudom külön felrakni a buszra. Ott görcsöltem, hogy sikerüljön visszatuszkolni, mire jön a 7-es. Szerencsére sikerült.
A villamoson letépte a szemüvegemet (amit utálok), aztán anyósoméknál meg szívtépően bőgött, hogy nem menjek el, ne hagyjam ott Kép.
Ráadásul egész héten vacakolt a szemem (viszketett, begyulladt), tetránnal kenem, amitől folyton ragacsos, és nem hordhatok kontaktlencsét, ami eléggé rosszul érint.
Na, most jól kipanaszkodtam magam Kép

Üdv:
Zita
parazita

Sziasztok

Ugy latom hajmosas ugyben szinte mindenkinel uaz a helyzet, ugyhogy kivarom amig jobb lesz. Meg majd beuzemelem a kinti pancsit es ugy intezem, hogy neha "veletlenul" vizes legyen a haja.Kép

Panda

Szoval egyik naprol a masikra kinovi? Ez megnyugtato!Kép

Gumicukor

Mindjart gondoltam, hogy nalatok ilyen rozsas a helyzet hajmosasilag, Ti kis uszobajnokok!Kép Nem is Ratok gondoltam tanacs ugyben....A macis eset is ki lett probalva mar, meg a zuhanyt is probaltam, meg sem meri fogni, hiaba zuhanyozik anya is honapok ota es o meg vegignezi...Meg hat konnyu 2 cm-s hajjal! Nalunk meg utana jonne a szaritas, amit ugyancsak utal!Kép
Muffinsutes, en is lehet hogy megejtem a hetvegen...Kép

Sasha

Szegeny Gabcsi! Gyors gyogyulast neki!

Mano

Neked is jobbulast!

Afonya

Megyek es lemerem. Ha erte tud valaki jonni tenyleg szivesen odaadom. Meg Emikenel hasznaltam, de nem sokat, nem igazan jott be. Most is ugy szoptatom a picit, hogy ket felparnat egymas tetejere teszek es arra ot. Ha meg nagyobb lesz az sem kell. Es fogom a fejet.
Ha meg nincs parna,(pl szoptattam mar a teraszon is, a kerti szekben uldogelve)a lenyeg hogy a hatam jol meg tudjam tamasztani es felhuzom azt a labam amelyik oldalon a buksija van, azzal tamasztom meg ot, meg a masik kezemmel es tartom a fejet. A fejet muszaj tartani, mert kulonben felre,vagy kicsuszik a szajabol a cici es bar ket heti sebesedes utan jol megedzodtek, azert meg erzekenyek, es konnyen szetharapja oket a kis haramia.Kép

Kép

Parazita

Jobbulast a szemednek, nekem mikor Emike kicsi volt volt folyton begyulladva az egyik szemem. De csak fertotlenito cseppet kaptam ra.
A muffinsutes eleg konnyu am, csak osszehajigalod a hozzavalokat, osszerobotolod, puff be a formaba es keveressel, sutessel egyutt egy 12-s adag kb. 40 perc alatt megvan. Persze en is csak erre merek vallakozni, mert ilyen konnyu, bar miota a pici megvan , meg nem sutottem.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halihó!

Jól befűtöttek maKép Tagnap a helyi babanetesekkel taliztunk, játszótér is volt, szegény Gergő úgyse sűrűn jut el odaKép Hát nagyon élvezte, pedig egy 3,5 éves kisfiú úgy hanyattlökte szegényt, nagyon csalódottan sírtKép Nem baj, szocializálódik kicsit. Rájöttem, milyen kényelmes csak kicsapni a kertbe, itt a homokozó, hinta, labda, ma is elpancsolt a kiskádban én meg olvasgattam. Hát a játszón non-stop rohantam utána. Azért majd még megyünk, alig akart hazajönni.

Nyuszi
Hajmosás nálunk dettó, szárítás, körömvágás, hajvágás úgyszintén, olyan szinten üvölt, hogy félek kijön a gyivi, patakokban folyik róla a víz. És nem jön be semmi, de semmi praktika, macival se, sehogyKép Úgyhogy én is kivárok. Pedig régebben meg se mukkant ezeknél, meg amúgy is elég nyugis gyerek. De ezeket zokon veszi nagyon.

Parazita
Muffint én is Nyuszi által leírt okokból kedvelem. De Gumicukor látom nagyüzemi szintre emelte, nem semmiKépKép Nekem is sütnöm kéne, jönnek vendégek. Jobbulát a szemednek.

Sasha
Nektek is jobbulástKép

Panda
Drukk a vizsgáhozKép Én anno egyedül elsősegélynyújtásból buktam meg, jó mi????

Manó
Ribizli, nyamiKép HatásKép Jobbulást!

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Sasha.Gumicukor
En is ugy tudtam hogy az allatoknal van,de lehet az embernel is.(nem a kormen hanem laban vannak a kiutesek: )Pont a tenyere es a talpa pottyos es belul a szaja.Erre mondtak ezt a diagonzist.Aztan lehet hogy MAno emlitette virus volt,de egyik sem kivanatos: )

Sasha
A baratnomnek 16 honap a korkulonbseg,ugyhogy egy pici meg egy kicsi.Persze sokkal kovetkezetesebb a 2.nal: ))

Mano
Jobbulast neked!!!Lenyeg ,hogy anniyra mar jobban vagy hogy irj: )

Gumicukor
Hu ennyi muffin.En eddig csak 3*12-t csinaltam egyszerre: )Nekem is besziv mindent hajam,meg jo hogy most hogy fozni kell mar nem olyan hosszu: )

Parazita
Nekem is volt hogy viszketett a szemem meg megdagadt,nemreg es tuti a jatszoteri klassz tiszta homoktol.Bizots belenyultam a kezemmel.Magatol mult el de kellemetlen volt 2 napig.
Vannak ilyen napok amikor nem minden klappol,de akkor most pihenj bent: )

Ma nekunk is volt jatszoteri storynk: )
Egy uj helyre mentunk egy baratnommel a var kozeleben.Alex ra akart ulni egy motorra es a kb 3 eves kislany sikitva rangatta le a motorrol.Na ez meg nemileg ok is lenne,de hogy az anyja meg segit is neki azzal hogy : Add vissza Melinda motorjat az az Ove!!!Hat nagyon pipa lettem,es mondtam is baratnomnek(persze ugy hogy anyuka is hallja)Kar egy gyereket irigysegre neveli,de o tudja mit kezd a gyerekevel.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Voltam ma az István kh-ban UH-n. Babával minden rendben, normális szívműködése van, láttam összes ujjacskáját kezén-lábán. Nyaki redő 2,3 mm ami a normál tartományban van, pláne, hogy az Uh alapján ma 14+2 vagyok 12-13 hetes helyett. Szóval tökély. Babócám nagyon magas, 91 mm az ülőmagassága (CRL) és a fejének a körfogata (BPD) 2,3 mm. A combcsontja (FL) egetrengetően hosszú a maga 14 mm-évelKép Haskörfogat és fejkörfogat (AC és HC vagy fordítvaKép) is tökéletes. Ráadásul kb 5 perc alatt bejutottam a vizsgálatra! Igaz, hogy volt időpontom, de késtem negyed órát. Szóval meglepő volt, mert a Gabival amikor oda kellett menni Uh-ra sokat vártam. Na mindegy, így legalább nem készített ki a gyerkőc, de hívtam segítségül apát amire így is szükség voltKép

Köszi mindenkinek a jobbulás kívánságokat, de ahogy nézem már a mellkasa is pöttyösödik. Még kis melegkiütés szerűek. Remélem nem mászik el a szájáig!!! A szája még nem fáj, mert van hogy zabál. Láza szerencsére még mindig nincs, de ne is legyen. Mindenesetre a fenekéről mintha kezdene leszáradni... vagy nem is tudom. A mellkasát eddig még be se kentem, mert a dokinéni nem egész testes kenést mondott, hanem csak a pöttyöket, de én az egész karját-lábát bekentem, de úgy nézem most már a kislába ujjától a feje búbjáig bekenem legközelebb. Az esti kimaradKép Bealudt a kocsiban, egész délután anyáméknál nyargalt a kertben és nem is ébredt fel ahogy bevertem szegény fejét a kocsiba ahogy vettem ki, ahogy zajongott a lift és amilyen erős fény van benne... ráadásnak mégegyszer bevertem a fejét a szobaajtóba, de nem nagyot csak olyan nagy már... De nem ébredt felKép

Kataa!
Az igen! Hát ha Gabi irigykedik akkor mindig megpróbálom neki megmagyarázni, hogy az csúnya dolog és hogy ő is el szokta venni a másét. Szerencsére általában sikerrel járok, de a játszót most elkerüljük egy darabig, ráadásul, mióta a Balcisról hazajöttünk csak 1x mentünk be akkor is 20 perc múlva jöttünk. Még gyerek se volt és még nem is sejtettem, hogy vírusos. Remélem a homokban meghalnak a víruskák, de állítólag csak cseppfertőzéssel terjed, tehát csak a víz az ideális hely neki. A kicsik meg belepisilnek-nyálaznak-isznak.
MindegyKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Végigolvastalak Benneteket,de már olyan fáradt vagyok, hogy nem lenne erőm legépelni amit gondolok, holnap folytatomKépKép
Ilyenkor szoktam megfőzni másnapra legalább is a nehezétKép
Altatás: most az a trükk, hogy később fektetjük le 9 kor és nem 8-kor így 10-15 perc alatt elalszik addig meg játszunk, beszélgetünk, olvasunkKép

Folyt köv.
picus

Gumicukor, nagyon boldog 2. szülinapot DaninakKépKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gumicukor!
Boldog szülinapot Daninak!

Sasha,
De jó, hogy láthattad a pocaklakót!

Picus,
Nekünk is észrevétlenül kitolódott az alvás 9 órára. Mindig este jön rá Solymeszra az olvashatnék meg a játszás, amikor fürdeni kellene...

Ma van az utolsó nap, mert most 2 hétre bezár a cég Kép, úgyhogy jövő héten otthon leszek, aztán megyünk nyaralni a Mazuri-tavakhoz Lengyelországba. Már alig várom!

Üdv:
Zita
parazita

Hali!

Tegnap megvolt a kerti parti, jó sokan voltunk,, csak pár kollégám nem jött. Dani is hihetetlen jól érezte magát, fociztak a nagyobb fiúkkal és a felnőttekkel, volt egy cica, azt mindig ölelgette, simizte. A házigazda fiának volt egy kis robogója, hát micsoda boldogság volt, amikor kitolták neki és még fel is ülhetett rá, még a motort is beindították neki, ő meg nagy vigyorral a képén jobbra balra húzta a kormányt Kép.
a házhoz volt egy kis műtavacska, na, abba dobáltak pici kavicsokat a szomszédból átjött 3 éves kisfiúval.
Hát mindenki megállapította, hogy ugyan Dani 1 évvel fiatalabb nála, de sokkal többet beszél és értehtően. Még a kollégáim is tudták, mikor mit mond.
sütöttünk fincsi csirkét, volt disznóhús is, aki azt szreti, meg sült kolbászkák, tzatziki (nyam-nyam), paradicsomos, hagymás vegyes sali, tiramisu, pogácsa és a muffinok.
danit nem kellett noszogatni evés terén, önkiszolgáló üzemmód ment. rengeteget ivott (neki is feles pohárban kellett innia, mint a felnőtteknek, abban kapta a vizet, ráadásul szúrós vizet, majd megveszett a szénsavas ásványvízért), megszomjazott a nagy játszásban, rohangálásban. este 9-ig maradtunk, bár bírtuk volna még, de nem akartunk nyűgös éjszakát. jól is aludtunk.

kb. 1 hete, hogy ha dani reggel korán kokorékol, akkor leszólok neki a galériáról, hogy még nagyon korán van, mindenki alszik, pihenjen még ő is egy kicsit. betakartatja magát és még visszaalszik ált. egy fél órácskát. hátha megszokja, hogy lehet lustizni, így nekünk is jó, mert mi is tudunk Kép

Kataa
Általában száj és körömfájás járványt elég hamar észre szoktak venni, amit ugye nem az ember, hanem az állat szokott terjeszetni, de persze, ahogy írtad is, emberre is átmegy. szerintem gabcsi, ahogy sasha is írta a dokinő diagnózisát inkább vmi mást kapott el. amúgy me lezárnák az egész partot, ha ilyen járvány ütné fel a fejét, de nem hallani semmi ilyesmiről.

sasha
jó ezeket a méreteket olvasni. én a dani babanaplójába vonalzóval kimértem anno és van egy icipici pálcika emberke a 12. hétnél az uh kép mellett Kép

Köszönöm Dani nevében is a szülinapi jókívánságokat! Igazából még nincs 2 éves, majd 19.20-kor Kép
holnap megyünk 3-asban irándulni Visegrádra (nem sikerült összeszervezni az egész családot, mert mindenkinek más-más időpont a jó, így döntöttünk, megyünk 3-an). Vasárnap nagykanállal eszünk, csak még azt nem tudom, mit, mert anyósomék, sógornőmék és a párom nagyszülei akkor köszöntik
Danit. Jövő hétvégén pedig az én szüleimhez utazunk és ott lesz szülinapi köszöntés.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Boldog második születésnapot a Daninak. Vártam volna még este 19:20-ig, de ki tudja mi lesz akkor ráadásul tuti kimenne a fejemből és kénytelen lennék holnap bepótolniKép

Zita!

Igen és milyen nagy már! Tökéletesen lehetett látni mindenéétKép A legutolsón még 3,71 cm voltKép 4 hete!

üdv
sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Nyuszika
petike az elalváshoz kap cumisüvegben kaját és ugy alszik el mere elfogy az ital ö is elalszik vagy még kicsit beszélget magába de magátol elalszik.

Beszti,Gumicukor,nyuszi

mi játszonkon nincs enyém tiéd játék mindenki játszhat a másik játékával homokozojával stb igaz hogy ez csak az ismerösök játékára vonatkozik és általában 2-3éves gyerekek bár vanak nagyobak is akik szeretnek a picikel játszani homokozni de azok is nyugodtan játszathatnak vele mert a legtöbjük minden nap oda jár .Bár én hires vagyok a játszonkon arol hogy a "lovaknak " nem engedem meg hogy a babahintán hintázanak ugy leszoktam teremteni öket hogy csak na Kép most ahéten PL: egy kisgyereket kergetem ki kutyástul a játszoterünkröl mert ö homokozni szeretet volna kutyát meg kiakarta kötni a csuzdához közültem vele hogy menyenki és mivel nem akart nagyon kimeni a kutyával igy a sarkában járva küldtem el a játszotéröl.

Sasha
én másodikra az elentétét kaptam mint petike imi utál egyedül lenni neki mindig hangok kelenek késöbb is tudjuk letenni aludni ugyhogy remélhetöleg te is az elentétét fogod kapni az uj manoval majd .

Judy
kényelmesnek kényelmes de elöbb utobb megunya az otthoni játszoteret és a társaság sem fog megártani a fiadnak .

Gumicukor
hát mufin sütésben látom te verhetetlen vagy Kép én idáig 1 nap csak 2x12 muffint sütötem meg .

Lányok
mi holnap névnapozunk vagyis ha eljutunk egy jétékboltba akor kap petike valami uj játékot forma rakost vagy számos könyvet mert szereti a számokat .Viszont nem bészél még mindig ugy mint a ti gyerekeitek 3-4 szot tud mondani csak viszont mindent ért Kép amugy petikének kedden volt a névnapja de csak most érünk rá játékot nézni neki .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Csics
Utólag Boldog Névnapot Petikének!

És a Leventéknek is boldog névnapot!

Nyuszi
Tegnap pont azt néztem a naptárban, hogy mozgalmas lesz nektek is a június, július hónap, mind névnapok, mind szülinapok terén! Kép

én a kórházban próbáltam ilyen nagy párnán szoptatni, és kaptam ottonra is, de nem tetszett, kényelmetlen volt, én is mindig a lábamat húztam fel, ameliykoldalon éppen szoptattam danit.

na, megyek haza a kis 2évesemhez, aki most biztos szunyál még.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Sasha
Micsoda meretek!En a 12.heten voltam eloszor es tenyelg baba formaja volt,csak icipicibe: ))

Picus
Miota sokaig van vilagos Alex is 9 utan fekszik.Ennek megfeleloen reggel 8-ig alszik: )
Telen mar 8-kor aludt reggel 7-ig.Igy is sotetitink neki ezerrel es mondjuk hogy mar este van aludni kell.
LEhet hogy csak ez volt nalatok is a baj,hogy nyari idoszamitasra tert at Andi: )

Gumicukor
Boldog 2.szulinapot Daninak!!!

Parazita
Jo nyaralast nektek!

Csics
Boldog nevnapot Petinek!

Judy
Tenyelg jo lehet a kert csak ugy 2 eves koruk korul mar nem szeretnek egyedul jatszani,akkor mar igenylik hogy mas is tortenjen.Hat Alexnal ez mar most ugy van.Miota itt voltak az unokatesok es anyueknal egesz nap az udvaron voltak,egyedul mar nem jatszik el olyan sokaig mint elotte.Bar neha en is unom a jatszozast ,de olyan helyre jarunk amit belatok es nem mindig kell a sarkaban lennem.Sokaig hintazik ,motozozik csuszadazik egyedul is.Hazajonni azt mar nem akar.Viszont ha a kozos udvarban vagyunk es bar van jatszoter de egyerek nincs akkor nem lehet sokaig maradni vele.

Megyek mert nemsokara jon a baratnom Alexre vigyazni es en meg atmegyek takaritani a lakasba : (
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor!

Én úgy néz ki túlélem a gyomorrontásomKép tegnap délelőtt még nagyon rosszuk volam, görcsben állat a gyomrom, délután mrá csak rohangásztam. Aztán este keresztanyukáma jánlott egy gyógyszertm na bevettem reggel, akkor hozta férjem , és kopp, kopp, de úgy néz ki jól vagyok azótaKép
Erre most meg az eső esik hogy szegéyn Emma most meg emiatt ne tudjon játszózniKép

Anyukám is elindult a balcsira tegnap.
A férjem meg jól felhúzott, annyira nem bírom hogy ilyen lustaság, egyszerűen neki cska za a kikapcsolódás hogy itthon van a négy fal között és számítógépezik meg tvzik. De Emma meg olyan menős gyerek. szóval minden hétvégén meg y ahrc hogy menjünk valahová, ő mindíg az állómunkára hivatkozik , meg hogy milyen fáradt, a múltkor is szombaton elmentünk a gyerekszigetre, de vasárnap nem volt hajlandó kimozdulni, mire jól emsértődtem sé vihettem egyedül Emmát mint hétköznap.
Szóval ez a bevezető, de tagnap kinyögte, hogy őneki semmi kedve a balatonhoz menni, pláne egy hétre, ő itthon akraj töltenia szabiját. Annyire ideges lettm, gondolhatjátok, más örülne ha 1 hétre Bogláron teljesen ingeyn kapna egy 40 m2-es apartmannt, erre ő itthon ülne a panelbanKép Sajnos tengerparti luxusutazást nem tudok neki ingeyn biztosítani, mert neki max ahhoz lenen kedve.Mondtam neki hogy azt csinál amit akar, engem levisz a gyerekkel az biztos. Persze tudom hogy úgyis akko rmár lejön velünkKép, csak útálom hogy mindíg vitázni kell és kűzdeni ezekért a programokért. Úgy irigylem akiknél az apukának kikapcsolódás ha a gyerekével mehet, kirándulhat, biciklizhet, nálunk sajnos ez nem így vanKép Én sme vagyok egy nagyon bulizós, kimozdulós típus, de ez már nekem is sok.Kép
Bocsánat a panaszáradatért, d eez most már nagyon bennem voltKép

Ilke, csics!

Emma s em beszél még oylan sokat. Jó, nem 2-3 szót mond, annál többet, de nem mond még mondatokat. Illetve olyanokat csak hogy Apa nézz! De most már úgy 2-3 naponta van új szava, úgyhoyg azért haladunk.

manó
manó

KépKép
manó

Ja, azért szerzett egy jó pontot is, tegnap nagy lelkesen hozott egy nyomtatott fényképet Emmáról, hogy ő azt beteszi a pénztárcájába, hogy tudja mutogatniKép és ezt magától találta kiKép bevallom nekem nincs a pénztárcámban fénykép, se róla, se Emmáról.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Nyuszi,
nagyon koszi a kepet es a mereteket! Igazabol nekem azert kell, mert tartok tole, hogy az egyik kezemet Reka tuti lefoglalja majd szopi kozben.. vagy meselni kell neki konyvbol, vagy o is majd hozzambujik, vagy kitalal valami hasonlotKép

Boldog szulinapot Gumicukor Danijanak, Csics Petikejenek pedig utolag is boldog nevnapot!

-Afonya
afonya

SziasztokKép

Gergő is benyalt valamit, nagyon ment a hasa tegnap. Diétázik, meg kapott smectát, bár alig akarta bevenni. most már talán túl van rajta.
Ma sógornőmék jöttek a 2,5 éves unokatesóval, úgyhogy egész délelőtt főztem, borsóleves, rántotthal, krumplisali, muffin...Sogornőm is pocakos, csak ő 6 héttel előttem jár, jó nagy már a hasaKép
Gyerkőcök eléggé megvadultak és Gergőre is rájött az irigység sajnos, meg meg is kóstolták egymást. Csak néztem, hogy mi van a gyerekemmelKép

Gumicukor
Boldog 2. szülinapot DaninakKép

Kataa
Pedig pont 2 évesen lesz meg a kistesója, úgyhogy egy darabig nem fogom tudni vinni társaságba októberbenKép Azért addig próbálom vinni ide-oda.

Csics
Tudom, hogy kell neki a társaság, szoktam is vinni baba-mama klubba, játszóházba, játszótérre, csak így pocakosan volt picit fárasztó nyargalászni utána a játszón.

Manó
Jogos a panaszáradat. Én is igénylem a kimozdulást hétvégén is, szerencsére a páromat könnyű rávenni.

na pusz, jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hahó
Leadtam a pályázatomat! Kezdhetem a következőt Kép
Manci most nagyon elkezdett babázni. Hoztam neki egy gyönyörű babát Párizsból (na meg egy rucit, úgyhogy a legújabb Párizsi divat szerint öltözik a kiscsaj Kép) meg van őrülve érte. pedig eddig nem nagyon érdekelte. De úgy örülük neki, hogy így tetszik neki (értitek)
Egyébként ő rengeteget beszél, minden megpróbál elutánozni, és egész nap be nem áll a szája, akkor is ha nem érthető ami t mond. Neki a legnagyobb baja szótagok felcserélésével van (picő=cipő). De nagyon jó fej volt, kapott egy toltartót a Nagyitól, és mondtuk neki hogy toltartó, na egész délután járt körbe és mondta hogy toltatota, toltatota. jó volt Kép

Banyóci
Szegény Gyurci, de meglátod, milyen gyorsan gyógyul.

Rit
Én nagyon szivesen vennék tőled megint DDV-t a Srek pl. kéne, meg az Oroszlánkirályok is. Meg felnőtt filmek is ha vannak jók, cserébe én is hozok ha a főnököm beszerez valami jót (na meg persze kifizetem) Kép
Szóval írdd meg mid van, aztán ha megtalálom a számodat hívlak Kép A jövő héten elvileg dolgozom nagyrészt.
Gratulálok a bölcsihez. mi most hanyagoljuk, persze Hanna azóta egészséges.

Bili
Manci folyton bilibe akar pisilni. Persze soha nem teszi, csak azt akarja hogy vetkőztessem le, és akkor odagugol, majd rögtön feláll, és nem hagyja hogy visszaadjam rá a bugyit. Most együtt pisilünk. Mármint ő csak ül a bilin és röhög rajtam Kép

Marica
Nem találom az e-mailedet, bár nekünk egy Graco voyager van, amit abszolut nem használunk. Meg van hozzá minden kiegészítő, de mondjuk kb. 1,5 évig használtam Mancival.
Szólj ha érdekel e-mail a profilomban.

Sasha
Nagyon irigykedem! Mi nem is tudom megyünk-e nyaralni. Férjem dolgozik mint állat, én is. És így hogy Manci nem jár bölcsibe sok napot kell kivennem, nem marad már nyaralásra.
Továbbolvastam már nem irigykedem, Kép((( Lehet hogy a balcsit elkerüljük Kép JObbulást

Gumicukor
BOLDOG SZÜLNAPOT DANINAK!!!
Te milyen DVD-kel seftelsz? Most kaptam egy DVD-t az uramtól egy csak a LOTR van meg Kép Úgyhogy gyüjtögetnék Kép
Nekem minden hétvégén sütni kell (néha sztrájkolok, ha dolgozom) általában kalácsot vagy bukták, mert uram ezeket imádja. De nem ennyit !!

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok!

Most rohanok, csak ennyi időm van:

Gumicukor!
Daninak nagyon boldog 2. szülinapot!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor
Nagyon boldog 2. szülinapot Daninak!

Szilcsike
szilcsike

Gumicukor!

Boldog 2. szülinapot Daninak!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Daninak! Kép

Sasha,
Jobbulást Gabcsinak!

Conti,
Mizujs veletek?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Még ma van, úgyhogy én sem akarok kimaradni a sorból:
Boldog szülinapot Daninak, kedves Gumicukor Kép!

Csics!
Petinek boldog névnapot! Mi alapján választottátok, ki, hogy mikor ünneplitek? Mert Péter névnap van párszor az évben. Nekünk is volt választási lehetőségünk, de persze nem karácsonykor tartjuk, hanem szeptemberben. Szerencsére az is benne van a naptárban.

Köszi, hogy drukkoltok nekem a rutinhoz! Már most teljesen be vagyok rezelve, pedig semmi nem történik, ha megbukok, legfeljebb megismétlem. Igazándiból nem is akarok a "két szép szememért" átmenni, vagy azért, mert jól kibélelt borítékkal intéztem el a dolgot. Én nem a haveroknak akarok villogni a jogsimmal, mint sok tizenéves, hanem a kicsi gyerekeimet kell fuvaroznom. És ha valamit nem tudok rendesen, az nagyon veszélyes lehet, szóval, ha nem megy, akkor inkább bukjak meg, és gyakorolom addig, amíg simán át nem megyek. Azért holnap elmegyünk a férjemmel gyakorolni, plusz még hétfőn vezetek az oktatómmal is, és ha minden oké lesz, akkor sikerül kedden.

Altatás
A következetességről csak annyit, hogy nekünk Noémivel soha semmi bajunk nem volt, mindig magától aludt el. Az mondjuk "szabály" volt, hogy ha már ágyban van, nem jöhet ki. Van simogatás, puszi, mindenféle, de csak az ágyban. Ádámot meg a mai napig altatni kell (igaz, az utóbbi 1-2 hétben már félálomban is be lehet teni az ágyába). Hiába mindenféle következetesség, ő ilyen. De viszonylag gyorsan elalszik (max. 15-20 perc, de ennél általában azért hamarabb), szóval nem idegőrlő dolog az altatás.

Jó éjt, szép hétvégét mindenkinek,

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor

Boldog szulinapot Daninak!

Ilke

holnap irok neked melt

ma tobb oras aramszunet volt, magyaraztuk Eminek de nem nagyon ertette. Megint nem aludt napkozben.Mikor delutn visszajott az aram es bekapcsoltuk tv-t nagy okosan megjegyezte:
"mukodik a tv ,anya kicserelte az elemet benne..."

jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Sajnos Andi megbetegedett- bár nem vészes- csak az orrunk folyik egyfolytában meg ha lefekszik akkor hány szegény most végre alszik így mostmár én is megyek lassan nyugovóra.
Andi szinte eddig minden betegségénél hányás volt a legjellemzőbb bár a fül orr gégész anno azt mondta ez természetes nem is kell megijedni , nem ám mikor mindene egybefolyik szegénynek.

Picus
picus

Sziasztok! Par napig nem tudtam jonni, de most visszaolvasok mindent.

Gumicukor!
Isten eltesse Danit!Kép
Nalunk a Levi szuletese ota kizarolag hason hajlando aludni, mar az inkubatorban is hasra fordult,a noverek is alig hittek a szemuknek. Ha a koraszulott intenziven nem paraztak a bolcsohalaltol, akkor talan tenyleg nem kene annyira aggodni a hason fektetes miatt. A Matet is automatikusan hason akartam altatni, de egyszeruen nem volt hajlando, addig nyoszorgott, mig hanyatt tettem. Viszont miota tud forogni, o is csak hason alszik. Ki erti ezt...
Meg mindig olyan jo hangulata van a Romainak? Sokaig laktam Kaszason, akkor gyakran jartunk le mi is. A tzatzikit a Kotanyis porbol csinaljatok? Nagyon szeretem en is, akartam hozni, de mielott jottunk, sehol nem kaptam.Kép

Agi!
Ugyes vagy a vizsgazgatas miatt! Szegeny Petra, gondolom, hogy megujedtel. Meg jo, hogy nem lett nagyobb baj. Mostanaban betegesen parazok az esesektol, de azt hiszem azert, mert egy masik forumon van egy lany, aki akkor szult, amikor en a Matet. Elesett a kisfia a jarokaban, ket nappal kesobb rosszul lett, korhaz, mutet, de megis meghalt szegeny.Kép(( Azt mondtak, az eses miatt keletkezett verzes a buksijaban. En mondjuk nem ertem, hogy lehetett ket napig tunetmentes, de a boncolas ezt mondta. Ez igazi "remtortenet", de sajnos igaz. Azota tiszta ideg vagyok, mikor elesik valamelyik (mostanaban inkabb a Mate szokott), allandoan figyelem utana, hogy minden rendben van-e.
Ja, amugy a Levinek is visszacsuszott az egyik foga az inyebe! le is tort belole egy pici darab, meg a mellette levobol is. Azota hal'Istennek szepen visszanott, bar azt mondta a doki, 1 evig meg barmi lehet azzal a foggal (decemberben esett el a konyhakovon), remelem, nem lesz semmi baj.
Levit sem izgatja a WC, holott pontosan tudja, mire valo. Imadja az Elmo-s pelusokat, mindig olyat akar felvenni.

Afonya!
Szerintem konnyebben veszi az "akadalyokat" az ember a masodik babanal, de aludd ki magad elore!Kép Nalunk szerencsere soha nem kellett egyik gyerekkel sem ejszakazni, megis olyan voltam az elejen, mint egy alvajaro. Nem is tudom megmondani, mikor aludtam at utoljara egy ejszakat. Mostanaban raadasul olyan faradt vagyok ejjel, hogy amikor a Matet atteszem a mi agyunkba szoptatni, siman elalszom, van, hogy 2 ora mulva enredek fel, Mateka meg lazan log rajtam (nem mindig, de mar elofordult), pedig nem akarom erre raszoktatni.
Amugy nalunk is ugy van, hogy ha nagyon faradtak es nem teszem le oket aludni, akkor atlendulnek a holtponton es utana anal nehezebben alszanak el. Mar egesz jo kis napirendunk van, pontosan tudjak, mikor mit csinalunk.
Ja, meg a szobatisztasaghoz akartam irni, hogy teljesen kiakadtam multkor, mert egy tarsasagban eloadta egy noci, hogy az o gyerekei 6 es 7 honapos korukra lettek szobatiszta. Nem tudom, hogy csinalta, mert ezek utan nem is szoltam hozza.KépKépKép De szerintem tiszta hulyeseg.
Alvas: nalunk otthon meg ugy volt, hogy a Levi a mi halonkban aludt, egesz egyszeruen azert, mert nem zavart senkit, aludt ejjel es imadtuk, mikor reggel arra ebredtunk, hogy ott dumalt. Mi is nagy dilemmaban voltunk, mert nem akartuk, hogy ha megszuletik a Mate, miatta legyen kipaterolva szegeny, 4-en meg megsem akartunk egy szobaban lenni (nem igazan fertunk volna el), na meg nem tudtuk, mennyire lesz nyugis baba a Mate, fog-e aludni ejszaka. Szoval vegul a Mate agya a pici szobaba kerult, oda lett berakva nekem egy fotelagy, ejjel ott szoptattam es tobbnyire ott is aludtam. Mikor kikoltoztunk, a Mat kerult velunk egy szobaba, a Levinek kulon szobaja lett sajat, nagy aggyal. Szerencsere nem viselte meg egyaltalan, igy nyugodtan tud aludni es mivel pont a mienk mellett van a szobaja, amikor reggel felebred, siman atjon. Erdekes modon soha nem maszik fel az agyunkra, van, hogy a foldre fekszik le. En szeretem a kozelemben tudni a gyerekeket, tudom, hogy sokaknak bevalik a kulon alvas, de en nem tettem volna egyiket sem kulon szobaba, foleg az elejen.

Csics!
Ribizli, nyammiii... kedvenc gyumim, de itt sajna nincs. A sogornom is csak fajditotta a szivem, hogy majdnek szoloszem nagysaguak termettek naluk a sok eso miatt.
Boldog nevnapot Petikenek!

Sasha!
Latom, Gabi tenyleg elvezte a pancsit!Kép
O, most olvasom, hogy van egy kis utozongeje a nagy libickolasnak, remelem, hamar elmulnak a pottyok!

Banyoci!
Gyurci esese...Kép Gondolom, fraszt kaptal Te is. Amugy tuti a sapesza.Kép

Mano!
Sajna nalunk is szinte minden szombaton dolgozik a ferjem, raadasul egyebkent is delutan melozik, igy ebed utan elmegy es egyedul vagyoka fiukkal egesz este. Ha tulorazik, van, hogy csak 2 utan jon haza, igy reggel probal sokaig aludni... szoval nem sokat vagyunk egyutt. A heten pl. a sulim miatt minden nap csak par percre talalkoztunk, mert eppen hogy hazaertem, megbeszeltuk, mi volt a fiukkal (kaja, pelus-csere, ilyesmi)l, aztan ment is melozni.
Nademostaztan 2 napig itthon lesz, sot, hetfon sem megy melozni, akkor lesz a fuggetlenseg napja, de nekem sajna lesz sulim delelott. En voltam mindket barlangban, szerintem a szemlohegyibe menjetek ekkora gyerekekkel. Nem valami hudenagyszam, de szerintem a palvolgyi egy 2 evessel nagy mereszseg. Nem merek ra megeskudni, de azt hiszem, ott van valami also korhatar is. Ha megis oda akartok menni, hivd fel oket, nehogy potyara menjetek.
Most olvasom, Rit is a szemlohegyit javasolta.
Apas programok: neha az en ferjemet is nehez kimozditani, de szerencsere amiota kint vagyunk, o mon dja, hogy menjuk a strandra. Igaz, othon egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor voltunk strandon egyutt, de hat otthon nincs tenger. Max. a Balcsira mnetunk le, de azt sem szerette tulzottan. Meg vasarolni sem szeret. Oda inkabb egyedul megyek, legalabb addig nezelodok, ameddig akarok.

Ilke!
Nem semmi a te csaladod sem, en is tudnek irni a sajatomrol oldalakat, szoval teljesen megertelek. En mar eljutottam oda, hogy tenyleg csak magamra szamitok, eddig sajnos mindnekiben csalodnom kellett.

Rit!
Gratula a bolcsihez es jo pihizest Korfun!

Kataa!
Muffint en is nagyon szeretem, de mostanaban a banankenyer a bfavorit. A Levi annyira imadja, meg akkor is ker, amikor mar nincsen. Nagyon egyszeru megcsinalni, ha gondolod, szivesen leiroma receptet. Szerintem azzal is lehet villogni, legalabbis otthon en nem hallottam rola.
Nalunk estenkent meg cumisuvegezik a Levi, de ez csak az en "onzesem" vagy "kenyelmessegem" miatt van, mert este egyedul vagyok veluk es akkor szoktam szoptatni a Matet, amiga Levi issza akakaojat, es igy egyszerubb. Amugy ugyesen iszik poharbol, mindig mondja, hogy "ke' Eki ko'tyot zi'" (ker Levike korty vizet).
En amugy puccosan furdettem volna oket, de ez itt nem divat, minden gyereken van furdogatyi. Hja, ezek a prud jenkik.Kép
Hat Anyuhoz jottunk, de ez egy hosszu sztori, ugyanis megismerkedett egy kanadai pasival es most mar ott elnek. Szoval csak edes negyesben vagyunk.

Nyuszika!
Tudom, hogy az elejen nehez, hidd el, kesobb egy ici-picit tobb idod lesz magadra! Na persze ne legyenek illuzioid, de emlekszem, hogy az elso 2-3 honap volt a huzosabb, akkor folyton rajtam logott a Mat, kozben meg a szivem szakadt meg a Leviert, hogy alig vagyok vele. Amikor a Danny elkezd magaban jatszogatni, meg ki tudod rakni a foldre, jobb lesz, majd meglatod. Kitartas!Kép A Levi mindig imadott hajat mosni, de a multkor, mikor levagtam a hajat es utana az apjaval furdott, nagyon uvoltott. Utana nem engedte megmosni a hajat (persze megmostam, de vegig uvoltott, mint a sakal), ha csak meglatta a sampont, mar kezdodott a cirkusz. Csak szep lassan tudtam ujra ravenni, hogy segitsen a hajmosasban, megkertem, hogy pancsolas kozben vizezze be a hajat, hajtsa hatra a fejet, na meg kiejtettem szamon a "doktorneni" szot. Most nagy tiszteletnek orvend a gyerekorvos neni, ha mondom a Levinek, hogy doktorneni ezt vagy azt mondta (meg kell mosni a hajat, fogat kell mosni, kukin vissza kell huzni a bort,...stb), akkor mindent megenged (kop-kop). Nem tudom, mi ez a nagy imadat, mindossze egyszer talalkoztak, akkor is a Matet vizsgalta meg a doki. (Levi ugy hivja, hogy "boto'ne'ni)

Szilcsike!
Te tesod is jo fej, ha a gyereke nem kell neki de mar a kovetkezon gondolkodik! Szilvike edes lehet, ahogy dumal! A Levinel a 4 szavas mondat a maximum.

Panda!
Ugyi legy a vizsgan! En is nagyon paraztam de vegul sikerult. Az igazi para majd akkor jon, mikor megkapod a jogsit es eloszor ulsz autoba. En csak neztem, mint Rozi a moziban, hogy akkor most mi is van es ha benazok, ki fogja megnyomni a pedalt a masik oldalon... de hamar belejon az ember.

Na igy egy szuszra ennyi, szerintem rekordot dontottem a hosszusaggal.Kép Mi amugy megvagyunk, jarok suliba es tanulom az angolt, meg a budira is a szotarfuzetemmel megyek. Most viszont megcelzom az agyat, mert minjart lefordulok a szekrol a faradtsagtol.
Jo pihizest mindenkinek!
Viki es a Fiuk
vikici

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!

Csics, Petikének utólag is boldog névnapotKép

Ilke, csütörtök délelőtt vettem Bettinek egy kismedencét, a létező legkisebbet 1m átmérőjű és kb. 2-3 lavór víz fér bele. Délután ki is próbáltuk, jó meleg volt csak voltak időnként széllökések. Hát Betti folyton ki-be akart szállni a pancsolóból, nem értette, hogy most abban kell ülni és a frissen vásárolt új locsolójával játszani. Mivel az idő nem volt tökéletes 20 perc után beszüntettem a fürdést. Péntek reggelre baromi csipás lett az egyik szeme, meg kicsit melegnek is éreztem, de szerencsére nem lett semmi baja. Később a hugom is mesélte, hogy náluk úgy néz ki a pancsolás, hogy a Lilike szépen a kisvödrével kimeregeti a vizet a pancsolóból és szétlocsolja a kertben, még véletlenül sem ül bele.
Egyébként készülünk a nyaralásra, jövő héten a doki nénit is meg akarom látogatni, hogy lásson el útravalóval.

Viki, leírhatnád hogy fogytál le, hátha kapok ötletet belőle. Én január óta 9 kilót fogytam, utóbbi ötöt a Norbi módszerrel, de még vagy 15 kiló hátravan, gondolhatod mennyi voltam...
A banánkenyérre én is kíváncsi vagyokKép

Panda, 10 éves jogsival a hátam mögött még mindig parázok a tolatástól, meg az útszéli parkolástól, ha két kocsi közé kell beállni, tudod úgy egymás után. Meg se próbálom, ha nincs legalább két kocsira való hely. Ciki, de ez van. Sok sikert a rutinhozKép

Manó, nekem meg az ellentéte a férjem a tiednek. Folyton menne valahova és megy is. Meccsekre főleg, meg mindenféle munkahelyi bulikat szervez, sportnap, stb.

Felébredt a lány.
Conti

conti

Túl vagyunk a reggelin.

Manó, nem lehet levinni a gépet meg a tv-t? Legalább jobb kedvvel menne le a férjed és esténként szórakozhatna a gépével. Én már alig várom, hogy feküdhessek a parton, a férjem meg lefoglalja a Bettit, homokozzanak meg fürödjenek.
Persze már bejelentette, hogy egyik nap kirándulni fogunk, de részemről ennyi elég is.

Jó hétvégét mindenkinek!
C.

conti

Sziasztok

Mano
Hat a pentek delelott eleg gazos volt nekunk is,mert nem akarta megerteni, hogy esik es nem elhet kimenni.Itt voltak egy baratnomek es a kicsik jatszottak,de aztan megis kimentunkfel orara es megnyugodott.
Sajnos Alex miatt,meg gondolom nektek is Emma miatt nem lehet csak ugy otthon ulni,mint amikor meg csecsemo volt.Mi ha itt toltjuk a hetveget mindig megyunk valahova,delelott is,delutan is.Alvasidore hazajovnuk,na akkor mi is pihizunk ezerrel.En nem birnam meg hetvegen is csakaszoki jatszon,ugyhogy elfogadta hogy ez van.Sot miota Alex ertekeli ha neki teteszo helyre megyunk a ferjem is oda van : ))

Judy
Jobbulast Gergonek.Hat igen nalunk is mostanaban jott az,hogy mar adja masnak lelkesen a jatekait,hanem inkabb visszaveszi.Nagyon ragaszkodnak mar a tulajdonukhoz: )
Ha kicsit nagyobb lesz a pici,mehettek megint klubba.Nalunk is sok ilyen volt,a babocak ott fekudtek a egy szivacson es nagyon jol elvoltak a hangzavarban.: )

Dec8
Hanna igazi no,hiaba: )

Panda
Teljesen igazad van en is igy voltam vele.Legyek magabiztos a vezetesben mindegy mennyi ideig tart.Azert is a belvarosban tanultam, hogy kesobb az se legyen gond.Emlekszem a jogsi utan eloszor belutem az uj automba,anyukam meg felt mert nem hitte el hogy akkor most en fogok vezetni: )
Nekem Alex 11 honapos kora alszik magatol.Addig mi is altattuk,altaban kezben.Eleg faraszto volt,mert nem akart a kisagyban maradni hiaba simogattam,csak kezben.Na akkor jott az Aludj jol,lightosabb verzioja: ))

Nyuszika
Par hete anyueknal is volt aramszunet es Alex felt hogy csak a gyertyak egtek,szerencsere 1 ora mulva visszajott.

Picus
Andinak jobbulast!

Viki
Egyetertek,en sem tennem kulon a picit.Meg most is egyutt alszunk,persze heylhiany miatt.De kivancsi leszek milyen fura lesz ha nem fog ott szuszogni velunk: )Neki nem lesz sok kulonbseg mert egyedul alszik el hamarabb es reggel is hamarab kijovunk es meg alszik fel orat .
Kernem a receptet ha egyszeru,bar ha amerikai csak az lehet: ))
Jo tanulast!

Conti
Nalunk is igy zajlik a pancsi,ki be jarkal egyseruen nem ul meg nyugiban.Kihordja a vizet is kiskannaval.Hat ha neki ez a jocsinalja,persze csak kanikulaban.
Ugyes vagy hogy mar ennyit fogytal.De mentsegedre legyen mondva hogy a sok jo suti mellett nehez is : ))

Zsuzsa
Judit a noverem baratnoje kint.Most hogy mindketten itthon voltak Jordannek szulinapi partyja volt a szuleinel,noveremek is voltak: )

Ma tiszta hulla vagyok,egesz nap a lakasban voltunk,ja es tegnap delutan is.Alex felebredt es neztt hogy k ia fene a bartnom aki anya helyett itt van,de az uzsi utan mar mentek is j atszora es ott vartak engem nagy jatszasban. Utana Jatekboltba mentunk es vettunk neki egy Western vonatot,nagyon jo kis jargany,megy korbe a sinen es hangokat ad.1 oran keresztul ennek orult,le is videoztuk milyen boldog tole.szoval megerte: )
Reggel meg az uj lakas melletti jatszon volt delig a ferjem unokatesojaval akinek a pasija meg nalunk kototte be a lampakat es furtak minden fel amit kellett.Aztan delben anyukam hazavitte magukhoz,ugyhogy most total csend van itthon.Holnap megyunk erte delben.
Mi este 6-ig takaritottunk ,ugyhogy mar csak a csapokat kotik be hetfon es minden kesz.
Gondoltuk kimozdulunk ha mar igy raerunk este,de mindektten kivagyunk apaval a munkatol,meg attol hogy a lift meg nem mukodik es csak az 5.en fogunk lakni: )

Na pusz es tovabbi jo hetveget: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Köszi, hogy szorítotok értem Kép! Ma voltunk a férjemmel gyakorolni, de a vadiúj Corsa után, amin tanulok, a Wartburg, ami ugye nekünk van, hát, nem kell mondani, hogy ég és föld... Ha el akarok indulni, nyomni kell a gázt rendesen, nem megy, ha csak a kuplungot engedem fel, és ez a hátrafelé parkolásnál elég gáz, mert nagyon lassan kell menni, de azért gázzal. Szervó ugye hírből sincs, tekerni kell a kormányt izomból, mint a buszokon, ha azt akarom, hogy kanyarodjon is az autó. A sebváltó gagyi, mert ugye 14 éves, és ha olyanja van, egyszerűen nem akarja bevenni a sebességet. Meg még pár apróság (a világítás néha magától elalszik, az ablaktörlő csak a legnagyobb fokozaton működik, néha lecsúszik vmi vezeték, és akkor nem indul el az autó stb.), ami ugyan nem egetverő probléma, és átl. magától megoldódik, de azért zavaró. Szóval, nem egyszerű. Félek is rendesen, hogy nekem ezzel a kocsival kell hordanom a gyerekeket naponta. Úgy érzem, hogy ha meglesz a jogsim, erre a kocsira kellene egy "szakosított" jogosítvány, mint pl. a nyelvvizsgáknál Kép.

Picus!
Rossz lehet a nátha, az enyémek is pont most gyógyultak ki belőle. Nem próbáltad még, hogy mikor meg van fázva Andi, akkor a matracát megemeled egy kicsit a fejénél? Én mindig aláteszem a matrac alá a kispárnámat, így jobban is kap Ádáim levegőt, mert nem vízszintesen van a feje, és lehet, hogy a hányáson is segítene. A bukós babáknál is ezt szoták ajánlani, mert így a gyomor eleje feljebb van, és nehezebben jön vissza a tartalma. Bár, ha a vírusra reagál hányással, akkor nem tudom, mennyit használ.

Na, megyek, mert már nagyon késő van!

További szép hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap voltunk a megatoysban játék ügyben. A két gyereket beadtuk a játszóházba (télapóbulis hely) mi meg körülnéztünk a férjemmel. Volt az a kisautó, amit Bettinek akartam, de nem hittünk a szemünknek 36000 ft-ért akarták adni. Megnéztem a neten 43 dollár, ami max. 11000 ft, hogy lesz ebből 36000? Úgyhogy nem vettük meg. A többi játék is irreális áron volt, pl. amit a héten vettem fürdős állatokat 3db egy csomagban, a tescóban 1500 volt, itt meg 2700! Egy szar műanyag hajó 3000. Ma megint megyek máshova, mert azért valamit vennék neki, két hét múlva szülinap.
Orvosi táskát mindenképp kap, de azt sem akarok valami bóvlit venni.

Conti

conti

Sziasztok

Afonya

Meg a multkor kerdezted, hogy hol alszanak a gyerekek. Kulon szobaban egymastol is, meg tolunk is. Mar Emike is kulon aludt kezdettol fogva, mert a regi lakasban egymas mellett nyilt a halonk, meg az o szobaja. Most az ujban a kicsi szobaja ugyan messzebb van, de hasznaljuk folyamatosan a bebi monitort.

Zsuzsa

Tok jo hogy Elod ilyen kis lelkes kertesz. Emike is jon velem locsolni vagy a kis kannajaval, vagy fognia kell a slagot, ha azt hasznalom. Nem tudom mit fogunk csinalni, ha elkeszul az automata ontozo...Kép A gyumolcsszedes nalunk is megy, csak az a gaz, hogy megkostolni nem akarja.Kép
Hol neztek hazat? Lehet hogy rossz helyen keresgeltek, Elod azert nem akar...Kép

Panda

Szerintem is jo hogy ha nem tokeletes autoval gyakorolsz, mert ha megtanulsz ugy vezetni, hogy kozben esetleg masra is kell figyelni, akkor a vadiujon plane fog menni.Kép En egy szakadt Skodan tanultam meg, meg utana evekig vezettem a szuleim meg szakadtabb Ladajat.Kép Amikor par ev mulva megkaptam a vadiuj nyugati vallalati jarganyt, siman beultem a pesti forgalomban vezetni, pedig videken tanultam.Kép

Emike tegnapi beszolasa a vacsinal:
"Emike bufizett egyet, bufi elment dogara..."

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok, nagyon jó kis játékboltot találtam az Árkádban. Megvan az orvosi táska és egy rajztábla, a többit még nem tudom. Betti nagyon tud örülni a ruhafélének is, de nyárra már megvan mindene.

Kataa, a takarításért nem irigyellek, de milyen jó lesz utána..

Ilke, már régebben akartam írni, csak mindig elfelejtem, a bio bolt ugyanazon a sarkon van, csak a buszmegállóban, tehát a lámpa után. Mégse maradt bio nélkül a környék.

Conti

conti

Hali!

Csak egy villámbjelentkezés.

Tettem fel a babanet fotoalbumba 3 új képet, egy gyerekszigetes terepjárósat, és 2 szülinaposat.

Szombaton Visegrádon voltunk 3asban kirándulni, boboztunk, most van egy új, alpesi bob is, sokkal ényelmesebb, mint a régi tepsis. biztonsági üűöves és ketten is elférnek. Csúsztunk egyszer apa + dani, majd anya+ dani, és ismét apa+ dani. hát daninak annyira tetszett, hogy alig lehetett kiimádkozni belőle. látom már, hogy nagy vidámparkjárók leszünk.

tzatziki
Dehogy porból!Kép
uborka legyalul, jó sok fokhagyma, törött bors, só, kefír vagy joghurt. 1 éjszakára a hűtőbe, vagy fogyasztás előtt 1-2 órával. ennyi.

Banánkenyér recept engem is érdekel!

hajmosás
nem az a baj, hogy hátra kell hajtani a fejét? én világ életemben utáltam, ha úgy mosták a hajam. Dani csak ül és én közben szapulom a fejét, aztán meg ráöntök egy vagon vizet egy pohárból, vagy zuhannyal lecsapatom.

Conti
Én is utálom a párhuzamos parkolást, ha nem muszáj, nem állok be úgy. persze a párom mindig forszírozza, amikor mellettem ül. egyébként én ezt a fajta beállást nem istanultam rutinon.

Manó
Nekem a számítógépen van bent sok fénykép daniról, aki meg nagyon akarja még látni, az jöjjön el.
nekem még pénztárcám sincs Kép egyszerűen utálom, sosincs akkora, amekkorában kényelmesen pakolnék, ha nagy akkor azért, ha kicsi, akkor azért. így a táskám oldalzsebében hordom.

A férjed tényleg elég gáz. Nálunk is megy a számítógépláz, lévén a szakámja, de azért elég sokat megyünk mi is.

dec8
Küldök majd listát, milyen filmjeink vannak meg.
Az uram hétvégén vett DVD írót, úgyhogy, most egy csomó mindent tudunk felírni + a családi videókat is végre (11 kazettából eddig 3 van kész DVD-n).

na, a többit majd holnap végigolvasom
jó éjszakát!

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

hali!
hát nem írtatok sokat.
még beszámolok a szülinapról:

vasárnap jöttek vendégek, dédiék, a párom nővére és barátja és mi 5-en. főztem fincsi ebédet, addig danit levitték a játszóra. volt torta is, 3x kellett újragyújtani, annyira élvezte a fújást. és tuti vannak régi emlékei, mert mutatott a parkettára és fújt egy nagyot. tavaly uis ott volt letéve neki a torta, amit szétkenhetett, ahová akart. pár, ilyen 1 évvel ezelőtti emlékeket néha "felemleget", elmutogatja, magyarázza.
hétvégén anyuékhoz megyünk, ott is lesz köszöntés.
jó lett volna, ha a kerti parti sikerül, de írtam, hová fajult a dolog. most attól félek, hogy megint hozzámvágják, hogy itt előbb ünnepeltük a szülinapot. de egyszerűen mindenki megy nyaralni, ide-oda utazgat hétvégén, mindenkinek jó időpontot kb. aug. közepére tudtunk volna összehozni.

most olyan ajándékokat kapott, amit különböző helyeken tud használni. pl. kapott egy csempére cuppantható vizimalmot a fürdőszobába, még én is játszottam vele zuhanyzás közben, de van egy sejtésem, hogy nemcsak én próbáltam ki Kép élvezte a töltögetést, pancsolást. kapott egy nagy, duplo-szerű építőjátékot, este is olyan jól elépítgetett vele, meg most reggel is. tőlünk kapott könyveket (1000 szó piciknek, Cini cini muzsika), este abból meséltünk, különösen az elsőt élvezi. kapott még korábban kismotort is, elvileg a szülinapjára, csak kb. 1 hónappal előbb megkapta, hogy nyargalásszon vele.
anyósoméktól pedig egy felfújható gumicsónakot kapott a Balcsira. felfújtuk neki, nagyon élvezte.
Ismét elfogott a nosztalgia, ahogy 2-án az órára pillantgattam, mikor mi is történt 2 éve.

conti
éppen írni akartam a Játékszigetet az Árkádban, ott elég nagy a választék. A megatoysra én már régen rájöttem, még amikor Dani a pocakban volt, hogy sokkal drágább, mint esetleg más. Mi pl. szinte mindent a Kikában vettünk a babarészen, akkor még a Megatoysban híre hamva sem volt nagy, felfújható kerekű babakocsinak, csak kb. fél évvel később láttam ott. még a mellszívót sem ott vettem, hanem a dm-ben, mert ott olcsóbb volt. meg olyan macera oda kibumlizni, nekünk pont a város másik felén van. én amiért szerettem oda kimenni, azok a kenguru cuccok voltak, de most már va az árkád babybell-jében is elég nagy választékban.

ma gyümölcs és víznapot tartok, remélem nem fogok éhen dögleni nap végére.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Conti
Hat igen,de ma megint elkeseredtem mert meg mindig csak megy az igergetes hogy a jovo heten mar tuti megvan az engedely,aztan ugyanott tartunk 5 hete: (
Mindenesetre legalabb a koltozesnel mar csak kipakoni kell a dobozokat mert mas mar meglesz addig.
En mindgi jatekszigetbe jarok,van tobb hleyten a varosban es nagy a valasztek kedvesek a az eladok.
Jo ez az ovosi taska,en is ilyen maniakus voltam: )
Szerintem rajztablat mi is veszunk majd neki,jo otlet.

Zsuzsa
Persze en hoztam ossze oket,mert itt a topicban kiderult hogy a Judit kb 40 percre lakik toluk.Neki ott nem volt sosem Magyar baratnoje,ugyhogy azota orlunek mindketten: )
Orulj hogy Elod nem mehetnekes,nekem Alex nagyon: )De nem si haragudhatok erte,mert en anno ditto ilyen voltam.Emlekszem minden hetvegen rangattam ki a szuloket az agybol mar kora reggel MEnjunk mar valahova felkialtassal: )Alex meg csak ott tart hogy huzza a takarot es mondja hogy Baba tata: )

Gumicukor
De jo nem is tudtam az uj bobrol,nekem a tepsis nem jott be de az ujat kiprobaljuk a nyaron.
En belvarosi lany leven kenytelen voltam megtanulni parhuzamosan parkolni: )van olyan baratnom aki kepes 3 utcaval odebb alnni tolunk mert nem tud parkolni: )

Pusz mert lejart a mosogep es a vasalatlan is csak ram var: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Conti
A rajztábla milyen? Kérek szépen paramétereket róla.
köszi

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

SziasztokKép

Elmentek a vendégek, egész jól összeszokott a végére két kismanó, csak egy kis időre volt szükség. Szépen eljátszottak, kevés vita volt, sőt ma a búcsúzásnál Gergő nagyon sírt, ő is be kart ülni a kocsiba, csak hajtogatta, hogy baba helyéreKépKép
Tegnaap egész nap kint voltunk, megint bográcsoztunk, nagyon élvezték a gyerekek is. Szegény sógornőm 5,5 héttel van előttem, de már jó nagy a pocija és tök hamar elfárad. Volt kórházban is egy hetet a görcsök miatt, meg egy csomó gyógyszert szed. Én nem szólhatok egy szót sem, olyan jól vagyok szerencséreKép
Pénteken utazunk Sopronba, elhozzuk az új autót, meg megyünk lagziba is.

Kataa
Remélem most már meglesz az engedély. Alex tényleg nagyon menősKép

Zsuzsa
Nyers tökKép És hová szeretnétek költözni?

Viki
Szerintem tedd közkinccsé ezt a banánkenyérreceptetKép Én tegnap almás püspökkenyeret sütöttem, már nincs belőle. Szegény Gergő a diéta után úgy ki van éhezve, állandóan enneKép Félti a tartalékait.
Almáspitét is kartam sütni, már össze is gyúrtam a tésztát és kértem a férjemet, hogy hozzon bele a kmarából két evőkanál porcukrot. Sajnos tengeri sót rakott beleKépKép Még a kutyánk is sírva ette megKép

Conti
Gratula a 9 kilóhozKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Nagyon eltűntem, nem igazán volt időm gép elé ülni, Levivel vagyok egész nap a kertben és egy kicsit én is depis vagyok. Aranyosak vagytok hogy hiányoltatok.

Áfonya
Levi 22 hónaposan volt 12,7 kg és 91 cm. És ő sem sovány, legalább is nem látszik annak. Kép

Ilke
Jó hogy már nem vagy annyira depis, fel a fejjel, kondolj a kisemberre odabent. Most ő a legfontosabb hogy szépen fejlődjön. Vigyázz magatokra!
De jó hogy tudtok menni egy kicsit nyaralni.

Nyetus
Én innen rendeltem az "Első 1000 szó piciknek" könyvet, 1 nap alatt kiküldték.
http://www.alexandra.hu

Picus
Mikor teszed le este?
Levi is változtatott az alvásán, nálunk is az altatás egy kész rémálom volt. Mostanában este 9-kor viszem be, így max. 20 perc alatt elalszik. Du. pedig csak 1,5 órát hagyom aludni.
Mondjuk az altatáson is változtattam, eddig fogta a kezem, de egyfolytában magyarázott és játszott velem, most viszont hátat fordítok neki, mondom hogy anya is alszik és így szép csendben elalszik egyedül.
Csatlakozom Rit mellé, nálunk is hűvös van éjjel, Levi egy szál bodyban alszik pokróc alatt, így nincs melege.

Zsuzsa
Jó a kép! Kép
Te is vigyázz magatokra. Mekkora már a bébi?
Előd a kis nyúl!
Megint költöztök?

Banyóci
Jobbulást Gyurcinak!

Panda
Drukkolok a rutin miatt!

Hajmosás: Levi nagyon bírja, igaz mi még mindíg hanyat fekve mossuk a haját. Lefekszik magától a kezembe, tűri a samponozást is és az öblítésnél sincs gond.
Ha pedig nem hajmosós napunk van, néha akkor is be szoktam vizezni a haját csak úgy játékból.

Sasha
Jobbulást Gabinak! Jó hogy a pocaklakó szépen fejlődik! Kép

Zita, Rit
Jó nyaralást!

Gumicukor
Utólag is nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok Daninak!

Viki
Nekem is jöhet a banánkenyér leírása. Kép

Nyuszi
Tetszenek a beszólások a lányodtól! Kép

Judy
Almáspite Kép Kép

Rólunk:
Levi unokatesója a múlt hét előtt volt bárányhimlős, közvetlen előtte 7végén sülve-főve együtt voltak. Most várjuk hogy Levi is bepöttyösödjön. Egyrészről jó lenne, legalább most átesne rajta, nem a bölcsiben jönne elé, másrészről azért sajnálnám egy kicsit szegényt.
Levi is szinte minden nap mond új szót, van amit a saját nyelvén, van aminek csak az elejét, de szépen halad. A mondatok még nagyon messze vannak! Kép
Szombaton voltunk cirkuszban, jött vándorcirkusz Fótra, gondoltuk anyósommal, hogy elvisszük a két gyereket. Közvetlen a porond szélénél ültünk és a sor szélén a Levivel, hogy ha nem érdekli simán ki tudjak vele menni. Képzeljétek 2 órás volt a műsor 15 perc szünettel és Levi tátott szájjal nézte végig az egészet. Nem akartam hinni a szememnek. Meg sem moccant az ölemben, sőt a finálét végig tapsolta vigyorgó fejjel.
Tegnap itt is nagyon meleg volt, már hét elején anyósommal feltöltöttük a nagy medencét vízzel. Tegnap beszabadult a két gyerek, pancsoltak, Levit nem is lehetett kirángatni belőle. Kapott kis úszó mellényt, hogy ha borulna akkor a feje ne kerüljön víz alá és baromira élvezte. Lebegett a vizen, felállt sétált és persze ezerrel fröcskölte anyát! Kép
Bilizés nálunk most indult be, mióta jó idő van, Levi csak sima bugyiban van kint a kertben. Először nagyon meglepődött hogy kifolyik a pisi, volt hogy fél óra alatt 4 bugyit kellett cserélni. Aztán szép lassan elkezdte mondani hogy "tata", igaz már akkor amikor folyt. A hétvégre pedig eljutottunk oda, hogy már előtte szól, így van időm skerázni a biliért, rácsücsül és már folyik is aminek folynia kell. Nagyon büszke magára, igaz mindíg ezerrel megdícsérem és utána együtt adjuk a wc manónak a termést. Örülök hogy ilyen szépen halad, mert fél hónapja hallani sem akart a biliről.

Na asszem nagyjából mindent leírtam.
Pussz mindenkinek: Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
Köszi!
sziasztok és szép napot!
nyetus76

Gumicukor, a rajzoló tábla Goldlok márkájú, de az elején "easy writer" felirat a szembetűnőbb. Van baloldalt 3 nyomda van hozzá, jobboldalt a toll. A képernyő törlés elemes, gombnyomásra megy és kísérőzene is van hozzá. 4350,- Volt többféle rajzoló tábla, dupla ennyiért is. Meg olcsóbb krétás almaformájú. Az orvosi táska simba márkájú 1990,- volt.
Nagyon tetszett a játéksziget, máskor is fogok jönni, de csak a Betti nélkül. Most sem volt velem, a nagylányommal shoppingoltunk, tök jó volt. Persze levett egy miniszoknyára meg egy bizsu gyűrűre. Milyen volt a gyüminap? Én is szoktam tartani, főleg dinnyeszezonban.

Ma is pancsoltunk, Betti nagyon élvezte!

Conti

conti

Sziasztok!

Hát ma nagyon meleg volt!
Andival vasárnap kint voltunk a MATÁV gyerekszigeten nagyon tetszett neki, tranbulinon ugrált meg kisvonatozott azt hiszem mi is nagy vidámparkosok leszünk,mindengy egyes leszálláskor hisztipartit rendezett..
Judy almáspiteKépKépKép
Forti: a sok tipp után mostanság kilenckor teszem le és bevált csak max 20-30 perc és alszik. Először még ugrál játszik aztán szépen lecsendesül és ma magától megfordult háttal nekem mert délben én is hátat szoktam fordítani, hogy már alszom, mert ha szemben fekszem vele akkor mindig valamit matat rajtam és tuti, hogy elnevetem magam a kicsi csikis ujjaiKépKép
Árkád játékboltja nagyon jó !! szerintem is.

Picus
picus

Picus
Örülök hogy nálatok is bevállt a késöbb fektetés. Nekem egy kicsit nehéz volt az átállás, de most már lassan megszokom. Egy csomó dolgot eddig akkor csináltam amikor Levi este már aludt, de így csak a felére jut időm, de megoldható ha más nincs. Még szerencse hogy napközben azért még alszik.

Jó éjszakát mindenkinek!
Tettem fel új képet a profilomba!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Jó későn értünk haza. A barátainknál voltunk meglepi bulizniKép. Nagyon jól sikerült, volt kerti sütögetés és Lilinek is volt társasága, mert két kislány is volt ott. Persze most jól elfáradt, így 15 perc alatt elaludt apával. Annyira izgulok lányok, holnap megyünk UH-ra a Mammutba. Olyan rég láttam az én picikémetKép, nagyon kíváncsi vagyok rá, no meg arra, hogy minden rendben van-e vele.

Conti,
Lili sem ül végig nyugiban a medencéjében, szinte csak akkor ha én is mellé ülök egy polifoamra és locsolgathatKép. De legalább kicsit felfrissül ebben a nagy melegben.
Mi szombaton voltunk a Megatoysban, de leginkább ruhákért meg új etetőszéket néztünk (amit ott nem találtunk). Ruhákat nagyon szépeket vettem abban az új részlegben ami a bútorbolt helyén nyílt és nagyon jó árakon. Széket pedig azért néztünk, mert Lili pár hete nem hajlandó használni a régit. Mindig a mi székünkre akar ülni, persze azon alig éri el az asztalt. Szóval nagy küzdések vannak, így általában az ölemből eszik, de ez most már egyre kényelmetlenebb. Ezért gondoltuk, hogy nézünk egy magasított széket, amire fel is tud mászni(mert később úgy is kelleni fog), végül az IKEA-ban találtunk egy jót. Mivel apuék odaadták a pénzt Lili szülinapjára, hát azon ezt vettük meg. Igaz azért még próbáljuk a régit használni, de max reggelihez tudom beültetni. Orvosi készletet mi is vettünk még korábban neki, meg most a Metroban egy játékbabakocsit, amit alig bírtam eldugni itthonKép, mert csak a szülinapján akarjuk majd odaadni. Így is a másik nagyiék ajándékát már pár hete használja, egy bicajt.
Ma meglestem a bioboltot a buszról, hetek óta nem sétáltunk arra, köszi, hogy szóltálKép.

Nyuszi,
Emi nagyon jó fejKép!
Zöldségszedés nálunk is megy, de kizárólag csak az éretleneket tépkedi, pedig midig elmondom neki, hogy melyik érett, sőt ő hozhatja be néha, amire nagyon büszke szokott lenniKép.

Gumicukor,
Jó lehetett a szülinap. A Játékszigetet majd legközelebb mi is megnézzük. Lili a karácsonyfának a helyét szokta mutogatni, ha szóba kerül.

Viki,
Banánkenyérrecept engem is érdekelne.

Forti,
Depi hussss!
A nyaralás (az a komoly pár napKép), úgy néz ki, hogy a közeli Szent Orbán Hotelben lesz majd valamikor augusztusban, már nagyon várjuk. Remélem Lilinek is tetszeni fog, főleg mert gyerekmedence is van ott.
Nagyon ügyes Levi a bilivel!
Édi a kép Leviről! Én is felteszek egy pancsolósat a profilomba.

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Az is valami! Mi nem megyünk idén sehova Kép
Érezzétek jól magatokat.
A kis pancsoló Lili Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Cukik a pancsoló gyerkőcök. Levi olyan, mintha a labda a fején lenne a kalapja közepén Kép pedig csak az úszógumiban van benne.

Tegnap voltunk egészséges rendelésen, Dani méretei 2 évesen: 13,320 kg - (a pelus + a tesztilpelus, amin ült), vagyis szerintem kb. 13 kg körül van, de majd otthon is lemérem a digitálissal. 88 cm. Tavaly 1 éves kora óta pont 15 cm-t nőtt.

A doktornő mondta, hogy látszik a gyereken, hogy nagyon jól van, sugárzik róla az egészség.
A rendelő falán van egy óriási mesefal, kisvakond és barátaival, hát végig hajtogatta, hogy vakond, vakond. amikor meg meséltem miket eszik és a bioköles golyóhoz értem, akkor dani közebvágott és mint egy megakadt lemezjátszó mondogatta a drnőnek, hogy bogyó, bogyó.
megdícsérte a fogait is, milyen szépek.

viszont a Danonino említésére nem derült fel túlzottan az arca. Azt mondta, hogy az egész egy mű dolog,csak úgy van kikísérletezve az íze, hogy az tetszen a gyerekeknek, meg ez a kalcium-D vitamin duma is egy kamu. Mondtam, hogy akkor miért reklémozza egy jó hírű gyerekorvos (Dr. Gyarmati Andrea), ha nem is jó. A válasza annyi volt, hogy jó pénzért ő is reklámozná.
így nem is adok neki több danonino-t, szerencsére a sima joghurtot és kefírt is imádja.

tegnap este csináltam magamnak fincsi vacsit, kígyóubi, paradicsom, sajt felkockázva, bazsalikom, oregano, kicsi só, pici olívaolaj, natúr joghurt. hát dani egy csomót evett belőle, annyira ízlett neki. nekem is, csak így kevés volt.

Conti
gyümölcs nap, szeretem, bár este amint látod belevegyült egy kis zöldség is, de annyira kívántam. egyébként este zöldségleves lett volna a menüm, csak azt a férjem falta be Kép
tegnap cseresznyét, meggyet és őszibarackot ettem 2 óránként 20-30 dkg-ot és egész nap elosztva 1,5 l ásványvizet. jártam is tőle pisilni rendesen Kép

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?