Jó reggelt lányok!!!
Már hajnali fél négy óta fenn vagyok és egyszerűen képtelen vagyok visszaaludni. De ez kb 8-10 napja játszom el. Van amikor egy-két óra múlva még vissza tudok aludni, de ma 1 óra hánykolódás után feladtam. Lehet, rátérek a délutáni alvásra... (van valaki így?)
Rengeteget írtatok a hétvégén, míg nem voltam itthon. Ha nem haragudtok, akkor nem írnék mindenkinek egyenként, mert az egy regény lenne.
Látom sok téma felvetődött és mindenkivel nagyjából minden rendben.
Pasik: a párom csak hétvégéken van otthon, így próbálunk minden időt, amit lehet együtt tölteni. Bár nem mondom, hogy nem tudunk összeveszni, még hétköznap telefonon is sikerül néha
Időpontok tekintetében a szülinapom, névnapom nemigen felejti el, de a család többi tagjának jobb ha én tartom észben. Segítség tekintetében van amit magától ajánl fel, van amit megbeszélés alapján csinál meg. (Mikor mihez van kedve.)
Gyerekszoba: látom már sokan gondoltok a gyerekszoba kialakítására, cuccok vásárlására. Mi még egyelőre sehogy sem állunk. Most akarunk lakást felújítani, vele együtt gyerekszobát kialakítani. (Most várjuk a választ a banktól.) Másfél szobás lakásban élünk, a baba megkapja a kis szobát, mi maradunk a nagyban. ( De hogy valóban így is fogunk aludni, az még kérdéses!
) A hétvégén megvettük első bébiruhánkat! Ha sikerül, majd felteszem ide is!
Fiú-lány kérdés: Jó annak, aki már tudja! Úgy irigylem!
Tegnap voltam UH-on és kontrollon a polip miatt. A polip eltűnt, lett helyette gomba.
( Mondjuk, ez már apróság a poliphoz és a vérezgetésekhez képest.) Lényeg, hogy a baba jól van, csak aludt (fejre állva!
) Gondoltam, hogy mire a dokihoz kerülök, aludni fog, mert az úton (vonaton) nagyon ficánkolt. Lehet, nem tetszett neki a vonat hangja, rázkódása? A nemét nem tudtuk megnézni, mert az UH-gép nem a legjobb volt abban a rendelőben, így sajnos csak a 18. héten tudhatjuk meg a genetikai vizsgálaton (valószínűleg). Az meg csak 10-én lesz. Vagy a 16. héten is csinálnak UH-t? Mit tudtok erről?
Ez a hosszú hétvége nagyon jó volt. A barátainknál voltunk látogatóban, a betonozás elmaradt, helyette bográcsoltunk paprikáskrumplit. Finom lett. Volt még más meglepetés is. Kiderült, hogy hamarosan megérkezik a második babájuk! Igazi titokbébi, mert állítólag kevesen tudnak róla! Októberben érkezik, ha minden rendben lesz. Na, most befogom egy időre...