Új privát üzeneted érkezett!

Nem vagy semmi csajszi Hettuli! :lol:
Retro party?Hol volt?
tünci28

Megmasszíroztam, gyorsan.

Hát a szorosan vesszük, az vagyok, ha tágan, akkor egy lelkiismeretes dolgozó, aki nem akarta kakában hagyni a munkáltatóját.
Szóval melyik?
Fene tudja.....

Betti
Kép
betti0412

Jól van ,csak hülyülünk.Csak nehogy még a végén tényleg TÉged vegyenek elő!

Lábmaszírga, az jóó.De jó rövid volt, nem elégedetlenkedett? :)
tünci28

Elaludt!

Tudom, hogy vicc volt, tudok ám én nevetni is néha!

Szerintem meg tök jó volt ez a fenti téma, nagyon értelmes hozzászólások jöttek, mindenkitől, véleményektől független. Én mindenkit elolvastam, elgondolkodtam.....Ebből is látszik, hogy értelmes emberek vagyunk és van közös témánk, van miről beszélgetni.
Persze nem mindig a legjobb passzban, dehát Istenem.
Mindenesetre jó, hogy maradtunk még, aki meg nem, az is olvassa ám! :D

Betti
Kép
betti0412

ellépek egy kicst fürdeni, meg teregetni.
tünci28

Én is csináltam olyat, hogy március 31-ig dolgoztam, de bementem még április 1-jén önként és dalolva, hogy segítsek a főnökasszonynak befejezni a melót. Este hatkor még ott csücsültem mellette... Ez volt az áprilisi tréfa. Nem tudom egyáltalán megköszönte-e. Mindegy! Én úgy gondoltam ezt még meg kell csinálnom, akkor lesz tiszta a lelkiösmeretem.

Szóval melyik vagy??? Lelkiismeretes dolgozó, aki jól megszívná ha kiderülne, hogy bejár még, mert a munkáltatója tuti nem lenne lelkiismeretes.

Dj Smash találmánya a Velencei-tó északi strandján. A fiúk teljesen felpörögtek rá. Nem volt rossz! Nosztalgiáztunk, felidéztük a régi hülyeségeket. Jó, mert én vagyok a legrégebbi bútordarab a csajok közül. :lol:
hettuli

Én is megyek..kicsit vízszintesbe, sok volt ma is a munka.
Drukkoljatok holnap, hogy minden rendben legyen az ellenőrzésen, ma szépen összeraktam, hogy ne legyen semmi, ami megoldhatatlan és amitől összemegy a gyomrom!

Betti
Kép
betti0412

Betti, szerintem nem a témával volt a baj. Inkább azzal, hogy van aki mellőzöttnek érzi magát témától függetlenül.
hettuli

Jó éjt és sok sikert holnapra!!!
hettuli

Sziasztok!

Betti!
Ígértem Neked az amnio-val kapcsolatban.
Nekem Kyrával choriont csináltak,de nem korán,inkább későn/20 hét/,mert olyan nehezen döntöttem el. Amerikában volt az akkori dokim tanulmányúton,vele emaileztem,benne megbíztam,sajnáltam,hogy nem volt itthon,nem csinálhatja ő,máshoz kell járnom stb... Ő segített a döntésben, kérdezte: szeretnék-e egy sérült babát,bírnám-e egy életen át, nem vagyok fiatal,megvan az esélye a genetikai hibának. Ő a saját feleségének is megcsinálná ha ebben a helyzetben lenne. És én hittem neki. Ő hívta fel a szerinte legjobb dokit e téren,hogy nagyon figyeljen rám.
Nagyon féltem,rettegtem,nem a fájdalomtól,azt kibírom,inkább attól,hogy baj lesz. Szerencsém volt,nekem nem fájt,nem volt kellemes,de elviselhető. Utána pihentem pár napig, és félelemmel vártam az eredményt. És nem vot semmi gond,utána már nyugodtabb volt a terhességem. Ja és akkoriban még nem volt elterjedt az integrált teszt,én nem is hallottam róla,nem is ajánlotta senki nekem.
Marcellnél már nem féltem semmitől,nála amnio-t csináltak, a régi dokim már itthon volt,de már nem hozzá jártam,viszont benne megbíztam, tudtam,hogy ő szúr a legbiztosabban,tehát őt kértem meg erre. Nézhettem a monitoron keresztül a babát,láttam a tűt,nem éreztem akkor sem fájdalmat.
Nekem nincs negatív tapasztalatom ezen a téren. Viszont én is hallottam már olyat akinek nagyon fájt.
Nem ismerem a tesztet,lehet az is totál biztos, járj utána,és dönts úgy ahogy Neked a legmegnyugtatóbb.
Én gyáva vagyok és gyenge :oops: ,de bevallom /még ha sokan rosszat is gondolnak majd rólam/gyereket akartam,de nem mindenáron, beteg gyermek anyja nem tudtam volna lenni, ez volt nálam a döntő.
Bocsi,hogy ilyen hosszú voltam.
beátab

Bea, ezt én is így gondolom. Bár nem kerültem soha e téren döntés helyzetbe, de a férjemmel úgy egyeztünk meg, hogy egészséges babát szeretnénk és ha felmerülne, hogy beteg nem kockáztatnánk.
hettuli

Bea, nagyon megfontoltan döntöttél és jól!!

Az meg ,hogy ráadásul nem is volt olyan borzasztó élmény,azért csak elviselhetővé tette a másodikat..Szegény Jázmin ,akkor ehhez képest, nagyon megszenvedte..De mondom az unokatesóm is azt mondta, hogy nem fájt.Ez sem egyforma sajnos.
tünci28

Lemaradtam valamiről? Ki sértődik meg és miért? na mindegy nincs időm még egyszer végig olvasni, de egy biztos és senkire nem haragszom... :lol:

Amniot első babánál csináltak nekem egy általán nem fájt, én is láttam a tűt, a babát meg az egész procedurát, de egy szikarnyit sem fájt semmim.. a lelkemen kivül..Barakkal nem csináltattam meg és most sem.. nem mertem az 1%ot bevállalni.. nem könnyű döntés... de mindnekinek sajátos a helyzete ezért a döntés is más...

Hettuli készültem írni, de nem jutottam oda, de nem felejtettem el..

Kép
leda2002

Leda, talán senki sem , lehet csak én reagáltam túl.

Nem tudok tovább itt ülni, ne haragudj Zaha, álommanó lecsapott...........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzrrrrrrrrrrrrrrrr

jó ééééjt....

KépKépKép
tünci28

Nem baj Leda. Nekem az a fő, tudom minden rendben felétek! Ugye??? Aztán majd ha lesz időd részletezed.
hettuli

Sziasztok!

Én is voltam amnion, de semmi negatív élményem nem volt.Én is láttam a babát, a tűt, de valahogy akkor nem zavart.
Bár sajnos csak a genetikai ultrahang mutathatja ki az én problémámat, de nem bántam meg semmit. Szerintem a legnagyobb kockázatot egy beteg baba jelent. Mondjuk én mindent megpróbáltam volna akkor is ha beteg a baba, ugyanis a rekeszizomsérv műthető méhen belül, de ha lehetetlen lett volna a műtét, nehezen bár, de elengedtem volna a babát.
Mirci

mirci001

Betti, véletlenül találtam rá erre az előbb. Hátha szükséged lesz rá...

http://www.obon.hu/tb/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hettuli 2009.08.24 21:06-kor.
hettuli

Bea, nem vagy gyáva és gyenge, csak sokan nem merik ezt bevallani, amit írtál. :(
Mi újság Nálatok? Melóhelyen? És mikor jössz tréningezni?

Tünci, tessék, jövök,aztán Te meg már nyomod a szunyát...ez ám a cserbenhagyás! :shock: :wink:
Slambucot ha csinálsz, én is kérek!
Az offhoz: fene tudja, operatív úton derítették fel főként amennyire lehet tudni, csak nem fogtak ennyire mellé. Remélem nem.
Ezt megfogtad tökéletesen: kettévált élet, így. Egy barátom kérdezte, mi az ábra. Hát, mondtam neki, minden ugyanaz mint régen és semmi sem ugyanaz. :(
Örülök, hogy nincs szükség műtétre. Akkor lehet próbálkozni?

Betti, én sem értem, hogy a fenébe jár csak gyes??? A táppénz is biztosítási viszonyban töltött idő, nem?
Az államkincstár sóhivatal, tényleg fingjuk nincs semmiről, legalábbis én kétszer hívtam őket felvilágosításért, hát odáig sem jutottunk, hogy a tényeket vegyék.
"Kiütni", végül is találó, értem, hogy gondolja. Egy egészséges gyerek születésének élménye illetve ennek az ereje képes csak arra, hogy elnyomja a másik hasonlóan erős élményt, talán.

Hettuli, retro-party, nagyon kemény nőci vagy hallod-e. 8)
Mióta vagytok együtt a férjeddel, hogy Te vagy a legrégibb bútordarab?

Szia Mirci. Te hogy vagy?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na elpatázok aludni.

Bende, jelentkezz, vétel.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Idén lesz 16 éve. Ebből 10 év házasság. Emlékszem az elején péntek disco, szombat még discobb vasárnap meg levezetésként este mozi. Hétfőn meg már alig bírtam a suliban megülni a padban a 6. órán. Volt mire emlékezni szinte mindegyik számnál...

(Na jó van egy aki fél évvel régebb óta van a bandában, de ők nem voltak ott!)
hettuli

Ez az elpatázok nagyon bejön nekem!!! Marcira!!!
hettuli

Barci még nem várja a sulit. Most edzőtáborozik még a héten. De hát majd csak megbarátkozik a gondolattal, hogy vége a nyárnak.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Zaha!

Jelentem álmosan vagyok. most aludt el a fia, most tudok egykicsit gépezni.
Mirci

mirci001

NNNaaaaa,most hogy mindenki csicsikál én meg itt kukorékolok.Mifene ,hogy nem tudok aludni. :shock:

Melcsike, akkor jól melléfogtam Barcival, bár azt gondoltam, hogy ő nem unatkozta végig a nyarat,szeptemberben egséz hónapban csak mesél a többieknek, hm?Rózsás fiú megvan még neki? :D

Hettuli,16 év, az már nem semmi.az a fél életünk! :shock: Ő az első nagy szerelem?Mert az elég ritka ,hogy ilyen sok év elteltével is így működik.Bár biztosan van erre is sok pozitív példa.

Szia Mirci!

Zaha, nem hiszem ,hogy megfőzöm, mert aztán feküdnék egy hétig, mnit a beteg ló..vmelyik nap kitaláltam, hogy sült oldalast ennék, megsütöttem, jó kis hagymás törtkrumplival, hát ne tudd meg, azt hitte mnem maradok meg... 8)

KépKépKép
tünci28

Tünci nagyon remélem, hogy a gyilkosokat fogták el és min. életfogytiglanra zárva tartják őket.. ez már nagyon nagyon durva volt... habár majd kiderül, vagy leállnak a gyilkosságok, vagy folytatodnak.. de ennek vége kell legyen.

Kép
leda2002

[quote="hettuli"]B írta:hettulietti, szerintem nem a témával volt a baj. Inkább azzal, hogy van aki mellőzöttnek érzi magát témától függetlenül.

Ezzel teljesen egyetértek, volt nálam is ilyen többször.
Nade attól nem szólok be a másiknak ööö hogy mondjam, elég érdekes stílusban. :twisted:

Zaha:köszi, eltelt, de szombaton hazajöttünk, elég volt.(hiányzott szőrgyerek, tiszta hülye vagyok...) Voltunk ott helyben a borfesztiválon, (ott sikeresen levettük az orcánkat drága férjemmel hála Irsai Olivérnek), aztán Sümegen a várban és Veszprémben rokonlátogatáson. (állatkert)
Rosszabbra számítottam.Olyan tompán fájt, de lassan elfogadom, nem tudok hadakozni a megtörtént tragédiával.Persze vonzottam a terheseket, egyik másik úgy szívta a cigit a tömegben, minden szégyenérzet nélkül, mintha kötelező volna.Na azoknak beszóltam.De aztán úgy voltam vele, hogy nem állok le ilyen primitív seggfejekkel vitázni.Fegyvertelenekkel nem harcolok.
Amúgy piszok drága a balcsi, így, hogy volt szállásunk ingyééé, és volt üzemanyag szintén ingyéééé, és csak napi 1 kaja volt, így is elment 3 napra kettőnknek 60ezer.
"Magyarország, én így szeretlek."...

Bea:chorionboholy mintavétel a 14.hétig van csak, a 18.-tól már csak amino.
Érdekes, hogy senkinek nem fájt, én meg majd beszartam.Lehet a dokival volt a gond? :shock: Vagy csak annyira féltem...

Táppénz téma:no komment, mióta lediplomáztam, állandó és folyamatos a munkaviszonyom, immár 8 éve, a klinikán töltött 3 nap volt az össz táppénzem eddig.

Tünci:reagálnék, de nem akarok, elég elfogult vagyok ebben az ügyben...

Bende, Hasli???

Kép
jázmin20

Folyt közv:
Ma reggel betoltam a kereszteződésbe egy kis polskit a közepére....abszolute én hibám, el is ismertem.
Nem láttam, pedig elnézetem jobbra, balra, indulás és ott volt.....mindezt ingyen, betegen, munkába menet....
Hát hülye vagyok én?

Betti
Kép
betti0412

Előfordul Betti, sajnálom.Lett baja a kocsinak?

Kép
jázmin20

Hú, basszus Betti!Csak koccanás volt, megsérült vmelyik autó?Balhézott a másik?
tünci28

Jázmin,Mo így szeretlek... :lol: dúúúrva, mi?Mikor kérdezgetik tőlem ,hogy mért nem megyünk sehová csak pár napra is, mindig mondom, ohgy ezért..mert hagyján ,ohgy a szállás mennyi, ha igazán jól akarom érezni magam,két főre belépők, kaja, ilyen-olyan programok és már el is ment a fizetésem..és a páromé mindig kell teljes egészében a hitelre, rezsire és az enyém ,amiből élünk..hát ezért.Viszon mindig megdöbbenek, ha vki mondja, pedig én is tudom milyen drága, de mégis.

A terhes nőkre mindig ki van hegyezve a szemünk,én nagyon hamar kénytelen voltam hozzászokni.A munkámból kifolyólag naponta sok-sok kismamával találkoztam, végül már rájuk se néztem..és az is igaz, hogy mindegyikőnk tudna hozni példát, hogy hányat lát, aki nem érdemli meg. :evil:

De car éjszakám volt.Hajnalban nem tudtam aludni, most meg menni kéne Fehérvárra, de meg sem mozdultam még...
tünci28

Betti sajnálom!
Carni bele,amikor igy kezdődik a reggel! :(

Jázmin rokonlátogatás=állatkert?Háát ezen jót mosolyogtam ilyen korán reggel!Egyébként jó humorú csajszi vagy!
szintus

A mi fizunk pont így oszlik meg.Az enyém megy a házhitelre, (jobb hónapokban, mikor 130 körül van, akkor simán pótolni kell) a férjemé meg a rezsire és a napi dolgokra.Egyedüli luxus a szőrös.De nem panaszkodok, ez csak tényközlés.
Adjak egy kezdőlökést?Indulájáááááááááááááááál te lány!!!
Mit csinálsz ma Fehérváron?

Kép
jázmin20

Szintus:nem mindenki értékeli, de már le se szarom.
Amúgy igen, a rokonok ott voltak. :lol: Imádom az állatokat, legszívesebben gondozó lennék.Csak akkor beköltözhetnék hozzájuk a ketrecbe, mert éhenhalnánk abból a fizuból. :?

Kép
jázmin20

Bemegyek a melóhelyre, oszt beszólok mindenkinek... :lol:

csak nehogy pofára essek...Egyébként viszem a táppénzpapírt..
tünci28

Egyébként szép a veszprémi állatkert?Nekem a rokonok Várpalotán laknak, anyu is, annyizsor készültem már, hogy elmegyek az zoo-ba, de még ahhoz sem jutottam..mennyi a belépő?
tünci28

Szia Szinti!

Ne vedd már le a vonalzót, légyszi, így nem tud az ember képbe kerülni. :) :wink:

Na, beindulok...
tünci28

Tünci:szép nagyon, hatalmas területen van, olyan vadas park is egyben.Tiszta, rendezett.Azt hiszem 4000 volt kettőnkek.De a durva a sümegi vár volt, oda 5000 volt...és még a wc-nél is ki volt rakva a kistál, na én nem adtam semmit, a néni nézett is rám csúnyán, de nem izgatott.Ennyi pénzért egy pisi belefér szerintem.

Nekem jobb, ha nincs vonalzó, (pocakos) meg lehet kövezni az őszinteségemért. :roll:

Kép
jázmin20

Jázmin, eszembe sincs megkövezni, csak sajnálom, nagyon..mert szívből szeretném, hogy megnyugvást találj és azt még ennél is jobban, hogy alig néhány hónap múlva tegyél Te terhes vonalzót!
tünci28

Ide nem tennék sosem, mert valaki szíve ott legbelül úgyis fájni fog, ha bevallja ha nem.Ez nem az a hely...és ha sikerül nekem vagy neked vagy bárkinek, akkor is ugyanezt fogom gondolni.Attól lépek én tovább és próbálom felfogni másképp ezt a helyzetet, már nem dühöngök például.De zavar a pocakos vonalzó.Nem ide való.Max van aki nem vállalja ezt nyíltan, "jobb a béke" jelszóval.És ez nem ellenszenv vagy ilyesmi.És a legérdekesebb, hogy a már megszületett babáké egy cseppet sem zavar.Nekem ez a terhesség dolog a szempont.Valószínű azért, mert annyira vágytam rá és nem adatott meg.
Leírok valamit, hátha megértessz.
Van 1-2 jó barátnőm itthon, olyan szorosabb.Mindkettő terhes volt különböző időkben, spontán persze, tervezés nélkül.És az 5.hónaptól, ahonnan elkezdett nőni a hasuk, egyszerűen csak telefonon tartottam velük a kapcsolatot.Nem bírtam őket látni!Miután megszülettek a babák, után automatikusan mentem, sőt, az egyik lánnyal én voltam otthon az első 4 hétben, mert az anyukája nem tudott a munkája miatt.
És ráadásul ez évekkel ezelőtt volt...szóval nálam ez nem újkeletű és nem Jázi elvesztése miatt van.

Kép
jázmin20

Valahahogy én is úgy gondolom,hogy nem kell ide
vonalzó!
Majd ha lesz ezeknek az emberkéknek,akik ide irogatnak egy pocakos topic,oda bármikor,ide nem!

Jázmin,én tisztelem az őszinte embereket!Még ha néha fáj is az igazság!Mert ugye az fáj a legjobban....

Én is néha túl őszinte vagyok,nem számolok 1o-ig....

Egyébként nagyon szeretlek olvasni titeket!Annyira inteligens emberkék irnak ide!Szerintem sokan olvassák ezt a topicot csendben,mert bizony van mit tanulni belőle....
szintus

Ma voltam és levették a drága véremet!

Melcsike neked még kell járni v.vételre?
Milyenek az eredményeid?

Tünci azthiszem,hogy te olyan emberke vagy,aki nem nagyon szól be senkinek(az irásaidból itélve)és szólj,ha tévedek! :wink:

Betti te jól vagy?Az a lényeg,hogy veled minden rendben van!

Csajok ti tényleg sokat fizettek kreditet,azért itt is művészet néha kiélni egy hónapban,de azthiszem ott sem sokkal könnyebb ilyen egyszerű embereknek,mint mi

Még jó Jázmin,hogy nem adtál semmit!Megkapják ők azt ott vastagon.... :?
szintus

Szintus:nem gondolom, hogy külön topik kellene a pocakosoknak, hisz teljesen normális (lenne), hogy azzá váljon mindegyikőnk itt.Ha egytől egyik mindegyikünknek sikerülne, akkor feltehetnénk boldogan, de az már egy másik című topik lenne.Bárcsak így lenne!!!
Nem akarom én ezt itt ragozni, aki érti, az érti, aki nem, azt meg sajnálom ezért.
Én is úgy gondolom, hogy intelligens emeberek vannak itt, ezért nem értem néha a beszólásokat, félreértéseket. :roll:

Kép
jázmin20

Bocs, hogy én csak nagyritkán vágódok be és csak kevés dologra írok! (ja, ez nem igazi bocsánatkérés! csak gondoltam lehet, hogy gáz, az időnkénti felbukkanásom és magyarázkodok :lol: ) Mostanában hol van netünk, hol nincs, de mindig igyekszem visszaolvasni. Hozzászólni ritkán van időm, és ha ráérek akkor úgy gondolom, úgysem érdekelne senkit.. :D vagy egyetértek valamelyik hsz-szel és akkor meg felesleges pötyögnöm. :roll:

Jó titeket olvasni! Mindig. Ha vidámak vagytok akkor azért, ha meg látom milyen sokan szomorkodtok, azzal vígasztalom magam. Most nem is tudom, minek írogatom ezeket, nyilván mások is ezért olvassák :lol: Ma olyan szómenésem van... amióta felébredtem csak mondom a magamét. Még naplót is írtam!!! (mert nem volt aki hallgasson.HEhehe)

Szóval én csak kihasználom a topikot. :twisted: Amikor valami bajom van ide beordíthatom, és már ettől könnyebb lesz. Ha meg valaki válaszol is azért meg nagyon nagyon hálás vagyok, és legszívesebben megölelgetnélek titeket!!!!!!!

Most is valami fájdalmamat akartam elsírni, de már elmúlt, nem is érdekes.

Tünci, mikortól "próbálkozhattok"?
A vonalzók engem hidegen hagynak(de csak mértékkel!), de ha túl sok kismamát látok egy nap, akkor agresszív leszek, kiborulok, elvonulok este sírni. Kisbabákra ugyanez vonatkozik. Főleg a lányommal egykorúakra. Egy ideig gügyögök nekik, babusgatom őket, aztán legszívesebben megkérdezném őket, hogy miért nem ti haltatok meg?! hát, ekkora banya vagyok. De nem akarom őket bántani, nyugi! Ja és nem bírom hallgatni a terhesek nyavalyáit.., hogy: hű de borzalmas, egész nap hányingere van. Ó jajjj.

Abbahagyom, mert kezdek sok lenni.
Puszi mindenkinek!
franka

[quote="franka"]. írta:franka.. Egy ideig gügyögök nekik, babusgatom őket, aztán legszívesebben megkérdezném őket, hogy miért nem ti haltatok meg?! hát, ekkora banya vagyok. De nem akarom őket bántani, nyugi! Ja és nem bírom hallgatni a terhesek nyavalyáit.., hogy: hű de borzalmas, egész nap hányingere van. Ó jajjj

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szintus

Franka:olyan jó lenne, ha Te is sűrűbben jönnél!Ma nekem is szómenésem van, amolyan őszinteségi rohamom.A terhesek nyavajgásától én is visítok.Szóval akkor már két banya is van itt. :wink:
De tudod, le se tojom ki mit gondol ezért.Itt igenis lehet bármit mondani és érezni és írni.Akinek nem tetszik, az meg a jobb felső sarokba megnyomhatja a kis x-et.

Kép
jázmin20

A terhesek nyavalyája engem is idegesit!

De azért a miért nem ti haltatok meg az övön aluli volt szerintem!

Kövezzetek meg,ha nem igy van!!!!!!!! :!: :!: :!:
szintus

Ő így érezte és pont.Én értem a lényegét.

Kép
jázmin20

Jázmin!
Én sem értettem miért choriont csináltak a 20.hétben,csak ott derült ki,avval indokolták,hogy annak hamarabb van eredménye,és nehogy kicsusszunk az időből ha gond van.
beátab

Az én vonalzóim maradhatnak? Nem szívesen venném le,hozzám tartoznak,akkor inkább nem jövök ide többet.
beátab

Bae:mondjuk ez így van.A magzatvízet tenyésztik, és az legalább 4 hét.Olyan szép a magzatvíz, a kezembe adták a nagy injekcióstűt, amibe felszívták.

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?