Sziasztok!
Végre újra itt vagyok, és itthonról! Uram igényelt a banktól mobilinternetet, így most már ez is megvan, és még fizetni se kell érte! Ezt már szeretem, bár időigényes volt...
Na mesélek kicsit magamról, aztán imformálódok rólatok, mert nagyon sok oldalt kéne végigolvassak, mire ezt az egy hónapot bepótolom...
Átköltöztünk az albiból a házunkba!!!! Életem első háza!!!! Tök jó! Úgy élvezem! A legjobb, hogy csutkó hangerőn hallgathatom a Mamma mia zenéjét, és még csak fel se kopoghat senki!!!! Imádom hogy azt csinálok amit akarok, akkor amikor akarom! Kiülhetek a szabadba, és nem köszönget, jópofizik senki, jaj, nagyon jó! Édes "pici" lányunk élvezi a tereket!!!! 58, majd 72, majd 233 négyzetméter... Most a nappali, étkező, konyha akkora, mint az első lakásom... Betti rollerezik a nappaliban, és labdázim aszemben lévő parkban! Na jó, nem offolok tovább, de most tényleg jól érzem magam, és régen volt már ilyen... Amióta átköltöztünk, és az életünkben már nem az építkezésről szól minden, újra jókat, és sokat kekszelünk, és nem veszekszünk minden hülyeségen!
Terhességem zavartalanul folyik, a héten megyünk genetikai uh-ra, de mivel az előző baba betegsége miatt gyakran néztek eddig is (legutóbb 10.-én), így tudjuk, hogy minden ok, de azért várom az uh-ot, hogy mégvalaki megerősítsen ebben! Ja, és hogy tutira mondják már a nemét! Eddig lánynak tűnik ő is! Én nagyon örülök, a párom most jobban örült volna a fiúnak, na de még bármi lehet!
Na de meséljetek ti!!!
Bri, milyen az USA? Párod hogy érzi magát, mert ő mégiscsak jobban Japánhoz szokott, mint te, nem?
Anyci! Mi van veletek? Éles hónap van gondolom, hol tartotok?
Betti, mindjárt szeptember!!! Te Pestre fogsz járni a Kaáliba? Mivel kezdetek? Eleinte hormonos vizsgálatok, stb, vagy rögtön inszem is lesz? Esetleg lombik???
Csibuc te is vagy már? Vagy csak messziről... ?
Milyennincs, babaprojekt hogy áll? Bocs, de most tényleg ezen a téren szeretném behozni magamat!!! Hogy ki mikor milyen dokihoz megy, és esetleg ki az, akinek zebrás hcg-je lehet!!! ?
Panny téged még olvastalak a rossz hírrel is, sajnálom, remélem jobban vagy már. Meg lehet kérdezni, hogy meddig akartok várni az újabb próbálkozással?
Onlány, azt láttam, hogy dokihoz mentél ma, de felvilágosítasz, hogy ti spontánkodtok e vagy van valami rásegítés?
Melisch? Szeged mikor lesz?
Esthajnal, neked pusszantás, és ti most nem gyúrtok 3.-ra ugye? Vagy igen?... Erre nem emlékszem... Bocsi....
Recon, neked mi a két hét? Utána próbálkoztok élesben? Te eddig vártál azóta.... ?