Új privát üzeneted érkezett!

kukuccs 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Honap visszaolvasok de most nem tudtam a lenyeg hoztam nektek egy oldalt 8)

www.egyszervolt.hu 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szija Bri!!! :D
Vendég

Hali!

Anyci!

Ne haragudj...bocsi,de általában valamelyik kölök itt lóg a nyakamon és van hogy felületesen tudok csak vissazolvasni..Szóval igen,reggeli pisiből csináltam az lh-kat akkor amikor kérdezted!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

jó reggelt!

A hőm ma is ugyanannyi, mint tegnap :( siralmas.... Mindjárt i dulok drhioz
onlány

Milyen
HP nem ért rá szerepelni? :lol: Milyen műszaki ok miatt nem vetítették le ? :shock: Elszakadt a film? :shock: :lol: :lol:
Tömény mi??
Azt szereted! :lol: Nem is tudtam, hogy piálsz! 8) :lol:

Onlány
látod? Nem adtál a kacsából nekünk...meg is bosszulta magát :lol:
Remélem már jobban vagy azért!
Ezt a búvárkajás dolgot nem értem :oops: :shock: , de nézzétek el a korom miatt, fáziskésésem is van, szőke is vagyok naon! :roll: 8) :lol:
Ezt az végét nem tudom kiolvasni...hova indulsz?Drhioz? Az milyen egység? :lol:

Mindenkinek! : Vaklárma volt az LH, ma már nega teljesen, és piri mama is itt van velem. Most épp rajta ülök...szemtelen volt, hogy megint felkeresett :!: :twisted: :lol:
Azért örülök, hogy az LH már nega, mert kezdtem megijedni, nehogy valami gond legyen. :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Anyci
mán megen lebuktááá áám! 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

Gondolhatod,h eldurrant az agyam!!Kisfiam meg szomorú volt nagyon...Hát azt nem mondták meg,de a következő vetítés már oké volt.Mongyuk engem is érdekelne,h mi az az ok,amitől a fél 12-es elmarad,de már a fél 2-es ok.Elszakadt a digitális film,vagy mifene??!!!

Há énmá' csak így nyomom,töményen!!Így kb 2 év alatt fogy el egy fél literes -most éppen-Becherovka :lol:

Amúgy TE írod???Hát ki volt mata részeg a nyaraláson,hmmmmm???!! :roll: :wink: :lol:

Panny

De korai voltál!!! :shock: (bár jövő héttől suli,úhhogy én is akkor kelek majd)
Vendég

Bocs onlány,Neked is szia!
Vendég

Hali!

Hát már nem emlékszem, ki kérdezte, de a Babateszt ikrek esetében szerintem nem használható, kivéve ha egypetéjűek, mert ugye akkor nagy eséllyel egyneműek is. :)

Betty, sajnálom büdi pirit, az biztos, hogy szeret szórakozni az emberrel. :twisted:

Cupp az orrotokra lányok :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Milyen
én alkesz vagyok alapjáraton. 8) :lol:

betty615

EHCS
Pirit sajnálod? Hát nem engem?? :lol: :lol:
Nem áám, nem kell sajnálni, ez van és kész, nem agonizálunk, mert akkor ezerszer rosszabb....majd eljön az én időm is :arrow: nem is olyan sokára :idea: 8) :wink:

betty615

Esthajnal

Én kérdeztem,köszi!Csak kíváncsiságból!! :D
Vendég

Ja, azt nem is írtam, hogy szegény nagyobbik lurkóm a nyaralás első estéjén, amikor egy étteremben vártuk a kaját, játszottak öcsijével, futkároztak, és a "pálya" végén ott hevert egy tégla. Nagyfiú hamarabb vette észre, felkapta, és mielőtt megszólalhattam volna, hogy tedd le, már rá is ejtette ügyesen a nagylába ujjára. Szegénykém, vérzett, sírt, minden volt, szalvétával gyorsan körbetekertem a lábacskáját. Úgy sajnáltam.
Na azóta a kincsem mindig vísított, ha hozzáért valami a körméhez, és félig már le is jött neki a köröm, de mivel így nem hagyhatjuk, és nekem nem engedte leszedni, így ma a sebészetre mentek apóspapával. Még mindig ott vannak, már szétvet az ideg, hogy miért nem jönnek még haza?

Bocsi a story-ért, gondoltam leírom, mert idegbötög vagyok jelenleg :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcs
remélem már lassan hazaérnek akkor, és nem lesz semmi gond.
Szegény Kisfiad, biztos nagyon fájhatott neki....főleg, hogy a körme is félig levált :shock:
Gyógypuszik mennek neki!

betty615

Itt vagyok a drnal csak s.o.s. Meg kell osztanom vkivel a hirt!van 2cmes tüszöm!de nem akarja megrepeszteni,mert mar ilyenkor nem szoktak!nem értem
onlány

MIIII???
Mi az, hogy nem repeszt?
Nekem a 2,7cm-est, mega 2,2-őt is repesztette!!!

betty615

nem tudom, illetve azt mondta, hogy 19. napon nem repesztenek. Mondtam utána, hogy 33napos a cklusom illetve 30-33. Hogy repeszthetném meg házilag? Sok keksz?
onlány

de már eléggé feszít a pocim. de legalább nincs ciszta, legalábbis eddig és van egy szép tüszőm :wink: de azért megrepeszthette volna.... Vagy túl nagy igényű vagyok? :roll:
onlány

Dehogy! Meg kellett volna repessze!

betty615

Sziasztok!

Visszatértünk a nyaralásból. De jól esett végre egy kis környezetváltozás. :wink:

És már itt a nagy hajrá is :D Bő 2 hét :)
recon

Szia Recon!!Már fél lábbal is kibírod!!! :wink:
Vendég

felhívtam az egyik kedves nőgyógyász ismerősömet, barátnőmet és ő sem értette miért nem adott t.repi szurit. De legalább meguhuztak.... az lh tesztem még mindig -, ebből a hónapból nem lesz semmi :(((((((((((((((((((

Megyek készülök a holnapi nyaralásra, majd lehet leszek még
onlány

jaj nagyon finom ebédet varázsolok az én uramnak! Tárkonyos csirkeragu levest.HMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Közben autót takarítunk, házat rendbe szedünk, hátha nyaralás alatt akad majd vevő...... :roll:
Szia Recon! Mizujs???
onlány

Onlány!

Én nem értek ezekhez a megrepesztgetésekhez :shock: :shock: :roll: :roll: ..a napokban megrepedhet még,nem?Simán van olyan h valakinek a 19-20-21cnvan pé-je.

Üdv Recon!

Mit kell féllábon is kibírnod? :wink: Bocsi csak új vok itt,azért kiváncsiskodom :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Végre újra itt vagyok, és itthonról! Uram igényelt a banktól mobilinternetet, így most már ez is megvan, és még fizetni se kell érte! Ezt már szeretem, bár időigényes volt...

Na mesélek kicsit magamról, aztán imformálódok rólatok, mert nagyon sok oldalt kéne végigolvassak, mire ezt az egy hónapot bepótolom... :shock:

Átköltöztünk az albiból a házunkba!!!! Életem első háza!!!! Tök jó! Úgy élvezem! A legjobb, hogy csutkó hangerőn hallgathatom a Mamma mia zenéjét, és még csak fel se kopoghat senki!!!! Imádom hogy azt csinálok amit akarok, akkor amikor akarom! Kiülhetek a szabadba, és nem köszönget, jópofizik senki, jaj, nagyon jó! Édes "pici" lányunk élvezi a tereket!!!! 58, majd 72, majd 233 négyzetméter... Most a nappali, étkező, konyha akkora, mint az első lakásom... Betti rollerezik a nappaliban, és labdázim aszemben lévő parkban! Na jó, nem offolok tovább, de most tényleg jól érzem magam, és régen volt már ilyen... Amióta átköltöztünk, és az életünkben már nem az építkezésről szól minden, újra jókat, és sokat kekszelünk, és nem veszekszünk minden hülyeségen! :D :lol:

Terhességem zavartalanul folyik, a héten megyünk genetikai uh-ra, de mivel az előző baba betegsége miatt gyakran néztek eddig is (legutóbb 10.-én), így tudjuk, hogy minden ok, de azért várom az uh-ot, hogy mégvalaki megerősítsen ebben! Ja, és hogy tutira mondják már a nemét! Eddig lánynak tűnik ő is! Én nagyon örülök, a párom most jobban örült volna a fiúnak, na de még bármi lehet! :wink:

Na de meséljetek ti!!!

Bri, milyen az USA? Párod hogy érzi magát, mert ő mégiscsak jobban Japánhoz szokott, mint te, nem?

Anyci! Mi van veletek? Éles hónap van gondolom, hol tartotok?

Betti, mindjárt szeptember!!! Te Pestre fogsz járni a Kaáliba? Mivel kezdetek? Eleinte hormonos vizsgálatok, stb, vagy rögtön inszem is lesz? Esetleg lombik???

Csibuc te is vagy már? Vagy csak messziről... ? :-)

Milyennincs, babaprojekt hogy áll? Bocs, de most tényleg ezen a téren szeretném behozni magamat!!! Hogy ki mikor milyen dokihoz megy, és esetleg ki az, akinek zebrás hcg-je lehet!!! ?

Panny téged még olvastalak a rossz hírrel is, sajnálom, remélem jobban vagy már. Meg lehet kérdezni, hogy meddig akartok várni az újabb próbálkozással?

Onlány, azt láttam, hogy dokihoz mentél ma, de felvilágosítasz, hogy ti spontánkodtok e vagy van valami rásegítés? :roll:

Melisch? Szeged mikor lesz?

Esthajnal, neked pusszantás, és ti most nem gyúrtok 3.-ra ugye? Vagy igen?... Erre nem emlékszem... Bocsi.... :cry:

Recon, neked mi a két hét? Utána próbálkoztok élesben? Te eddig vártál azóta.... ? :roll:
melike30
Győr

Melike! Örülök, hogy ilyen jól érzed magad az új, saját házikótokban! Nincs is jobb a sajátnál!!!!! Drukk a genetikai uhura! Bár bizti, hogy minden rendben lesz :wink:
Sajna nekem mindig is baj volt a progimmal, meg anyámnak is, úgyhogy egy kis rásegítés kell. 0,7es volt most legutobb a progimm és az fsh-m is az alsó határt súrolja... Clostyztam ebben a hónapban, de teljesen elkenődtem, mert sem a hőm, sem a teszt nem mutatott bíztató eredményt.... http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 72000_.png
és úgy döntöttem, hogy ma márpedig elküldenek vérvételre és uhura, hogy megnézzék, minden rendben van e. A dr. mondta, hogy egy 2cmes tüszőt növesztettem, ami gyakorlatilag elég egy babóhoz, már csak arra várunk, hogy megrepedjen. Erre kéne rásegíteni.... Nagyon bízom benne, hogy kiszabadul és nem cisztává alakul.
onlány

de most nézem, hogy nem is annyi a hőm, mint tegnap, hanem lejjebb ment eggyel :roll:
onlány

Melike
En is tuti vidam lennek ha az en hazamban lakhatnek :wink: Teljesen megertem az oromodet :D Parom 10evet elt itt amcsiban ugyhogy o szereti.

Anyci
Na mi a helyzet lottel tesztet vgy nem? :roll: Mikor volt pe-d?

Betty
Nem akartam mondani,hogy felesleges reggelente lovoldozni az LH-kkal de asszem erre most te is rajottel...ezek a tesztek nem arra vannak...azert mert egyeseknel kimutatja esetleg erre nem leghet alapozni...pe-d meg akkor ebben a honapban nem volt? :roll: vgy hoileg volt csak lh tesztileg nem? :roll: Szep a blinkid :wink:

Csillag
Udv itt megint...gondolom milyen jo volt neked is nyaralni picit 8)

Panny
Ti most gyartasban vgytok mar vgy meg pihi van?

Recon
Latod,hogy elrepult az ido :wink: merre jartal ilyen sokaig :roll: Tablokep 8)

Milyen
De kis kivancsi vgy :lol:

Melisch
Nem am eltunni csak proballak megvedeni attol,hogy mindent bemeselj magadnak :wink: Izgulsz mar? :roll:

Onlany
Hat eleve a dokid egy trehany...az,hogy nem adott t.repit egyaltalan nem lep meg :roll: de attol fuggelten meg magatol is megrepedhet szal hajra es most kene talan homerozni is :roll: de akkor az lh-kkal mi van vgy te nem lh-zol csak homero? :oops:

Huuuh mi volt meg Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

hála égnek ez nem a dr-im, de az sem jobb.... bár ki tudja, hogy ő mit csinált volna.... Az előbb olyan erősen beleszúrt többször is a bal alpocakomba, hogy csak pislogtam... A dr is azt mondta, hogy bal oldalt van a tüszöm. Egyébként lh-zom is meg hőmérőzök is. Ahogy az előbb írtam, reggel csak 0,1el esett le a hőm, meg az előbbi szurka akció után :oops: nagyon erős szurka...
Bri, nagyon édi a tekid :!: :D
onlány

Zsuzska? Merre jársz?????????
onlány

Onlany
Tekim vonaglik hazafele :lol: Figyu ma ha meg nem is a te dokid akkor meg plane azert nem adott tuszorepit...mas melojaba en sem kontarkodnek ok meg orvosok nem szeretik ezt :roll: foleg,hogy ez nem jatek :? A hod meg meg ugorhat fel ami azt jeletni kilokodott szal nyugi varjuk ki a veget 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

:) már nem sok van hátra a tekinek. Szegénynek le fog szakadni a lába, mire hazajön. Tudom... a más melója dolgot, de ........ na mind1. Elképzelhető, hogy még jól alakulnak a dolgok. íoptimistának kell lenni :wink:
El sem hiszem, holnap Balcsi, és még nem csomiztam össze :shock:
onlány

Onlany
nana az optimizmus a legfontosabb :wink: Kepzeld el ha az ember mar sajat magaban sem hisz :roll: Balcsi miatt ngyon irigy 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Panny

Volt egy missed ab-om, most telik le a kötelezőnek mondott 3 hónap.

Melike

Mi vártunk, nem merem bekockáztatni. A következő 1 hónapban sem próbálkozunk még, elkezdek elevitezni és majd csak utána. Így is eléggé félek, mert nem tartom be a 6 hónapot, pedig az orvos szeretné ha mégis annyit várnánk.
Mi is most fogunk költözni, saját házba, már én is nagyon várom. :D Tervezgetem :) Örülök neki, hogy ilyen jól érzed magad!

Bridget

Budapesten nyaraltunk, nem volt kedvem vízparthoz, kellett a nyüzsgés:)
recon

Recon, merre voltatok Pesten?
Na már megint én a hülyeségeimmel :oops: csináltam egy másfajta ovu tesztet, ott a második csík látszik, de gyengébben, mint a controll csík
onlány

Onlány

Sokfelé:) Gellért hegy, belváros, Margit sziget, Feneketlen tó, Szépművészeti Múzeum, Országház stb stb. :)

Akkor csak közeledsz nem?:)
recon

és hol szálltatok meg? Jó helyeken voltatok :wink: Remélem, hogy közeledek... A holnapi hőmre kíváncsi leszek. Liza a mamájánál fog aludni, hogy tudjunk készülni.
Képzeljétek a hátsó szomszédban van valami beteg, ashtmás kutyus. Napjában többször jön rá a roham. Úgy sajnálom :( Egy idióta a gazdija, hogy nem viszi drhoz :evil:
onlány

Rokonnál aludtunk Kelenföldön, miénk volt a kéró :D Mivel ő a Balatonon volt :)
Minden helyet gyalog közelítettünk meg, jó kis túra volt, de már jól esett a mozgás :wink:
Jó, ha így segít a család a sikerben. :)

Szegény kutyi. :(
recon

Hali!

Betty, köszönöm, kismanómnak végül nem szedték le a körmöcskéjét, viszont megröntgenezték a lábát, szerencsére nincs semmi baja, de persze ezt gondoltuk, mert rendesen jár vele, és akkor nem fáj neki.

Melike, hát most a 3. baba talonban van, hogy lesz-e valaha mégegy csemete, azt nem tudom.
De jó neked, hogy sokszor láthatod a babádat, bár gondolom, aggódsz, de szerintem feleslegesen, a picúr jól van, és biztosan tündéri. :wink:

Bridget, bizony, jó volt a nyaralás, csak soha ne kellett volna hazajönni. :roll:

Szép éjszakát mindenkinek!

esthajnalcsillag

Jelentem még élek bár a szemeim majd leragadnak. Hétvégén lagziba voltunk, jót táncoltunk és jól éreztem magam. Öcsémék aludtunk így miután felkeltünk és összeszedtük magunk már 2 óra is elmúlt. Hazamentünk, gyorsan meglocsoltam a virágjaim, dinnyét ettem (ettől aztán később csomót jártam pisilni :cry: ) és 5 óra fele mentünk bográcsozni este 9.ig. A vőlegény valami 3. uncsim, de vele nem tartom a kapcsolatot csak a szüleivel (megjegyzem a srác velem egyidős) akik nagyon jó fejek és délutáni bulira mi is hivatalosak voltunk :lol: 8) Nagymamám 1. unokatestvérének a lánya és nagyon sokszor segített nekem mióta itt élek messze szüleimtől 8) Aztán az ő anyukájánál laktam 3 évig az egyetem alatt, így közel állok a családhoz. Nagyim unokatestvére az egyik pedig Amerikában él, most ők is itthon voltak, így olyan családi összejövetel lett, na meg a pasi hívta a régi barátait is. A férjem is jól érezte magát szerencsémre.
Meg lettünk hívva Amcsiba 8) csak repülőjegyet álljuk és ők a szállást, kaját és mindent ott tartózkodást állnak (elvisznek Amerikán belül autóval ahova akarjuk és mindent megmutatnak amire kivik vagyunk). Na ja csak mikor lesz annyi pénzünk :roll:

Melike látod nem kellett aggódni ez a baba meg akar születni nektek :wink:

Esthajnal hát akkor volt kis izgalom a nyaralás alatt :shock: szegyén fiacskád. Gyógypuszi.

Most megyek álmos vagyok na meg nézem az NCIS-t, imádjuk
:wink:

Holnap délután már leszek addig legyetek jók :wink:

Onlány az jó ha leesett kicsit a hőd, hátha ma holnap megreped a tösző-d 8)

Kép
Kép
melisch

Onlány ezt neked "loptam" egy másik topikból

[quote="x"]S írta:xziasztok!

Voltam ma megint a Kaáliban, 20 mm-es a tüszőcském, még a helyén van és 9,8 mm-es a méhnyálkahártya. A doki azt mondta ezek jók a terhességhez. Most már csak apuson múlik, meg a doki hozzátette, hogy a szerencsén. Mondta az orvos, hogy ma, holnap, és holnap után kell akciózni, szerinte a csütörtök már nem lesz esedékes, tehát mostanában lesz a tüszőrepi.

Tehát a 20 mm tüszőt dicsérték a Kaáliba :wink: ne azt nézd hányadik napon vagy hanem, hogy repedjen meg és a fájás utalhat rá, megy a drukk és hajra-hajrá!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melike

Ugye milyen tök jó saját házban lakni???Mi januárban költöztünk-a miénk pici-de imádjuk,nekünk a város 3 perc,a Velencei-tó meg 5...
Majd ha lesz picikénk,csak kicsapom az udvarra..
:D
Örülök,hogy babátokkal minden oké!!
Mi majd szeptemberben megyünk dr bácsihoz és akkor eldől mi legyen tovább.Nem tesztelek,nem hő-mérek,nem számolok,nem görcsölök,nem érdekel!!!:D

Onlány

Mostmár lazíccsá' :D majd megreped az a tüsző!

Bridget

Tényleg csak kíváncsi voltam a babatesztre,én régimódi vagyok,nem akarom majd tudni a babá(i)nk nemét-a fiamnál sem kérdeztem meg anno (csak annyit,hogy látni lehet-e,de ne mondják meg) :wink:
Vendég

:shock: :lol: :lol: :lol: köszönöm Melish, hogy bemásoltad az idézetet!!!!
Nem volt semmi a 7végéd :shock: Mi is meglettünk hívva Ausztráliába... Csak a repcsi közel 1milla lenne.... (férjem nemtom hanyadik uncsitesója Czene Attila és az ő nagyszülei hívtak meg. Múltkor itthon voltak )
onlány

Onlány Én még nem néztem meg az árakat mert tuti, nem egyhamar megyünk :lol: :lol: :lol: Ausztrália pedig biztos nagyon szép lehet. Mondjuk én nem vagyok olyan világjáró típus :cry: :oops: inkább ülők itthon

Kép
Kép
melisch

Recon
Dejo nektek 8) en is lassan megyek Pestre "nyaralni" 8)

Nana,hogy jo a 20mm-es tuszo de ehhez nem kell a kaalis dicseret ez alap...20mm a ormal tuszo azert ennel vannak nagyobbak is de a 18mm se rossz szerintem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri engem megnyugtat ha szekértő véleményét hallom. Azért a Kaáliba jó szakorvosok vannak, ezért írtam, hogy melyik kórházba volt a csaj. Én ilyen vagyok nem azt nézem mit mondanak hanem ki mondja :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Milyen
En majd tudni szeretnem a nemet 8)

Onlany
1milla :?: :?: :?: Meg japoba se 1milla a jegy :roll: de az bizti,hogy draga :roll: talan mert nehezkes a sok atszallas miatt :?

Melisch
Nem tom melyik resze amcsinak de pl nyujork 130ezerbol meguszhato kb. :roll: es ez meg occsonak szamit :!: Ide meg direkt jarat is van 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget nem tom pontosan hol laknak :oops: régen mindig North Royalton-ba küldtem a képeslapokat :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.24 21:10-kor.

Kép
Kép
melisch

Bridget

Én meglepi bébit szeretnék!!!Most végre szeretném átélni azt,amit előzőleg nem sikerült( a császár miatt):kibújik a picuri és odateszik a hasamra,hogy anyuka,itt a kis...-ja(na jó ...-lánya :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.24 21:12-kor.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?