Sziasztok Kismamák!
Letelt a szabim, újra itt vagyok a csatasorban. Jó sokat írtatok amíg nem voltam. Végigolvastam mindent, de egylőre még kavarog a sok üzenet és hozzászólás a fejemben!
Nagyon megijedtem, amikor arról olvastam, hogy többeteknél volt vérzés. Lányok, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön kipihenni magatokat, és nem fordul komolyabbra a dolog. Már nincs sok hátra, ki kell tartani
Vigyázzatok magatokra és a babákra is nagyon!
A szabi jól telt, voltam párszor a Balcsin, de sajna az idő nem volt egész héten strandolós. AMikor viszont ott voltam, nagyon jól éreztem magam. A víz első érzésre friss, hűvös, de pár perc után kellemes (pedig én fázós vagyok
). Úsztam a pocakkal, és azt hiszem a baba is szerette a pancsolást, mert velem együtt úszott ő is. Szinte kirúgta az oldalamat. Utána pedig velem élvezte a napsütést, mert gombócot csinált magából, és kidudorodott a nap által jobban sütött oldalamon, és ott is maradt, amíg én nem fordultam el
Kíváncsi vagyok, hogy jövő nyáron is szeretni fogja-e a strandot?
A bikini bevált, kispapának tetszettem nagyon
Ha minden igaz, a héten teszek fel képet a bikinis pocakomról
Ja, a Balcsi vize az idén mennyei. Magas, és tiszta. Még az iszap sincs nagyon felkeveredve. A fejemet is jó sokszor a víz alá nyomtam, mégsem lett szalmahajam az iszaptól. Sőt, még a sampon illatát is lehett érezni.
Mindenkinek ajánlom Balatonalmádiban a Nereus hotel strandját. Igaz, hogy drágább a többinél, de sok a fa, zöld a fű, a legnagyobb hőségben is elviselhető az embermennyiség. Mi immáron 8. éve csak ide járunk, de amióta betettem ide a lábam, nem vagyok hajlandó más strandra menni.
Hiányoztatok nagyon. Még három hétig dolgozom elvileg, ezalatt az idő alatt valahogy internetet kell szerveznem otthonra is, mert elszigetelődve nem szeretném tölteni a várakozás idejét, illetve az anyai napjaimat.
Tudtok nekem mondani valamit arról, hogy kinek milyen nete van otthon, ennek mennyi az anyagi vonzata, gyors-e, stb...
Találkozónk lesz valamikor? Nem emlékszem, hogy olvastam-e megbeszélt időpontról. Jó lenne még addig összehozni, amíg fittnek érezzük magunkat!
A szabadság legfőbb eredménye, hogy megegyeztünk a gyerkőc nevében
Botond lesz a kismanónk. Anyós pajtinak persze ez sem nyerte meg a tetszését, de a férjem mondta neki, hogy ezt már jobb, ha megszokja
A Csanádról miatta hagytam magam lebeszélni, de ehhez a névhez már ragaszkodom. Igaz, mikor megmondtuk a Botond nevet neki, rögtön mondta, hogy legyen inkább B. Péter. Így a Botond rövidítve van a nevében, és viselheti az apja nevét is
Mi maradunk a csak Botondnál. (Remélem apa most már tényleg eltántoríthatatlan a választott nevünktől!!!)
Linato! Beírod a táblázatba a fiúcska nevét? Előre is köszi.
Mindenkinek szép napot, és sok mosolygós gyümölcsöt!!!
Csirkesz