Új privát üzeneted érkezett!

LinatoKép
Húú ezt a pocakot kemény lehet cipelni! Alvás már biztos nincs veleKépKép Nekem még csak 98 cm, de én sem alszom már sokat.Kép

MotiotKép
Pihenj sokat, és csak a babával foglalkozz. Jól érezted korábban, hogy pihenésre lenne szükséged. Mindig hinni kell egy kismamának! Szerencsére Mo-n egy nyekkenésre kiírják a kismamikat.

GyöreszKép
Szerintem az nagyon jó, hogy folyik az előtejed, előrevetíti, hogy sok tejed lesz, már most tiszták a tejcsatornákKépKép Gyomorégésre már korábban a zöldalmát javasolták, és az az első 12 hétben bejött. Persze ha mostmár a méh nyomja a gyomrot, nem biztos, hogy használ.Kép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kepzeljetek el, tegnap tudtuk meg, hogy a papa testverenek a felesege 10 hetes terhes. De ami a lenyeg, hogy ket baba van a pocakban. Nos ketpetejuke. A papa meg egypeteju iker. Tok jo. Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Juj el is felejtettem megkerdezni.
Van aki mar kivaltotta a kismama csomagot?

Tudjatok, hogy hol erdemes kivaltani?

A Brendonban mit tartalmaz a csomag???

Magi
Vendég

Sziasztok csajok,
most jövök a dokitol, minen rendben, verzes tegnap mar nem volt es ma is rendben van. Persze ki akart irni innentöl a vegeig, mert ö egy ilyen rendes doki, mint otthon altalaban, azt vallja, hogy egy kismamanak a harmadik harmadtol nem kene mar dolgoznia. En meg hirtelen beparaztam, hogy ha most kiir vegig, akkor meg van egy csomo elintezetlen dolgom a meloban, jövö heten ugyis szabin vagyok utanna meg kiiratom magam ket hetre, hogy harom hetet egyfolytaban otthon lehessek pihenni. Aztan meg ket-harom het es ugyis vege. Ha meg nem lesz mar kedvem, akkor ugy is jo. Mindenesetre ez arra jo volt, hogy megijedjek es tenyleg komolyan vegyem a pihenest es a nyugit. Mostantol igy is fogok tenni. Mert a legfontosabb a baba.
Mindenesetre azt tenyleg jol tettem, hogy eljöttem a boszitol, mert miatta talan meg a szüles napjan is dolgoznom kene, mert "nincs orvosi indok a pihenesre"
Nagyon vigyazzon mindenki magara ( en is ) es szep napot.
Pocimeret: en ugylatszik az also fertalyhoz tartozok ugyanis meg csak 83 cm a pocim. Mar nem is remenykedek, hogy nagyobb lesz valaha is.
Na megyek dolgozgatni egy kicsit ( de nem viszem am tulzasba!! )
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok Csajócák!

Tessék mindenkinek vigyázni magára! Irgumburg!
Már alig van egy kevés vissza, most aztán már semmi izgulás, idegeskedés, hajtás. Semmi sem fontosabb mint a babus és az egészségetek.

Motiot, Kriszti, Lau, Györesz!

Mostantól csak jó egészséget kívánok, próbáljátok ki esetleg a palástfűteát, ha hisztek az ilyesmiben!

Zsófi!

Tényleg klassz lett a játszószönyeg! Jó nyaralást!Biztos klassz lesz! Ne hagyjátok ki Miskolctapolcát és a barlangfürdőt! ;)

Magi!

Mi az a kismama csomag? Én erről még nem hallottam!

Macs
maccs

Sziasztok!

Motiot: mit szeretnél? Dolgozgatni?? Nem lehetne most egy kicsit pihenni?? Vigyázz a babára meg magadra is nagyon!!

Előtej: nekem az első terhességnél volt, de nem tudom, hogy mikortól, most még nem láttamKép Néha érzek olyan illatot, mikor leveszem a melltartót, mintha jött volna valami, de annyira kevés lehetett, hogy nem látszik.
Azt nem tudom, hogy előjele-e annak, hogy sok tej lesz majd, azért remélem, nem lesznek gondjaim ilyen téren.

Én is felhívom a héten az orvosomat, mit tanácsol, jövő héten bemehetek-e dolgozni. Nekem is van még egy-két elintézetlen ügyem, de ebben a melegben, ami ma és a héten lesz, jobb ha itthon vagyok.

Szép napot mindenkinek

Lau
27+6
lau

Maccs: mi az a palástfűtea?? Mire használható?
lau

Maccs!

Kismama csomagot kaphatsz rengeteg helyen. A Terhes konyvhoz kaptam egy Kismamak konyvet, amiben van egy kitoltendo resz, "Inagyenes ajandekcsomag varandos anyukaknak". Tobb helyen is be lehet valtani. alitolag mindenhol mast kapsz erte. Kép
Engem az erdekel, hogy a Brendonba mit kapunk erte?
Nos megkerdezem majd es meglatom, hogy elhozom e vagy sem. Kép

Magi
Vendég

Magi!

Ach sooo! Mondhatnám: nahát, neked volt időd az egész kupac kacatot átolvasni? Én a reklámok töménytelen mennyisége miatt feladtam. Idegesített hogy tele van reklámmal.. Kép

Macs!
maccs

Magi!

Arra azért figyelj, hogy ha kitöltöd, akkor onnantól nyilvántartásba vesznek és folyamatosan bombázni fognak reklámanyagokkal.

Gyermekes kollégáim panaszkodnak, hogy mióta megszületett kicsinyük, állandóan tele van a postaládájuk reklámanyaggal, ezt vedd meg, az a szuper a bébinek, holott ők még csak meg sem adták a cimüket. A legjobb, hogy az egyik még titkosítatta is a címüket, és mégis megtalálják őket. (Kiváncsi lennék az adatvédelmi háttérre, ki adj a ki a címet, a védőnők, vagy a kórház, vagy kicsoda???)
Macs
maccs

Lau,
hat igen, az elintezetlen dolgok! De meg lehet, hogy meggondolom magam es otthon maradok, ma amit sikerül elinteznem mar az is jo! Aztan meg a fönökömnek is meg kell tanulnia nelkülem dolgozni, hiszen lassan mar tenyleg nem vagyok itt. Az meg mar az ö dolga, baja, hogy mit csinal egyedül. Ha olyan hülye, hogy nem allit be senkit a helyemre, magara vessen. De az a fene jo szivem sokszor tenyleg nem jo, hogy mindig arra is gondolok, hogy mi lesz a melommal ha otthon maradok. Most tenyleg fö a baba! Ha egy kicsit is szarabbil erzem magam, vagy faradt vagyok akkor azonnal otthon maradok, megigerem.
Puszi
Motiot
Ja, elötejem nekem is van, epp valamelyik este csodalta meg apa, ahogy egy szal ciciben masztam be az agyba es elkezdett folyni es egy szep nagy csepp lecsöppent belöle. Szegenyke nem is tudta hova legyen, mi lett az ö kis felesegeböl. Egy anyagep! A doki nekem is azt mondta, hogy utal arra, hogy lesz tejem, amit nagyon remelek is.

KépKép
KépKép
motiot

Lau!

Palástfű tea kifejezetten a méh egészségét védi, gyógyfű tea. (Vízben forrázod->iszod.) A terhes nőknek ajánlják, füveskönyvben néztem utána. Én régen minden nap 1 1/2 literes bögre csalánteát, és 1 kamilla teát ittam meg, de a füveskönyvből kiderült, hogy mindkettő okozhat a terhesség alatt méhösszehúzódásokat. Ezért megnéztem, és elsősorban a palástfűteát, és másodsorban (ezt inkább nőgyógyis betegség esetén) a pásztortáska teát ajánlják a terhesség alatt, a szülés utánra viszont a csalánteát a vértisztisztító, vérzés és sebjavító hatása miatt.
Gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban kapható, bár a palástfű tea pont egy picit drágább kategória, mert a hatóanyaggal rendelkező fajtája Magyarországon nem igazán őshonos..

Macs
maccs

Maccs!

Engem a reklam nem zavar, orulok neki. Gyujtjuk a sok papirt, mert telen a kandaloba be tudunk vele gyujtani. Na meg a nagypapanak van sparhetje es mindig egy csomo papirt eget benne.
Szoval nekem meg jol is jon a sok papir meg reklam. Igaz iden eleg sok fa is van, mert a lamberiat lebontottuk, felszedtuk a parkettat es kivagtunk 2 db nagyon oreg fat, megmielott rankbol. Igy van vagy 4 evre elegendo fa mennyiseg otthon. Kép

Magi
Vendég

Nekem nincs előtejem, és a melltartóméretem is csak eggyel lett nagyobb, remélem, azért lesz tejem!
Liv

Kép

Kép
liv

Magi!

Felajánlom nagypapi sparheltjébe a mi reklámanyagainkat is! van bőven! Kép Kép Kép

Macs
maccs

Maccs!

Koszi!

Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Haliho lanyok!

Elotej: en ugy tudom, hogy semmi koze a kesobbi tejmennyiseghez. nekem pl egy csepp sem volt, es ha nem is lettem tejcsarda, Lacko azert 15 honapig szopottKép Szal szvsz ne tulajdonitsatok neki nagy jelentoseget!

Maccs: most oszinten, szerintem tok jo hogy kuldenek reklamanyagokat, pl egy pelusmintat, vagy popsikenocsmintat, kiprobalhatod stb. Ezt az egyet sosem bantam meg, szal vegyenek csak nyilvantartasbaKép Ja es az aktualis akciokrol is alt kuldenek ertesitestKép

Linato: eddig te vgay az egyetlen, akinek nagyobb pocakja van mint nekem, es te is ikres vagy, jajj nekem. Nekem most 119 cm a pocim, egy babaval.

orsoly
orsoly

Sziasztok Kismamák!

Letelt a szabim, újra itt vagyok a csatasorban. Jó sokat írtatok amíg nem voltam. Végigolvastam mindent, de egylőre még kavarog a sok üzenet és hozzászólás a fejemben!

Nagyon megijedtem, amikor arról olvastam, hogy többeteknél volt vérzés. Lányok, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön kipihenni magatokat, és nem fordul komolyabbra a dolog. Már nincs sok hátra, ki kell tartaniKép Vigyázzatok magatokra és a babákra is nagyon!

A szabi jól telt, voltam párszor a Balcsin, de sajna az idő nem volt egész héten strandolós. AMikor viszont ott voltam, nagyon jól éreztem magam. A víz első érzésre friss, hűvös, de pár perc után kellemes (pedig én fázós vagyokKép). Úsztam a pocakkal, és azt hiszem a baba is szerette a pancsolást, mert velem együtt úszott ő is. Szinte kirúgta az oldalamat. Utána pedig velem élvezte a napsütést, mert gombócot csinált magából, és kidudorodott a nap által jobban sütött oldalamon, és ott is maradt, amíg én nem fordultam elKépKép Kíváncsi vagyok, hogy jövő nyáron is szeretni fogja-e a strandot?

A bikini bevált, kispapának tetszettem nagyonKép Ha minden igaz, a héten teszek fel képet a bikinis pocakomrólKép

Ja, a Balcsi vize az idén mennyei. Magas, és tiszta. Még az iszap sincs nagyon felkeveredve. A fejemet is jó sokszor a víz alá nyomtam, mégsem lett szalmahajam az iszaptól. Sőt, még a sampon illatát is lehett érezni.
Mindenkinek ajánlom Balatonalmádiban a Nereus hotel strandját. Igaz, hogy drágább a többinél, de sok a fa, zöld a fű, a legnagyobb hőségben is elviselhető az embermennyiség. Mi immáron 8. éve csak ide járunk, de amióta betettem ide a lábam, nem vagyok hajlandó más strandra menni.

Hiányoztatok nagyon. Még három hétig dolgozom elvileg, ezalatt az idő alatt valahogy internetet kell szerveznem otthonra is, mert elszigetelődve nem szeretném tölteni a várakozás idejét, illetve az anyai napjaimat.

Tudtok nekem mondani valamit arról, hogy kinek milyen nete van otthon, ennek mennyi az anyagi vonzata, gyors-e, stb...

Találkozónk lesz valamikor? Nem emlékszem, hogy olvastam-e megbeszélt időpontról. Jó lenne még addig összehozni, amíg fittnek érezzük magunkat!

A szabadság legfőbb eredménye, hogy megegyeztünk a gyerkőc nevébenKépKép Botond lesz a kismanónk. Anyós pajtinak persze ez sem nyerte meg a tetszését, de a férjem mondta neki, hogy ezt már jobb, ha megszokjaKépKép A Csanádról miatta hagytam magam lebeszélni, de ehhez a névhez már ragaszkodom. Igaz, mikor megmondtuk a Botond nevet neki, rögtön mondta, hogy legyen inkább B. Péter. Így a Botond rövidítve van a nevében, és viselheti az apja nevét isKépKépKép Mi maradunk a csak Botondnál. (Remélem apa most már tényleg eltántoríthatatlan a választott nevünktől!!!)

Linato! Beírod a táblázatba a fiúcska nevét? Előre is köszi.

Mindenkinek szép napot, és sok mosolygós gyümölcsöt!!!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Pociméret: 100 centi körül mozog a pocim, de úgy hogy hátulról abszolút nem lehet rá következtetni, oldalról már annál inkább, a derekam oldalt alig vastagodot.
Ma voltam egy kicsit bevásárolni, hát borzalmas meleg van Kép
Vettem a babónak két zoknitKépNem mertem se kéket se rózsaszínt venni, így lett sárga és zöld, valamint egy baba türölközőt kis sityakkalKépA méret a duplája, ketté van hajtva a képen.A második hexás baba-mama párna.A harmadik meg énKép

KépKépKép
fantikbaba

Lemaradt a többi Kép Szóval és egy baba törölközőt, kis sityakkalKépA méret a duplája mint a képen.

Kép
fantikbaba

Bocs a duplázásért (csak egyet vettem) Kép Kép
És egy friss pocis kép.
Kép
fantikbaba

Sziasztok lányok Kép

Csak ámulok és bámulok a pocak méreteken, nekem 96 cm össz-vissz, pedig már a 31. hetet tapossuk.

Előtej, nekem még egy csepp sem volt, de nem aggódom, pozitívan állok hozzá, tuti szoptatni fogok.

Orsi Kép Mi is esküvőn voltunk, de itt nem volt kismama a menyasszony. Én nagyon jól bírtam, hajnal kettőig roptuk a táncot és a bébi sem tiltakozott Kép

Sokatokkal ellentétben én egyáltalán nem örülök ennek a nagy nyári melegnek.
Sajnos nekem elkezdett vizesedni egy picit a lábam. Mondjuk egyelőre csak én látom és érzem, mert a kolleganőim ma azt mondták, hogy ők nem látják rajta.

Mindenki vigyázzon magára!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Nekem sincs előtejem, de anyum és a nővérem is sokáig szoptatott, remélem én is Kép
A régi nyári ruháimat próbálgattam, hát pocira még feljönnek a bővebbek, csak épp mellre nem Kép
Pedig sose voltam valami bögyös ezidáig.
Noémi
fantikbaba

Szia Csirkesz!!

A lényeg, hogy ki tudtad magad pihenniKép Mi majd augusztusban megyünk le a Balcsira, fiam már nagyon várja.
Szombaton készült új kép rólunk, profilomban megnézhetőKép Gömbölyödünk már rendesen pocaktájékonKép

Noémi: helyes pocakod vanKép Jók ezek a törülközők, mi is fogunk majd vásárolgatni, már alíg várom.

Edit: a melegnek annyira én sem örülök, de már elegem volt az esős időből. Most próbálok hűsölni meg pihengetni. A lábam szerencsére még nem kezdett vizesedni, remélem, nem is fog.
De hamar kifáradok, ha megyünk vásárolni.

Most két napig nem leszek, vigyázzatok magatokra és a babákra!!

Pusz
Lau
27+6
lau

Lau, Noémi!

Csini mamák vagytok! A pocakok meg úgy szépek, ha gömbölyödnek.KépKép

Lau!
Jó pihenést!

A múlt héten nem voltam kismama tornán, de már várom a holnapi órát, mert hiányzik az a jóleső mozgás. Jön valaki az Arany tízbe holnap???

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz ha jol tudom mar csak az 5-oras torna van. Juliusban megvaltozott picit a dolog. HA jol lattam augusztisban nem is lesz a tornaKép En voltam a mult heten de nagyon kevesen voltunk. Holnap nem biztos hogy megyek, mert keszul otthon a gyerekszoba, meg ezer a melo es ha mar segiteni nem tudok foznom kell a munkasokra.

Nalam minden rendben. Varom a penteki uh-t. Minden leletem oke es jol is vagyok (+11kg meg nem szamit.) Persze a fejfajas, szekrekedes hanyimger megvan, de legalabb tudom hogy ez tenyleg masallapotKép

csengo 29+2
Vendég

CsengoKép
Ne keseregj, legalább szép lesz a vityilló.
Tudom, hogy most már csak az ötórás foglalkozás van mindkét nap. De Éva azt mondta nekem mielőtt elmentem volna szabira, hogy úgy tűnik, nagy igény lenne a mielőbbi újrakezdésre, így augusztusban kb. 20-a után újra kezdődik a torna. Őt kell majd felhívni augusztus 20 körül, hogy megtudjuk mikor áll újra a mamák elé tornát tartani.
Gratula a jó leletekhez!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

NoémiKép
Törölközőt hol vetted, mennyiért ? Nagyon helyes darab.

EditKép
Csatlakozom hozzád, én sem örülök a melegnek, nehezen bírom. Azt hittem pedig, hogy ez jó kis kismama nyár lesz!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

HalihóKép

Megvagyunk mi is, változatlanul panaszmentesen szerencsére. Igaz, ma begörcsölt a vádlim nekem is, de ez legyen a legnagyobb bajKép Hétvégén itt volt sógornőm, 5,5 héttel jár előttem. Szegény tök hamar kifárad, jó nagy a pocija. Gógyszereket is kell szednie, meg volt kórházban is 1 hetet a görcsök miatt. Úgyhogy én nem szólhatok semmit, kopp-kopp. Itt volt a 2,5 éves kisfia is, jól eljátszottak a fiammal, kisebb harcoktól eltekintveKép egész nap a kertben voltunk, tök jó volt, bográcsoztunk is.

Málnalevéltea: Én ittam a Gergővel, nálam nagyon hatott, a vajúdás gyakorlatilag kimaradt az életemből. Vagy legalábbis nem éreztem. Viszont Gergő kis súllyal született és állítólag az utolsó hónapban (amikor teáztam) már nem érezte olyan jól magát és nem gyarapodott. Most nem is tudom, hogy merjem-e inni, a 2. szülés eleve gyorsabb és én messze lakom a kórháztól. 2. gyerkőcnél mit mondanak? Lehet inni?

Motiot
Pihizz sokat és vigyázz magatokraKép

Zsófi, Lau
Jó pihenéstKép

Csirkesz
üdv újra a fedélzetenKép Szép nevet választottatokKép Várjuk a pocis képetKép

Pocim 93 cenyóKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Cateye!
Piacon vettem (Orczyn) 1600 Ft, sok minden volt, hálózsákok és rugik, ágyneműk is.Az anyaga 100% pamut.Ha ilyen meleg lesz valszínüleg többet nem piacolokKép
Ma meg akarom nézni a Lehel téri babadiszkontot is.
Noémi
fantikbaba

Csirkesz,

Jó, hogy újra itt vagy. Irigyellek a Balcsi miattKép Nagyon hiányzik a jó öreg tóKép Nekem itt a tenger, de nem vagyok valami jó úszó (csak úgy, mint a nyeletlen balta), úgyhogy nem tudom rendesen élvezni, ráadásul azt mondják, hogy most még hideg is. Én idén még nem próbáltam.

Motiot,

Vigyázz Magadra nagyon. A munkád meg tudják csinálni mások is, mégha meg is szenvednek vele kicsit.

Györesz,

Nekem is szokott lenni pici elötej. Eddig csak úgy vettem észre, hogy a bimbóban láttam megszáradt formában. De tegnap tényleg rendesen jött az egyikböl. Papa is csak nézettKép

Puszi Mindenkinek!
Moncsi
minike

Csirkesz, megall az eszem, hat nem ugyanazt a fiunevet gondoltuk ki?Kép Es persze mar mastol is hallottam, lehet Botond-domping lesz?Kép Huhhh, komolyan elkezdtem fontolgatni hogy eloveszem a Ladot es megegyszer vegignezemKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Újra itthon (és nagyon jó!). Kicsit elegem lett a rokonokból HajdúszoboszlónKép)) Mindenki jobban tudja, nekem mi a jó, közben meg traktálnak a gondjaikkal, egymást szidják, stb... Lelkileg nagyon megterhelő, ráadásul a nagymamám is nagyon rosszul van, szegénykém.

Nekem is ég esténként a gyomrom, én beveszek 1-1 szem Rennie-t, ezt terheseknek is lehet, és nekem használ. Állandóan dinnyét ennék, amitől jó nehéznek érzem a pocim, pedig amúgy se semmi!!! Haskörfogat: 109 centi, nem férek bele a ruháimba, pedig az egyiket direkt nyárra vettem, egy farmer kismama ruha, de már szűk!!!

Hétvégén megvesszük a kiságyat meg a pelenkázót, a barátnőm pedig ajcsiba megveszi a kinézett babaágynemű-baldachin szettet. Olyan fura, 2 hónap múlva már akár itt is lehet a bébi!!!

Remélem, mindenki jól van, olvastam itt-ott vérezgetésekről. Motiot, remélem, úgy döntöttél, nem mégy már dolgozni. Most nem érdemes más érdekeit nézni!!! Mondom én, aki február óta táppénzen van...

Na, sziasztok, megyek, és eszem egy fagyit!

Andi
29+2
Vendég

NoémiKép
Én szombaton majdnem elájultam a Fáy utcai piacon. Be van a teteje valami műanyaggal vonva a piacnak, és befülled az egész sátor. Parfümöt akartunk venni, de rohamléptekben menekültem onnan. Nem nekünk való már az!Kép
Várom a híreket a Lehel babadiszkontról, hogy érdemes-e megnézni.

OrsolyKép
Botond dömping lesz, mert 2 barátosnémnál is Botondok érkeznek. Most nagyon kedvelt név.

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsoly!

Én a falnak megyek a rengeteg reklámtól de ez elég egyéni hozzáállás Kép

Noémi,

Tündéri ez a kis fürdőtörölköző. Azért fej nélkül feltenni a saját képed... Kép

Andi!

Én is ezen szörnyülködök, hogy iszonyúan elrohant az idő, már csak 9 hét és idő van, én meg alapban is (teljesen tudományos alapokon = női megérzés) állítom, hogy kb. 2 héttel korábban lesz bébink..

Csengo

A hétvégén mi is festünk.. Úgyhogy együtt érzek veled! Kép

Juti!

Azt mondták lehet. Különben állítólag a második baba könnyebben jön, mint az első, de az ismerőseim között a kétgyerekesek közül mindenki a másodiknál vajúdott tovább. Lehet pont a statisztikai kisebbséget ismerem pont?! ;)

Macs
maccs

Sziasztok!
Orsoly
Szeretnélek megnyugtatni: nem a Te pocid a legnagyobb! Kép Ha jól látom 7 hét van köztünk, ennek ellenére az én karcsú derekam Kép 114 cm! Igaz, már az induló méret sem volt kevés! Szóval, mire én is 29 hetes leszek, biztos, hogy több lesz 119-nél!

Edit! A "jó idö" nekem sem tetszik, 25 fok párti vagyok! Kép De remélem gyorsan vége lesz ennek a júliusnak, augusztustól meg már nem kell számitani ilyen höségre! Kitartás!! Nekem az a szerencsém, hogy itt a munkahelyen van klima, otthon hétvégenként meg sosincs olyan kánikula, hétvégére el szokott romlani az idö! Kép A lábam viszont nehezen viseli a meleget, már a legkisebb melegre is el kezd dagadni Kép! SZép látvány, gondolhatod!

Noémi: nagyon helyes a törölközö! (Meg persze a pocid isKép ) Nekem még meg van a lányomé (12 éves darad, de jó állapotban van!), igy legalább ez szerencsére nem kell venni. De majd egy olyat, mint a pelus csak veszek!

Ha már szóba jött a strandolás: mi a helyzet a fürdözéssel? Látom Ti nem csináltatok ebböl gondot, én is szivessen csobbannék egyet, de a másik topikban is azt javasolták a lányok, hogy inkább hagyjam ki az élövizet! A strand az jobb? S.O.S.

Marica
marica69

Orsoly!

SZerintem ne foglalkozz azzal, hogy milyen név dömping leszKép Ha a Botond a nyerő nálad/nálatok, miattam, vagy más miatt ne válassz másik nevet. Biztosan, hogy nem csak kizárólag a mi gyerkőceinket fogják Botondnak hívni MagyarországonKép

Mindenki issza ezt a málnalevél teát? Mikor kell/lehet elkezdeni? Milyen adagokat kell fogyasztani belőle?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Én kint voltam szombaton Szoboszlón az Aqua Parkban, de nem mentem bele a vízbe. Nagyon félek a fertőzésektől, nekem gyerekjáték bármit összeszednem, úgyhogy a medence mellett üldögéltem/feküdtem. A napernyő alatt kicsit el is aludtam, és arra ébredtem, hogy "elmászott" a nap, és így pont a fejemre süt. Úgyhogy kicsit szédültem és fájt a fejem, nagyon rossz volt.
Vendég

MaricaKép

Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a dokidat a fürdőzésről!
Én a saját testemet ismerve bátran mentem bele a Balcsiba, egy percig sem gondolkodtam. Usziban, strandon - tehát a mesterséges vizekben eddig még minidg összeszedtem valami nyavaját. Természetes víztől viszont még sosem lett gombámKépKép

Ez is biztosan mindenkinél más és más. Szerintem ha eddig nem volt gonodod élő vízben, a méhnyakad is zárt, akkor nyugodtan mehetsz.
De egy telefon semmibe sem kerül.

Én mondtam a dokinak, hogy megyek csobbanni, de meg se nyikkant, amikor meséltem a terveimről.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!
Köszi! Az az egy baj van, hogy a dokim júliusban szabin van, nem tudom elérni! A legutóbbi vizsgálaton (2 hete) rendben volt minden! De a tanácsadáson is rákérdezek, hátha ott is mond valami okosat a doki! Kép
Marica
marica69

Nos visszajöttemKép
A Lehel téri diszkont tényleg jó, kicsi üzlet, de van választék, segítőkészek.
Amit eddig vettem: tetra pellus (10 db csomag 1890 Ft), hálózsák (Novetex) ezek csak nagyobacska méretben vannak de ez 62-68 cm-ig jó, akciósan 2190 Ft volt, kifogó darabja 980 Ft,
rugik és kombik hát 1100 Ft-tól egész nagy pénzekig, kenguru goldos 2000 Ft körüliek (hosszú ujjuak és elöla lábig patentosak
ezek jobbak mint amit át kell húzni a fejecskéjükön.Ebből egyenlőre csak egy 62-est vettem (várom az ajándékokat még Kép )
Babakocsik: elég sokféle, ami tetszett az pierre carden és hauck márka volt mindkettő babahordozóval ami biztonsági ülésként is funkcionál, dupla kerekű, keskeny keréktávolságú (lásd BKV), téliesíthető, lábzsákot adnak hozzá, egyes modellekhez pelenkázó ajándékba, ezek a modellek most akciósan vannak pierre 38 ezer, hauck 59-ről, 37-re va akciózva (kifutó modellek)
a szín sokféle, de gondolom a kevésbe kényes színek (kék, szürke, fekete) jobbak, és egy mozdulattal összecsukhatóak, alul van tárolójuk.
Ágynemű garnitúrák 2 db-os 3000 ft egészen a kézzel hímzett szuper szettig ennek meg se néztem az árát Kép
A galérián babaágyak és egyéb bútorok, ezt nem néztem meg, nekünk csak matrac fog kelleni (szivacs és biokókuszt méretre vágnak, és tokot is adnak hozzá) kb 1 hét amíg kész van.
Most kiságy is van akciósan 9900 kb.
Durván ennyi, sok kismama volt a boltban a párjukkal vagy a mamájukkal, ja és a pocakom alig fért el (oldalazva tudsz csak közlekedni)
Kicsi a helyKép De nekem szimpi.
Ennyi
Noémi
fantikbaba

Maccs!
Nem sokat vesztettél , a gép miatt úgyse látszik a fejemKép
Majd készít a párom jobbatKép Remélem.
fantikbaba

Tudom, hogy korábban már volt róla szó, de mi is az a kifogó?
És Noémi Kép pontosan hol ez a bolt?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!

Ha jól emlékszem a kifogó az a pelenka anyagból készült fürdőlepedő, amivel kikapják a gondos szülők a gyerkőcöt a fürdővízbőlKépKép Azért használják, hogy a kis ebihalak ki ne csússzanak a papa meg a mama kezébőlKépKép

De lehet, hogy cserbenhagyott a memóriám, és teljesen rossz a válaszom. Ez esetben bocccs...Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

NoémiKép
Köszönjük a részletes beszámolót. El fogok én is nézni abba a boltba!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

A kifogó olyan mint egy nagyranőtt textil pelenka, fürdetéskor ezzel emeled ki a babátKép Ezt én is most tanultam.
13 kerület Lehel tér 1/b, Babadiszkont, www.babadiszkont.hu
fantikbaba

Csirkesz: persze, nem csak a mi fiaink lesznek Botondok, de azert nem szeretnem ha a jatszon a Botond kialtasra 5 gyerkoc futna oda hozzamKép

Marica: dokinenim szerint az eloviz mehet, mert az ontisztulo, medencevel jobban kell vigyazniKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Tegnap voltam a Brendonban! Voltak egesz jo akciok! Vettem 10 db textilpelust meg AVENT cumit. Ja es meg mindig volt olcso GELBERT lehet rosszul irom termekek.
Kép

Magi
Vendég

Magika!

Rákérdeztél az ajándékcsomira?! Kép

Macs
maccs

Maccs!

Igen el is hoztam. Kép
Volt benne 5 db ujsag, meg Gabi termekmintak Gabi torulkozos zsakba. Nagyon szupi.
Mondta is a no, hogy most vigyek, mert csak ketto volt mar es most nagyon gazdag a csomag, ahoz kepest amilyen szokott lenni.
Ezert hoztam egyet. Kép

Magi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?